Új privát üzeneted érkezett!

Szerika! Köszi neked is a megnyugtatást! Egyébként majdnem egyidősek vagyunk, csak egy nap különbség van. :)
Toti! Nem a vezetéknevem az angyal, bár szép lenne... :D

Úgy izgulok, már nagyon várom a holnapot! :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok Csajszik!

Köszi, hogy befogadtatok :)

Arwen, majd ezt az ingázást megnézem, ha lesz egy kis időm és lehet meg is csinálom. Bár én úgy érzem fiam lesz. :wink:

Toti, valóban egyidősek vagyunk tök jó! :) Én az orvoshozmenetelt majd október 2-re tervezem... szerintem bőven elég lesz akkor menni. Egy barátnőm azt mondta, hogy igazából elég a 7. héten menni, mert akkor már van szívhang is. Addig meg úgysem küldenek el sem vérvételre, sem sehova, amíg nincs szívhang...

Angyalkrisz, várom, hogy beszámolj a holnapi dokilátogatásodról, kiváncsi vagyok nagyon, hogy mit mond és hogy mit lát...
A hasfájástól ne ijedjetek meg Csajszik, nekem is szokott néha-néha fájogat, meg bele-beleszúrogat, erről azt olvastam normális dolog. Az a rossz, ha görcsöl és vérzel piros vérrel. Na az gáz.

A tesztre esélyeseknek mennek a drukkok, olyan jó lenne, ha mindenki bebabásodna! :lol:

Csajszik! Közületek valakinek van hányingere, vagy rosszulléte? Ezek a tünetek mikor kell, hogy jelentkezzenek nem tudjátok? Remélem, hogy ha eddig nem jelentkeztek, akkor már nem is fognak, nagyon nem szeretnék rosszul lenni...
szerika

Hellóka!

Na, ahogy ígértem megvan a szinte biztos eredmény.
Nincs baba. Nem kellett, hogy tesztet csináljak, mert ma irtóra begörcsöltem/görcsölök és el is öntött a vér.
Semmi baj lányok. Én is erősítem kivételtként a szabályt.
Ezek szerint nagyon ügyesen használom a gondolataimat, mert simán tudok vele terhességi tüneteket produkálni. Na, majd erősen gondolok a babára és nem a tünetekre. Tutira sikerül.
A mai nappal az októberi babaprojektesek csapatát erősítem. :)

Lehet felhívom holnap a dokit, mert 36 napra jött meg és az nem normális. Semmi szokatlan nem történt ami kiválthatta volna. Soha nem volt ennyire rendszertelen.
Most lehet eltűnök egy kis időre, mert szükségem van magambafordulásra. És lekötöm magam azzal, hogy már készülök a vizsgámra. Aztán ahogy elmúlik a mensim jól kihempergem magam a férjemmel. :oops:

Ragota: holnap 25-e. :)

Fanny: betennéd ide azt az oldal elérhetőségét, amin olyan táblákat láttál, ahol fényképek is vannak? Alig vannak fotók egyébként.

Pusz

Kép

meriann

Bocsi, a táblát elszúrtam.

Kép

meriann

Sziasztok!!!!

Meriann,sajnalom!
De a mienk az oktober,tudod!!!Nem csuggedni!
Egyebkent nekem ebben a honapban 37 napos volt a ciklusom,es azt hittem baba van,mert kesett kb 3-4 napot.
Viszont,szerintem semmi baj ezzel,ugyanis nekem anno azt mondta a dokim,hogy evente 1-2 szer normalis,ha hosszabb lesz a ciklusod,mert a szervezet atall egy masik,uj ritmusra a ciklusoddal kapcsolatban.
Nalam ez be is jon,mert evente mindig van 2 honap amikor hosszu a ciklusom..amugy 30-34 napos kb,de akkor 35-37 ig is elmegy.
Csak igy,hoyg probalkoztunk,persze a babara gondoltam en is,es nem arra,hoyg most all at a szervezetem uj ciklusritmusra :(

Ma megcsinlatam az Uramnak is ezt az ingazast a kez folott.
Na mit gondoltok,neki mi lett???Hat nem 2 lany???
Szoval lehet,hoyg 2 lanyunk lesz :D Vicces.
Nagyon kivancsi vagyok,hogy valoban hoyg alalkul ez :D
De mindenestre erdekes jatek!!!

