szia Kati !!!
köszi jól vagyunk, asszem nyákdugónknak lőttek
sztem az távozgatott szépen tegnap reggel meg este meg éjjel egyszer.
De nulla fájás vagy valami ...
holnap azért beszélek dokibácsival, úgyis mindenképp kell - megkérdezem ezt is most mi a helyzet ilyenkor..
de gondolom ha nincs fájás és semmi más gyanús jel, kisasszony mozog rendesen akkor csak várunk.
Azért ha már így alakult hogy "beprogramoztuk", megvárhatná iagzán a csütörtököt
Ezt a pakolást ne is mondd !
Egy utazós-húzhatós táskába (ezzel szoktunk repcsire is menni) betettem a betéteket, evőeszközt, tisztálkodós szereket, még mit is???? ja szoptatós betétet vagy mit meg talán 1-2 apróságot, de olyanok hogy hálóing, pizsama, türcsi - szóval a lényeg még sehol és tele a táska !!!!!!
de mástól is hallottam hogy 2 táskával ment a kórházba, mintha nyaralni menne
igazából még nem pakoltam össze - kis kupacok vannak szerteszét a lakásban hogy na majd ezeket ki ne felejtsem....
pedig kellene ...
holnap megyek nagyiékhoz napközbenre, Ákos reggel kitesz, du. összeszed és akkor nem itt vagyok fent egyedül
meg kedden is még 1/2 nap, akkor lelép előbb és szerdán már menni kell befeküdni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jujj!!!!
izgi! ha így nagyon belegondolok!! amúgy nem szoktam napközben...
ti jól vagytok? holnap nst!! hallgathatod megint Diát
nem fájsz meg semmi jelzés hogy történik vmi?
azért jó érzés hogy magától is készülődik a kisasszony, így legalább azért jut egy kis izgalom
tegnap éjjel is alig aludtam, egyfolytában néztem h magzatvíz nem folyt e el...... ez az új mániám, hogy mi van ha elfolyik és nem veszem észere......
fájt is a fejem délelőtt, gyógyszert is be kellett vennem- aztán du. szerencsére sikerült 2 órát alukálni
meg ma egész nap ágyban voltam szinte.... azért már húzzuk ki csütörtökig! nem?
sok pussssssssssssz
majd még írok pakolás témában
Kata és LizaBaba