Új privát üzeneted érkezett!

Hopp eltűnt a málnatortám, amig nem voltam erre...
Majd teszek fel képet rólunk.

J.
jucicuki

Sziasztok,

Mint, ahogy azt korábban is jeleztem, 09.30.-án, tehát MOST SZOMBATON, 14 órától topiktalit tartunk, a MOM-parkban :)
A találkozó pontos helye - ha nincs más ötlet :D : az első emeleten lévő Pizza Ház nevű hely.

Zuzmó,
Remélem Te is erre gondoltál, és ha nem gond, nem bánnám, ha elmennél megnézni, meg foglalni a táblázat alapján. Mindenképpen fontos, hogy nem-dohányzó legyen! :)

Akik még nem jelentkeztek, legyenek szívesek megtenni (nem válasz is oké, csak, hogy tudjuk hány fővel kell ténylegesen számolni) - titeket kérdőjellel jeleztelek.

A táblicsku:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :lol:
Igen, a fáradékonyság normális. Nem akarok beleugatni, de csak nem dől össze a melóhelyed, ha a héten már nem mész dolgozni?
Pihenj amíg lehet! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsókuci! Nofffene.. szomorúan konstatálom, hogy én kimaradtam a tali-táblázatból ! :lol: :lol:
arabella

Sziasztok csajok!! :D

Zsókuci drága!! :D
Gondoltam rátok és gratulálok nagyon ügyes vagy!
Hajrá!Baba tapik mennek!+++++++++++++++++++++++++++++
A talira lehet, hogy nem tudok menni, de még nem biztos,ugyanis suliban leszek.A "talán" lenne a megfelelő válaszom erre.
Üdv mindenkinek!!!! :D

Kriszti! :D
Okt. re raktuk át a fagyis ET-t, majd javíts át légyszíves.Köszike.

Esperanza! :D

Nekem most volt a rekord ciklusom:50 nap!Szerinted?Nem rossz mi?

Kitartás mindenkinek!! :D

Hajrá kismamik!! :lol:

Üdv

Brigi :D
brigii

sziasztok
sajnos én sem tudok menni a talira :(

Zsókuci
én szerintem sem kellene neked ugrálgatnod főleg igy az elején,szóval pihizz sokat.

Lukrécia
készülj a péntekre :D
puszi

bibar

"Javítsd" Lehagytam a "d" -t! :shock:
Na, hali mindenkinek!! :lol:

Brigi :D
brigii

Húú, lányok, termékenyek vagytok!!!Egész délután nem voltam fönt, és alíg bírok visszaolvasni!
2 inget kivasalok, és jövök...
Vendég

Zsókuci,
sajnos én nem tudok menni, talán ha egyszer itt Bk.-megyében lesz a tali. Nekünk 300 km távolságot éppen elég megtenni amikor dokihoz kell menni.
Azért persze nagyon szeretnék megismerkedni veletek. Talán a BMC-ben is vélletlen folytán majd sikerül.
Jó éjt!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok!

Zsókuciikreskismami, vigyázni pöttömökre!!!!!!!!!!!!!!!!Hát le a kalappal előtted,hogy ennyit tudsz inni.Nekem 2,5 l volt a max.
Sajna ,ha apa szombaton dolgozik,akkor nem tudunk menni,egyedül nem merek nekivágni. :(
Egy kis babatapi:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jucicuki, Szia!Nekem igaz már megszületett a kisfiam,de azért ide is irogatok néha.Nekünk is Szűcs doki volt az orvosunk és mellesleg a szülészünk is.

Kriszti,még mindig vasalsz?.................ez már nem két ing!

Pusza! :lol:
taptau

Kismoni, köszönöm, én is remélem sikerül!Holnap vagy szerdán mostmár rájuk telefonálok....

Lanett, nagyon jók az eredményeid...akkor jövő héten transzfer????Húúúú, de jó már itt tartassz!!!!

Zsókuci,
nekem kedden vagy szerdán derül ki, megyek-e.....