Sogoromnal es Sogornomnel tuti megcsinalom!!!!!
Ja es 2 baratunknal,akik babat varnak,hogy vajon bejon-e a nemuk :wink:

Toti,Szerika,nagyon orulunk Nektek,hoyg ilyen gyorsan sikerult!!!

Kép

Kép
arwen07

Van egy kerdesem!

Szoval az en nogyogyaszom isman csak nogyogyasz(meg onkologus),de nem szulesz-nogyogyasz.
Nincs a rendelojeben Uh,stb..
Ha majd jon a baba,szerintetek a terhesseg megallapitasahoz Hozza menjek,vagy egybol ahhoz,akinel majd akarok szulni?
Nem mintha az a doki mar meglenne.... 8)
Szoval Ti hova mentetek?
Persze az a mazlista,aki kapasbol regota szulesz-nogyogyaszhoz jar...akinel majd szulni akar.
Mar ilyesmiken gondolkodom!!Hisz fo az optimizmus!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!
Meriann nagyon sajnálom! Tényleg teljesen babás tünetek voltak. :( Azért ne maradj el sokáig, mert hiányozni fogsz! Nélküled nem lenne a régi a topik!

Arwen, én régebben 7-8 hónapos voltam mire felkértem a dokit, igaz addig is hozzá jártam. Persze az az ideális, ha egyből hozzá mész, de ha nem úgy alakúl, akkor sincs baj. :wink: Én pillanatnyilag még a várost se tudom. :cry:
Ágota holnap UH!!!!!!!! Ugye mi is láthatjuk a bébiteket!!!!!

Erika isten hozott! :lol: Május végén szülünk!? :wink:

Kriszti remélem holnap te is láthatod a babádat.
Vigyázzatok magatokra, és babásodjatok gyorsan!

KépKép
KépKép
fioona

Meriann! Sajnálom! A következő hónapban biztos sikerül! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Koszi Fiona a valaszt!
Hat igen,irtad,hoyg mi ujsag Nalatok a korhazzal... :cry:
nekem azert nem menne,hoyg sokaig ehhez a dokinohoz jarjak,mert mint mondtam,nem erre van beallva,sokkal inkabb szurovizsgalatokra,meg ugye altalanos vizsgalatokra.
Amit nagyon sajnalok,mert anniyra jo fej,es teljesen ra merem magam bizni,illetve emberileg is nagyon szimpatikus szamomra.
Hasonlot kellene talalnom szulesznek is,az lenne jo!

Tobbiek,Ti hogy alltok ezzel a kerdessel?

Bpen a Margit korhazban fog/szeretne valaki szulni?Ha igen,kinel?

Kép

Kép
arwen07

Arwen! Én valószínűleg a Nyírő Gyulában fogok. A magándoki akihez járok abban a kórházban dolgozik. Én nagyon megbízok benne, és ő szülész-nógyógyász is. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz,koszi a valaszod!!!! :)
A Nyiro Gyula melyik keruletben van?
Nem utolso szempont,hogy ne legyen a varos masik vegen :wink:
Mondjuk tolunk a Margit 2 utca..... :D Es tobb rokon,barat szult itt,jok a dokik,azt mondjak.

Kép

Kép
arwen07

[quote="angyalkrisz"]A írta:angyalkriszrwen! Én valószínűleg a Nyírő Gyulában fogok. A magándoki akihez járok abban a kórházban dolgozik. Én nagyon megbízok benne, és ő szülész-nógyógyász is. :wink:

Akkor holnap elmesz hozza?Mar nem barnazgatsz?

Kép

Kép
arwen07

Még az jutott eszembe, hogy van itt a babaneten olyan topik, ahol a szülészeteket tárgyalják. Talán ott informálódhatsz. Úgy rémlik dokikat is tárgyalnak.
Vagy, ha annyira megbízható a dokid, tőle is kérj tanácsot, ő kit ajánl. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Kicsit fáradt vagyok, mert most értünk haza egy kerti paryról, úgyhogy csak gyorsan elolvastam az írásokat.

Meriann, nagyon sajnálom, pedig én már biztosra vettem. :(
Nagyon vérzel? Már biztos, hogy csak késett?

Az én dokim a BM kórházban van, de csak okt 3-ra kaptam időpontot.
Remélem elvállalja, mert nagyon jókat olvastam róla itt a babaneten is.
Bíró doktor a BM központi kórházban. A városligeti fasoron van. Akinek nincs orvosa annak nagyon ajánlom.

