Új privát üzeneted érkezett!

Leone :)
Azért engem már az az egy hét bölcsi is nagyon megviselt. Főleg az első nap. Akkor amikor kiküldtek 1 órára Oli 35 percet üvöltött, és én bent végig hallottam. Majd megszakadt a szívem. 35 perc után behozta a gondozónő. Másnap már csak 15 percet sírt, aztán Samuval kézenfogva átmentek a picikhez, az udvarnak arra a felére, ahol a 12-24 hónaposok vannak. Na ott sokkal jobban elvoltak, de ez egy kisebb otthonosabb része az udvarnak, úgy látszik ez nyújtott biztonságot nekik. Másnap is ott voltak végig. Szóval eddig minden nap volt kis sírás, de meg tudták Olit nyugtatni. Főleg Samu jelenléte.
Ha egyke lenne, akkor nem lenne szívem ott hagyni, azt hiszem akkor kihagynám a bölcsit.

Bogár szerintem oviba szoktatja Esztert. :D

Zituska :)
10,5 kg? Ejha! Nem semmi súly! Azért látszik rajta, hogy nem fújja el a szél. Ne izgulj, mert ha elindul, akkor le fogja dolgozni a hurkákat, na meg nyúlni is fog sokat.

Cat
Kép
cateye

Orsi! Kb. tudtam, hogy milyen a pen, de a tűvel sincs semmi gondom, sikeresen túl éltem a mai szurit is. :lol: Pénteken kiderül, hogy mennyire vagyok ügyes.
Leone! Nagy gratula! :lol: Minden rendben lesz!

Andi
andi28

Andi :)
ahogy a dokim mondani szokta :D
bőr alá adandó gyógyszert elrontani nem lehet :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zita :)

Gratula az első fogacskához! :) A súlya nem semmi a kiscsákónak! :lol: Berci 896Og volt 9 hónaposan. Direkt megnéztem. :)

Cat :)
Együttérzésem a bölcsihez! Berci is üvöltene az fix. :( Nem csodálom, hogy a szíved szakad meg... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gitta
nagyon-nagyon sajnálom....

Leone :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Majd aztán kicsi Dana folyamatosan mesél a kistesónak is.

Andi, Orsi, Egcsi és minden újabb babáravágyó :) nagyon szorítok nektek.

Zita :)
Egcsihez hasonlóan gyorsan visszakerestem én is.
9 hónaposan Bálint 9860 gramm 77 cm volt és ő sem volt egy hájas pali, de olyan masszív darab a mai napig.
Nem siette el Boti a fogzást, gratula. Kicsi Milán ebben is nagyon rohan, már 6 foga van (felül 4, alul 2).

Csajok, miért azt írja a vonalzóm, hogy Boldog szülinapot Bálint és nem írja ki a pontos korát. A szülinapja óta ezt csinálja. Ötlet???

Egcsi :) Jobbulást a manóknak. Te most visszamész dolgozni, ha beszoknak a bölcsibe?

Tudja valaki hol lehet esőnadrágot kapni? Bélés nélküli, amit gatya fölé húzok, mert hiába a gumicsizma, annyira őrültködik a gyerek a pocsolyákban, hogy szó szerint tökig vizes mindig és a csizmájából ömlik ki a víz. Szóval olyan kellene, ami gumis aljú és a csizma fölé húzható, mint a pecásoknak.

Pusssz

Edit
Kép

Kép
reditke

Egy kép rosszcsont nézésű pintyőkémről:)

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Bár múltkor sem keltettem nagy feltünést az irásommal, azért néha irogatok,ha nem bánjátok...

GITTA, annyira-de-annyira sajnálom ami történt,nincsenek is rá szavaim...Nem emlékszem pontosan hanyadik hétnél tartottál, de már úgy biztam benne,túl vagy a rizikós részen. Hát nem :(

Redit, a centid azért nem megy tovább,mert Bálint szülinapjáig tart csak !!! Most csinálnod kell egy újat,ami a következö szülinapig tart, és akkor újra automatikusan frissül majd.