Brigii!
De jó újra látni téged!!!!Azt hittem nyaralsz.... :lol: Nekünk is csak a gondolata maradt meg... :lol: Javítalak....

Szóval, nálunk nagy a készülődés, páromnak ma délután szóltak, hogy holnap menni kell pestre...Nem egy vidám hangulatomban kapott el a hír, majdnem sírva fakadtam!Nem hiszem el!!!Meddig bírják még a tüntetők? Nincs családjuk?Munkahelyük?
Ráadásul egy fórumon is fentvagyok, ahol rendőr feleségek/b.nők vannak fent, és azt írja az egyik rendőr csaj, állítólag 2 rendőr meghalt, csak azért nem hozták nyílvánosságra, mert még nagyobb lenne a balhé...remélem nem igaz!!
Úgyhogy inget vasaltam, készítettem össze az én kedvesemet, és fájó szívvel gondolok rá, hogy holnap este mire hazajövök a melóból(fél 9), addigra már nem lesz itthon, és mire remélhetőleg Ő hazajön, én megint megyek nappalra..Úgyhogy most kedd-szerdán nappalos vagyok, lehet nem is lesz időm benézni, csak ha az idegtől nem tudok holnap aludni....

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, én is elteszem magam holnapra, hisz korán kelek!!!!
Vendég

Taptau,
pedig ez 2 ing volt,csak van a rendőrségi ingnek egy olyan jó tulajdonsága, hogy nagyon sz@r vasalni...így idáíg tartott.....
Jól vagytok???Kisfőnök??
Vendég

Kriszti,reméljük nem lesz már semmi balhé és gyorsan eltelik az a pár nap.
Köszi jól vagyunk,majd küldök mailt,nem akarom a fórumozókat untatni(persze téged sem)!

Pusza.
taptau

Taptau,
nem untatsz!Elvileg nem lesz az olyan gyors, még a nagy fő-fők sem tudják meddig tart..De gondoljunk bele, 1-én ÖK-i választás....Aztán robban igazán a bomba!Elvileg 8-át jósolnak végére...de ki tudja.
Na tényleg lépek, mert hulla vagyok!
Várom a mailt...Puszi
Vendég

Sziasztok,

Viki,
igazad van, de sajnos tényleg az a gond, hogy kellek bent, de még meglátom, végülis csak hétfő van :) De köszönöm tényleg az aggódást! :)

Brigii,
neked is köszi, drága vagy! :)
Jó lenne, ha a talánból végül Igen lehetne! :D Várunk szeretettel! :)

Bibar,
oké, megpróbálok sokat pihenni, ígérem! Amúgy abszolút érzem, hogy hol a "határ", és mikor van az, hogy "na, most megyek eldőlni" :D
Kár, hogy nem jössz a talira! :(

Bonya,
hú, ez tényleg elég jó érv, hogy ne gyere... Onnan jársz fel? Ez elég durva...:( De majd mesélünk, meg biztos készülnek képek is! :D Puszi.

Taptau,
jajajajj, remélem azért el tudsz jönni. Írd meg priviben, hogy honnan jössz, hátha van valami b-terv... Vagy hátha fel tudlak venni valahol. Oké? Jó lenne!!!!

Kriszti drága,
próbálj meg megnyugodni, minden rendben lesz, és a párod szerencsésen haza fog érkezni! Ne idegeskedj - bár valószínüleg én sem lennék nyugodt! Puszika! És szorítok, hogy balhé-mentes legyen a dolog!!!
Jó lenne, ha tudnál jönni a talira...

Szép álmokat Nektek, legyetek jók, holnap jelentkezem! :)

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Nem tudjátok véletlenül, hogy mikortól élvezzük ugyanazokat a jogokat, mint egy kismama(védettség a munkahelyen). Csak ha már konkrétan beindult pl a lombik, vagy már akkortól, ha regisztrálva vagyunk egy meddőségi centrumban?
Beszélnem kell a főnöknőmmel a vizsgálatok miatt.
Nem hiszem, hogy gond lenne, jó fej, de sosem lehet tudni...

