Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Angel :P , Pézsé :P
Köszönöm!

Zsuzsi :P
Én úgy vagyok vele, mint Te. Kicsit besokalltam. Így ha a fagyik nem sikerülnek, akkor most úgy látom és érzem, kb. 1 év pihenőt tartok...
A nyaralás jó volt és a költözés is felvillanyoz, de sajnos amit a legjobban szeretnék, épp azt nem kaptam még meg az élettől... és ez valahogy mindent egy kicsit elront :cry:

A kinek mondom el-ről:
Mi az első inszeminációt senkinek sem mondtuk el. Aztán a 2.-at és a többit is csak a családnak. Aztán az 1. lombikot már tudta néhány barátunk, s a 3.-at már kénytelen voltam a főnökeimnek is elmondani, mert már túl sokat hiányzotam. Az én munkahelyemen szerencsére nagyon humánus vezetők vannak, de nagyon féltem egyébként, hogy hátrányom származhat ebből. Én közalkalmazott vagyok, ha multinál dolgoznék, bevallom, azt hiszem inkább titkolóznék tovább...

A fekvésről:
Én az 1. lombiknál autóval 8 órányira utaztam a 8. napon és addig meg dolgoztam. Akkor megtapadtak a babók (aztán sajnos el kellett venni... de ez már nem tartozik ide). Most 3 napig feküdtem és utána is otthon voltam, nem csináltam semmi megterhelőt és nem sikerült. Szóval szerintem sincs recept!

Ági! Nagy drukkok mennek, ahogy Lolának, Lonának, *-nak :P , Pbj12-nek és Katyerinának is.

Fanni
fanni73

Igen, most kaptam suprafact-ot, vasárnap kell kezdenem, 10-én kell majd mennem, akkor mondják meg hogyan tovább.
szivvi

sziasztok lányok!

hívtam a labort! sajna a 7-ből "csak" 3 termékenyült meg. Remélem ők már szépen fognak osztódni. Csütörtökön kell telefonálnom megint időpontért és pénteken lesz a visszaültetés. A doktornő azt mondta, hogy csak kettőt rak vissza, mert nem szeretne 3-as terhességet. ugy látszik ő nagyon bízik bennem. Bár én azon gondolkodom, hogyha 3-an maradnak akkor kicsipogom, hogy a 3. is hadd jöjjön most. Max most nem lesz eszkimom. De ha lenne ikerbabám akkor nem is lenne baj :D

Zsófian!

te csütörtökön kapod vissza őket? neked, hogy sikerült a randi?
tök jó lett volna, ha egyszerre kapjuk vissza, mert akkor jót beszélgethettünk volna. A tegnapi kicsit vicces volt, mert amikor bejöttél még én voltam elég kóma, amikor meg én már magamnál voltam, akkor meg te kómáztál :D elég morcosan ébredtél :lol:

szonya!

de örülök neked, olyan rég hallottam rólad! mennyi picurod van? vagy még nem derült ki?

Ági!
jó sok gólyát neked :) izgulok érted! Kép

Csibe!

Gynevac ügyben azt tudom, tanácsolni, hogy járd végig az összes patikát amit csak tudsz, hátha valahol maradt pár doboz elfekvőben. én is igy találtam Gödöllőn, mindenhol azt mondták, hogy nincs és nem is lehet kapni, és végül egy helyen találtam. Igaz már kicsit porosodott a doboza :)

Visszatérve kicsit a kinek mondjuk el témához. Szóval, mi is csak a nagyon közvetlen családnak és a legjobb barátainknak mondtuk el. Bár a férjem mindig mondogatja, hogy senkinek semmi köze hozzá, mi sem szoktuk megkérdezni, hogy hol és milyen pózban rakták össze a ki utódot. és ebben azt hiszem nagyon igaza is van. Csak nálam van egy pont (meg sajna őszinte típus révén, ami a szivemen a számon) ahol elszáll minden tartásom... szóval mikor ismerősök jönnek, hogy már egy éve házasok vagyunk és miért nem akarunk gyereket és hol késik már akkor mindig kiszalad a számon hogy itt a bibi... meg gondolom, hogy akkor megértik és nem b*szogatnak állandóan a gyerek témával. de sajnos mindig rá kell jönnöm, hogy inkább csak rosszabbat tettem ezzel magamnak... azt már nem ragozom, hogy miért...
aztán meg itt vannak ugye az állás interjúk. Gondolhatjátok hányan kapnának utánam, ha megmondanám, hogy lombikozunk... és ha az interjú jól sikerül és szimpi a főnök akkor meg itthon azon kesergek, hogy becsapom az illetőt és az milyen dolog...
ugyhogy ilyenkor próbálom magamban legyőzni ezt a dolgot, hogy ő se törödne az én lelkivilágommal...