Nálunk annyi a változás, hogy sikerült ÁDámnak ovit találni (preschool), és októbertöl heti 2 alkalommal jár 2-2 órára. Már várjuk nagyon,igényli a társaságot,és nem bánnám,ha lassan az angollal is ismerkedne. Mert nagyszerü,hogy ilyen jól megy neki a magyar, de egy kuka szót sem tud angolul.Nem vagyunk elkésve, meg igy is akartam direkt, de néha nem bánnám,ha pontosan úgy tudna angolul,mint magyarul :roll:

Danim iszonyatos fognövesztésbe kezdett, most éppen 5 foga van különbözö stádiumban, tele van tüskés kis fogacskakezdeményekkel a szája. És ennek arányában hisztis-nyügös és álomkóros. De azért megvagyunk :D

Most megyekis, csak erre ugrottam be.

Barbi

Kép
Kép
barbi

Edit :)
Én itthon dolgozom, bébisintérkedek, ezért nem kell Bercinek bölcsibe menni. :) Viszont 2 év múlva beadom oviba, remélem akkor már nem fog bömbizni. :) Milán nem semmi a fogakkal! :shock:

Barbi :)
Én is az angol miatt adom majd be Bercit preschoolba, bár a kislányok miatt az is ragad rá. A Némós filmből olyanokat tanul, hogy lelkiismeret, meg Ragaszkodom hozzá!, csupa olyan kifejezés, ami 2 évesen elengedhetetlen. :D A magyar is megy neki, leginkább magyarul beszélünk itthon.
Majd kíváncsi vagyok a tapasztalataidra preschool ügyben. :)

Ui.:Megjavult a párom háta!!! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Edit! Én tavaly a Lidl-ben vettem ilyen nacit. Szuper! TEljesen birja a pocsolyában való rohangálást. Igaz csak 104-es mérettől volt, de lehet rajta állítani, meg szerintem kisebb is. Talán idén is lesz. :lol:

Egcsi! Akkor hajrá! :lol:

Andi
andi28

Egcsi :) Jó, hogy válaszoltál, de a beteges-bölcsis kérdésem igazából Cat :) -nek szólt volna, ha véletlenül nem a te nevedet írom az övé helyett :oops: Nézzétek el nekem, és fogjuk a két gyerekre :lol: :lol:
Párod háta :)

Barbi :) Köszi a centis infót. Akkor nekilátok újat gyártani majd.
Érdekes ez a preschool, azt ti választottátok hogy csak heti 2x2óra vagy ez így műxik?

Andi :) Ma vettem a Decathlonban, köszi. Itt is csak 4 éves kortól való volt, de teljesen jó neki, kicsit buggyosabb a szára, de mivel az alja gumis, simán jó neki. Indulhat az állati módon pocsolyázás megint!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke :)

Fúú nem semmi rossz fiú nézése van a porontyodnak! :D :wink: Megéri a pénzét!

Mi küzdünk a bölivel, mert Oli sokat sírdogál, nehezen akarja megszokni. Nagyon anyás, és nem lehet lerobbantani rólam. Ez a betegség is betett, mert újból kellett kezdeni az egész beszoktatást. Na de a fekete leves délután van, mert itthon elszabadulnak az indulatok és kezelhetetlen hisztis kölkeim vannak. Hamarosan idegszanatóriumba jutok. :D Sajnos ez elég általános bölcsikezdésnél, nem sok jóval bíztatnak, mert ott egy elég szigorú rendszerre és fegyelemre vannak kényszerítve, és itthon meg elszabadulnak az indulatok.

Nagyon csini vagy az avatar képeden! Hihetetlen sokat fogytál, le a kalappal.

Egcsi!
Na tessék apát akkor elkapni egy kerengőre, hátha összejön a kistesó.

Dobok fel képet a két pasimról:

Kép

Cat
Kép
cateye

Cat! De nagy már a Te két csibészed is! :lol: IDegeidnek jó pihit a hétvégére!

