Új privát üzeneted érkezett!

Fiona,Ragota,hol vagytooooooooooook maaaaaaaa?????????

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!
Én megvagyok, csak nem tudtam volna eddig érdemben hozzászólni.
Porsika neked inkább holnap válaszolok, most még nem is vacsiztam, és pár szóban nem tudok válaszolni.
Holnap reggel megyünk védő nénihez. Apa megigérte, hogy eljön velünk, pedig reggel 7-re ér haza a melóból. Kép
Az biztos, hogy Lilla imádni fogja. Már kerűljük a bejáratot, mert mindig hisztizik, hogy beakar menni, ha arra sétálunk.
HAJNI üdv köztünk, és mielöbbi babásodást! Édi a kiskrapekod, biztos, hogy a második baba se várat magára sokat, és szép lesz!
Kriszti örülök, hogy minden rendben! Kicsit irigyellek az Uh miatt, úgyhogy követeljük a képet! :lol:

Kata szorítunk, és várjuk a jó híreket!

Ágota mi újság??????

Én ma megvarrtam egy kismama gatyit. Muszáj, mert minden szűk rám. :shock: Nem tudom így, hogy fogom titokban tartani? :roll:

Merike tényleg szeretheted ezt a progit, gyönyörű a tábla! Én május 25-ére leszek kiírva, de holnap már tutit mondhatok, mert kezembe lesz a kiskönyv!!! :lol: Alig várom! :wink: Többiek, nektek már van????

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Köszönöm mégegyszer a kedves fogadtatást! Nagyon aranyoak vagytok.

Toti:
nagyon szép menyasszony voltál. :)

Angyalkrisz:
gratulálok! Boldog babavárást Neked. :) Nekem 2 éve szept 28-án lett + a teszt. Édes nosztalgia. :)

Meriann:
köszi, hogy beraktál a táblázatba, nagyon figyelmes vagy. :)

Odry:
drukkok mennek!

Arwen:
20 éves voltam mikor először regisztráltam a babanet chatre. És mivel ott ez volt a nickem és így ismernek azóta mindenhol ezt használom. :) Majd 40 évesen jól járok vele. :))

fioona:
köszönjük a dícséretet kiskrapekra. :) Amilyen szép olyan rossz. :wink:
Kicsilányod is nagyon tündér.
Vendég

Fiona,
te már kapsz kiskönyvet? Ilyen korán már adnak? :shock: Én meg dokinál se voltam még, mert korainak tartom, majdcsak a jövő héten megyek. Az azért megnyugtat, hogy nemcsak nekem nő a hasam, hanem például neked is, ugyanis azt hittem, hogy én vagyok defektes, hogy ilyen korán elkezdett nőni a hasam. Fog. sincs, hogy mi is hogy fogjuk titkolni, ha ilyen ütemben nő? Pedig még várhatna 1-2 hónapot, addig nem szeretnénk elmondani senkinek.

Toti, tényleg szép mennyasszony voltál és úgy látszik a nászút is összejött, ahogy szerettétek volna :) Hol voltatok egyébként nászúton?

Hajni,
üdv itt. Marcell nagyon édi. Mielőbbi 2. babásodást kívánok! :)
szerika

Nyugodtan várhatsz a dokival, én is csak azért mentem már el, mert negatív a vércsoportom, Lilla pedig pozití lett, és féltem a kis babit.
Én is furcsálom a poci dolgot, de lehet, hogy csak az állandó felfúvódás miatt van. :oops: Anno nem voltak ilyen gondjaim. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Na, ki tudja mi van a képeken?
Jobb így?
Le akarok én is kerülni az alsó táblába, mit akarok le fogok kerülni?!

Kép

meriann

Sziasztok! Mindenkinek szép napot!

Feltenném én a képet, csak az a baj, hogy nem tudom beszkennelni.... :( Egyébként alig lehet látni rajta, nagyon picike.

Meriann! Már nagyon szép a tábla! Tényleg ügyesen megcsináltad. Szerikát nem kellene áttenni a kismamik közé? :D

Ja egyébként nálam már az inga sem tudja, hogy milyen nemű lesz. Tegnap poci felé tettük és egyszer fiút jelzett, aztán meg lányt.... :roll: Majd kiderül.... Csak egészséges legyen, az a fő.

