Sziasztok!
Rég jártam erre, de látom, Ti sem voltatok túl aktívak mostanában
Gina!
Neked már nincs hátra 3 heted...sokat gondolok Rád.
Kívánom, hogy minden a lehető legjobban alakuljon, remélem beszámolsz majd, részletesen
Jankica!
Mi újság Veletek, hogy vannak a lányok?
jelentkezz, ha van egy kis időd...
Magunkról:
Nekem sikerült elérni a célomat a sok edzéssel, már van egy 28-as méretű Mustang farmerem ( ami még jól is áll
) de remélem, hamarosan már nem tudom majd begombolni
jó lett volna még egy kis idő, hogy a narancsbőrrel is kellőképp leszámoljak, de úgy érzem, ami tőlem telt, azt megtettem, a többit szülés utánra halasztom.
A babával is mozgok majd, de sokkal lightosabban...
Már belevágtunk a projektbe, múlt vasárnap volt a "nyerő napom" Czeizel dr. szerint, volt is Pé-m, ellenőriztem teszttel.
Tehát ezek szerint 7. napos terhesek vagyunk, bár tesztet csak 10-én csinálhatok legkorábban ( akkor kéne megjönnie ) de érzem, hogy sikerült, mindegyik terhességnél így voltam.
A hőmérsékletem az eset óta folyamatosan magas szinten, és van már néhány tünet is, bár még gyengék.
Gyerkőceim már itthon, Melissát kissé nehéz lekötni, de szervezek Neki programokat, meghívom a barátnőit is
12-én Bükfürdőre megyünk 3 napra, remélem ezúttal jó időnk lesz, legalább kirándulni tudjunk...
az utóbbi két kiruccanás májusban elég rosszul volt időzítve, mint azt sejtetted, Jankica
Múlt héten nagy öröm ért: augusztusban lesz az 5. házassági évfordulónk, és tudtam, hogy a párom egy meglepi utat tervez kettesben, de erre azért nem számítottam: Rómába repülünk 3 napra...
régi vágyam volt ez, nagyon boldog vagyok, de később jutott eszembe, hogy 9-10 hetes terhesen egyáltalán repülhetek??
most repülnék először, és rövid, nem egészen két órás az út...
megkérdezem Czeizel dr.-t is, (ert úgyis vissza kell mennem hozzá, ha pozitív lesz a teszt), ha azt mondja, hogy nem tesz jót a repülés, inkább elhalasztom, a Pici mindennél fontosabb...
Telkibe csak a betöltött 12. hét után megyek, tavaly mentem már 5 hetesen, úgy döntöttem, hogy most babonás leszek, és kivárom a kockázatos időszak végét, ugyanígy teszek a védőnőnél való jelentkezéssel is.
Puszi Mindenkinek és írjatok!
Sheila[/img]