Új privát üzeneted érkezett!

Nárcisz!

Nekem félidőtől fájogatott a medencebemenet, úgyhogy te csak örülj :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Mátra!
Nagyon-nagyon sajnálom, ami veled történik :cry:
Mit is írhatnék. Gyógyulást kívánok, és hogy fejeződjön már be végre ez a borzalom. :cry:

Évi!
Akkor megnyugszom, ok.
Már 7-8. héten nagyon féjt, de cska abban a 2 hétben. Akkor nem tudom, mi történhetett. Menni sem tudtam (nem is tudtam volna a hányingertől sehová) mert az izmeim, és a kilépő idegeim is sajogtak.
Ez most más féle.

Kép
narco
 
 


izmeim=izmaim

Kép
narco
 
 

 
 

Nárcisz!

Én jó jelnek fogtam fel, hogy tágulgatok, így könnyebb volt elviselni. Más választásom úgyse volt :) Volt olyan is, hogy a csípőcsontom fájt, és csak az egyik oldalon. Aztán pár hétig meg csak a másik oldalon :) Így legalább nem volt unalmas :) Sose tudtam előre, ma vajon hol fog fájni :)

Juca!

Milyen volt a keresztelő?

Norwell!

Az én naptáram is azt mondja, hogy ma Kende névnap van :) Isten éltesse a nagyfiadat névnapja alkalmából!

Hú, én úgy fel vagyok pörögve,hogy na. Hétvége óta annyi újdonságot csinál a királylány, hogy na! Sikongat, ha kell, ha nem. Örömében, bánatában, ha mérges, ha hisztis, vagy csak úgy is :) Egyre ügyesebben kúszik, és nagyot bővült a "szókincse" is. Mammammammá-zik, meg kell zabálni :) Hirtelen felindulásból lejjebb is szereltük a kiságy matracát :twisted: És annak is nagyon örülök, hogy pénteken jön hozzánk anyu, és nálunk lesz egész hétvégén! Hurrrrráááááááááááááá! Úgy várom, már egy hónapja nem láttam!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Narco!

most csak rövid válasz... el vagyok havazva
Amikor nyílik az ember, akkor nem izomfájdalmat érez, hanem mintha meg akarna jönni, ill. nyillaló fájdalmat. Mintha kötőtűvel szurkálnának. Nowell emlegette. Ha csak úgy fáj, az inkább a súly miatt, meg nyomódnak szét a csontok. Szerintem nincs gond, de ha izgulsz, akkor spurrantás az orvoshoz!

Évi!

Örülök, hogy volt nagy pacsálás! :-)
Dórinak az a dekoltázs :wink: Küldtem mailt!

Norwell!

Kendének boldog névnapot, pusza neki!

Bocsi de mennem kell.

tjuca
 
 


Jó reggelt!

Évi!

Dóri továbbra is tündéri!!! :)

Mátra!

Neked pedig jobbulást, testileg és lelkileg is!!!

Kép

Lányok!

Olvasom itt, hogy pl. Éviék is a babaszobában fürdetnek. Én arra gondoltam, hogy már az elejétől fogva a fürdőben fürdetnénk (eléggé meleg égöviek vaygunk, úgyhogy azzal nem lenne gond, hogy Pöttöm megfázik). Mert a szobába behurcolni a vizet + kihurcolni, eléggé macerásnak tűnik nekem. Gonosz vagyok, ha ki akarok paterolni Pöttömöt a fürdőbe???

kacsa14
 
 


Évi, Juca!
Köszönöm a válaszotokat.
Kicsit megnyugodtam akkor. Csak azért paráztam, hoyg nem túl korai-e a folyamat. Aminek nagyon örülök, hogy pár számmal szélesebb lett a csípőm, ezt ismerősök is mondták. örülök neki, mert könyebb lesz a szülés. Amiért aggódtam, hogy nem túl korai-e. Ahogy olvasom mindenkinek más érzés ez, ami érthető. Na fekszem sokat, így próbálom védeni a babákat.

Kép
narco
 
 


Juca!