Fioona! Nekem azt mondta a doki, hogy ha már van szívhang, akkor adnak kiskönyvet.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Meriann: légyszi tegyél át a kismamik közé és olyan zebrát is kérek :) , meg én is 2007. május vagyok :) Köszi.
szerika

Sziasztok Kedveskéim!

Merike :o :D :D :D :D :D Valami elképesztően gyönyörű a táblicska!!! Hidd el, hipp-hopp lekerülünk az alsó részlegbe:)

Arwen :D köszönöm az együttérzést! Nem akarok panaszkodni, mert imádom, amit tanulok, inkább az zavar, hogy nincs rá anyyi időm, mint amennyit szeretnék neki szentelni.

Fióna, ha lesz egy kis időd, írj, kiváncsi vagyok :oops: :D

Millió puszi mindenkinek

porsika

Sziasztok!!!

Fiona,en is negativos vercsoportu vagyok,akkor gondolom nekem is hamar el kell majd mennem a dokihoz,ha majd zebrat latok... :shock:
Picit aggodom is emiatt,bar tudom manapsag ez nem gond...csak megis kcisit aggodom...na!

Hajni,igy mar ertem a 20at :wink:
Bar ugye semmit nem jelent a szam,hisz en sem 7 eves vagyok :lol:

Szep napot mindnekinek!
Remelem Agota is benez hamarosan!

Kép

Kép
arwen07

Bocsánat, a téves sorért!
Szerencsére sokan vagyunk, és hirtelen sok az új infó.
Szóljatok, ha frissíteni szükséges!

Kép

meriann

Én sem 77 vagyok :D
toti77

Gondoltam:-)
Persze ezeknel a szamoknal egyertelmu,de 20 meg lehetett volna Hajni :wink:

Kép

Kép
arwen07

Meriann, naygon köszi, hogy ennyit foglalkozol a tablicskuval :D
Nagyon ügyi vagy! Olyan jó rá nézni... ez tényleg egy szerencsés fórum, tutira a jövő hónapban is lesz vagy 8 új kismami. Ha az eddigi teljesítményeket figyelembe veszzük, akkor 2 hónapon belül mindenki zebrás lesz :D
toti77

Én Rh+ vagyok, de az uram Rh-, ez nem probléma?
toti77

Kata tetszik így, ha két zebrával jelölöm a két gyerkőcöt?
Nem volt jobb ötletem.

Ágota, helyzetjelentést kérünk!

Én azt hiszem kihagyom ebben a hónapban az ingát, mert nem akarom becsapni újra magam. Ezek szerint nem tudok másra koncentrálni ingázás közben.
Mérhetetlenül csalódottnak érzem magam, hogy megjött. És haragszom a világra is. Ugyanakkor tudom, ha nincs itt az ideje, bármit is teszek, de én most szerettem volna. Csatázik bennem az érett?! felnőtt, és a gyereket akaró mama, ponotabban az énem és az Énem. Remélem kipihenem ebből magam, különben jaj a páromnak! Rajta fog csattani az ostor. Komolyan mondom, mint ovis koromban olyan érzéseim vannak, vagy mint az agresszív kismalacnak. Én is akarom, most, azonnal. Nem várok. Nem igaz, hogy megint nekem nem jött össze és még sorolhatnám. És hiába érzem ezeket, ettől még nem lesz pocaklakóm. Na, azt hiszem belevetem magam a melóba és tanulásba különben nem lesz jó vége/m.
Pusza

meriann

Jó reggelt!

Megjöttem :)
Lányok! Annyira jó volt. Igaz, Párizson csak végigrohantunk, de olyan romantikus volt az egész.
És képzeljétek, elvitt egy romantikus hajókázásra és megkérte a kezem.
Szóval hivatalosan menyasszony lettem :)
Olyan boldog vagyok!

Bocsi, nem volt még időm mindent végigolvasni, mert rengeteget termeltetek, de olvasok!

Meri,
nagyon sajnálom :(
Gondoltam RÁd.
De csatlakozol a mi turnusunkhoz :)

Üdv az újaknak.