Szép napot!
:wink:
Judit
jucicuki

Jó reggelt Lányok!

hogy vagytok? Krsizti78 és zsókuci, már rögzítettem magamban, krsizti78 D.újváros, Zsókuci Bp.Lőrinc, csak biztosan elírtam múltkor :wink: mi újság veletek? zsókuci, hogy van a kismama? :lol:
lanett, taptau, és a többi név most hirtelen nem jut eszembe, szóval mindannyiotoknak köszönöm a kedves fogadtatást, tökjól esik:)krsizti, párod rendebn felért Pestre, és reméljük már nem tart sokáig ez a tüntetés... :wink:
mi ma megyünk konzultációra a BMC-be, elvileg ma este már sokkal okosabbak leszünk, de úgy néz ki, legalábbis múlt héten hsg után azt mondta Szűcs, hogy a 21.napon (nekem az okt.2,hétfő) elkezdjük a hormonokat....már alig várom, hogy végre történjen valami!
ja, és utánanéztem az általatok javasolt lombikbaba.com oldalnak, köszönöm,tényleg érdekes dolgok vannak, de még egy kicsit zavaros nekem.
Egy kérdés, szerintetek normális dolog, h a csütörtöki hsg óta fájdogál a hasam? hiszen annak már lassan egy hete...

mindenkinek szép napot,

numato
numato

Jó reggelt mindenkinek!

Zsókuci, mennek a drukkok!!!!

A MOM helyszínnel kapcsolatban lenne néhány javaslatom, mivel úgyis jó idő lesz, ülhetnénk kinn, ott jobb a levegő. Van a MOM-nak két kiülős nagy teraszos kávézója, az egyiket úgy hívják, hogy Café Blu, a másiknak pedig Golf Box Club a neve. Mindkettő nagyon kultúrált, a hátső részre nyílik, tök csendes, és normális áraik vannak. A Golf Box Club székei kényelmesebbek, és minden székht pléd is jár, ha hűvösebbre fordulna... A Pizza ház egy része önkiszolgáló gyorsétterem, a másik része sötét és eléggé megreked benne a levegő.

Mit szólnátok a kiülős részhez? www.mompark.hu/uzlet.terkep.jsp Bevallom, mi elég gyakran kávézunk ott, szeretem, mert szép a környezet, leanderek, fák, park.

Mindenkinek szép napot!

Lucia
lucia1

Lucia,

támogatom, jó ötlet! Köszi! :)

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok! :D

Zsókuci, :D
Úgy néz ki sikerült elintéznem a hétvégét, szóval megyek a talira.
Igaz a MOM-parkot nem ismerem jól de majd megkereslek benneteket.
Tényleg ti hozzátok a párotokat?
Puszi!

Kismoni
kismoni

Jucicuki :)

Változott nyáron a jogszabály, már a reprodukciós eljárás alatt védett az ember!!!! :)

Hajrá!!!!
mot

Kismoni,

szuper, hogy jössz! :D :D :lol: Férjecském nem jön, de természetesen, ha a tiéd szeretne, jöhet :) Csak tutira mondd légyszi, hogy a létszám miatt foglalás jó legyen :)

A MOM-park az Alkotás utcában van - ha ez segítség :D

Köszi, puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci, pihenj sokat, vigyázz az ikrekre. :lol: Küldöm a babatapikat!

Kriszti, a híradások szerint már jobb a helyzet, nincs akkora készültség. Kitartás nektek! Remélem, tudunk találkozni szombaton.

Esperanza, mi is csúsztunk a spermavizsgálat miatt. Baromira bosszantó! :evil: Egyébként rendben szokott lenni?

Brigi, jó hallani rólad. Októberig pihiztek még?

Üdvözlöm az újakat! Nagyon jó helyre jöttetek. Szuper kis társaság alakult ki. Gyertek minél hamarabb a lenti topikba. :)

MEGMARADT 2 DOBOZ UTROGESTAN. EL TUDNÁM VINNI A TALIRA. HA ÉRDEKEL VALAKIT, 1.100 Ft/doboz.

