Sziasztok!
Icsilya!
Elszomorítasz. Hogy fogjuk így megkapni apával a szurinkat? Pedig én azért bízom ebben is egy kicsit. Hátha tényleg az a baj, hogy valami nem stimmel odabenn, és így egymásra találnának a fiúk meg a lányok...
LÁNYOK! Icsilya! Lona! Pézsé! Mereszt! Katyerina! Erika!
Most telefonált a férjem a gyógyszertárba, és holnapra hozzák a Gynevac-ot. Tökre boldog vagyok, hogy ismét szurkáltathatom magam, és még fájni is fog...
Köszönöm a hozzám való jóságotokat, segítő készségeteket!
Lois!
Szórakozz jól, ha nem Barcelonában, akkor Rómában, vagy akárhol! Egy jó kis bőrtáska, csizma, római divat szerinti ruhák...
Lona!
Megkérdeztem emailban, kb 2 hete, és azóta sem jött rá válasz!
De most már mindegy! Ha minden igaz, holnap meglesz!
Ági!
Hajrá focicsapat!!!!!
jó munkát!
Angel!
Úgy látom, nagyon el van velem foglalva
nem akar alábbhagyni... de igyexem, rögtön küldöm!
Szivvi!
Sajnos nem tud6juk, mikor vagyunk jó kézben. Lehet, h a dokinőd tényleg jót akart, és nem akarta még, h lombikozz... lehet, h tényleg kisérletezgetni akart... nem tudhatjuk! Itt biztosan a Te dolgodra koncentrálnak, általában rendesek a dokik, bár sajna - mint mindenhol - ebben a dologban is hallottam már csúnyaságokat, miszerint a dokik direkt húzzák a 2. 3. beültiig, merthogy kapnak jutalékot a szurik után,ha épp azt írják fel. Nos, az lehet, h kapnak jutalékot, de hát ha eljut az ember a beültiig, akkor az ember tudja, hogy itt már csak a természet dolgozik, nem a doki. Én az enyémről nem tudom elképzelni, hogy direkt szívatna!
És mi baja volt épp a Kaálival?
Fanni!
Mi 2 évet pihentünk az előző lombik óta, részben pénzhiány miatt. Most úgy döntöttünk,inkább a legrövidebb időt várjuk, úgy érezzük, most ez jön be. Látod, nem vagyunk egyformák, de ha Neked inkább kell az 1 év, akkor tegyél úgy!
Katyerina!
Én a helyedben biztosan a 3-at választanám, két okból. 1.) egyet - tudomásom szerint - nem fagyiznak le. 2.) Nagyobb az esély, és nagyon ritka a 2-as terhesség. Sztem csipogd ki! De a Te életed, a Te döntésed, én csak a saját álláspontomat mondtam el!
Szorítok a 3 picúrnak!!!
És akkor egyedül mész haza? Kocsival? Akkor ne izgulj vezetés közben. Vagy BKV-val?
Szonya!
Én a Baba született és a Méltósággal megérkezni c. könyveket vettem, na meg a Várva várt babákat. A Méltósággal megérkezni gyönyörű könyv, tele édes bébikkel, helyes anyákkal. És ugye a természetes szülésre fekteti a hangsúlyt, bár ezt a könyvet még nem olvastam el, csak belelapoztam. Sajna a Te általad írt könyv nincs meg. MÉG!
Azért az ciki, ha a punkciókor nincs ott Apa! Kinek a katonáit használták volna fel???
Lona!
Pihenj! És emlékezz Szonya esetére!
Nem lesz ott gond!
Úgy látom, mindenkinek van véleménye a megmondani vagy mégsem témáról. Bár én már leírtam a véleményem, még annyit, h utólag már én is úgy gondolom, nem mondanám el, mert minket is állandóan kérdeznek, amikor nincs program, akkor is!
Puszi nektek!