Sziasztok!
Most tudok csak írni, családi roham volt. Mint rendesen minden szombaton!
Wandrea!
Bizony, nagyon igazad van a kivizsgálással kapcsolatban. Nálunk lombik előtt kötelező vizsgálat a hy-co-sy (méhfeltöltés), ott látott valamit a Boga (asszem leírtam már), azt mondta, addig szó se lehet lombikról, amíg hiszteroszkópiával meg nem nézik! Sőt! A mostani lombik előtt is csinált egy hy-co-sy-t a nyáron! De ott minden oké volt. Aztán az inzulin miatt nem kezdhettem, azt is nagyjából helyre kellett hozni. Akkor nagyon rossz volt, mert már úgy szerettem volna nekiállni, de utólag belegondolva jobb így. Legalább az előre látható akadályokat le kell küzdeni. Anélkül is van épp elég buktató. Mint tudjuk!
Hát, ez a kis második csíkom még mindig megvan, meg is nézem óránként. Bízom a hétfőben!
Nem tom, hogy jött meg megint! Ez érdekes! Rendesen volt a múltkor is? Lehet, hogy a sok hormon miatt van! Jövő hónapban már biztos rendes lesz!
Remélem a spontán-baba-akción rendesen dolgoztok! A sok gyakorlás elengedhetetlen!
A Maca-ról csak annyit tudok, hogy a fiúknak használ sokat: katona ügyben és szerelmi vágy ügyében is!!
Hajnóca!
Szerintem azért 3-ra csak nem veszik vissza! Bár ezektől a szemét disznóktól minden kitelik! Majd ez hozza helyre az államháztartást, nem? Külön kíváncsi lennék, mennyibe van ez, meg mondjuk a sok luxus-repi. Asszem össze lehetne hasonlítani! És végülis nem ajándékba kérjük! Ezért fizetünk ennyi kurva tb-járulékot!
Mit látok??? Válás-szüneteltetés??? Van valami fejlemény?
Amit az mri-ről írtál, ahhoz nem tudok szóni. Biztos nem gáz, merthogy "diszkrét". Majd feltétlenül mesélj, mi volt!!
Mukucs!
Remélem, rémhír volt! Bízom, de ennyi kudarc után már óvatosabb az ember!
Lexa!
Ezer drukk reggelre! Jelentkezz ám azonnal! Korán kelek!
Ne keseredj el! Lehet, hogy nem is érintenek a változások!
Meg majdcsak lesz valahogy! Én legalábbis úgy vagyok vele, hogy ha valaki nekem előre megmondja, hogy ez ennyibe fog kerülni, azt mondtam volna, hogy nem tudom kifizetni. Aztán mégis megment. (nem mondom, hogy könnyen, ha belegondolok, nem is tudom, honnan volt rá pénz) A férjed meg igazán nagyon édes, hogy így melléd áll!
A boszorkányságodban nagyon bízom ám!
Lola!
Én azért a hétfőnek adnék mégegy esélyt! Pláne, hogy már nem is barnázol! Az biztos valami kis megvonásos volt!
Ha mégis úgy alakul, a hisztero nem nagy ügy, simán csináltasd kórházban. A Kaáliban tavaly 40 volt, még áremelés előtt! Felesleges pénzkidobás!