és az igért torony:

Kép

Kép
bodzi

Meriann, tényleg szuper a tábla és köszi, hogy betettél a helyemre :)

Bodzi, GRATULA! Ez olyan romantikus... Párizsban megkérni az ember kezét... hmmm.. minden nő vágya, úh. most sokan irigyek ám rád tutira! :lol:
És hogy tetszett Párizs? Mi nászúton voltunk ott, engem teljesen lenyűgözött, bár mi is rohantunk, lejártuk a lábunkat akkora tereik vannak, hogy csoda, de Párizs az Párizs! Gyönyörűűűűű!
szerika

Bodziiiiiiiiiiiiiiiiiiii,nagyon gratulalok!Ez nagyon romantikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi is imadjuk Parizst,mi kapcsolatunk elejen voltunk ott,es hat nekunk is fuzodik ehhez avaroshoz egy-ket csodas es romantikus elmeny. :wink:
Bar rengeteg varosban jartunk mar,kulfoldon is eltunk,tobb helyen is,de mindkettonknek ez a varos marad a szive csucske.
Lehet,hoyg iden telen visszaterunk...de ha nem is most,egyszer biztosan!
Olyan varazsa van annak avarosnak,hogy huuuuuuuuuuuuu..
Es annyira romantikus varos!
Fantasztikus lehetett!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es meg egyszer gratula Te kis menyasszony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Most eszembe jutott a mi lanykeresunk...ahogy terdrevetette magat az en Dragam..teljesen elerzekenyultem....)
Olyan jo most Nektek!!!!!Elhiszem,hoyg hihetetlen boldog vagy!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Halihó Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi, hogy ennyi ideig nem jelentkeztem, csak próbáltam bepótolni a lemaradásaimat, az üzeneteiteket illetően.
Meri, nagyon sajnálom...már nagyon izgultam. De sebaj, majd a következő hónap!!!!!!!!!! :twisted:

Hát a hétvége az fergetegesre sikerült, volt sírás-rívás-öröm :-)
No de ezt majd részletesen elmesélem.

A lényeG.
MINDEN RENDBEN VAN TYUNYTYIKÁVAL!!!!!!!!!!!!!! Hallottuk az édes kis szivecskéjét. Tegnapra szabit vettünk ki Apával. Reggel uh, utána pedig kirándulás, sétálgatás, ebéd Visegrádon, fagyi Szentendrén...jajjj, de csodás nap volt a tegnap!
Szóval nagyon aranyosak voltak megint az UH-n. Apát behívták, és nagyon meg volt illetődve, láttam Rajta!. Aztán kiküldték a képpel a kezében, míg felöltözöm, és mikor kimentem, láttam, hogy a szemei könnyesek voltak. Jajj, anyira szeretem!!!!!!!!!!

És most jött rá, hogy Ő téllegesen APUKA!
Mikor mentünk reggel, egyszer csak bevallotta, hogy Ő nagyon izgul, és majd kiugrik a szíve!
Kép

Kép

Hát nem Ő a leggyönyörűbb Tyunytyika a Földön?????????

Ja, az a kis plusz világos pötty a nagy pötty mellett, az a szikhólyag :-)

KépKép
KépKép
ragota

Agota, gyonyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Annyira orulok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es ez a tegnapi nap fantasztikusan jo lehetett!!!!!!!!!!!!!!
En is teljesen oda meg vissza tudok lenni egy ilyen jo kis nap utan!!!!!!!!!!!!!
Minidg maradjatok ilyen boldogok!!!!

Jaj de jo lenne mihamarabb ezta boldogsagot atelni!!!!!

Mikor kell legkozelebb menned?
Elotte te elkezdtel szedni vitaminokat?
Mert most azon vacilalok,hoyg kezdjek-e mar szedni vagy meg ne????

Kép

Kép
arwen07

Ág,
Tyuntyika gyönyörű :)

Köszi lányok, tényleg iszonyú romantikus volt, még pityeregtem is kicsit örömömben :)
Varázsa van a városnak.
Két nap nagyon kevés volt, úgyhogy mindenképp visszamegyünk egyszer mi is több időre.