Megkaptam, köszi :) :) :)
A méhszáj kinyílás nekem is így fájt, ilyen kötőtűsen. De az csak a vége felé volt, az utolsó hetekben. Dorcikámnál is volt egy óriási tű, és nem félt használni. De ez a medencefájás más volt, szerintem lazultak az ízületek, készülődtek a szülésre. A súlytól nem nagyon lehetett, mert a huszadik hétig egy kilót híztam csak.
Ma még kiskádazunk a nagykádban, de aztán áttérünk a nagylányos fürdésre :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Kacsa!
Ahogy írtam az előbb, mi is így fogunk fürdetni. Biztos, hogy nem fogok vizet hordani a fürdőbőla szobába. Előbbi megoldás szerintem cska azoknak, akik nek hidega fürdő, vagy nem elzárható, nem alkalmas. Nekünk meleg, ajtó zárható. Mi még hajolgatni sem fogunk. Így a derekam sem fog szétmenni. Sőt már vizecskés játékokat is vettünk :)

Kép
narco
 
 


Kacsa!

A gonoszság nem ott kezdődik, ha valaki a fürdőben fürdet :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg elég macerás cipelni a vízzel teli fürdőkádat, de ez apa dóóóga :) Nálunk azért alakult így, mert a fürdőszobában nem tudtuk volna olyan kényelmesen megoldani a fürdetést, mint a gyerekszobában. Kinek hogy kényelmes, úgy csinálja. Nincs erre szabály, hogy csak itt, vagy ott jó :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Mátra újból hívott, hogy saját felelősségére elengedték a korházból. Át szeretne menni a gyögyösi vagy pesti korházba, mert itt nem ismer senkit, és nagyon gyengén felszerelt a korház, és lapart akartak rögtön csinálni neki, minden kivizsgálás nélkül. A párja érte megy, és elviszi vagy Gyöngyösre vagy Pestre. Ettől máris jobban van egy kicsit.
Vendég
 


Évi! Narco!

Köszönöm a válaszokat! Nálunk szerencsére fűthető, zárható a fürdő, hely is van. Úgyhogy akkor nyugodt szívvel száműzöm majd a fürdetést a fürdőszobába!

kacsa14
 
 


Kacsa!
Szreintem jobban jársz így :lol:

Kép
narco
 
 


Jó reggelt!

Rolly: örülök, hogy tetszettek soraim :wink:

Narco: teljesen változó, tegnap reggel iszonyatosan fájt a derekam 1 órán keresztül, aztán semmi. Ma (kop-kop-kop) semmim sem fáj. Angie szavaival élve: próbálok semleges maradni a tünetekkel kapcsolatban. Sajnos olyanok nincsenek: cici fájás, hányinger, stb. De remélem lesznek hamarosan.... :lol: Addig, amíg nem jön meg, reménykedem....

Mátra: rettentően sajnálom, hogy megint ilyen dolgok történnek veled!!! Ha szükséged van valamire, valakire, szólj és rögtön ott leszünk! Addig pedig minden gondolatunk és szeretetünk a Tied!!!

Norwell: boldog névnapot Kendusnak!!!

Anikó, Brill: nektek mikor kezdődtek a tünetek?

Angie: hogy vagy?

Évi: nagyon édi a kép, amit feltettél. Olyan kis vidám Dóri...

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Évi!

Szerintem fokozatosan szoktassátok. Dóri már nagylány! Nálunk a csúcs a csaptelep. Ahogy az csillog!!! :twisted:
Dóri hihetetlen, olyan fejlett, ügyes, mint a legkisebb ugrifüles! Rendesen "oktatta" Kingát, ő meg csak leste, hogy mit csinálnak a nagyok!
Én a méh súlyára gondoltam, meg méretére, mert hát egy diónyi izéből mekkora labda lesz, és a helynek is tágulnia kell :-)
Keresztelő jó volt. Kinga csacsogott, gyakran hangosabban, mint a pap, keresztelt kiscsajszi bömbölt, mert inkább aludt volna, ja és természetesen, ahol sekrestye, ott nekünk enni kell. Aztán a buliról elhúztunk, örültünk, hogy a misét bírta. Előtte beájult az autóban, így nem volt gond. Kár, hogy du nyügi volt, de az az autóút üvöltősre sikeredett, nem alvósra. Majd legközelebb!!! Bár szertintem inkább csak bamba volt, mint elviselhetetlen.