Andi
andi28

Cat :) iszonyatosan pasisak a pasik. Ha nem lennék ilyen vén csataló, most veszekednék magammal, hogy melyikbe szeressek bele :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Ja, nem tudom ki kérdezte már múltkor, hogy jó-e a kis korkülönbség.
Mint mindennek ennek is vannak jó és rossz, könnyű és nehéz oldalai....
De a válasz helyett beszéljen a két kép :lol:

Itt jó:

Kép

Itt kevésbé:

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Csajok, nem tudjátok, hogy miért nem tudok új albumot létrehozni? Van már 3 ami megtelt, és nem adja fel az új album lehetőséget.
Lehet, hogy ennyi a max?

Edit
Kép

Kép
reditke

El tudom képzelni mit művelnek a fiúk. Ha Berci beindul, akkor hozzá is kötél idegek kellenek. :roll:
Nagy csibészek a fiaid, látszik rajtuk. :D

Látom játékban nálatok sincs hiány. :D Nagyon édesek a fiúk!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Reditke :)
Nem semmi, hogy szegény Milánnak mit kell kiállnia! Az biztos, hogy nem lesz egy anyámyasszony katonája, úgy megedződik Bálinton. :D
Érdekes, hogy kicsinek nekem jobban hasonlítottak, mostmár egyre különbözőek.

Nagyon jó a felső képen az a tárolódoboz, amiben a játékok vannak. Az milyen fajta?

Andi28:)
Mi volt az UH-n ? Kell még szúrnod? Remélem tobzódnak a tüszők! :wink:

Cat
Kép
cateye

CAt! Hát nem volt UH, mert a vérvétel alapján azt mondta a doki, hogy nagyon alacsony a hormon, többet kellett a Gonalból adnom, ma és holnap pedig 3 ampulla Menopur-t döftem magamban, aztán kedden újra mennem kell. De már fájnak rendesen a petefészkeim, gondolom ez normális. :x
Párod tehermentesített egy kicsit a hétvégén?

Orsi! NÁlad is indult a bökdösés?

Edit! KÉpek nagyon klasszak, szerintem Pétert ezt az unokaöcsivel fogja véghez vinni, a múltkor csokis kekszet akart a kezébe nyomni. :lol: Megkérdezhetem, hogy mennyi volt a Decathlonban az esőgatya? Fehérváron is most fog vmikor nyitni, már nagyon várom.

Andi
andi28

Sziasztok!

Bocsánat,hogy ide pofátlankodom,de lenne egy pár kérdésem hozzátok!

Kicsilányom Emma idén februárban született!(ő is lombikos)
Az I-es nőire jártunk,elsőre sikerült nagy örömünkre!
Azt szeretném tudni mikor érdemes elkezdeni a kistesó projektet?Mostanában kezdtünk el erről beszélgetni a párommal és arra szavaztunk,hogy Emma egy éves kora körül!Nem korai az még szerintetek?
Nem szeretnék túl nagy korkülnbséget és egyáltalán nem biztos,hogy a következő is elsőre sikerül.(Bár én úgy állok hozzá!)

Előre is köszönöm a válaszokat!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

bizony indult :D ma már a 4. nap lesz :D

Anna :)
szerintem ezt maximálisan nektek kell éreznetek. Kívülálló igazán tanácsot adni nem tud.
Nálunk a fiúk 14 hósak voltak, amikor először próbálkoztunk, akkor csak egy félig sikerült lombikunk lett... most megyünk megint. Most 23 hósak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hello nőcik :)
Képzeljétek egy gyerekes vagyok :)
Bálintot otthagytuk ma reggel anyós mamánál, ha működik akkor péntekig, ha nem működik, akkor addig, amíg nem jön a telefon, hogy kocsiba, de gyorsan, mert anya hiány van.
Egyelőre élvezi a nyaralást, nade még csak fél nap telt el.

Szóval élvezem egy gyerekes életemet és nem értem, hogy anno mi volt nehéz, amikor még tényleg csak egy volt :lol:

Gyors válaszok:
Cat :) curver doboz, sima műanyag cucc, van kereke is, de az nincs rajta mert akkor tuti mindig Milán hátán landolna az egész. Most az Auchanban akciós 5700 vagy valami ilyesmi. Vagy nagyobb, több fiókos változat is.