Kép
bodzi

Húúúúúúúú, Bodzi, gratula!
Az én leánykérésem is romantikusra sikeredett! A Cseszneki vár falán :-) Borzasztó gyönyörű volt!
Aztán Aputól úgy kérte meg a kezem, hogy este Balatonon, épp a gilisztát húzta fel Apu a horogra...mikoris Apa rákérdezett, hogy nem probléma -e...Nagyon romantikus :-) De ez az én Gerimre jellemző!! :twisted:

Arwen, hát mivel én későbbre számítottam, így csak hébe-hóba szedtem be egy-egy Elevitet. Ártani nem árt, bár én most váltottam egy természetes vitaminra, mert nem akarom ezt a mű vackot magamba tömni :-)

A csíkok ellen pedig a Sinrider testápolót használom.
A barátnőm csak a poviját kente vele, az gyönyörű lett, egy csík sincs rajta most, míg a lábát és a fenekét kihagyta, az össze-vissza repedt. A hasára mindenki csodálattal nézett az UH-kon!

Üdvözlök minden új belépőt. Itt garantált a gyors babadömping!!!!!!!! :lol:

KépKép
KépKép
ragota

sziasztok lányok!
ragota:gratulálok nagyon szép!
kicsit meg is hatódtam ezen az uh felvételen.
nagyon örülök és boldog kismamaságot kívánok! :lol: :lol: :lol:

meriann ne aggódj mi majd együtt fogunk babázni :roll:
nagyon jó a táblázat remélem hamarosan lekerülünk az alsóba
timea toszegi

Bodzi gratulálok! Ez azért nem semmi! Tessék megbecsülni ezt a rendes vőlegényt! Nem lehet minden nap ilyet leakasztani a szögről! Legyetek nagyon boldogok!
Szép a kép is, köszi.

Ágota nagyon-nagyon gyönyörűséges a Tündérkéd!
Épp akartam kérdezni a pöttyöt.

Milyen természetes vitamint is szedsz?
Ezzel a testápolóval akkor hasit, popsit, combokat kell kenni és gondolom érdemes elkezdeni, ahogy tudomásodra jut a baba, ugye?

Soha jobbkor nem jöhettek volna ennyi jó hírrel. Mindjárt jobb a hangulatom.

Ha ilyen ügyes csaj voltam, hogy sikerült a tehességi tüneteket produkálnom baba nélkül, akkor majd erősen gondolok a babára és nem a tünetekre, hátha az is ilyen sikeres lesz. A tudatalattimat elő is veszem, hogy csinálhatok magammal ilyet?!!

meriann

Sziasztok!

Ragota:
Gratulálok. :) Ezek az első uh-k feledhetetlen élmények.
Én is elevitet szedek. Nem tudtam, hogy van természetes is. Elárulod, hogy mi a neve?

Bodzi:
nagyon jó a kép és hatalmas gratula a lánykéréshez. :wink:

Meriann:
nagyon jó lett a tábla.
Vendég

Agota,engem is erdekel ez a termeszetes vitamin:)
Mikor volt ez a lanykeres?Csak nem most hetvegen???????????

Bodzi mi anno 4 napot voltunk,de az is nagyon rovid ahhoz a hatalmas varoshoz!!!!!Viszont igy plane van miert visszaterni!!!

Latod Meri,nekem is mindig jobb a kedvem,es pozitivabb a hozzaallasom,ha ide jovok!
Ugyhogy sokat kell ide jarni es beszelgetni!!!! :wink: :wink:

Most nekem is eszembe jutott a mi lanykeresunk....olyan reg gondoltam ra..most az eskuvo kicsit elhalvanyitotta azt az elmenyt!
En meg mindig az eskuvonk hatasa alatt vagyok teljesen :oops:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Lányok!

Sikerült géphez kerülnöm. Mindenkit puszilok, és remélem jól vagytok.
Vasárnap voltam uh-n, 5 hetes a kis manó, és szép nagy a petezsák (8,7 mm) , most még csak ez látszik. 3 hét múlva megyek újra, addigra szívhangnak is kell lennie. Anyu!!!!!! de félek!!!!!!!!!!!!!
Kicsit feszeget a hasam, és nagyon sokat kell pisilnem . Ez ugye nem rossz?? Írt fel a doki Duphastont, meg valamilyen szurit is, ebből heti egyet kapok, 3 héten át. Remélem ez segít.