Kacsa!

Mi helyből a fürdőben fürdettünk. WC tetején kiskádban! Szupi volt, kicsit albán, de ócsó és komfortos. Viszont mióta átköltöztünk, külön van a budi, plusz gyermek a kádban dzsiadzsózik. Tehát jött a nagy kád.

Narco!

Fürdőjáték csak négy-öt hónapos kortól, de ha gonosz akarok lenni az igazi tutibuli az a csaptelep, meg a bizsergető zuhanyrózsa :-P Bár Kofa nagyon vágyik gumikacsára lehet elkobozza Csipitől :twisted:

tjuca
 
 


Kép Művészetek palotája - május

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Vaszi, én, apukám, anyósom, apósom...

Anyukámat már láttátok:)

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Juca!

Gumikacsát már én is vettem és természetesen magamnak! És már fürödtem is vele. :lol: Pont még mielőtt Pöttömről tudomást szereztünk. Mikor eszembe jutott, hogy akár baba is lehet, gyorsan ki is ugrottan a koppasztó vízből. Azóta is vágyom egy jó meleg fürcsire ...

Csak olyan béna konstrukció a kacsám, nehéz a feje és folyton fejjel bukik a vízbe, mint aki kajáért bukik le, pedig halacskák nem szoktak lenni a fürcsi vizemben. Úgyhogy majd még vadászok egy jobb statikai konstrukciót, mert nekem olyan kell, ami szépen úszik a víz tetjén!

kacsa14
 
 


Kép Ciprus

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Heni!
Bár egy perc időm sincs, azért gyorsan annyit, hogy elég szarul vagyok. Sajnos szombaton egy kerti partin elrontottam a gyomromat, és azóta bennem ragadt az a sz*r kaja. Nem akar semerre távozni a gyomromból. Folyton émelygek, érzem, hogy hányni tudnék, de mégsem megy. Miután már rosszul éreztem magam, kiderült, hogy a vendéglátó minden disznózsírral főz, még a rántott cuccokat is azzal csinálta. Én pedig nem vagyok hozzászokva az ilyen nehéz kajákhoz, plusz ugy-e most még terhes is vagyok. Ez még rátesz egy lapáttal. Tehát most szenvedek, közben dolgozom ezerrel, mert ezen a héten minden át kell adnom, mert jövő héttől máshol dolgozom. Így nincs időm elengedni magam. Lehet, ha hányni tudnék, attól megkönnyebbülnék, de nem megy. Most önző mód csak magamról írok, de megpróbálok ma még jönni, és írni mindenkinek.
Neked mennek a drukkjaim (lehet, hogy azért kell drukkolnom, hogy nehogy 10 kis bébi legyen a pocidban, csak egy?!?!?!, mert szerintem te terhes vagy)
Na puszi!
Vendég
 


Angie!

Küldtem mailt, kérlek nézz rá!

tjuca
 
 


Angie!

Esetleg a torkon ujjledugást nem próbáltad? Nekem párszor már segített, mikor nagyon sz@rul voltam és csak az a pici löket hiányzott a megkönnyebbüléshez!

Amúgy hétvégén egész jó kislány voltam. Ettem rendes főtt kaját. Igaz, a borsó levesből csak a tésztát + a lét ettem meg, a másodikból meg egy embernyi adagot 4 evésre ettem meg, de ez még mindig több volt, mint amit eddig produkáltam! Persze néha küzdelmes volt a lenttartás, de végül minden lent maradt. Úgyhogy mostmár próbálom ezt a formát tartani és szép óvatosan eszegetni ...

kacsa14
 
 


CsHeni! :D
Nagyon szépek vagytok! :D
Tüneteket még akkor sem éreztem semmit amikor már tudtam hogy baba van!Most sem vagyok egy nagy tünetelős csak néha érzek olyanokat amit hétvégén is irtam! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Juca!
Ment válasz.

