Sziasztok!
Bölcsis fiúk-lányok HAJRÁ! Leginkább ANYUKNAK megy a drukk!
Mi várjuk október 21-t. Akkor lehet újra felügyeletbe menni. Szokta emlegetni Olivér, volt ugyan egy alkalom, amikor határozottan kijelentette nem bölcsi, hanem ovi. Bár gőzöm sincs honnan jött, mert egyikről sem beszéltünk, nemhogy oviról.
Ma elmentem kipróbálni vele a gyerekjógát, de még nem érett meg rá. Ő volt a legkisebb, ha nem is magasságban, és egyenlőre még nem nagyon akaródzott neki utánozni a többieket. Az óóómmmm mantra viszon t nagyon tetszik neki most is.. Ellenben az IKEát rögtön kiszúrta, így hazafelé be kellett menni perecért.
Új szokás a a nagyfiúnak, a videózás!
Toy Story 2, váltótársa újabban a Mici mackó. Az esti diázás viszont szigorúan Mörren Morcogi Micó meséje kell hogy legyen. Emberem lassan álmában is felmondja!
Marci ma egészen nyugis volt. Mintha kezdene visszarázódni az utazás után. Kényelmes volt neki, hogy nonstop ő volt a műsoron, amíg nem voltunk itthon, nem kellett senkivel osztozni, csak a rámolásra kellett időt szakítanom. Bár az is igaz, hogy tegnap nem ittam capuccinot sem...
Orsi!
Nekem nincs listám, de egy két dologra emlékszem...
Semmi K betűs puffasztós,
koffeines (akár csoki is lehet, mert kakaóban is van koffein!)
fekete-, zöldtea
tej max fél liter, lehetőleg több részletben fogyasztva
nálunk a savanyú ételek is zavarták Olivért
más nem jut eszembe, pedig még biztosan van!
Nagyon szépek vagytok!
Mese!
Tudod it, rejtegesd csak tovább a lányzót! Ilyen haj láttán csak sárgaságot kap az ember!
Nagyon édes!!!!! Bár a fiatal úr sem utolsó...
Fürdetés? Működik rendesen? tesóféltékenység?
Egcsi!
Párodnak küldök egy adag biztonsági ráolvasást!
Jól aludtak a lányok? Nem hatalmasodott el rajtatok a kórság?
Rita!
Nálunk is voltak rosszabb éjszaklák mostanság.
marci ráadásul elég rondán szürtyög szopi közben, de még porszívóval sem tudok kiszívni semmit az orrából. éha spriccelek neki Fluimárt, de szerintem lófüle...
Lányok nagyon csinik voltak a képeken!
Vera!
Pelikánkaja? miért?
Maci!
valószínűleg addig macera lesz az elvállás, amíg nem rendezed magadban a dolgot... tényleg hihetetlen szenzoraik vannak a gyerekeknek, így szerintem simán leveszik, ha anya bizopnytalan a dolgában.
Vakili!
Kata szegény... mindig ilyen nehéz neki az évkezdés?
Volt valami rossz élméye odaben?
Hátad?
No, mennem kell....
Igyekszem sűrűbben jönni!
Sziasztok!