Ragota
Gyönyörű a felvétel! :) és gratulálok hozzá!!! :P :P

Meriann
Amint látom a vonalzód újabb ciklust jelöl. Sajnálom :( Erre a hónapra mindent bele! A táblázat tetszik, de légyszi javítsd ki, hogy nekem KISLÁNYT jelzett az inga. Köszi-puszi.

Bodzi
Kösz az Eifel-t, tuti jó. Örülök, hogy jól érezted magad. Reméljük meglesz a "gyümölcse" is! :) :P :) :P

Óriási pusszancs mindenkinek!

Sziasztok, vigyázzatok magatokra!

JA, ÉS A VONALZÓM CSAL PÁR NAPOT!!!!!

Majd jelentkezek. Pápá.

Benita
benita

Ágota hol veszed ezt a testápolót?

meriann

Szia Benita,
Örülök, hogy bejelentkeztél és hogy jól vagytok! :)

Kép
bodzi

sziasztok!
lányok hogyan és mivel kell ingázni? sajnos nem találom és nagyon érdekelne!
timea toszegi

Ezt Ágota írta az ingáról, 2. oldal:

[quote]V írta:an egy naggggyon jó, szuperbiztos módszerem arra, hogy megállapítsd a terhességet már a fogantatás után!
Nálunk 100%-ban bejött a családban.

a neve: INGA Nem kell igazi inga, készíthetsz sajátot. Ha van gyűrűd, vagy fülbevalód és egy elég hosszú hajszálad vagy fonalad, akkor fűzd össze (a fémet és a tartóját)

Told le a nacidat és a pocakod fölé helyezd el. Ne koncentrálj arra, hogy legyen, mert akkor elrontod. Csak úgy csináld, mert kíváncsi vagy rá.

ne is lóbáld!

Ha körbeforog, akkor bizony kislány van odabent, ha egy vonalban leng ki, akkor kisfiú.

DE NE TE MOZGASD!

Higgyétek el működik. Nálunk legalábbis működött.

KépKép
KépKép
fioona

Ragota írta korábban ezt:
Egy kis kiegészítés még Fioonához:

„Ingával azt is meg lehet nézni, hogy kinek hánygyereke lesz, van.
z egy kicsit bonyolultabb. Ha érdekel Titeket elmondom.

ja előtte simizd meg a gyűrűvel a pocakodat

Hogy hány gyereked van, lesz, azt a következőképp tudod megnézni:

a bal kezed tarts magad előtt tenyérrel lefelé. a sajátkészítésű ingával simizd meg (a fém részével) a kezed oldalán (a kisujj mellett). Utána tartsd a kezed fölé az ingát kb4 cm-rel fölötte. NE MOZGASD! ha körbe megy, kislány, ha egyenes vonal: fiú. Ezután simizd meg újra bal oldalt a kezed. ezt addig ismételd, amíg az inga a simi után már nem mutat semmit.

Nálunk 100%ban működik az összes barátnál.
Nem tudom mondtam -e, hogy az ingát akár már másnap is kipróbálhatod az együttlét után.

Tehát az inga azt mutatja, ami a jelen helyzetben, a jelen állapotodban, a jelen gondolkodásoddal...stb. lesz! Ugyanígy van a jósoknál (a jós is csak a jelen állapotodból tud következtetéseket levonni, de ha Te holnap azt mondod, hogy márpedig én nem balra akarok lépni, hanem jobbra, akkor változik az egész, mert a szabad akarat a Tiéd, ez fontos, csak ezért van az önbeteljesítő jóslat, mert elkezdesz ebbe az irányba indulni, amit a jós mondott, DE A DÖNTÉS A TIÉD). Bocs ezért a kis intermezzoért, de az ingánál is valami hasonlóat tudok mondani (az asztrológia számomra azért szimpatikusabb, mert nem azt mondja, hogy ez lesz, hanem azt, hogy a döntés a Tiéd, ha ezt választod erre megy az életed, ha azt, arra).

No de vissza az ingához: a jelen állapotodban mutatja az összes gyerekedet, ami már van, és ami lesz, tehát az összeset. Addig ismételd az ingát, amíg már nem mutat semmit, csak áll, mint a cövek. „

meriann

Na hahóka!

