Szió!
Igen, a patologiával az a gond, hogy folyton rémtörténetekkel riogatnak, na meg sok esetben látsz is ilyen rosszul "elsülő" esetet, és ez nem tezs jót az embernek, pláne, ha terhes. Amikor legutóbb bent voltam, szerencsém volt, mert olyan szobában voltam, ahol magas vérnyomás, ill. diabétesz miatt kerültünk be, és 6-ból négyünknek Gimes dr. volt az orvosa. De ez a ritkábbik eset..
A gyermekágyról én is hallottam a külön fürdőt, ami tök jó szerintem.
Az ügyeletes orvos témáról hallottam, nagyon nem örülök neki. Remélem most még meg tud születni Anna Gimes dr.-nál. Bár így is van sok eset, hogy amire a választott orvos beér, a baba már megvan. nagyon remélem, hogy ezt visszavonják, mert a vége az lesz, hogy előrehozott szülések lesznek.
A 9 hónap alatt úgyis a legtöbb kismama ugyanahhoz a választott orvosához fog járni (ne vizsgálgasson már mindig más). éppen ezér, ha nála is akarsz szülni, programozni kell a szülést, előre betervezni, ami a babának a legkevésbé sem jó.
A lakóhely szerinti kórhába menetelről még nem hallottam. Igaz, nekem a kettes pont beleesik.
De egyébként a kettesen még nem hallottam erről konkrét dolgot, nem tudom mikor vezetik be. Majd utánajárok, úgyis a szülést meg kéne lassan beszélnünk.