Andi!
Akkor szerncsétek van nekünk még a két babát is gondos méricskélés után tudjuk csak elhelyezni, de megoldjuk. Sok jó ember kis helyen is. Nekünk is az álmunk egy kertes ház talán egyszer meg is valósul.
Mi még nem vettünk semmit sok mindent kinéztem már a neten keresztül, de venni csak november körül fogunk.
Tesóméktól ha kislány lesz sok ruhát tudunk örökölni, de van közöttük uniszex, illetve Orsi is mondta hogy szíesen kölcsönajda a ruhákat.
Babakocsiba én mindenképp egymás mellettit szeretnék. Nekem az egymás mögöttivel az a bajom hogy túl hosszúnak tűnik és hogy a hátsó baba nem lát semmit had nézelődjön mindkettő.
Rólunk:
Zürös egy napom volt reggel elindultam 11 helyett csak 12-kor hívtak be mert valakinek valami baj volt a babájával és nagyon sokáig bent volt kisírt szemmel jött ki.
Aztán a dokira is várni kellett mert épp szülésre hívták. Szóval 1 óra volt mire eljöttem be kellett menni a munkahelyemre és délután értem haza amikor is holyan fáradt voltam hogy mentem aludni egyet. Nem vagyok én hozzászokva ehhez.
De a lényeg. Az AFP érték természetesen totál rossz MOM 5,6 ng/ml AFP 241 ng/ml, WAFP 222,6 ng/ml. De az uh-n mindent a legnagyobb rendben találtak.
Az A baba méretei: fej 4,32 cm combcsont hossza 2,58 cm, haskörfogat 13,57, A B baba méretei fej: 4,05 cm, combcsont hossza 2,48, haskörfogat 13,68 cm. Szóval szeritnem egyben az egész baba olyan 20 cm körül van.
Délután határozottan érzetem hogy megmozdultak vagy ha most is csak becsapnak akkor már tényleg nem tudom mi van.
Nem látták egyiket sem hogy mit takargatnak a lábuk között.
De boldog vagyok hogy minden rendben van. Még vettek ma is vért és annak az eredménye jövő hét szerdán lesz meg azt még megvárjuk, de a doki azt mondta hogy ő már most ki meri jelenteni hogy makk egészséges mindkettő.