Angel!

neked küldök mikulást piros csizmivel :) nem is gondolná az ember, hogy hoyg tudja várni, hogy megjöjjön! Remélem ez lesz mostanában az utsó mikulásod :) Kép

mindenkinek küldöm a legjobbakat :)

katyerina

Katyerina,
Örülök a 3 sejtecskédnek! :) Holnapra még lehet több is, akár mind! :) Az egyik páros nálunk is "késésben volt"! :wink:

Köszi a mikulást! :lol: Nahát ha már így várat, akkor utoljára jöjjön!

Utoljára talán fiatalkoromban vártam ennyire, de akkor másért :oops:

Lona :)
ez a dög már csak ilyen, de remélem Katyerina most jól hozzámvágta! :lol:

Szivvi,
Jó helyen vagy! :)
Ügyes légy majd a szurkákkal! :)

Zsófian,
nálatok helyzet???

Kinek mondtuk el?
Senkinek, egy barátnőm tud róla, meg nem bírtam ki és egy kolléganőmnek is mondtam, amit néha bánok (nem a lány miatt). Főnököm ha nem hülye, akkor sejti, mert kérdezgettem tőle egy-két dolgot, ő is lombikos volt a feleségével, most nemrég jött össze nekik, sokadikra.
angel37

Sziasztok

Ági
biztos vannak köztük 1-2 nagyos ügyes kisfickó is

Szia Szivvi
eddig hova jártál?

Katyerina
én kérném mind a 3, hogy mindenkinek esélyt adhassak

Csibe
szerintem a keresgélést a legeldugottabb patikákkal kezd, hátha ott nagyobb sikered lessz

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Katyerina :lol:
Az 1.-nél nekem is 3 embrikém volt és én csak 2-t kértem vissza. Ha visszaforgathatnám az időt, visszakérném mind3at, mert így a 3. megsemmisítésre került, ugyanis 1 embriót nem fagyasztanak! (S lehet, hogy ő lett volna a befutó...)
Fanni
fanni73

Katyerina,
igen egyetértek Erikával és Fannival! :) Ha három embrikéd lesz, jobb lenne mind a hármat visszakapnod!
angel37

Katyerina: Örülök, hogy eddig jól mennek a dolgok. A döntés a tied, nem szeretnék tanácsot a adni, mert én még soha nem voltam abban a helyzetben. ugynakkor talán ha én lennék most a helyedben, biztosan kérném a hármat, ha már a "tapasztaltabbak" ennyire megerősítenek.

Angel: talán már sokat is foglalkozunk vele. Sajna nekem ilyenkor már csakazért sem :!: :!:
Tudom nehéz, de próbálj kicsit másra gondolni!! Talán bejön :wink:
pézsé

Erika
eddig itt Fehérváron próbálkoztunk..Tavaly endometriosist állapítottak meg, azzal Pécsre jártam.Volt 4 inszem, sajnos mind sikertelen. Pedig mindig jól reagáltam a szurikra, ált. 3-4 tüsző ért meg. Sajnos én nagyon sokat híztam, szerintem a depresszió miatt is, a melóhelyem sem az álom, és hülye fejjel a sportot is abbahagytam, hátha nagyon kemény...
szivvi

Fanni

A fagyikat mikor kéred vissza? nem is tudtam, hogy neked inszemek is voltak. összesen hány inszemed volt?

Lányok

én ha most kezdenék lombikozni, a mai eszemmel a világon senkinek se mondanám el. sajnos anno sokakanak elmondtam, hisz jött állandóan a kérdés, hogy mikor lesz már gyerek, ma már inkább hazudnék, hogy pl. nem is akarok gyereket. ui. azóta ezek az emberek folyamatosan kérdik, hogy na, hogy áll a lombik, de olyan sűrűn, mintha havonta járnék a kaáliba. legjobb esetben is 3-4 hónapnak kell eltelnie 2 lombik között, ami részemről ezúttal ennél több lesz. de a kérdések akkor is jönnek folyamatosan, hogy "na, hogy álltok?"

zsuzsi
zsuzsi73

A fagyikat ha a vizsgálatokon az derül ki, hogy nincs semmi gond, akkor decemberben kérem vissza őket. Már kérhetném novemberben, de akkor fogunk költözködni és lehet, hogy a babóim szeretnék látni a szobácskájukat :lol: és én is nyugisabb leszek költözés után. Persze necces a karácsony miatt, de mindegy. Az új évet vagy babásan szeretném indítani, vagy úgy, hogy most egy teljesen új év jön, amikor ezzel a témával nem szeretnék foglalkozni. Ez a terv...