Nekem picinek sem hasonlítottak a fiúk, de ezt egyszer már kielemeztem, hogy képen igen, életben nem nagyon.

Andi :) 2990 ft volt.

Anna :) Bár én nem lombikos voltam, de 2 gyerkőcöm van, 18 hónap korkülönbséggel. Osztom Orsi véleményét, miszerint ezt abszolút nektek kell tudni érezni és eldönteni. És sztem ugyanúgy a lombiknál is mint egy spontán terhességnél, hiszen ott sem garantált egyáltalán az azonnali teherbeesés.
Én speciel nagyobb fiam 7 hónapos korában éreztem, hogy de jó lenne egy nagyon pici, aztán 10 hónaposan az első éles hónapban össze is jött, pedig az első teherbeesésem egáltalán nem ment pikkpakk.

Sírva ébredt az egyem, úgyhogy megyek.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Edit! köszi! nem is olyan vészes. :D nagyobb méretre is szükségünk lesz majd nekünk is.

Érnek a tüszőcskéim, pénteken már leszívás, be vagyok ám to.va rendesen. :lol: Másnap mennyire van kinyúlva az ember, egy light-os szüretelésre szerintetek el tudok menni? :roll:

Orsi! Nekem mikor lesz UH?

Köszi!

Andi
andi28

Andi28 :)

Simán el tudsz menni szüretelni. Aznap lehetsz még kicsit gyengébb, az ébredés után, meg mensis görcseid lesznek, de rá 2 órára már kutya bajod lesz. 8)

Drukkolok, hogy jó sok petécske legyen! :wink:

Cat
Kép
cateye

szüret simán belefér. Én aznap voltam kicsit kába, de másnap már minden OK.
pénteken megyek UHra.

Orsi
KépKépKép
icsilya

CAt, Orsi! :lol:
Köszi mindkettőtöknek. Örülök,hogy ne maradok le a "buliról". :roll:
Orsi, drukk neked is péntekre!
Cat! Bölcsivel mi a helyzet? Fiúk jobban birják? és te? :wink:

Andi
andi28

Kicsijuci :)
Ennek a reklámnak nem itt lenne a helye! Légyszíves töröltesd ki a moderátorral, mert a topik témájával nem összeegyeztethető. Talán valami kultúra vagy szórakozás topikba tedd fel. :roll: Köszönöm.

Ma már ott is aludtak a fiúk a bölcsiben. Olit úgy ébresztettem 15.20-kor amikor mentem értük. Samu meg 15-ig aludt, és utána még uzsizott. Nem tudom mennyit esznek a bölcsiben, de utána, hogy kijöttek csak 1 órán keresztül folyamatosan esznek, fél pékséggel felszerelkezve megyek értük. :D Reggelente sírnak amikor beadom őket, de utána állítólag jól elvannak. Nagyon örülök, hogy már eddig eljutottunk. Sajnos megint 2 gyerek lázas volt a csoportjukban, így valami vírus kereng. :(

Cat
Kép
cateye

az én fiaim állítólag iszonyú sokat esznek a bölcsiben. ennek ellenére itthon is állandóan esznek :D
ilyen korszak szerintem :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="icsilya"]C írta:icsilyaat :)
az én fiaim állítólag iszonyú sokat esznek a bölcsiben. ennek ellenére itthon is állandóan esznek :D
ilyen korszak szerintem :D

Orsi :)
Az lehet, hogy ilyen korszak, de rettenetes ütemben hízásnak indultak, aminek azért nem örülök. Oli 1 kg-t hízott 2 hét alatt, Samu 90 dekát. :shock: :shock: Mi lesz így az év végére? Remélem azért kissé visszavesznek majd.

Cat
Kép
cateye

Cat, nem lehet, hogy a hízásnak evésnek lelki oka van, és a bölcsi miatt vígasztalják ennyi kajával magukat? Lehet marhaság...