Van valakinek kb. fél doboz Duphastonja eladó?

CSajok, továbbra is drukkolok mindenkinek! Puszi!
share

Sziasztok!

Foglaltam asztalt 10-12 főre, MOM Park, 1126 Budapest, Alkotás út 53. Golf Box Pub Terasz, szombaton, 14 órára.
Zsókuci, a Te nevedre foglaltam, végülis Te vagy a főszervező, mindenesetre majd én is odamegyek 2-re.

A MOM Parkot a Moszkva térről és a Déli pályaudvarról a 61-es villamossal lehet megközelíteni, a Moszkváról 4 megálló, a Délitől pedig 3, a Csörsz utcánál kell leszállni. A MOM-nak van mélygarázsa, az első egy óra ingyenes, utána azt hiszem, 100 Ft/óra.

Jók legyetek!

Lucia
lucia1

Annyira irigyellek benneteket!
Úgy szeretnék én is ott lenni veletek.
Kárpotóljatok a beszámolótokkal.
Okszika??? :lol:
Kívánom ,hogy nagyon szép időtök legyen és mindannyian eltudjatok menni.
Legyetek boldogok és megelégedettek!

bonya

Kép

Kép
bonya

SZIASZTOK CSAJOK!

BÚCSÚZNI JÖTTEM, SAJNOS VÉGLEG!
KICSIT ROSSZUL ALAKULTAK MA A DOLGOK A BMC-BEN, ELÉGGÉ PADLÓRA KERÜLTEM, LELKILEG TELJESEN ÖSSZETÖRTEM, SZÓVAL KIVAGYOK, DE NE KÉRDEZZÉTEK MIÉRT.
MINDENKIT NAGYON SZERETEK, SOK ERŐT ÉS KITARTÁST KÍVÁNOK NEKTEK!
MILLIÓ PUSZI NEKTEK:
ESPERANZA
esperanza

Esperanza,

mi történt? Nem tűnhetsz így el!!! Nem kívánhatod, hogy ne kérdezzünk!! Legalább priviben írj valamit!
Bármi is az, nem adhatod fel. Mi segítünk támogatni a lelkedet, bárhogy is alakul az életed!

Jelentkezz!!!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok.

Esperanza drága!
Istenem!Mi történhetett?
Nem tudom, mit mondjak! Nagyon sajnálom!
:cry: :cry: :cry: :cry:
Azért remélem van kiút, és remélem rátalálsz,ha nem most majd idővel.
Szívből kívánom, hogy minél előbb jobbra forduljanak a dolgaid!
Ha bármiben bármivel is segíteni tudnék, kérlek jelezz.
Küldök egy virtuális együttérző ölelést:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((Esperanza))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kriszti!
Én nem akarok Rád ijeszteni, de az én rendőr ismerősöm is azt mondta, hogy meghaltak rendőrök az MTV székháznál, csak nem került nyilvánosságra a dolog. Ő az egyiket személyesen is ismerte.
De ne aggódj,azért mostmár sokkal rendezettebb a dolog a Rendőrség részéről és nem hiszem hogy még egyszer így elfajulnak el az indulatok. Nagyon szorítok a párodnak és minden egyes rendőrnek, ez olyan igaszságtalanság, ők aztán tényleg nem tehetnek semmíről csak a dolgukat végzik.

Most elmegyek beszuriztatom magam, és jövök mert még írok Nektek.
lanett

Sziasztok!

Esperanza,
Nagyon megijesztessz minket. Írj ha tudunk valamiben segíteni!
Mit csinált Veled ez a Szűcs????