A hétvégi tortúrát leírtam a blogba, ha érdekel valakit :-)
Csak az Archívum/ 2006.szeptember-re kattintsatok, mert ott lehet a végét is elolvasni.

Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok.

Szóval ez egy szájspray, ugyanis ez a legjobb hatékonyságú bevitele a vitaminoknak.
Kizárólag növényi anyagokból készült, csak természetes forrásokból.
http://invitel.hu/kapcsolat/KareM1/spray.html
itt olvashattok utána. Nagyon megbízom ebben az emberben. Természetgyógyász és fitoterepauta.
Van egy kifejezetten kismamáknak való, én azt vettem meg. Sajna 5000-6000 Ft/hó, de nem mű, és emellett hatékonyabb jóval.

Benita, sajnálom, hogy elmész, de azért gyakran látogass ide. Minden rendben lesz a bébikével!!!!!!!!

Meriann, a barátnőm foglalkozik Sunriderrel. 14.000 Ft egy testápoló, de ez elég egy terhességre, és a bőröm, nekem, minden pénzt megér. Ráadásul már több helyről hallottam, hogy ez nagyon hatékony! Ne gondoljátok, hogy ennyire vastag vagyok, csak a prioritásokat nézem.
Lehet, az a krém is jó, amit Fiona ajánlott, az is természetes alapanyagokból készült.
Aventet ne vegyetek, az természetesnek hirdeti magát, de nem az.

Hajni, én még Neked is tartozom. Húúú, nagyon sok Anyukának tartozom még elemzéssel...csak estére úgy elfáradok, hogy nincs erőm másra, csak aludni :-(

Puzsika

KépKép
KépKép
ragota

Ragota:
köszi a vitamint és a testápoló infót. :)
Ha aktuális lesz akkor testápolót tudok rendelni tőled vagy a barátnődtöl?
Én Marcusnál olyan lettem mint a zebra. :( Pedig kentem mindennel.. Avonossal is. :oops:

Horoszkóp ráér. Neked most a baba az első! Minden utána jön. :)

Pussz
Vendég

Sziasztok!

Hát megjöttünk, kaptam kiskönyvet, meg beutalót vérvételekre.
Nagyon aranyos volt a védőnő, annyira örült, hogy a Lillának lesz kistesója. :wink:

Bodzi!!! Ez nagy meglepi volt akkor! Gratulálok!!!! Mikor lesz az esküvő? :wink: Nem is sejtetted? Ez biztos örök emlék marad4

Ágota! Nagyon ari kiszsákod van!!! Olyan hihetetlen, hogy egy kis emberke lesz belőle, nem is olyan soká. Akkor neked is szépen telt a tegnapi napod. Beszéltük apával, hogy azért van ilyen szép ősz, mert ugyan ilyen szép kisbabánk fogant! Szerintem ez mindenkire igaz lesz. Meglátjátok, ilyen napsütésben, csak csodás babik foganhatnak. :wink: De az október is szép lesz, hajrá!!!!

Benita remélem minden rendben lesz. Szorítok neked!

Az rh - vércsoportos nőket vizsgálják jobban, mert egy rh+ baba születése közben, a vérkeringésbe kerülhetnek a baba véréből olyan anyagok, amik a második baba esetén jelentenek veszélyt. Ezért negatívos anyáknak + baba születése után, ellenanyagot adnak. Most mondta a védőnő, hogy ne aggódjak, szinte kizárt, hogy gond legyen. Viszont amennyiben mégis kimutatja a vérvétel, akkor sűrűbben kell ellenőrzésre járni. Nehogy aggódjatok, nem akartam senkit megijeszteni. :oops:

Hajni te hol szülsz/szültél? A Petz Aladárba? Igaz a védőnő szerint ez az egész felhajtás a kórházzal, csak a választások miatt van, de úgy érzem, csak meg akart nyugtatni. Győrben gondolkodunk, ha szükség lenne rá mégis.