Belekezdtünk a 2.antibiotikum kúrába, az első féleredményt hozott. Nem gyógyult meg a fogam tökéletesen. ellenben van hasmas, a manduláim fájnak mint egy mandulagyuszinál, és 3 napos igen gyér menstruációt produkáltam. Annyira elegem van...és szeretnék tesót is. Úgy várom már, hogy a szomszéd hazahozza az újszülöttjét is kicsit tutujgathassak egy olyan picikét. De gyulladással a szervezetemben nem lehet, antibiotikumkúra alatt nem lehet, akkor meg húzassam ki tényleg...olyan tanácstalan vagyok.....ha valaki megígérné, hogy ha kihúzatom akkor rögtön teherbe esem, akkor egy percig sem gondolkodnék :)

Erika
hurki

aha :D enyimek így sem híznak :D
nincs ötletem....

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Mostanában nem nagyon van időm írni. Vajon miért? :D
Amúgy nagyon jól vagyunk. Zalán továbbra is nagyon nyugodt baba. Most már azért többet van ébren napközben, és nagyokat mosolyog az anyukájára. Olyan jó megint ilyen kisbabát szeretgetni! Talán jobban élvezem, mint elsőre. Már nincs semmi görcsösség, rutinosan mennek a dolgok. A napunk is sokkal rendszeresebb, így a baba is nyugodtabb. Zéti viszont továbbra is egy örökmozgó, így vele állandóan menni kell. Viszont nagyon édes korszaka van neki is. Minden nap tud egy új szót, mindent megjegyez, megfigyel. Öröm vele lenni, csak néha azt nem tudom, melyik gyerekhez szaladjak. Úgyhogy este néha úgy alszom el, hogy másnap nem is emlékszem, hogy is miként kerültem az ágyba. De azért összességében szuper dolog két gyerekes anyukának lenni!!

Épp ezért mindenkinek nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb jöjjön a tesó. Orsi :), Andi28 :), Hurki-Erika :), remélem senkit nem hagytam ki!

Leone :) rád sokat gondolok, majd írjál, mi a helyzet!

Reditke :) nagyon helyesek a srácok, és tényleg már kevésbé látszik a hasonlóság. Olyan jó, hogy már így eljátszanak együtt.

Zituska :) Botinak gratula a fogacskához. Nagyon vidám kisfiúnak látszik!

Cat :) De jó, hogy már kezdik megszokni a fiúk a bölcsit. Te mikor kezdesz dolgozni?

Dobok egy képet én is a fiúkról.

Puszi, Alena Kép [/img]
alena9

Alena :)
Szépek a fiúk! :) Engem kihagytál a felsorolásból, de azért elveszem a drukk-részemet! :D
Majd gyere, ha tudsz és képeket is hozz! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jaj Egcsi :), ne haragudj, hogy kihagytalak a felsorolásból! :oops: Jól tetted, hogy elvetted a drukk-részedet! Küldök még!

Puszi, Alena
alena9

De jó, hogy írtál.
Nagyon édesek a fiaid. A másodikak kötelezettsége, hogy jók legyenek :lol: Ezt én is tapasztalom. Ha garantálná valaki, hogy egy következő manó ugyanilyen jó baba lenne, mint Milán, akkor mennék a harmadikért, de mi lesz velem, ha Bálint-típus sikerül :roll:

Holnap megyek nagyfiamért, már hétfő óta nyaral mamánál és nagyon-nagyon jól bírják mindketten. Azóta meg Milán átalussza az éjszakát, este 8,30-tól reggel 7-ig, akkor szopi és még alszik egy órácskát.
Pedig Bálint sem kel éjjel, szóval nem zavarja, de arra gondolok, hogy talán olyankor nincs eleget foglalkozva Milánnal és éjszaka próbálja kárpótolni magát a szopizásokkal. fene tudja. Majd kiderül, ha megjön rosszcsontom.

Edit
Kép

Kép
reditke

Nem is mondtam, hogy kedden voltunk Milánnal kardiológia kontrollon, ahol a legjobb híreket kaptuk, amire reális keretek között számíthattunk.
Milán állapota stabil, keringése rendben, a tüdőben is jók a nyomás viszonyok. A pitvari lyuk (amit már az első alkalommal is jósolgattak, hogy talán 1 éves kora körülre benő), az a mostani UH alapján úgy tűnt, hogy eltűnt.
A kamrai az megvan, nem kicsi és nem jó helyen, emiatt várható a szívműtét, de igazából most nem okoz egyelőre hűde nagyon nagy gubancot. Van pár dolog, ami ennek a folyamodványa, ezeket nem részletezem, de tulajdonképpen meg lett dicsérve a törpe, hogy szépen gyarapszik, fejlődik és engedélyezett neki minden, ami egy egészséges babának is engedélyezve lenne. A betegségekre kell nagyon odafigyelni, aztán ennyi.