4 inszeminációm volt.

Érdekes, nálunk senki sem mer kérdezni semmit. Nagyon toleráns a környzetem. Ha mondom, meghallgatnak, ha nem, akkor nem faggatnak. Hálás vagyok nekik érte :roll:

Fanni
fanni73

Ági!
Hú, nagyon izgi ez a dolog, hogy odabenn nyüzsögnek a kis krapekok :lol: drukkhegyek mennek :P

Zsofian,

jobban van már a pocakod? A beülti előtt még szerintem is nyugodtan fürödj kádban, csak utána nem szabad. A fertőzések mellett asszem még az is fontos szempont lesz a beülti után, hogy a kismama szervezetének - ha jól tudom - nem szabad 10 percnél hosszabb ideig 38-39 fok fölé emelkednie, mert azt nem bírják ki a babák, úgyhogy a zuhany se legyen nagyon forró. még utoljára élvezd ki a fürdést :-) De megkérdezheted Harcitól is, vagy talán már írt is neked? :-)

Katyerina,
ne aggódj, bőven elég 3 babajelölt és még tényleg belefér, hogy belehúz a többi manó is, nenkünk is volt 2 , aki lemaradt. Fájó szívvel ugyan, de én ellentmondok a többieknek, szerintem annyi babát ültessenek vissza, amennyit a doktornő javasol. Persze, csodás lenne, ha rögtön hárman lennének, de összességében az nem annyira jó a babáknak növekedés meg ilyemsik szempontjából és úgyis a két legesleggyönyörűbbet választják ki neked, azok fognak a legszebben fejlődni, úgyhogy nem valószínű, hogy pont az lenne a nyerő, amelyik végül kimarad. Persze, ha 3 mellett döntesz, akkor meg abban fogok veled maximálisan egyetérteni :-) Mindenesetre szerintem úgyis annyi babát és azokat kapod vissza, amennyi a legoptimálisabb a számodra. Olvastam, hogy külföldön az a tendencia, hgy egyre inkább csak 1 babát raknak vissza, hogy megelőzzék az ikerterhességeket.

Én is pénteken megyek a Kaáliba, fél 10-re UH-ra, még nem tudom, hogy hányan vannak, ott derül ki :-) l, de mivel a 13. napon 2000 fölött volt a HCG-m, könnyen lehet, hogy ikrek. Lehet, hogy találkozunk? :-)

Lois,
mi nyáron voltunk Rómában, pont a világbajnokság idején és olyan őrült utcai fesztivált, hepajt és reggelig tartó boldogságot még soha életemben nem láttam, mint ott egy-egy meccs után, úgyhogy biztos szuper lesz :-) ha győznek, menjetek el este a Piazza Campo De'Fiorira, mikor mi ott voltunk, ott volt a legnagyobb meccs utáni banzáj :-)
szonya

Kedves lányok!

itt küldök egy meglepetést, ez egy pdf file, remélem, mindenki meg tudja nézni, a 20. oldalon kezdődik a lényeg:

http://www.fotomagazin.hu/dfm-online/20 ... i%C3%B3%22

valaki - talán csibe - írta nemrég, hogy vett egy csodás könyvet "Gyermek születik" címmel. Na, ez nekem is megvan és komolyan mondom, ez egy varázskönyv. Annyit nézegettem a képeket, hogy végül belém szállt a baba :-) most megtaláltam ugyanezeket a képeket a neten :P :P
szonya

köszi lányok a bátorításokat!
péntekig még sok minden történhet, addig még azt hiszem sokszor átrágom mi lenne a legjobb megoldás.
az viszont szinte majdnem biztos, hogy apa nem tud velem lenni, úgyhogy egyedül megyek a kicsikért!
nem vagyok egyszerű eset. Mindig találok magamnak valami parát

katyerina

szonya!

még nem tudom az időpontot, majd csütörtökön tudom meg, de szívesen megismerkednék veled is
pusz

katyerina

katyusa,
velünk az utolsó pillanatig úgy volt, hogy a laci vagy a punkciókor vagy a beültin nem lesz itt, mert 3 napra külföldre ment Teljesen pánikban voltam, aztán pont úgy jött ki, hogy pont a kettő között utazott és mindkettőn itt volt, de ez már csak akkor derült ki, mikor rájöttem, hogy nem is baj, egyedül is menni fog :-)
szonya

Lányok!