Kacsa!
Én még olyat sosem csináltam. Életemben kb öszesen 5x hánytam, akkor viszont jött magától. Ezért is vagyok rosszul a hányás gondolatától is. Lehet, hogy inkább szenvedek, amig megnyugszik a gyomrom :(
Vendég
 


Angie!

Megnyugtatlak, én sem! Csak már mikor annyira sz@rul voltam, hogy csak bőgni tudtam, akkor utána nagy megkönnyebbülést hozott. Egyébként én is utálok hányni. Volt már 1-2-szer, hogy rosszul éreztem magam és már csak a hányás gondolatától is rámjött a remegés. De mostmár szükséges rossznak tekintem. Picit úgy vagyok vele, mint a vérvétellel. Attól is nagyon féltem. De a hormonok miatt az utóbbi évben már annyit szúrtak, hgoy igazán fel sem veszem. Hányni még mindig utálok, de mostmár úgy vagyok vele, hogy inkább jöjjön ki, mint ott bent kínozza az embert!

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Hazaengedtek! :lol: :lol:

Brill, Anikó, Nárcisz, Heni, Rolly, Évi!
Köszönöm a bíztató szavakat! Most már minden jobb lesz, mert itthon lehetek! :lol:

Babóka már 3200 g, a méhszáj még teljesen zárt, bár a feje kicsit lejjebb jött!Jó lenne, ha még bent maradna egy kicsit, mert pénteken elutazik a dokim szerdáig.Pénteken még csinál ctg-t, uh-ot. Bemutatott egy másik dokinak, aki nekem is szimpatikus (most volt módom megismerni őket), ha netán mégis hamarabb kibújna Babóka!

leírom mit írtak a zárómra:beszűkült ctg miatt került felvételre.bentfekvése alatt az elvégzett ctg, flowmetria és EEST eredménye megnyugtató volt....

Most itthon pihengetünk!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Csibe!

Ez nagyszerű. Hidd el semmi baj sincs! Jó pihengetést, és gyere amíg még tudsz!

Puszi!

tjuca
 
 


Csibe!
Ez szuper! :D
Pihengessél, hoyg minden rendben legyen :)

Kép
narco
 
 


Csibe!

Dejódejóóóóóóóóóóóóó!

Mátra!

A lapart időnként újra elvégzik? Mert én úgy emlékszem, hogy neked már volt tavaly? Persze lehet, hogy a szitaagyam szórakozik velem :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Csibe! :D
Ez szuper!
Minden rendben lesz!Csak pihengess!

Nárcisz! :D
Ilyet én is éreztem csak én már picit hamarabb!
Ugy nyomta szét a csipőcsontom hogy sokszor csillagokat láttam!
És neked meg nehezebbek a babák!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Évi!
Én például azt nem értem, hogy a laparaszkópiának mi köze van egy méhvérzéshez. Mit akarnak ott látni????

Anikó!
Még reggel írtam neked privit, remélem megkaptad.

Kép
narco
 
 


Hát én nem tudom, de ha egyszer valaki bekerül a kórházba :( (sajna), utána nem nagyon válogathat, hogy ide vagy oda szeretne átmenni...

Vagy csak Balassagyarmaton van másképp???
Vendég
 


Mátra!
Szegénykém. Testi lelki gyógyulást kívánok neked.

Csibe!
Szuper hogy otthon vagy. Sejtem ám, hogy ki a doki akit a doktornő ajánlott. Sztem is jó fej, egyszer engem is vizgsált, mert ő szokott lenni a helyettese. Ez a hétfői hozzászólásod, már sokkal kiegyensúlyozottabb mint a hétvégi, örömmel látom, hogy jobban vagy. :)

Rolly!
Hú te nagyon lelkiismeretes tanárnő vagy, ahogy olvasom. Lazíts egy kicsit. Ja és ne jöjjön meg. :)

Monyó!
Basszus, nagyon-nagyon sajnálom, hogy megjött. A fene se érti ezt az egészet.