Zsókuci,
Nem, nem akar jönni a párom csak gondoltam ha ti is párban jöttök, akkor én is rábeszélem;de így akkor egyedül megyek. :D

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Esperanza, :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
share

Esperanza! Azt hiszem az elöttem szólok már minden leírtak. Ne tünj el én is erre kérlek, enged hogy segitsünk, ha máshogy nem is a lelkedet. Olyanok vagyunk mint egy kis család, nem szakadhatsz el igy, nem engedjük.
Kérlek jelentkezz!!
chesti

Esperansa,tényleg nagyon megijesztesz bennünket.
Biztos van valami megoldás,és légy szíves maradj!!!!!!!!!!!!!!
Mindenki ezt akarja.
taptau

Hello, itt vagyok megint!

Bennem van az utolsó adag Menopur is :lol: :lol: :lol: :lol:
Igaz már menni is alig bírok, mert úgy belenyilall a petefészkeimbe a fájás, hogy csak na. Hát hiába, azért ez nem 8 férőhelyes albérlet :wink:

Zsókuci!
Hogy vagy? Remélem minden oké.
Kell menned dolgozni?
Tudod mit akartam megkérdezni tőled? Te csináltad a képeket a babócákról vagy adták őket? Én is meg szeretném örökíteni az enyéimet.

Lyutka?
Kaptál időpontot?

Láttátok, hogy szombaton lesz a lombikbébi találkozó is?
Olyan jó lehet!!! Pár év múlva már ott fogunk találkozni :lol: :lol: :lol: oké?

Ja Apa már jobban van, de átköltözött a nappaliba hogy ne fertőzzön meg.

Holnap valaki nem jön a BMC-be?
lanett

Esperanza
látom senki nem birja ki hogy ne kérdezzen,én sem,mi történt????????
ha majd ugy érzed ird le,hátha tudunk segiteni,szerintem sokat jelent ez itt mindannyiunknak.ne törj össze és ne add föl!!!!!!
olyan nincs hogy végleg....mindenre van megoldás,ugyhogy légyszi hagyd hogy segiteni probáljunk!!!

bibar

Sziasztok!
Végeztem a melóval, de nem gondoltam, hogy ilyen szomorú hírre jövök haza...

Esperanza, mint már mindenki megírta, biztosan van megoldás a problémára....Nem lehet, hogy egy ilyen erős nő mint Te, feladod, mikor annyit szenvedtetek!MEGRÉMÍSZTESSZ!!!!
kÉRLEK SZÓLJ, HA VALAMIBEN TUDUNK SEGÍTENI, MINDENKI NAGYON SZERET, ÉS NAGYON AGGÓDIK ÉRTED!!!!!!!

Lanett,
most még jobban megrémültem, és most itt bőgök a monitor előtt.... :cry: :cry: Tudom, nem kell általánosítani, de annyira féltem, hogy a sok büdös bunkó csinál valamit...Elég egy óvatlan mozdulat....Nem is akarok erre gondolni...Most biztos nem alszom, míg nem telefonál, pedig jó lenne, mert hulla fáradt vagyok, és holnap ismét meló, este fél 9-íg..... :lol:
Annak viszont örülök, hogy ilyen szépen fejlődnek a babapalánták.....
Pusza mindenkinek
Vendég

Szép jó estét!

Bár sajnos látom, hogy nem mindenkinek az. Nem nagyon tudok mit mondani...Esperanza kitartás!!!

Mot!
Köszi a bíztatást.
Holnap megyek az itthoni nőgyogyimhoz, mert Szűcs kérte, hogy ha tudom akkor a fehérvári kórházban csináltassam meg az átjárhatóságit, mert nagyon leterheltek.

Lányok!
Még egy kérdésem lenne(biztos lesz még több is). Ha egész nap ottvagytok a BMC-ben, adnak táppénzes papírt, vagy ez hogy működik?

Köszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Esperanza, nem tudhatjuk, hogy mi történt veled, vagy milyen rossz híreket kaptál, de látod, itt mindenki veled van!!! Ha nem is most, mert most bizonyára még nehéz feldolgoznod ami történt, de ha már kicsit jobban vagy, gyere vissza hozzánk! Bár én nem olyan rég vagyok itt, de úgy érzem, tényleg jó a csapat, és bárkire számíthatsz, ha támaszra van szükséged! KITARTÁS!!!!

