Helló Lányok!
Nagy az öröm kis családomban! Égibálint négykézlábra állt! Persze csak egyszer, majd össze is csuklott, mint egy kis rongybaba, de piszkosul tetszett neki a dolog, azóta próbálkozik, ha ébren van.
Akkor többszöri felszólításra kitűzöm a tali időpontját:
október 18. szerda 11 óra?! Kinek nem jó az időpont? Remélem ekkorra meggyógyul minden kis betegünk teljesen.
Na és a helyszín? Mert most feldobtatok egy újat. Bár szerintem olyat úgyse fogunk találni, ami mindenkinek jó, mivel nem egy helyen lakunk. Nekem tök mindegy, én mindenhonnan egyforma messze lakom és bkv-zok
Tehát:
szavazásra bocsájtom a dolgot, mindenki jelezze, hogy melyik helyszín jó neki, és írja meg jó-e az időpont.
Cseragi: Én a gyümit pucolva, kimagvazva tettem el (ami a barackféléket illeti, a meggyet csak kimagvalva). Kisebb adagokban, nylon zacsiban.
Ha Panka vonaglik és sír a cicin, akkor könnyen lehet, hogy a pocója fáj, de lehet csak azért, mert sok levegőt nyel szopi közben. Próbáld kicsit tornáztatni két szopi közben (lábijait fel-le nyomni), sokat segíthet a pukik megindulásában.
Én a lázat a popsijában mérem, de abból le kell számítani mindig 5 tizedet. Állítólag a higanyos hőmérő pontosabb, én digitálissal mérem ennek ellenére, mert nekünk az van. Bálint nem jelezte még, hogy zavarná, tök nyugodtan tűri, aztán lehet perverz a gyerek
Egyébként én be szoktam olajozni kicsit a végét napraforgó olajjal mielőtt beledugom neki.
Biztos, hogy néhány hónap (nem is kell 1-2 év hozzá) múlva már Te istápolod az új kismamikat
Annak idején én is annyit kérdeztem itt, aztán látod most meg osztom az észt
Kérdezz bátran!
Ja, és Panka nagyon édes.
Rita: Gratulálok az interjúhoz! Nagyon szomorú leszek, ha elhagysz, de azért örülök is a sikerednek! Szuper, hogy Máté így elvolt anyukáddal, persze aki a híreket is dalolva olvassa a gyereknek az már tud valamit
Prücsök: Köszi a szavazatot, bár látom már a lányod Gergő felé kacsintgat, nem tetszik ez a kacérkodás nekem
Holnapi nappal mi legyen?
Ranpo: Nagyon jók a képek! Bepillanthattunk egy kis családi idillbe. Sajnálom, hogy beteg vagy!
Én úgy tudom, hogy ha lázas valaki nem szoptathat, mert megváltozik a tej minősége, de ha nálatok így megoldódott, akkor nem szóltam.
Folyásom nekem jó sokáig volt, majdnem végig a gyerekágyas időszak alatt. Hol erősebb, hol gyengébb. A végén már alig-alig.
Hédi: miért írtad, hogy Téged nem érint a tali? Eljöhetsz ám Te is nyugodtan!
Minden kis és nagy betegnek jobbulást!!!
Na már megint jó sokat írtam.
Indigóval együtt eltűnt a táblánk is!
Jó lenne, ha előkerülnének. Vajon mi lehet velük?
Puszi
Lilla