Angi!
Sajnálom, hogy az első bébis napjaid ilyen sok munkával telnek. De nemsokára a nyugodt, pihis, rosszullétmentes babavárás is eljön. De legaláb is szept 27-én. :)

Didó? Sziszka?

sziasztok
Vendég
 


Monyo!
Borzasztoan sajnálom! Kép

Norwell!
Kendebabának boldog első névnapot kivánok! Kép

Junko! :D
Örülök,hogy tényleg sürübben jössz! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!
Kende baba!
Sok boldog névnapot kívánok Kép

Mátra!
Remélem, hogy vége lesz már ennek a rémálomnak!
Erős Csajszi vagy Kép

Hiányoztok :? de csak ennyire futotta :(

Kép
Kép
Ági279
 
 


Sziasztok!!!

Bocsánat, hogy így eltűntünk, de tegnap ugyibár keresztelő volt, és hát a péntek meg a szombat a készülődésé volt, tegnap este meg már hulla voltam, és csak olvasni volt erőm. :oops:

Csibe!
Nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek, és most drukk, hogy Gáborka megvárja a dokibácsit! :) (Kende is úgy ugrasztotta haza a miénket Nógrádból, kétszázzal jött autópályán… :twisted: )

Bogi!
Gratulálok Iza szép súlyához! Gyönyörű lehet már! :)

Kati!
Nagyon szuper a lábacskás kép!!!

Sosi!
Sajnálom… :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mátra!
Aggódom Érted nagyon… Vigyázz Magadra!

Brill!
Ezek a tünetek nekem is bejátszottak, de úúúúúúúúúgy örültem nekik! :P Ja, és hidd el, hogy azt a 48 cm-t is épp elég lesz kitolni… :wink:

Narco!
A mosás sarkalatos kérdés, főleg az lesz, ha megszületnek a csajok… :wink: Én is mondtam apának, hogy mióta Kende baba megszületett, belőlünk élnek a mosóporgyárak, és hogy Mosó Masa hozzám képest kutyafüle…
Bizony Juca jól emléxik, hogy én is már anno a 20. hét tájékán panaszoztam, hogy mintha feszítenék szét a medencémet. Nálad ez duplán megy, mert ugye ketten vannak, és hát a súly is nagyobb lesz valszeg... Kitartás, sok pihi, keveset ülj, talán ez segíthet (bár anno nekem ettől sem akart jobb lenni…). És tényleg örülj neki, hiszen ez azt jelenti, hogy tágulsz egy kicsit, ami a szülésnél nagyon nem mindegy. :)

Anikó!
No para, kismami! Vigyázz Magatokra! :)

Csheni!
Mennek a drukkok Neked!

Pupy!
Hajrá szeptember!!! Jó is lenne egy jövő júniusi baba! :wink:

Jucmuc!
Sajnálom a 2. cn-t... :cry: :cry: :cry:

Rolly!
Én meg azt kívánom, hogy most még kilenc hónapig ne jöjjön meg… :wink:

Évi!
Édes a Dóri-kép! Mekkora haja van! Fürdés: mi is a fürdőben fürdetünk kezdettől, van nagykádra rakható kiskádtartónk made by apa...

Angie!
Sajnálom, hogy rosszul vagy, de kitartás, már csak pár hétig (hónapig…) tart! :)

Narco, Évi, Juca, Csheni, Anikó, Ági!
Köszönjük a névnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!! Mindőtök nevében adtam Kendének egy-egy puszit (ma egész nap csókolgatom a gyereket... :twisted: )