Elkezdtem barnázni :( . Ez még csak az inszem utáni 7.nap...
és a 23. ciklusnap. Most szerintetek mit csináljak?
:cry:

Lona

Kép
lona1

Lona,
próbálj megnyugodni, valószínűleg nem jelent semmi bajt.
én amikor nagyon véreztem az 5. napon, felhívtam a dokit és azt mondta, hogy nem tudok csinálni az ég-világon semmit, még csak ne is feküdjek. Azért a bizti kedvéért nem hívod föl te is?

Lehet, hogy neked is kimarta az utró, mint zsebinek, nem?

Nyugodj meg, ettől még nyugodtan lehet babád, látod, nálam is... :-)
szonya

Szonya!

Köszi! Én nem kaptam utrot, ugyhogy attól nem lehet.
Duphastont sem kaptam egyébként.

Kép
lona1

hát akkor a fene tudja, olyan kiszámíthatatlanok ezek a dolgok. Nekem utólag azt miondta a doktornő, hogy lehet, hogy ez egy hormonális reakció volt, de nem bántotta a babákat.nagyon drukkolok!
szonya

Fanni

a hysterot a kaáliban csináltatod? ha igen, mennyibe kerül?
zsuzsi
zsuzsi73

Sziasztok!

Icsilya!
Elszomorítasz. Hogy fogjuk így megkapni apával a szurinkat? Pedig én azért bízom ebben is egy kicsit. Hátha tényleg az a baj, hogy valami nem stimmel odabenn, és így egymásra találnának a fiúk meg a lányok...

LÁNYOK! Icsilya! Lona! Pézsé! Mereszt! Katyerina! Erika!
Most telefonált a férjem a gyógyszertárba, és holnapra hozzák a Gynevac-ot. Tökre boldog vagyok, hogy ismét szurkáltathatom magam, és még fájni is fog... :roll: Köszönöm a hozzám való jóságotokat, segítő készségeteket!

Lois!
Szórakozz jól, ha nem Barcelonában, akkor Rómában, vagy akárhol! Egy jó kis bőrtáska, csizma, római divat szerinti ruhák... :wink:

Lona!
Megkérdeztem emailban, kb 2 hete, és azóta sem jött rá válasz! :( De most már mindegy! Ha minden igaz, holnap meglesz!

Ági!
Hajrá focicsapat!!!!! :wink: jó munkát!

Angel!
Úgy látom, nagyon el van velem foglalva :oops: nem akar alábbhagyni... de igyexem, rögtön küldöm! :wink:

Szivvi!
Sajnos nem tud6juk, mikor vagyunk jó kézben. Lehet, h a dokinőd tényleg jót akart, és nem akarta még, h lombikozz... lehet, h tényleg kisérletezgetni akart... nem tudhatjuk! Itt biztosan a Te dolgodra koncentrálnak, általában rendesek a dokik, bár sajna - mint mindenhol - ebben a dologban is hallottam már csúnyaságokat, miszerint a dokik direkt húzzák a 2. 3. beültiig, merthogy kapnak jutalékot a szurik után,ha épp azt írják fel. Nos, az lehet, h kapnak jutalékot, de hát ha eljut az ember a beültiig, akkor az ember tudja, hogy itt már csak a természet dolgozik, nem a doki. Én az enyémről nem tudom elképzelni, hogy direkt szívatna! :shock:
És mi baja volt épp a Kaálival?

Fanni!
Mi 2 évet pihentünk az előző lombik óta, részben pénzhiány miatt. Most úgy döntöttünk,inkább a legrövidebb időt várjuk, úgy érezzük, most ez jön be. Látod, nem vagyunk egyformák, de ha Neked inkább kell az 1 év, akkor tegyél úgy!

Katyerina!
Én a helyedben biztosan a 3-at választanám, két okból. 1.) egyet - tudomásom szerint - nem fagyiznak le. 2.) Nagyobb az esély, és nagyon ritka a 2-as terhesség. Sztem csipogd ki! De a Te életed, a Te döntésed, én csak a saját álláspontomat mondtam el! :wink:
Szorítok a 3 picúrnak!!! 8)
És akkor egyedül mész haza? Kocsival? Akkor ne izgulj vezetés közben. Vagy BKV-val? :?