Kismoni, olyan édes vagy, hogy küldtél nekem is babatapikat!!! :D :D :D Ezek ellenére sem vagyok nagyon bizakodó, de majd hamarosan kiderül!

Valaki meg tudná mondani, hogy hol találok bővebb infókat, jogszabályt vagy hasonlókat a reprodukciós eljárás alatti védettséggel kapcsolatban??? Előre is köszi!

Szép estét Mindenkinek!

És Esperanza, még 1x: KITARTÁS, NE ADD FEL!!!!
mamm

Sziasztok, megint én vagyok.
Elfelejtettem írni, hogy elmondtam a főnökömnek, hogy mi újság.
Hát eddig is tudtam, hogy jó fej és nagy szerencsém van vele, de valami hihetetlen jó érzés volt, hogy mennyire pozitívan ált hozzá a dolgokhoz és biztosított a támogatásáról.
Nagy könnyebbség, hogy legalább az állásom miatt nem kell aggódnom.
:lol:
Judit
jucicuki

Szia Judit!
Én még nem ismerlek, valószínű, mikor én regisztráltam, Te már nem írogattál...Így a táblázatban sem vagy benne....Ha gondold, az adataid küldd el, hisz ahogy olvasom, ismernek(csak én nem :oops: :roll: )

Egyébként én mindig szabadnapon mentem, mert nem voltam tisztába, mikor is jár táppénz...Az már biztos, hogy a stimu első napjától lehet táppénzen lenni...Én ki is használtam! :wink:
A másik, én is elmondtam a munkahelyen, és tök jó érzés volt, hogy támogattak, egészen addig, míg műtétre nem került sor, és a sokasodó Bp.-i feljárásokra...Onnanstól kezdve a "kedves "kollegák, csöppet sem voltak kedvesek, és a főnök hellyettese sem...
Kívánom, hogy Neked nagyobb szerencséd legyen! :lol:
Vendég

Szia Kriszti!

Nem sokáig voltam itt, mert mire beindult volna az üzem, munkahelyet váltottam és kicsit pihentettük a dolgot.

Én a kollegáknak nem mondtam el, megbeszéltem a főnökömmel is, hogy nem szeretném, ha a többiek tudnának róla. Mert nem szeretném, ha sokan sajnálnának, mert pl. ha nem sikerül minél kevesebben tudnak róla, annál jobb.
Majd meglátjuk, hogy hogyan fog alakulni a dolog a cégnél.

Szép estét!

Judit
jucicuki

Adataim
28 éves vagyok, székesfehérvári, Szűcs a dokim és egyenlőre a kivizsgálásnál tartunk.

Köszi!

Judit
jucicuki

Mamm!

2005. évi LVII. törvény Munka Törvénykönyvérõl szóló 1992. évi XXII. törvény módosításáról

1. § A Munka Törvénykönyvérõl szóló 1992. évi XXII. törvény (a továbbiakban: Mt. ) 90. §-a (1) bekezdésének d) pontja helyébe a következõ rendelkezés lép:
[90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott idõtartam alatt:]
d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggõ kezelés, a terhesség, a szülést követõ három hónap, illetve a szülési szabadság [138. § (1) bekezdés],

2. § Az Mt. 107. §-a a következõ új i) ponttal egészül ki, egyúttal a jelenlegi h) pont végén lévõ írásjel pontosvesszõre változik:
[107. § Mentesül a munkavállaló a munkavégzési kötelezettsége alól]
i) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggõ kezelés teljes idõtartamára.