Na szóval a keresztelő: gyönyörű volt az én kicsi fiam, egy fehér kis ruhában, majd teszek képeket és meglátjátok. A gond az volt csak, hogy reggel 8-ra kellett mennünk (meglátszik, hogy a pap bácsinak az életben nem volt dolga álmos gyerekkel...). Azért szerencsésen odaértünk, még ha a szobában kupi maradt is. Kende babulim nagyon jól viselkedett, egyáltalán nem sírt a keresztelő alatt, még akkor sem, amikor leöntötték a fejét vízzel. Csak nézte csodálkozva a fényeket, meg az oltárt, meg a plafont, meg a lila ruhás pap bácsit, aki egyfolytában magyarázott neki, tehát alapból szimpi volt. :lol: A vége felé egy kicsit nyügi lett, akkor a keresztmami átadta nekem, én meg (mint ahogy itthon is szoktam) nekiálltam ringatózni vele... :D Tetszett neki, mert megszűnt a nyügi! Aztán itthon kaja hegyek, hova legyek, igaz, nem voltunk sokan (15-en), de nagyon jó volt. A sütikből még most is van, kénytelen leszek én is enni, nehogy megromoljon... :twisted: :twisted: :twisted:

No, most megyek, majd teszek képeket, ha sikerül apát rávennem, hogy rakja fel a vidiót a gépre.

Pusszancs mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Norwell!
Képeket teszel fel?
Mi nagyon szeretjük a családi összejöveteleket, bármilyen okból történjen is. Mi is mindig sokan vagyunk :)

Kép
narco
 
 


Norwell!
Kende babának boldog névnapot, és boldog negyedéves szülinapot! Várjuk a képeket...
Vendég
 


Kacsa!
Hát úgy látszik, a rókakomáid valóban mostanra ideértek. Nagyon kopogtatnak az ajtón.
Kezdem felfogni, hogy ez nem a gyomorrontástól van, hanem egyszerűen ez egy terhességi tünet, ami itt fog velem maradni néhány hétig. Akkor meg hát ez van. Más is túlélte, én is túl fogom élni. Nagyon kellemetlen, az energiám felét elviszi, de az én Kis Manócskámért ezt is bevállalom. Majd kitapasztalom, hogy mi enyhíti ezt a tünetet. Muszáj leszek leplezni, mert a munkahelyemen nem akarok szólni a 12-ik hétig. Már ma mondta a kolléganőm, hogy olyan sáppadt vagyok. Holnaptól majd több pirosítót teszek az arcomra :) A citromos víz 1 óráig hat. Lehet, hogy azt fogok iszogatni. Neked már enyhültek a rókás tüneteid?

Rolly!
Olyan jó, hogy írtál jó sokat. Gondoltam rád, de annyira tele van a fejem mindenféle dologgal, hogy az sms-ig már nem jutottam el.

Évi77!
Dórika nagyon cuki a ma reggeli képen. Már nagy lány!

Most csak ennyire volt energiám. Érzem, hogy közeledik egy émelygési roham. Gyorsan csinálok citromos vizet....
Vendég
 


Sziasztok!

Igen, sokkal jobb a kedvem, hogy itthon lehetek! :lol:

Mátra!
Szorítok neked nagyon!

Norwell!
Kende babának boldog névnapot!
Kép
Sajnos nekem úgy megy el a dokim, hogy nem lehet ugrasztani, ezért is mutatott be másiknak!

Junko!
Dr. Sz.K., fiatal, fekete, tüsihajú, szemüveges.Stimmel?
Drukkolok nektek nagyon!Két olyan lánnyal feküdtem egy szobában, akiknek a Kaáliban sikerült a baba! fel a fejjel!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Angie!

Hát a rókacsalád még mindig elő elő bukkan.

Pénteken, ha emlékeztek, egész nap fájt a fejem + Apa is aznap jött haza Hollandiából. Nagyon vártam már haza, nagyon jól akartam fogadni, de a fejfájástól + az addigra előtörő émelygéstől, már csak sírni tudtam. Aztán össze is szólalkoztunk, mert mondta, hogy egész nap netezek, miért nem kérek Tőletek tanácsot, mondtam, hogy kérek, de semmi nem hat. Aztán ez megtette a hatását, mert legalább ami a gyomrom nyomta az kijött. Aztán szombaton egész jól voltam. De vasárnap mire ebédhez kerültem megint jött az émelygés és ami kb. 1 hete van, szédülés, gyengesés, úgyhogy letuszkoltam egy kis kaját és utána csak feküdtem a sötét szobában, attól lettem picit jobban.