Szonya!
Én a Baba született és a Méltósággal megérkezni c. könyveket vettem, na meg a Várva várt babákat. A Méltósággal megérkezni gyönyörű könyv, tele édes bébikkel, helyes anyákkal. És ugye a természetes szülésre fekteti a hangsúlyt, bár ezt a könyvet még nem olvastam el, csak belelapoztam. Sajna a Te általad írt könyv nincs meg. MÉG! :lol:
Azért az ciki, ha a punkciókor nincs ott Apa! Kinek a katonáit használták volna fel??? :?:

Lona!
Pihenj! És emlékezz Szonya esetére! :wink: Nem lesz ott gond!

Úgy látom, mindenkinek van véleménye a megmondani vagy mégsem témáról. Bár én már leírtam a véleményem, még annyit, h utólag már én is úgy gondolom, nem mondanám el, mert minket is állandóan kérdeznek, amikor nincs program, akkor is!

Puszi nektek!

Csibe
csibe73

Katyerina!
Bocsi, elírtam, ritka a 3-as terhesség!!

Csibe
csibe73

Katyerina,
hát igen, lehet, hogy visszaszívom amit a 3 babóról írtam, nemtom mit csinálnék a köv. lombiknál , ha ez most nem sikerülne, így persze nagy a szám. Lehet hogy nagyon, nagyon ragaszkodnék mindháromhoz.
szonya

Szonya!

Megnéztem az ajánlásodat! Csodás képek! Egyszerűen fantasztikus! Még a 3 (4) dimenziós képeken sem láttam ilyen gyönyörűen a babákat. Nem tudom hogy csinálták, de fantasztikus!!! Csodálatos! Köszönöm!

Csibe
csibe73

Sziasztok!

2 páros indult neki az osztódásnak.
Meg szeretném kérdezni holnap, hogy ezek vajon azok küzöl kerültek ki, akiket egymásba injekcióztak, vagy a spontán megoldásból. (35 felett, már a felét beinjekciózzák.)
Pontos időpontot holnap mondanak, akkor kiderül, megtermékenyült-e még vmelyik.
de nekünk egy kislány és egy kisfiú pont elég :)

Szonya, a pocakom határozottan jobban van, érzem de nem zavaró.

Harcimókus frászt kapott a fürdős ötletemtől. Azt mondta, rosszul lett, mikor olvasta. :)
zsofian

Csibe :)
szuper :D akkor szurira fel :D

Tök furcsa, hogy 2.5 éve kicsit megterhelőnek éreztem a szuizást, most meg tök simán megy :D :D
ez a gonal pen nagyn szuper. Jó vékony a tűje, a legvékonyabb inzulinosnál is vékonyabb :D
1szer találtam eret eddig :D ez jó arány :D
és ma már csak gonal megy :D 1szer szúrok.

a jobb petefészkem határozottan érzem. ez tök furcsa - ilyen még sosem volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Folyamatosan olvaslak benneteket, igaz a hétvége most kimaradt, mert baráti társasággal együtt szórakoztunk. Az egyik fiatal házaspár nálunk is aludt. Jártunk pincelátogatáson, jókat kajáltunk, szóval a kényszerpihenőnk alatt próbáljuk élvezni az életet.

Üdv. az újaknak! :D Már olyan sokan vagytok, hogy alig tudom követni! :wink:

Mindenkinek megy a drukk éppen ahhoz amihez szükséges (randevú, petike növesztés, embrikék megtapadása stb.) Ügyesek legyetek!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Katyerina! ne haragudj, hogy beleszólok, de szerintem annyit ültess vissza, amennyit Te jónak érzel. ha a dokinő rábeszélt a 2-re és ezt Te jó tanácsnak érzedd, tedd azt, ha a Te is hajlasz a többiek véleményére, akkor pedig azt. Harcimókus mondta nekem, hogy úgy kell tenni a dolgokat, hogy aztán ne marcangoljon a lelkiismeret. Biztos jó döntést fogsz hozni!

Azon gondolkodtam, hogy értem, miért kell az antibiotikum, de az nem csak a rossz bacikat pusztíja el. Beadattam magamnak én is a Gynevacot, de a Doxycyclin pont lerombolja annak jótékony hatását. Vagy a Gynevac továbbra is dolgozik bennünk, egyensúlyozva a pusztítást?
zsofian

Zsofian :)
a gynevac pont azért jó, mert ellensúlyozza az antibogyó hatását. Tartósan hat azért, hogy a hüvelyflóra normális legyen.