Angyalkrisz, várjuk a holnapi jelentést.

Jó éjt mindenkinek.
Timi
toti77

Fiona,koszi!!
Nezelodtem mar ott is,es biztosan meg fogok is,plane,ha majd aktualis lesz :wink:

Timi,kerti party,de jo!!Azokat imadjuk!!!! :wink:
A dokidat meg koszi,gyujtom az infokat!!!!

Jo ejt Nektek!!!!

Kép

Kép
arwen07

Mindenkinek jó reggelt és szép napot! :D

A Nyírő Gyula a 13 ker.ben van, az Árpád-hÍdhoz közel.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

szép jó reggelt mindenkinek! úgy látom ma én vagyok a legfrissebb. Toti77 gratulálok nagyon örülök a babádnak. Szuper hírek ez így kora reggel . Csajok nekem is szurkált a hasam úgy két napig de jó erősen pont középidőnél lehettem, gyorsan ágyba is csábítottam apát :lol: aztán szorítsatok várom mi lesz
erzsebet0312

Sziasztok!

Képpel készültem, mert kértétek:)

Itt vannak az orgonasípjaim. Ez a kép még július végén készült, cumit már ne képzeljetek a "nagy" szájába, mert sikeresen leszokott azóta:)

Növekvő sorrendben: Gábor, Dániel és Gergő
Kép

Arwen!
A legtisztább, ha megkérdezed, hogy vezet-e szüléseket az a doki akihez jársz. Ha mégis igen a válasz, annál nagyobb az öröm. Ha meg nem akkor esetleg meg tudod kérdezni, hogy kit tudna ajánlani aki kb olyan felfogással bír, mint ő. Biztos vannak orvos barátai...
Egyet tudok, hogy én a Bp.-i Szent István kórházban szültem 3x. A poén ott van, hogy egy alkalommal se volt fogadott orvosom, vagy szülésznőm. A kórházzal és az orvosokkal, szülésznőkkel maximálisan meg voltam elégedve, pedig lutri volt, hogy kivel szülök. A végén persze mindegyik dokinál kiderült, hogy valakinek az orvosa ő is, és az ő páciensei meg "istenítik".
De ehhez kell egy tesze-tosza alak, pl, mint én, aki a 6. hónapban se tudta eldönteni, hogy melyik orvost válassza és hogy melyik kórházat... A végén feladtam, és jártam továbbra is az SZTK-ba terhesgondozásra.... szülésnél, meg irány az István..

Meriann!
Sajnálom, hogy nem jött össze, pedig úgy drukkoltam. Aztán lehet, hogy volt ott baba, csak meggondolta magát. Persze lehet, hogy változott a ciklusod, ahogy Arwen is írta, bár ebben nem tudok nyilatkozni, mert ilyesmiről nem hallottam még. (de ez nem azt jelenti, hogy nincs ilyen)

drukkok mennek!

Kép
sasha

az inga két kisfiút mutatott meg a végén egy kiscsajszit :lol: a páromnak is
erzsebet0312

Sziasztok!
sasha! Gyönyörűek a fiaid!
Meri!

Szép táblát találsz a Szülészetek, kórházak/Kaális babavárók fóruma/ 4. oldalon.
Sziasztok Fanny
fanny01

nekem ma valahogy nincs kedvem dolgozni olyan szépen süt kinnt a napocska 8) hol van mindenki
erzsebet0312

Sziasztok Drágáim!
Nahát, két nap kiesik és mennyi minden történt...nem is tudok most mindent visszaolvasni, de igyekszem pótolni!

Először is: Isten hozott minden kedves "új versenyzőt", babást és lehendő babást egyaránt!

Fióna :D :D Nagyon örülök, hogy minden rendben a kicsi bébivel! Lillácska tudja már, hogy tesó érkezik? A fekete színre -utólag is bocsi, hogy sak most írok, de hétvégén nem voltam net-közelben, szakdolgozok ezerrel- hááááááááát...jó kérdés...a feketéről elsősorban ugye a gyászra, valami szomorú eseményre asszociálna az ember. Én viszont inkább a tudattalan szimbólumának látom. A mélyen eltemetett dolgok jeleként, pozitív és negatív aspektusban egyarátn. Talán ven velemi félelem, bizonytalanság, vagy csak egy nyitott kérdés benned, amire a tudatalattidban ott a válasz...vagy terhességgel kapcsolatosan az "eltemetett ősanya-ösztönök" is eszembe jutnak erről a színről, amik ugye megoldanak minden terhességgel, szüléssel, neveléssel kapcsolatos kérdést, csak felszínre kell hozni őket. Megkérdezhetem, hogy jutot eszedbe a kérdés?
Ami a pitát illeti, én készen szoktam venni :oops: de a múltkor olvastam egy isteni indiai lepény-kenyér receptet, azt majd mindenképp megcsinálom, és szerintem az is nagyon hasonló. Ha vissza tudom keresni, közkinccsé teszem :wink:

Merike :cry: :cry: Nagyon sajnálom, kiscsillag, de október a mienk!!!! Bár én magammal akpcsolatban nem vagyok biztos, túl sokfelé ját az agyam mostanában, de hátha épp ez lesz a hatásos! És nagyon drukkolok neked, minden energiámmal:) Ja, és nagyon szép a tábla :D :D

Mindenkinek gyönyörű napot, és szép éjszakákat, ha már ma nem jönnék, de megpróbálok benézni :lol: :lol:
Millió puszi és ölelés

porsika

Csináltam egy időszaki összegzést:

2006. augusztus-szeptember hónapban 14 fő ingázott. Ebből 7 főnek mutatott a teszt is pozitív, illetve 7 esetben eltérő eredményt. Vagyis az inga 50 %-os hatékonyságot mutat a vizsgált időszakban.
Kérdéses az, hogy az inga hibázott, vagy az ingázó.
Érdekesség, hogy akiknek pozitív lett a terhességi teszt, azoknak pozitívat mutatott az inga is, ha ingázott. Illetve az inga ha negatívat mutatott, akkor nem tévedett.
Véleményem szerint valószínűleg nem sikerült az erős babavágyunkról elterelni a gondolatainkat, és ez befolyásolta az inga kilengését. Szerintetek?

Kép

meriann

Hello!!!

Remelem mindenki nagyon jol van!!!
Krisztol es Agotatol varjuk a dokis elmenyeket este!!!!!

Meri,remelem nem fogsz eltunni!!!!!!!!!!!
Tessek jonni beszelgetni!!!!
Tudod,mienk az oktoberi babaeso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nehez dolgozni ilyen szep idoben...raadasul annyi munkam lett hirtelen,hogy csak most tudtam meginni a reggeli kavemat... :shock:

Kép

Kép
arwen07

Hello Meri!!!!:-)

Jo ez a kimutatas:-)
Hat az biztos,hogy a gondolataink valamilyen szinten befolyasoljak az ingat.
De az felettebb erdekes,hoyg a kez folotti ingazas nekem es a ferejmnek is 2 lanyt mutat... :lol: Ez pedig nem olyan,amire koncentraltunk ovlna,vagy ilyesmi.
Es pl nekem a hasam folott all,mint ahogy tudjuk is,nincs bent senki :wink:
Egyelore!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Köszi.

Ti szeretnétek fotót a táblába? Ha igen, uh képeket, vagy avatart?
Be lehet rakni, csak alig van uh kép is, meg avatar is, de ha szeretnétek beteszem.

Ha valakinek nem stimmel valami szóljon!

Nem tűnök el, csak ritkábban jövök, mert nyakamon a vizsga és sok a melóm is.
Elkezdtem kidolgozni a tételeket. Így sok minden már meg is ragad a fejemben, remélem tartósan. Ha ügyes vagyok végre egyszer úgy megyek felkészítésre, hogy haszna is lesz.

meriann

sziasztok én nem merem megcsinálni a has felett mert félek hogy nem mozdulna mert nincs benne senki hát inkább még egy pár napot rettegek izgulok hát ha :roll: de jó volna
erzsebet0312

[quote="erzsebet0312"]s írta:erzsebet0312ziasztok én nem merem megcsinálni a has felett mert félek hogy nem mozdulna mert nincs benne senki hát inkább még egy pár napot rettegek izgulok hát ha :roll: de jó volna

Erzsebet,szerintem nyugodtan csinald meg!
Azert ez nem 100%os,ez ugymond csak egy jatek! :wink:
En sokkal kivancsibb vagyok,mint hogy ne probaljam ki az ilyeneket!

Kép

Kép
arwen07

jajj csajok olyan jó hogy ennyinek sikerül hamar a babóca
erzsebet0312

Sziasztok!