Soraya?????

Edit
Kép

Kép
reditke

Örülök, hogy jó híreket hoztál Milánnal kapcsolatban. :) Bálint nagyon ügyes, hogy ennyit kibír nélkületek! :)
Még mindig nem sikerült megjavítani Bálint vonalzóját?
3. baba:hátha lány sikerülne :D

Köszi az extra drukkot! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok, csak én nem tudtam irni, vagy másnál is vacakolt a Babanet???

Cat,köszi,ténlyeg sokat fogytam, lassan elérem a 20 kg-t...mondjuk volt miböl,és böven rámfért, és sokkal-sokkal jobb igy...

Ádámot felvették a bölcsibe, Egcsi majd irom a tapasztalataimat, ha lesz mit. Elsö nap október 10, még van idönk addig.

Redit, úgy látszik én vagyok az ügyeletes magyarázód, itt a Babaneten csak 3 albumot lehet egy név alatt létrehozni. Két lehetöséged van, vagy törlöd az egyik albumodat, vagy új néven regisztrálsz úja,és akkor megint van 3 albumod...

Cat,Orsi, ti mikor mentek vissza dolgozni?Látom a bölcsis irásokat,hát egy gyereket sem lehet egyszerü beszoktatni, hát még kettöt...Sok sikert és kitartást!!!

Cat, ezek a fiúk olyan zabálnivaló huncutok!!!Nagyon aranyosak.

Hétvégén kirándulni voltunk a hegyekben, nagyon szép a táj...Albumba raktam néhány képet, ime:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10717

(nem volt hideg egyáltalán, de Ádám nem mozdult ki a sapkája és kesztyüje nélkül :wink: )

Sziasztok,megyek is
Barbi

Kép
Kép
barbi

sziasztok!
hát sajna nem tudtam mindent visszaolvasni, de remélem a legfontosabb infókat kicsipegettem az írásokból.

Leone:)
nagyon-nagyon örülünk Zozommal nektek. sokat gondoltam rátok. majd, ha felénk jártok nézzetek be megint:)

Andi:)
nagyon szorítok nektek, hogy baba legyen sok tüszőcskédből, akár kettő is lehet?:)

Barbi:)
jóképűek fiaid és már mennyit nőttek!

Erika:)
Gyógyulgass, remélem nálatok is mihamarabb beköszönt gólyabácsi.

Alena:)
fiaid gyönyörűek. a picinek még nagyobb barna szeme van, mint Zétinek:), pedig nehéz überelni!

Egcsi:)
én is csatlakozom a szurkolók táborához:)

Picit rólunk is:
tudjátok a nyarat nem sokszor töltjük itthon, úgyhogy az úgy elsuhant. hazajöttünk azóta pince kifestve.
gyermekeim igencsak jól voltak 1 héttel ezelőtt, mert azóta betegeskednek. A náthából kigyógyultak, de Zsó kincsem elkapott vmi vírust -gondolom legyengült immunrendszere miatt- úgyhogy most nyomom neki a lázkúpot, meg az ülőfürdőt a 39 fokos láza miatt.
Eszti babám majd csak tavasztól kezdi az ovit orvosi javallatra. már nagyon várja, tudja a jelét, a csoportját. állandóan hangoztatja. Egyébként meg már irtózatosan nagy franc, hihetetlen energiával és beszélőkével megáldva. Nap, mint nap kitikkaszt, de azért élvezem, annak ellenére, h a fáradtságtól minden este csak beesem az ágyba.