Katyerina :)
szerintem is nehéz döntés ez a szám dolog. Mi 3-t kértünk vissza a fiúknál és 3at a fagyis akciónál is.
most nagyon dillemázom, hogy mennyi legyen végülis, annyi pro és contra érvem van.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Szivvi
és a Kaáliban kihez jársz? Remélem hogy Sokak között még Ti is befértek a Gólyák babaosztási programjába

Szonya
Hát nagyon izgatottan várom, hogy hányan lesznek, nagyon furik a képek kiváncsi lennék hogy hogy csinálták

Katyerina
én azért írtam hogy vissza kérném mind a 3-at, mert nekem tavaly 13-at szívtak le, abból 3-4 termékenyült meg, és a 3 beültetettből lett a kisfiúnk, így én ha sikerül jövőre is 3-at kérek vissza

Lona
reggel hívd fel a dokid

Csibe
örülök hogy találtatok szurit

Zsofian
drukkok ezerrel

Icsilya
nagyon ügyi vagy, nagyon drukkolok, hogy a nemek aránya = legyen

Sziasztok

Szép álmokat mindenkinek

Erika

Kép

Kép
erika13

Szonya!
Köszi a tippet megfogadom, azzzuram értékelni fogja!! :lol:
Csibe!
Ráhibáztál az én gyengémre... :oops: :oops:
De az a lényeg hogy én végigülöm vele a meccset, ő meg hagyja hogy végihúzzam néhány (szerinte sok, szerintem kevés!) bevásárlóutcán :P :P :P
Katyerina!
A visszaültetés dilemmát illetően:
nekem a Krizsa dokim teljesen rámbízta, de azt mondta, ha az ő lánya lennék a kettő felé terelgetne.... Azt mondta hajszálnyival jobb a statisztika a hármas visszaültetés sikere javára (mármint, hogy megtapad belőle valamennyi,) a kettős visszaültetéssel szemben, viszont a többes terhesség kockázata és szövödmények ezt bőven ellensúlyozzák.
Amúgy nekem is pont így volt. A telefonos helyzetjelentés három megtermékenyült petesejtet jelzett, én is szomorkodtam, hogy mi lesz így a maradék eggyel, de mire mentünk az Et-re már négyen lettek. Sajna a maradék kettő így sem érte meg a fagyasztást, de a döntés azért kicsit könnyebb volt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jó estét!

MOst csak olvasgatok, hála Istennek és a dokiknak elég sok résztvevőnek szurkolhatunk. Vigyázzon magára és döntsön vagy tegyen belátása szerint.

KÉrdés: A doki mondta, hogy a marvelon után lesz egy kis menzesz, lehet buta a kérdés, de ez nem kicsi, hanem pontosan egy normális menzesznek felel meg. Normális??
És az is hogy ha csütörtökön megyek és stimulálni kezd, de már nem leszek a ciklus 1. napján. Vagy ekkor ez már teljesen más eset??

Szivvi: Éppen ebbe a helyzetben voltam. Híztam, a sportot hanyagoltam, gondoltam baj ha futok, mert most megvan, most stimu, mert...... és így minden elmaradt. Ny.h.-án 3. inszem után (+2 leállítottak) mondtam a dokinak, vagy megírja a papírt és megyek a Kaáliba, vagy megyek magamtól és könyörgök valakinek. Ott tartottam inkább fizetek,csak küldjön tovább. Biztos vagyok benne, ha nem lépek fel határozottabban akkor még mindig az inszemre költeném a pénzt. Óriási összeget hagytam ott is (mint mindenki más.). Bocs, hogy kitörtem, csak úgy kijött, amikor olvastalak. Fel a fejjel!

Lona1: Ha csak barnás akkor egy kicsit még várjál, de a dokit idővel azért felhívnám.

Csibe: Neked miért volt leállítás. (Nem tudok visszaolvasni)

Szonya: köszi a képeket! Megható!

Jó éjszakát mindenkinek!
pézsé

Pézsé :)
normális. Nekem tök normális a menstruációm a marvelon után.
más az eset. a stimunak igazán semmi köze a ciklushoz. A gyógyszerek meghatározott sorrendben jönnek egymás után, és a mensi igazán csak úgy van közte.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[b][color=green]Sziasztok!

Mazsola vagyok. A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnénk a párommal a Kaáliba bejelentkezni, de nem tudtom az elérhetőségüket, tudnátok benne segíteni :?: :oops:
Előre is köszönöm :!: :D :D :D
[/b][/color]
mazsola78

Szia Mazsola!

www.kaali.hu
1125 Budapest , Istenhegyi út 54/a.
Telefon: 202-28-02, 202-23-88, 202-22-96
Fax: 214-60-50
zsofian

Hali, lányok!

Hát tényleg rohamolvasni kell egy nap kihagyás után, ha képben akar maradni a zemberlánya! :wink:
De örülök, hogy ilyen sokan vagyunk itt.