A Mt. indoklása alapján:
Indokolt az is, hogy a reprodukciós eljárásban való részvétellel összefüggő orvosi vizsgálat is az Mt. 107. § alapján a munkavégzési kötelezettség alóli - fizetetlen, ám a munkáltató által kötelezően biztosítandó - mentesülés esetkörébe tartozzon. A felek együttműködési kötelezettségéből levezethetően a munkaidő-kedvezményben való részesülés feltétele a lombikbébi probramban való részvétellel összefüggő orvosi vizsgálat igazolása a munkavállaló részéről, azonban - tekintettel az ezzel összefüggő információ érzékeny voltára - a munkavállaló mérlegelési körébe tartozik, hogy a lombikbébi programban való részvételét a munkáltató tudomására hozza-e, és igénybe veszi-e a munkaidő-kedvezményt, vagy a távollétet más módon, pl. szabadság kivételével oldja meg.
share

Judit, beírtalak, követ-ben benne vagy!!!!

Share,
de jó vagy!!!!Ezt ki is írtam.....Puszi érte!
Vendég

Lányok, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát,muszáj lefeküdnöm, mert korán kelek...
Párom hívott, megnyugtatott, hogy nem sok a tüntető, a Kossuth téren vannak, de nem tudható, mikor jönnek haza...(lehet csak azért mondta,hogy nincs sok ember, hogy pihenjek, persze csak akkor fogok, ha itt szuszog mellettem) :D
Esperanza,
VELED VAGYUNK!!!!!!!!Szombaton....
Vendég

Kedves Esperanza!

Nem tudom mi történhetett, de nagyon-nagyon elkeseredtél, azt érezzük mindannyian. Ilyenkor az ember nem szívesen osztja meg másokkal a bánatát, de amint enyhül az első erős fájdalom, bízunk benne, hogy megkeresel minket és segíthetünk neked átvészelni ezt a nehéz időszakot, úgy ahogy TE is kedvesen biztatsz, bátorítassz, reményt adsz itt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lyutka

Kedves Esperanza!
Nagyon megrémítettél az üzeneteddel. Nem tudom mivel szomorított el ennyire az általad nevezett Pubid. Nekem az tünt fel legelőször, hogy levetted a képed és a városod. Miért?
Te adtál eddig mindenkinek reményt!!!
Nem lehet ,hogy te adod fel félúton!!! Gondold át mégegyszer és hidd el megfog csillani egy kis remény és akkor már érdemes lesz folytatni. Bár mi is történt légy nagyon erős és ne feledd a "REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!!!"
Én nagyon bízom benned, hogy fel fogsz tudni állni ,és jössz tovább velünk!!!
Millió ölelés!()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Kriszti drága!
Ne haragudj, én tényleg nem akartalak megijeszteni. Utána már úgy bántam, hogy felírtam....
Remélem azért aludtál az éjjel.

Jucicuki!
Örülök, hogy a főnököd ilyen megértő volt.
Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban. Állandó cirkusz volt, ha én el akartam menni, pedig vonszolok magammal 170 óra túlórát immáron 2 éve és mégis....
Mondjuk az én főnököm alapba emberségből már rég megbukott.
AZtán csak hajrá....

Esperanza!
Azért remélem olvasod ezeket a sorokat.
Nagyon aggódunk Érted!

Na nemsokára indulunk BMC-be. Remélem minden oké még a kis drágáimmal.

Sok puszi Nektek!
lanett

Esperanza!
Ha itt nem is akarod elmondani, gyere el kérlek a találkozóra, hogy személyesen is tudjunk bátoritani, segiteni vagy esetleg csak hogy ki tudd beszélni magadból!
Ne tünj el
chesti

Jó reggelt Mindenkinek!

Esperanza Drága!

Remélem ma reggel már egy kicsit másképp látod a dolgokat és visszatérsz közénk!!!! Sokat gondolunk Rád!!!! Nem vagy egyedül!!!!!
Ne tünj el!!!!!

Ha minden igaz szombaton Kedvesem képviseli a MOT családot a találkozón!!!
mot

Jó reggelt,vagy napot!

Alig bírtam visszaolvasni!

Zsókuciikreskismami,mostmár biztos nem tudunk menni,sajnos temetésre kell mennem szombaton.Nem közvetlen család,de nagyon rosszul érintett!Majd később megírom,most mennem kell.

Pusza!
taptau

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?