Úgyhgoy röviden ennyi. Mostmár azért próbálok enni rendes kaját is, ebédre is túrós tésztát ettem, az előbb kakaóztam. Max. ami nagyon nem megy le, az visszajön ...

Egyébként most jutott eszembe, hogy egy másik topicban a csajok az émelygésre még a tic-tac-ot ajánlották. Talán egy próbát az is megér! Ja és a fagyasztott megy rágcsálás is be szokott jönni. Nem is tudom már, hogy ki ajánlotta, Juca vagy Évi, de utána tényleg jobb egy picivel. Jól nem lakom tőle, de az a nagyon rossz érzés elmúlik.

kacsa14
 
 


Anikó!
Igen, jövök, mert nem bírom ki. :)

Csibe!
Stimmel.
Van egy jóslat most a tarsolyomban. Ha igaz lesz, elmondom. :)

Norwell!
Várjuk a képeket! :)
Vendég
 


Angie: nagyon sajnálom, hogy rosszul vagy. A hányingernek viszont örülj, mert nagyon ott van az a baba. Én tavaly 16 hetet hánytam végig, szó szerint reggeltől estig. - 4 kg -al kezdtem... Szóval tudom milyen rossz:) Szegénykém... Remélem igazad van és ilyen "apróság" miatt kellene csak izgulni, hogy mennyi baba van bent.... :D Bár a doki azt mondta, hogy nem kell izgulni, mert még az is nagyon ritka ha 3-as ikrek vannak.

Anikó: akkor jó, mert per pillanat semmit sem érzek.... :) Örülök, hogy tetszünk....Most már mindenki látta az én kis családomat...

Kacsa: örülök, hogy szépen lassan mennek a finom ételek és bent is maradnak. Csak így tovább.....!!!!!
Én ajánlottam a fagyi meggyet, nekem az vált be leginkább. Speciel a sós francokat én nem tudtam megenni, a doki azt ajánlotta chip-szezzek...

Csibe: de jó, hogy minden redben :D

Pussz

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Norwell: köszö a drukkokat, mert rám fér :D

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Angie!
Köszi Neked is! Hatott a citromos víz?

Csibe!
Imádom Malackát, honnan tudtad??? :D Egyébként nekem anno azt mondta a dokim, hogy vasárnap már itthon lesz. Hát a vasárnap az éjfélkor kezdődik, nem??? 8) Örülök, hogy a másik doki is szimpi, nagyon nem mindegy...

Kacsa!
Szegénykém, nem irigyellek, nagyon rossz lehet ez a hányás-émelygés, nekem kimaradt... Erre mondanák az okosok, hogy bizti lányod lesz, mert állítólag a fiús anyukák nincsenek rosszul (merthogy egy nő már akkor jól érzi magát, ha egy kicsi is van benne a férfiból... :twisted: ).

Junko!
Én meg apát várom, ugyanis kiment kukacot lógatni (értsd: horgászni), úgyhogy szerintem majd csak holnap lesznek képek.

Kép
Kép
norwell
 
 


Norwell! :D
Akkor én jol választottam babát a táblában magamnak mert nekem nem sok tünetem van! :wink: Pedig Isten lássa lelkemet ugy de ugy örülnék egy jo kis hányingernek!A szombati ezek szerint csak egy kosza volt! :roll:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Lányok!
Én most elbúcsúzom. Egy percig sem túlórázom ilyen émelygős állapotban :)

Heni!
Akkor azon izgulok, hogy ne három legyen, hanem 1 :wink: Nekem bejönnek a sós dolgok. Délben elrágcsáltam egy kis csomag Nógrádi ropit. Igaz, attól savam lett, és be kellett kapnom egy Renniet. Van otthon csipszem is (viszont ezek nagyon hízlalnak). Inkább kipróbálom a fagyi meggyet.

Norwell!
Igen, hatott a citromos víz, de kb fél óráig van hatása. Utána ismét meg kell innom pár kortyot.