Méri!!! Csodákat művelsz a táblázattal! Gyönyörű, jó ránézni. :wink:

Porsika mindig éhesen jutok ide, de most akkor is válaszolok, csak kibírom addig. :roll:

Az egészet egy butaság indította el. Nem kaptam ruhaanyagot nadrágnak, csak feketét. Már régóta nem szeretem bugyinak se, mert egyszer hallottam, hogy (állítólag) az energia áramlást blokkolja. Persze amilyen aggódos vagyok, egyből az jutott eszembe, hogy akkor én most blokkolom vele a babához jutó energiákat. Aztán egyből az is eszembe jutott, amit többé kevésbé te is írtál. Hiszen a tarot kártyában se csakl rosszat jelent a 13. vagy akár a torony kártya. Mint ahogy a plútó sem. Valami elmúlik, hogy új születhessen. Viszont tény, hogy nincs fekete (de még csak sötét színű) csakra se. :?: És itt már végképp nem tudtam, hogy most mi van! Újjászületés, vagy energia blokkolás. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Ágota nagyon igéretes, amit a vitaminnal kapcsolatban belinkeltél!
Az biztos, hogy várandosan még jobban oda kell figyelni arra, hogy minél kevesebb hordozó, vivő, tartósító anyagot vigyünk a szervezetbe, akár direkt módon, akár bőrőn keresztűl. Így se tudjuk teljesen kizárni az életünkből, de lagalább törekedjünk rá, hogy amit lehet, megtesszük.

KépKép
KépKép
fioona

Fiona,akkor za elso babanal (ha en rh- vagyok) meg nincs semmifele ellenanyagos ceco?Marmint terhesseg kozben..
Mert en ugy tudom van!2 baratnom is rh- es oket tobbszor neztek az elso babanal is,mint a +os kismamikat..vervetel pl tobbszor volt.Nalad nem igy volt?
Kicsit most meg vagyok kavarodva,bocsanat a hulye kerdesekert... :oops:

Kép

Kép
arwen07

Agota en mindjart megyek es el is olvasoma blogodat :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen nem tudom hányszor nézik + mamáknál. Én úgy emlékszem talán 4× voltam vérvételen, és minden jó volt. Nem kerűlt sor semmilyen beavatkozásra, csak szülés után egy szurira, meg két + vérvételre, de ezek is szülés után voltak, pár hónappal.

Ágota elovastam a blogodat, és eszembe jutott valami, amit már régen akarok mondani, csak mindig elfeledem.
A tesom, és unokatesom között is csak összesen 1 hónap, és 1 hét van. Nagyon jól kijönnek egymással, mintha testvérek lennének. Remélem, hogy a te baucid, és a tesódé között is legalább olyan szoros kötődés lesz. Nagyon jó érzés lehet, együtt babásodni egy lány tesóval. :wink:

Ami a testápolót illeti, ha összeadom, szerintem könnyen lehet, hogy 9 hónap alatt uo. lesz az ára annak is amit én használok. :cry: Igaz, kenem mindenhova, mert telente, éjjel-nappal viszkedek a bőrszárazság miatt, és semmilyen kozmetikai krém nem segítet eddig.
Mellesleg élek a gyanúperrel, hogy vannak közös összetevőik. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Koszi szepen a valaszt Fiona!
Lehet,hogy ez is orvostol fugg,nem?
Na mindegy,majd meglatom a sajat peldamon.
Remelem minel elobb....

Kép

Kép
arwen07

Fioona,
örülök, hogy minden rendben Nálad babaügyben.
Remélem, hamarosan a Te zsákocskád is láthatjuk :)
Igen, teljesen meglepi volt az eljegyzés és valószínűleg még az unokáimnak is mesélni fogom. Az esküvőt jövőre tervezzük. Ha közbejön a babuci, akkor pedig halasztódik.

Kép
bodzi

Sziasztok Drága Lányok!

