Sziasztok! Lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet, de nem találkoztam evvel a témával kapcsolatos linket...Lenne egy nagyon fontos kérdésem, ráadásul nagyon S.O.S! 12 hónapos kislányommal hétfõn, 3 nap múlva be kell feküdnünk a Madarász u-i kórházba, 2-3 napos kivizsgálásra. Van egy 3 és fél éves fiam is, de szerencsére meg tudom oldani, hogy a picivel végig bent lehessek! Szerencsére még sosem voltam gyerekkel ilyen helyzetben, hogy kórházban kellett volna maradni, de most nem igazán tudom, hogy mit kell vinni, mit adnak ott, és milyen szokások vannak ilyenkor. Akinek van ilyen tapasztalata, ráadásul ilyen pici gyerekkel, az legyen olyan kedves és írjon róla. Azt tudom, hogy fizetni kell az én ellátásom után, mármint ami az étkezést és a "szállást"illeti, de az összeget nem tudom... Mondjuk nem is ez a lényeg, de azért nem árt tudni, hogy mennyi pénzzel készüljek. Az is érdekellne, hogy hogyan zajlik ez az egész. Csak babák vannak külön anyukákkal elhelyejezve? Vagy nagyobb gyerekek is? Szóval ami csak eszetekbe jut, írjátok meg!!! Köszi!
Wee