Cat:)
édik nagyon a fiaid. mikor kell elkezdened a munkát? vagy már dolgozol? és milyenek a hétköznapok, mármint bölcsibe indulás, munka, majd haza? a fiúk meg jó étvágyat!

puszi csajok
megyek Esztit is babusgatom kicsit, nem sok időm volt ma szegénykémre

Bogár
Kép
Kép
bogár

Gyönyörű a táj! :) Látom a fiúk is élvezték. :) Kíváncsi vagyok a beszoktatásra Ádámmal. Ha most kellene Bercit beadnom valahova, nagy bajban lennék...lenne ordítás és könny rendesen. :?

Bogár :)
Drukk bezsebelve. :D Jobbulást a lányoknak! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, 9 petecskét sikerült ma leszívni, aztán meglátjuk majd mi lesz.

Bogár! Nem, nem szeretnénk 2 babát, lehet, hogy csak 1 embriót fogunk visszakérni a családi béke kedvéért. :roll:
Pétert sem viszem még oviba, amig nem dolgozom, védőnéni is erősen támogatta ezt.
Cat! Akkor haladtok a bölcsiben. :)
Orsi! Mi volt UH-n? Nem is tudtam, hogy Ti is bölcsiztek.
Alena! Fiúk nagyon édesek. :lol:
Edit! Jó hirek, de jó! Átaludt éjszaka is. :lol:

Jó hétvégét!

Andi
andi28

Nagyon jók a képek, gyönyörű a táj! Főleg az a családi kép tetszik, ahol a tó parton mind a 4-en rajta vagytok. Ádám nagyon jóképű kiskrapek lett. :D

Bogár :)
Sajnálom ezt a sok betegeskedést!

Novemberben kezdek dolgozni, addig itthon vagyok. Minden reggel elég nehéz a bumlizás a fiúkkal, öltöztetés, reggeli, cibálom őket le az autóba, majd a bölcsinél ki, ráncigálom be őket a bölibe, aztán átöltöztetés, mosdás, beadás. Most két év restanciáját számolom fel itthon, rebndet rakok folyamatosan, függönyöket mosok, szekrényeket rámolok. Hááát nem egyszerű, és még rosszabb lesz ha munkába sietek majd.

Egcsi :)
Remélem hamar összejön a kistesó!

Nagyon édesek a fiúk! Voltál már 6 hetes kontrollon.

Hurki :)
Nem mondtál butaságot, egy pszichomókus szerint is azért zabálnak a fiúk, emrt így vezetik le a bölcsi miatti feszültséget. Van olyan gyerkőc aki nem eszik, van aki zabál, és ez a jobbik.

Sajnálom, hogy ennyit szenvedsz a fogad miatt.

Hány petike lett ma? Sokat gondoltam Rád!

Virág :)
Olvastam az új rovatodat a Kismamában. Nagyon jó! :wink:

Lányok :)
Lujzáról nem tud valaki valamit?

Cat
Kép
cateye

gratula a 9 petéhez. Az szép szám :D

én ma jó híreket kaptam :D ugyanannyi és ugyanakkora tüszőim vannak, mint a fiúkkal az első UHn volt. Úgyhogy abban maradtunk, hogy ugyanúgy megy a stimu tovább, mint anno ment. Még 3 nap stimu, hétfőn repesztő, szerdán punkció és pénteken vagy szombaton transzfer :D
kérdeztem, hogy akkor UHra már nem is kell jönnöm??? erre azt mondta a dokim, hogy "átmásolhatom a 2.5 évvel ezelőtti adatokat, ha gondolja :D :D :D"
jót mosolyogtunk az egészen :D

szóval számokban: 3+3 tüsző van 11-12 mmesek, szép egyformák.

Orsi
KépKépKép
icsilya

9 petécske az szép! :) Ugye lombikos lányok? :) Hajrá! :D

Nem irigyellek a reggeli bumlizás miatt, nekem ezt az egyet is elég összeszedni, ha megyünk valahova. Mire kilépünk az ajtón már tiszta zilált vagyok idegileg. :?

Virág :)
Te a Kismamába írogatsz? :) Írd meg légyszi melyik számban vannak cikkeid, előkeresem őket a neten. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Erika :) küldtem pü-t, remélem nem bénáztam el és te megkapod, nem úgy mint múltkor Andi. Ha nem megy át, lszi szólj!!!