Ágota!!!!!! :D Gyönyörűséges a pici lányotok!!! Elképesztő érzés lehetett hallani a kis szívét, látni...és nagyon jó érzés, hogy mindezt megosztod velünk. Remélem még sok-sok a tegnapihoz hasonlóan gyönyörű napotok lesz a várandósság alatt és persze utána a Kistündével:)

Fióna:) Drága vagy, de annyira nem let volna sürgős, hogy éhezzetek miattam a Babekkal:) Hát igen, az tény, hogy csakrából rgy sincs fekete, viszont ha onnan nézzük, hogy a fekete szín minden más színt magába vonz, akkor ez még jó is lehet :D És én is úgy gondolom, hogy ezek a szimbólumok mindíg nagyon összetettek, és -stílszerűen- semmi nem fekete vagy fehér. :) Viszont ha rossz érzésed van miatta, akkor lehet, hogy nálad tényleg blokkol valamit...ha aggódsz, vegyél fel alá valami színes ruhadarabot, vagy egy színes kendőt köss rá övként...én úgy tudom ez elég ahhoz, hogy az esetleges negatívumokat kiküszöbölje:)

Benita :D Klassz, hogy benéztél, és minden rendben, remélem minél gyakrabban tudsz jönni.

Millió puszi és ölelés

porsika

Jaaaaaaaaaj, Bodzi, majd elfelejtettem!
Szupi, hogy rendben megjöttetek -reméljük már hárman- és nagyon örülök a boldogságodnak!! Gyönyörű a kép is, köszönjük:)
Esküvő?
Sok-sok puszi

porsika

Fioona:
igen én itt szültem ill. szülök is a Petzben.
Terhesen mindenki zúditotta rám a rossz élményeit, Nekem nem volt gondom vele.
Ok, nem a legfelszereltebb, legújabb, legjobb, de nem is vészes.
Februárban műtöttek egy magánklinikán, na ahhoz képest szar, de annak megvolt az ára. :oops:
Szval összességében én ajánlani tudom.
A csecsemősök nem túl kedvesek, persze itt is van kivétel, a szülésznők mind nagyon tünemény ( nekem volt választott, ha itt szülnél szivesen megadom a nevét. ) A doki az már más kérdés. Nekem van 1-2 akinek nem kerülnék a kezei közé. :wink: De van saját dokim, így talán ez a veszély nem fenyeget.
Amivel gond volt/van szerintem , az a mosdó , wc kérdése.Illetve a látogatási rend, ami valahol jó, valahol rossz hogy van.
Én amugy nagyon rosszul viseltem az ott töltött napokat, de szerintem ez máshol sem lett volna jobb. Rettegek a kórházaktól.
Röviden ennyi. :)
Vendég

Fiona,tok jo,hogy ilyen aranyos a vedonenitek!

Hajni,nem csinalsz ciklusos vonalzot,hoyg tudjuk mi is,hol tartasz a ciklusodban?? :wink:

De jo,nemsokara vege a melonak,es vegre jon ertem az en Dragasagom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan rossz innen az irodabol nezni,hoyg menniyre tuti ido van kint.... 8)

Kép

Kép
arwen07

Arwell:
kérésed számomra parancs. :)
Vendég

Hajni,aranyos vagy!
Na igy mar sokkal jobb!Szerintem tok jo,hogy tudjuk ki hol tart eppen :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Lányok!

Ágota, gratula az Uh felvételhez, szuper, hogy minden rendben van :)

Fiona, te milyen testápolóval kened magad? Mennyibe kerül? és hol veszed? Bocsi, de most nincs energiám visszaolvasni, így is annyit írtok, hogy mire visszaolvasom elfáradok :roll:
Már most kellene kenegetnem magam? Nem korai még szerintetek? Bár nem szeretnék csíkos lenni, úh inkább kenegetem magam akár már most...

Mi egyébként Párizst másfél nap alatt bejártuk és Versaillesben is voltunk egy napot. Hát ha ezt valaki utánunk csinálja... De Párizsra kevés volt, én szeretnék mindenképpen visszamenni, egyszerűen annyira gyönyörű város, úh jó volt így nosztalgiázni Bodzin keresztül :)
szerika

Na, csajok sokáig próbálkoztam az uh képek beszúrásával, de mivel sokan vagyunk már a táblában igen kicsikére kell zsugorítani, így semmi sem látszik.

Az jutott eszembe, hogy a vonalzó elejére viszont beszúrhatnátok az első fotókat a babócákról. Ha kell segítek lekicsinyíteni a képeket! Ott talán kivehető lenne.
Megyek pihizni, mert nagyon fáj a fejem és fáradt is vagyok.
Jó éjszakát mindenkinek!

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?