Úgy szeretném látni a tábliban , hogy kettő babát várok. Van rá mód? Holnap megyek UH-ra, nagyon izgulok. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Jó látni, hpgy megszaporodtak a kismamik. Többiek, tietek az október!!!!!

Szurkoljatok holnapra, nagyon!!!

Puszi, majd írok: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni, ha nem bánjátok!
Hajninak hívnak, van egy kisfiam Marcell 15.5 hónapos.
Tesóprojektbe augusztusban fogtunk, de az első hónap sikertelen volt. Most reméljük a legjobbakat. :)

Üdv:
Vendég

Kata, hat persze,hoyg szoritunk!!!!!!!!!!!!!
Mienk az oktober,ahoyg mondod :wink: :wink:

Hajni,Isten hozott,mielobbi babasodast!!!!!
Nekunk is ez a masodik honap, hoyg probalkozunk,elsore nem jott ossze,sajnos.
De majd oktoberben :lol:
Szep a kisfiad,hany eves vagy?

Kép

Kép
arwen07

Üdv a csapatban Hajni!

Szia Kata! Nagyon szorítok, én is szeretnék ikreket. Tudom, hogy nem könnyű, de én nagyon vágyom rá. Mi is sok gyerkőcöt szeretnénk. Minimum 3 aztán majd meglátjuk. Ha jól állunk anyagilag, akkor jöhet 5 is. Bár én már nemsokára harminc leszek, ezért iparkodnunk kell. Ebből a szempontból mindenképpen szerencsés lenne ha ikrek lennének :wink:

Nemtudom mi van velem, de annyira nem akaródzik dolgozni....

Ha valaki tudna segíteni a kínai horoszkópban azt megköszönném!
toti77

Toti nagyon szép menyasszony voltál, nagyon sok örömet a babádhoz puszi
erzsebet0312

Köszi Erzsébet!

Veled mi a helyzet? Mikor kell tesztelned?
toti77

Timi:) Nekem sem megy ma valami fényesen a munka :oops: Bár pont most intéztem egy kis humánpolitikai rész, ez kicsit megdobta a z életkedvem:):):) De ilyen szép időben egy irodában ücsörögni....

Ágotaaaaaaa!!!25-E!!!!!!!
Remélem látunk képet Tyunytyiról:)

Kata, nagyon szorítok, de biztos minden rendben lesz. És nagyon szeretnénk újabb gyönyörű fotót a két Kispöttyről:D:D:D

Hajni, Isten hozott köztünk! Ez egy nagyon áldott topic, mindenki iszonyat gyorsan babásodik, úgyhogy biztos neked sem kell már sokat várnod;) A meglévő picúrhoz pedig gratulálok, nagyon jóvágású kislegény:D

Merike, megértem az iskola-godokat, én is a szakdoli miatt nézek be mostanság ritkábban.Ez klasszikusan ilyen egyik szemem sír, a másik nevet-szitu, mert nagyon élvezem a szakdoli írást, isteni a témám, alig várom, hogy államvizsgázhassak, de sokkal több idő kéne hozzá, mint amennyi van. :( Te mit tanulsz?

Sok-sok puszi mindenkinek

porsika

Meri! Egyre szebb a tábla! Még egy ötlet: ketté kéne osztani az ingás oszlopot, hogy ha majd kiderül a baba neme azt is tudjuk rögzíteni és az ingához hasonlítani. Mit szóltok?
Fanny
fanny01

hát mi most voltunk középidőnél szurkált is a hasam rendesen úgyhogy jövőhéten kiderül tesztelni csak akkor fogok ha esetleg késik de hát nem tudom :roll: remélem nem jön meg ti mennyi ideig próbálkoztataok?
erzsebet0312

Sziasztok lányok!

Köszönöm a kedves fogadtatást. :)

Arwen:
23. :)

Remélem én is a legjobbakat. Marcellom elsőre összejött. De azóta volt egy nőgyógyászati műtétem, para az bennem van, de fő az optimizmus:)

Ingaát én is kipróbáltam, aszerint 1 fiú, 1 lány.
A poci fölött lányt mutatott, ami kizárt mert most van meg. :(
Vendég

[quote="erzsebet0312"]h írta:erzsebet0312át mi most voltunk középidőnél szurkált is a hasam rendesen úgyhogy jövőhéten kiderül tesztelni csak akkor fogok ha esetleg késik de hát nem tudom :roll: remélem nem jön meg ti mennyi ideig próbálkoztataok?

