cinicin: miattad felébredt a gyerek
mikor olvastam, hogy a kutyára uszítod apa ügyfeleit, há én hangosan örögtem de telitorokból, erre a gyerek felsírt
van képzelőerőm, elképzeltem ahogy a kutyuli majrézva menelül a házába.
eri: az még csak hagyján hogy kipakolom ami kint volt velünk, de az egész ház még ugye dobozba, mert annyi időnk sem vol mielőtt ki kellett menni.
ja karácsony. Nálunk minden évben szenteste irány pereputtyostúl, sógórnőmék szintén családostúl anyósomékhoz vacsira meg minden(imádom őket, de szenteste az csak szenteste). idén újház van. mondtam férjemnek szeretném az idei szentestét itthon tőlteni a házban szépen feldíszítek majd mindent(ilyen kreatív bolond vagyok). Bálint is 2 és fél éves csak felfogja már a dolgokat. párom is örűlt az ötletnek, mondtam neki finoman adagolja a szüleinek.
hát halljátok anyósék válasza: az még jobb ha ott lesz nálatok akkor Anettkáéknak sem kell rohhani le hozzánk(Törökbálinton laknak sógórnőmék, anyósék Lajosmizsén) meg akkor Juditka csinálhatja idén a karácsonyi vacsit!!! páff most estem pofára
Lányok oda a meghitt szűk családi karácsonyi szentestém. mást sem fogok csinálni csak főzni és főzni, mert Ők csak ínyencségeket esznek karácsonyra. Mint pl. a cápa uszony leves fekete kagyló, királyrák és társai... valami jó kis hagyományos karácsonyi menüje nincs valakinek. bármit megadok érte!!!! ez halál komoly!!!
ja eri és nem elég, hogy le megy a karácsony február végén irány az átalakítás, újra dobozba a lakást. ja és még nem tudjuk apát hova helyezik ha haza megyünk Magyarországra
de jó lesz otthon már alig várom. fogom érteni a tv-t.
üdv judith