Sziasztok,
ne haragudjatok, hogy olyan ritkán jövök, de csak ilyenkor este van kicsit több időm, amikor a gyermek jó esetben már alszik.
Bizony pörgünk ezerrel, a napirend mellett mindennap van valami, hol baba-mama torna, hol úszás, nekem két napon tanítás (reggel), vagy látogató jön, szóval mindig van valami. Ha napközben elalszik Bogi, akkor is tisztára kapkodva csinálok mindent, fél szemmel az órát ill. a bébiőrt lesem, hogy jaj mennyi időm van még?
A cikkírás megmaradt a feladataim között, azt többnyire ilyenkorra időzítem (nem merek róla lemondani, mert olyan nehezen sikerült betörnöm tavaly az újságírók közé, és az embert könnyen elfelejtik...). Egy a szerencsém, hogy itt nem kötnek határidők, de azt persze nem szeretik, ha egy írásomon 2-3 hetet ülök...
A gond annyi, hogy miután nem álmatagon telnek a napjaim, vagyis kissé be vagyok pörögve, és éjszaka nehezen alszom el, akármilyen kutya fáradt is vagyok. Úgyhogy nem egyszer van olyan reggel, hogy azt érzem, képtelen vagyok felkelni Bogihoz... kóválygok, mindent leverek. Azt hiszem, a tartalékaimat mostanra kezdem igazán felélni, a hajam is elkezdett hullani. Pedig Bogin nem múlik, jó esetben már egybe aluszik 9-10 órát is. Rosszabb esetben kel már hajnalban, de ez gáz, mert mostanában nem alszik vissza azonnal, hanem dumálgat.
Kriszta, most kezd leesni nekem, amiket meséltél az éjszakai bagoly Mátédról, hogy az mi is.
Írtam egy olyan aggályomat is, hogy mi van Bogi mozgásfejlődésével. Hát az lett, mint Woodi Danijával, Dévényes gyógytornásznál kötöttünk ki. Bogi nagy baba volt kis hasban (nem tudom emlékeztek-e, de egyáltalán nem volt nagy pocóm, Bogi meg megnőtt 4 kg-osra bent), és a bal oldala lemerevedett, feszesek az izmai. Nem vészes a helyzet, de pár alkalom kell. Azt viszont nem gondoltam álmomban sem, hogy ennyire szörnyű.
Annyira zokog Bogi közben, annyira könyörgőn néz rám, hogy én is nyelem könnyeimet, és nem tudok mit csinálni. Éjjel meg ha álmodom, ez a sírás jön elő. Nagyon fáj neki. Persze ráalszik és elfelejti, de tegnap is, alighogy csak beléptünk a rendelőbe, és meglátta a csajt, máris rázendített...
A tejem már minimális sajnos, és ha szopik is, azt is eldisznólkodja, 1-2 perc után úgy dumálgat, hogy benne a bimbó a szájában, vagyis tele pofával, röhög stb. Bármilyen éhes is. Úgyhogy tápi van, tejpép van, ma már kanalaztunk gyümölcspürét, ott is disznólkodik.
Újabban szerelmes a hangjába, ezért áriázós sikításokat rendez naphosszat, ami nagyon szép meg minden, csak néha az ember csillagokat lát tőle.
Felteszek egy kis képet, hogy milyen huncutul tud vigyorogni.
Woodi, Almodo kisfiának azért ilyen szép a fejformája, mert nem hüvelyi úton született.
Farfekvéses volt, nem kockáztattak. Én legalábbis így tudom...
Kriszta, olyan igazi anyukás-apukások vagytok azon a fotón! Mátén jól látom, fehér frakkocska volt?
Egyébként hihetetlen hogy már ilyen úriemberkévé cseperedett...
Még most volt, hogy rohantál be a Jánosba, hogy görcsölsz...
Latimi, nem lesz mostanában Gólyahíres találkozó? Októberben ilyenkor szokott lenni, és átrendezik a sorszámokat is, ilyenkor sokat szokott menni lefele. Kitartás, tudom sokat kell várni, de eljön a ti időtök is.
Fanni... ugyanezt tudom mondani neked is...
Zsebi, hát ez a pocak máris hatalmas!
Nekem kb. 32 hetesen volt ekkora, nem viccelek! Szerintem ne utazgass... ikerterhesség, nagyon nehezen jött össze, én a széltől is óvnám magamat a helyedben. És már 18 hetes vagy... lassan meg lehet tudni a nemüket is. Te mit érzel? Fiúkat, lányokat?
Melcsi, a perpetuum mobile-d hány órát alszik napközben? És ha fent van, elfoglalja magát, vagy vele kell lenni? Próbálok kalkulálni, mire készüljek úgy fél év múlva...
Erika és többiek, diétáról volt szó. Vicces, de rólam egy kg sem ment le szinte a kórházból hazajövetel óta, talán csak 1. Rajtam van 5 kg (te kérdezted Renóka), ellenben összementem, talán még csak a derekam van kicsit megvastagodva, no meg persze a csípőcsontom szélesebb maradt, de egyébként azt veszem észre, hogy a zsír kezd átalakulni izommá. Hiszen rengeteget lóg rajtam Bogi, ruhástul közel 8 kg
, lépcsőzök is vele a házban föl-le, stb. stb. Olyan muszklim van, hogy csak na!
Ja, diétázni egyébként abszolúte nincs lelkierőm... ilyen leterhelés mellett?
Icsilya, pont azért mert betegeskedsz, az immunrendszered padlón van, és be fogja fogadni a szervezeted a babákat. A helyedben azt is meggondolnám, mennyit kérjek vissza. Kettesikrek után hármasikrek...
Na megyek lassan lefeküdni, én már nem nézek tévét
pusz mindenkinek