Csibe!
Tök jó, hogy jól vagy. És reméljük a kisfiad nem annyira kíváncsi erre a randa, hazúg világra, hogy ki akarjon jönni idő előtt. (bocsi, hogy ilyen csúnyán vélekedek a világról, de most valakiben nagyot csalódtam).

Junko!
Gyere csak, mert itt jó!!!

Annácska!
Te émelyegtél?

Brill!
Nem te mondtad, hogy nagyon akarod a rókákat? Szerintem eltévesztették a házszámot! Kacsánál lehet reklamálni :D

Kacsa!
Azért az bíztató, hogy egyre ritkábban fordul elő az émelygés. Remélem, hamarosan elfelejti a rókacsalád a házatokhoz vezető utat :D

Na most megszűnök.....
Vendég
 


Anikó!
Én nem adom az összes hányingert, de szívesen felezem veled :lol:

Na akkor most szűnök meg ...........................
Vendég
 


Norwell!

Úgy legyen! Már, ami a lányt illeti.

Őszintén szólva arra gyúrtunk és elvileg annak is kell lennie, mert jóval pé előtt volutnk együtt.

Apa tegnap az egyik barátjának is azt mondta, hogy biztos, hogy csaj lesz, mert egy hibbant csajból csak csaj jöhet ki! :lol:

Hamarosan ez is kiderül! Addig meg még lehet találgatni + morfondírozni.

Kende babának sok-sok boldog névnapot!!!

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Norwel!
Kendebabának nagyon 1. boldog névnapot! Kép
Biztos nagyon csini volt a keresztelőn! :D És példás volt a viselkedése is! :wink: Nagyon várom a fotókat!

Csibe!
De örüök, hogy otthon vagy! Akkor még ne jöjjön Gáborbébi? :wink: Oké, ezért szorítok!!! :wink:

Angie!
Szegénykém, ennyire kakául vagy??? :( Kitartás, messze még a vége! :wink: (lásd: Juca, Kacsa...)
Rókacsalád tényleg jól elkeveredett! Egyszer ugyan már járt nálunk 3 napig..., de Marshall volt a célállomás :lol: Ő meg jól elüldözte a továbbiakra... :wink:
Hamarosan láthatod a rossz közérzet okozóját! :wink:

Jucmuc!
Sajnálom... :(
Az a fűnyíró nekem is bejönne! :lol:

Rolly!
Valóban kiegyensúlyozott vagyok! :D
Főleg most Apa 3 napig itthon! :D :lol:
Lehetetlen kicsit lazítanod? Maximalista vagy! Én már látom!!! :wink:

Évi!
Hát Dóricicád!!! :D :wink:

Nárcisz!
Jó dolog, ha így be lehet vonni a férjeket! :D
Azt hiszem nekem is szerencsém lesz/van! Mondjuk a ruhavásárlásokat nem annyira kedveli..., de sztem hajlandó lesz rá! :wink: Meg persze sokmindenre. Pont ma néztünk meg a Miből lesz a cserebogár c. sorozatból egy részt... Érdekli és memorizál! :wink: Ez olyan jó érzés nekem... :D

CsHeni!
Nagyon drukkolok még!!! Kép Még 4 nap...
Olyan szépek vagytok!!! Azt a talin is mondtam, hogy "kellemes" a férjed! :D :oops:
Nálam is ritka vendég még a tünetegyüttes... A puffadást kivéve... :lol:

PupyDrága!
Akkor most lottózzak??? :lol:

Kacsa!
Annyira gondos kismami leszel! :D Már most felkészülsz mindenból! :D (csak a félreérthetőség miatt,ezt most nem cinikusan írom!)

Aniko!
Azt mindig elfelejtem, hogy jövő hét szerdán mész majd a következő UH-ra???
Na, az UH napján én sem leszek nyugodt! Ezt most akár boritékolom is! :lol:

Ági!
Mizujs???
Rólad aztán semmi infóm... Inszem lesz vmikor?

Monyó!
Sajnálom a mensit... :(
Viszont kezd gyönyörűen beállni a ciklusod! Azért ez kell a babához! :wink:

Mátra!
Sajnálom a Veled történteket...

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?