Persze, úgy látom a fekvés vs. nem fekvés ügy döntetlen. A tanácsok után végül is arra állítottam be magam, hogy 2 hétig most nem megyek dógozni (nem kell az idegeskedés), de azért lehet, hogy nem maradok vízszintesben. Elvégre egy minimális életképes rugalmasság úgyis kell a magocskák részéről is, hogy együtt maradjunk. Én csak azon csodálkozom, h pl. nemi életet lehet élni már beülti másnapjától. Hát szerintem az sem jár kevesebb mozgással, mint mondjuk egy autózás. Sőt! Azt sem értem, hogy ne autózzunk, mikor a beültit követően is haza kell menni valahogy, nem? Hát ha gond lenne az utazás, már akkor is gond lehetne...

kedves-figyelmes loislane és szonya,
köszi az üdvözlést. így már sokkal jobb! 8)

zsuzsi 73,
én is a "na hogy álltok"-tól tartok, főleg nem túl közeli ismerősök szájából. Az a jó, hogy mióta belecsöppentem ebbe a dologba (lombik), valahogy bízom a természetben, hogy elvégzi a dolgát, és nem azon múlik, hogy mennyit pedálozok, vagy mennyit görcsölök. Sőt, mivel itthon is maradtam 3 hétre, csak most döbbentem rá, hogy mennyire jó érzés kikerülni ebből a teljesítménykényszerből, amit a főnököm rámkényszerít!

angel37,
hát az szuper, a lehető legjobb variáció, ha a főnök is érintett!

pézsé,
nekem is normál menzesz jött.

katyerina,
nekem aszonta a doki, hogy első lombiknál mindenkinek 2 magocskát javasolnak. A nemsikerülések arányában kérheted ezt a számot növellni. Meg hát van egy olyan is, hogy menet közben is lehet redukálni, persze ez megint felvet egy csomó dilemmát.
Mondjuk én 2.ra már akkor biztos hármat kérnék. De persze maximálisan bízom a dokimban, és örülök, ha javaslatokat tesz.
pompomlány

Kedves Lányok!

Köszi a megnyugtató szavakat! Harci is írt nekem, ezúton is köszönöm neki. Sokat segítettetek!!

Katyerina, Zsofian!
Kívánom, hogy köztük legyen(ek) a biztos befutó(k)! :D
Drukkolok mindkettôtöknek!

Angel!
Miklósbácsi jelentkezett már?

Szivvi!
Az endómetriózisoddal mit csináltak? Nekem tavaly decemberben volt egy laparoszkópiám miatta. Komoly megkönnyebbülés volt mikor kivették, már nagyon sok fájdalmat okozott.

Szonya!
Péntek nagyon szép nap lesz :wink:
Gyere hamar a hírrel, jó?
A képek csodásak!

Csibe!
Jaj, de jó, hogy találtatok Gynevacot!! A 3. egyáltalán nem fált :roll:
Komolyan elkezdtem aggódni, hogy nem kaptok...

Bols!
Ezek a programok szuperek lehettek! Kell is a lelki feltöltôdés, csak így tovább!! :D

Icsilya!
Ezek szerint most is jól hatnak a szurik! Kívánok "kistesós" petécskéket!

Erika!
Azt hiszem a doktornô sem tudna mást mondani mint Harcimókusunk, így inkább nem zaklatom. Természetesen, ha komolyabbra fordul a dolog telefonálok.

Szép napot mindenkinek!
Lona

Kép
lona1

SZiasztok!

Lona,
simán lehet, hogy beágyazódás! :) Szorítok hozzá!

Zsófian,
Gratulálok a 2 pároshoz! :) Megy a drukk továbbra is!

Icsilya,
ha érzed, akkor biztos nagy a nyüzsi odabent! :D

Csibe,
köszi! :)
Remélem, hogy csak ez az oka, hogy még mindig nem jött :roll:

Ha holnapig semmi, akkor komolyan el fogok kezdeni aggódni! :? Ma már PÉ-hez képest 16. nap van, még hőmérős korszakomból tudom, hogy többször volt ilyen hosszú, nagyon remélem most is ez van, és még ma meglep!
angel37

Én nem a Kaáliban csináltatom, de ott egyébként 50.000 Ft. (Mármint a Kaáliban)

Csibe :P
Eddig én is hajtottam az eseményeket. Mindent csináltam egyből, ahogy lehetett. a 4 inszem között nem volt szünet, majd az 1. lombik is egyből jött, aztán egy kényszerszünet (e.ü. küret...) és jött a 2. lombik és rá 5 hónapra a 3. lombik. Most először érzem szükségét a szünetnek... bevallom azért is, mert már csak 2 lehetőségem van és ha már most "ellövöm" őket, akkor kicsit sivárnak tűnne a jövő...