Mi úgy voltunk vele, hogy esküvő (aug 26) után már nem védekeztünk, aztán jön amikor jön...
Úgy néz ki elsőre sikerült, bár orvosnál még nem voltam, de a teszt 2x pozitív lett. Úgyhogy én már tutira veszem :D
toti77

Sziasztok lányok!

Most jöttem meg a dokitól! :D Méhen belül van a babóca (1 cm a petezsák), és ép a beágyazódás, méhszáj zárt, tehát minden rendben van! :lol:
4 hét múlva kell visszamennem , remélhetőleg akkor már szívhang is lesz.
Ja, és azt mondta, hogy nem kell izgulni a barnázgatás miatt. Akkor van baj, ha sokáig tart és darabos.
Ultrahangot is csinált (hüvelyi), úgyhogy kaptam róla képet is. :D

Üdv Hajni! Minél előbbi babásodást! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Porsika szakvizsgázom közigazgatásból :cry: . Nem lesz leányálom, de szóltak, hogy menni akarok.

Itt az új tábla. Egyéb kérés bele?

Kép

meriann

Most nézem, hogy két fő is nyolcadik.

Angyalkrisz: klassz, hogy minden ok Veletek.

Kérjük a képet is!

meriann

Sziasztok!
Üdv, az újakanak! És persze mielöbbi babásodást! :D

Angyal!
Jaj de jó! Örülök neki ,hogy minden rendben!!!! Uh fotót nem mutatod meg????? :lol:

Ágota!
Mi volt a dokinál?

Puszi mindenkinek!

Orsi

KépKépKépKép
*orsi*

Kép

meriann

Ja majdnem kihagytalak Meriannn! :oops:
Sajnálom,hogy most nem sikerült,de az október a tiéd! Sőt asszem az enyém is....de még reménykedek. :wink:

KépKépKépKép
*orsi*

Kép

Gratulálok minden kismamának!
Rég írtam,bár ez jellemző rám,viszont olvasni mindig szoktalak TITEKET! Kép

Meriann!
Remélem az én nevemhez is lesz mit írni,hamarossan :wink:

Lányok!
Csüt-pénteken megyek inszemre és érzem,most jönni fog az én babám.
Bár ezt RAGOTA és FIOONA lehet,hogy jobban tudnák
Kép

Mikor ingázzak? Péntek este már lehet? Jaa, és töltöm a 31-et pénteken.

Jó éjszakát!
odry

Sziasztok!

Angyalkrisz: ez nagyon jó hír! Éljen!!! :D Uh képet nem raksz? :wink: Ugye megmondtam, hogy nem kell megijedni a barnázástól?

Kipróbáltam az ingát. Kisfiút mutatott. :D A kínai szerint is kisfiú. :D
Egyébként még lesz egy lányom állítólag az inga szerint. Meriann rögzíted majd a táblába? Ja és 2007 május végén fogok szülni.

2007 júniusra is kellenek a babák, úgyhogy hajrá Lányok! :lol:
szerika

Agota,hol maradsz??Biztosan unnepeltek :wink:

Krisz,nagyon orulok,hoyg megnyugtatott a doki,gondoltam,hoyg semmi baj nem lesz,de tuti en is beparaztam volna...

Meri,Porsika kitartas a vizsgahoz-szakdolihoz....
Tudom mit ereztek, nem sirom vissza a vizsgaidoszakokat....Pedig lassacskan meg kell magam erositeni,mert tervezem a 2.diplomat...

Hajni,nekem a poci folott all,mint a covek,es nekem is most van meg..:)
A masodik baboca meg hamar osszejon meglasd!!!!Ez egy tuti topic,gyorsan babasodik mindenki! :wink:
En annyira,de aniyra szeretnek a kovetkezo honapban....
Csak azert kerdeztem,hogy hany eves vagy,mert a nevedbol arra gondoltam,hoyg 20:)

Timi,mi is igy voltunk vele,hogy az aug-i eskuvonk utan mondtuk,hoyg na akkor innentol johet a baba...mindegy mikor csak jojjon.
De most,hoyg "belefogtunk",egyre jobban szeretnenk... :wink:
Ti nagyon ugyik voltatok!!!

Kép

Kép
arwen07

Odry hello!!!!

Hu nagyon fogok drukkolni Neked!!!!Osszejon az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerika,hajtunk nagyon a nyari babakert! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?