Babázós csajok HAJRÁ!!! Nagyon jó lenne megint egy csomó kismama, jól kiürültünk pocakosokból.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Olvasgatok, olvasgatok, de valahogy nem jutok el az írásig.Cat, köszi az érdeklődést. Október 31-re vagyok kiírva, de ma kicsit elkezdett fájdogálni a hasam. Már elkezdtem bepakolgatni a kórházi cuccot. A pocaklakó kb. 2 hete befordult. A védőnő szerint hamarosan baba lesz. Holnap megyünk CTG-re és az orvosom is megvizsgál. Kíváncsi vagyok mikor lesz a nagy nap. Kezem-lában iszonyatos módon dagad. Boti egy hete volt másfél éves, örökmozgó, szinte egész nap az udvaron rohangálunk, hintába ki-be, mászókára föl-le,csúszda, motorozás stb... és persze minden csak kb.2 percre köti le. Este hulla vagyok. Dióhéjban ennyit rólunk :):)
Lujza
lujza

Lujza :)
De jó, hogy jelentkeztél! Sokat gondoltam már Rád, de látom Te is csak olvasgatsz. Problémamentes szülést kívánok, és várjuk a kistesó képeit. Hogy fogják hívni a hugit? Botiról vannak képek valahol?

A múlt héten Zsuzsuval is összefutottam Kőbányán egy Mekiben. Ő is csak olvasgat, mert nincs ideje írni. Pedig kár, mert olyan szépek a lányok, és Ti még a kicsit, Petrát nem is láttátok.

9 petécske az nagyon szép eredmény! Szerintem azért 2-t kérjetek vissza, hogy nagyobb legyen az esélyetek. Mi hír róluk? Hány naposan kapod vissza?

Cat
Kép
cateye

Cat:)
Lucának fogják hívni a csajszit (Luca Málna). Botiról dobok fel egy képet, majd teszek fel még, de most rohanok a dokihoz.
Lujza Kép
lujza

Sziasztok!

Cat! a 9 petécskéből 3 használhatatlan volt. A többi is elég változatos eredményt mutat. A legjobb 10 sejtes. Az mennyire jó? Erre sehol nem találtam adatot a neten. A doki javaslatára "blasztózunk", és igy maradunk az 1 embriónál, apa nagy-nagy örömére. Ha ez nem jött volna össze, akkor ma du. transzfer, igy viszont csak szerdán kapom meg azt az egyet (remélem). Én is jobban szerettem volna 2-t, de tudod, email-ben már beszéltünk róla, pasim isonyúan nehéz eset.

Lujza! Könnyű szülést kivánok!

GYermekem ma 3 éves, majd rakok fel képet, meg adatokat, ha egyszer eljutunk szegénnyel az ünneplésig, de most iszonyúan csak a lombik körül forog az életünk és az agyunk. Igy mondjuk nem egyszerre kapja meg az összes ajándékot.

Andi
andi28

Az még kimaradt, hogy Orsi minden tiszteletem a tiéd, hogy 2 kispasid mellett Te vállalkozol megint a lombikra. :) Ti mennyit kértek vissza?

Andi
andi28

Lujza :)
Nagyon vagány kiscsávó Boti! :D Szép neve lesz a kislányodnak. Megkérdezhetem, hogy a Málna honnan jött? Ezt még soha nem hallottam. :)

Boldog Szülinapot a kislegénynek! :D
Nagyon szorítok a lombikhoz! :)

Mi újság a bölcsiben? :)

Velünk most már minden rendben, volt egy pár nap, amikor Bercinek iszonyúan ment a hasa és be is lázasodott. :( Ez mondjuk nem akadályozta meg abban, hogy rosszaságokat csináljon, úgyhogy nem volt olyan komoly a baj. Úgy vettem észre, hogy mióta betöltötte a 2.-at sokkal elevenebb lett és vége az "áldottjógyerek" korszaknak. :)
A lányokra még mindig vigyázok, de áll náluk a balhé, ki tudja mi lesz.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?