Fanni
fanni73

Fanni!

Nem lesz szükséged kényszerpihenôre, hiszen a decemberi fagyiktól babás leszel!! Úgy ám! Korábbi írásaidból úgy vettem ki, nagyon bízol bennük! és hidd el ez nem véletlen!

Lona

Kép
lona1

Angel!
Köszi :D
Bárcsak...

Kép
lona1

Pompomlány :)
mi az első beültetésnél is 3at kaptunk vissza, most is egyre inkább hajlok a 3ra.

Remélem is, hogy nőnek a tüszők :D :D már csak 2 nap és UH :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lona
nekem ez az endometriosis derült égből villámcsapás szinten jött, mivel nekem normál ciklusom volt mindig, talán egész életemben ha 5 db nospa-t megettem...Találtak egy cisztát a bal petefészkemen és mondta a dokim, hogy kiveszi + megcsinálja az átjárhatósági vizsgálatot. Akkor derült ki. Aztán kaptam rá Decapeptyl depot nevű szurit, teljesen elsorvasztották a méhnyálkahártyámat. Sajnos az a gyanúm, hogy ez azóta sem állt helyre, ugyanis az inszemeknél 8-9 mm volt. Lehet a mai fejemmel már nem adatnám be ezeket..
Remélem veled minden ok!

Pézsé
Én most nagyon bízom ebben az intézetben, tudom, hogy a nagyja még így is az én "saram", de talán közelebb kerülünk az álmainkhoz!
Majd szülés után lefogyunk!!! :lol:
szivvi

Lányok! :)
Ma megint megbizonyosodtam róla, hogy Krizsa doki tud valamit. :lol:
Múlt héten voltam nála 19-én, 24-én kellett beszednem az utolsó fogigátlót. Azt mondta, hogy miután abbahagytam a fogigátlót, 2-7 napra meg fog jönni, de szerinte 27-én jön meg. És ma, 27-én tényleg megjött!
Remélem ezután is minden úgy lesz, ahogy mondja! :lol:

Még egy kérdés!
Milyen injekcióstűt kell venni a szurihoz? Bemegyek a gyógyszertárba, és ott simán lehet kérni? Lehet, hogy hülye kérdés, de még sosem vettem! :lol:
kismokus

kismókus én azt tudom ajánlani, hogy a gyogyótárba olyan fecskandőt és tűt vegyél, amit az inzulinosok használnak, az egyben van a tű a fecskendővel. De én személy szerint a hosszabb tűset ajánlom,mert nekem a rövid tűvel fájt. Ja és kb 250 Ft 10 db. És a bőr alatti szurikhoz jó.
Ági28

Szivvi
Nekem is a bal petefészkemen volt. Nálam borzalmas fájdalmakat okozott. Az akkori dokim nem vette észre, ezért elmentem egy másikhoz, nála 3-4 hónap múlva derült ki. Nem kaptam lapar után ezt az inekciót, inkább azt mondta a doki (mivel tudta babát szeretnénk) legyek minnél hamarabb babás, az a legjobb gyógymód erre.
Mennyi ideig kaptad a szurit? A méhnyálkahártyára jó a méhpempô, próbáltad már? Szerintem a 8-9mm nem rossz... nekem is ilyen vastag inszem elött.

Lona

Kép
lona1

Kismókus :)
ha a gonalt kapod, akkor az penben lesz, abban benne a tű.
a többihez szerintem is az inzulinos tű a legjobb, van olyan, ami 10es cosmagban van és 0.37es a tűje. az szuper vékony.
bármelyik gyógyszertárban kapsz.
amit még vagyél, az az egisept bőrfertőtlenítő spray, vagy bármi más nevű, hogy a szúrás helyét le tudd fertőtleníteni.

a szúrás technikáját tudod?

Orsi
KépKépKép
icsilya

a méhnyálkahártyára én úgy tudom, hogy 7-8 mm felett már jó.
nekem sosem volt atomvastag, 10.5 volt a pasikkal és 9.5 tavaly decemberben.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hú akkor megnyugodtam, azt hittem ez kevés :idea:
Három szurit kaptam, havi egyet. Hát én megtudtam 28 éves koromban, hogy mik a klimax tünetei...Köszi a méhpempőt, akkor veszek majd.
Tényleg ti kipróbáltatok természetgyógyászt, ilyesmiket?
szivvi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?