Sziasztok!
Kriszi anyu!
Írd azt a szakdolit, addig is gondolunk rád, de ha jössz, amíg nincs kész, visszakergetünk az íróasztalhoz
Max. 10 sor megengedett! Naponta
Hú de lágy szívem van!
Bea!
Itthon leszünk. De ne számíts túl sok jóra. Alig van pelenkám. Kiraboltak. A kismamák
Body van, meg még kapok egy szállítmányt, de nem tudom még hogy lesz jövő héttől. Úgyhogy addig gyere, amíg van
Pelenkát elvileg pénteken kapok, de naponta jön 7-800 db rendelés, amiket már csak hétfőre veszek fel. Még van tartalékban, jut Nektek is, de aztán kifújt. Remélem a lányaim segge alá nem kell vennem pelenkát. Égő lenne
Jucus!
Lolli is nagyon nagyon szép kislány. Az a hajszerkezet. Csúcs.
És mit csináltak? Nekem nem tudja senki elmesélni
Lili mondta este, hogy Lolli
Te és hogy lehet, hogy mi nem találkoztunk a kórházban? Mondjuk én császáros voltam, és elöl voltam, meg keveset csámborogtam a sebemmel, de azért össze is futhattunk volna.
Orsi!
De jó, hogy itthon vagytok. Találtam Zsezsének a rózsaszín melegítőhöz mellényt. Mondtam, hogy van hozzá egy csuklyás mellényke, és másnap meglett. Meg farmer overált is. Jövő héten, ha ráérsz kijöhetnél. Megdumálnánk a nyaralást is.
Zsu!
Ne izgulj. Talán rosszul hallotta. Mindenesetre a náthás Krisznek jobbulást. A szivecskéje meg olyan erős, hogy tuti nincs baj!
Na megyek, mert Jucus kérdezte most is, hogy soha nem alszok? És már megint negyed 2 múlt
Puszi: Bogi