Elnézést az összevissza fogalmazásért.
Előző hozzászólásom írásakor szopiztattam Babintimet,és beszélettem anyusommal,amihez párom is hozzászólt.Gondoltam ezúttal megkísérlek egyszerre százfelé figyelni.
Hát,nem sikerült.
Azért így is érthető amit írtam,igaz?
Most mindhárman elmentek sétálni...
Szia Erzsi,szia Zsu! De jó,hogy Bea briliáns gondolkodásának köszönhetően ismét együtt vagyunk
Engedjétek meg,hogy meséljek egy kicsit Marcimról.Már olyan régen tettem,pedig a másik topicban Mölli kérdezett ezt-azt.:
Néhány hete eljutottunk oda,hogy Marcim kb 21 órától egyvégtében alszik 6-ig,fél hétig.Néha már egyedül elszenderedik a kiságyában,de akkor kicsit korábban mellém kéredzkedik.Nemrég, a rengeteg plüss állat közül,ami az ajándékozók jóvoltából lassan egészen ellepi a lakást,kiválasztott egy lila frottír kiskutyát.Az épp nem az övé,hanem az enyém volt,de ki bánja,amikor elmondhatatlanul édesen megcirógatja vele magát,aztán engem is.Azt hiszem,ez a kis kutyuska lesz a választott kispajtása,amolyan alvós állat.Már előfordult,hogy kérte az esti mesemondás alatt.Eddig nem nagyon érdekelték az élettelen figurák.van két élő kutyánk,azok is hagyják magukat dögönyözni...Az altatódalokra ringatja,vagy táncoltatja.Egyébként ő is elkezdett táncolni.Szabályosan,mintha diszkóban lenne.Jobbra-balra dől,rugóz,popót riszál,karjaival kalimpál,fejével előrebicceget.Sajnos nem tudom felvenni kamerával,mert amikor meglátja,hogy filmezem,abbahagyja.De éppen emiatt a diszkóőrület miatt néhány napja nem is énekelhetek neki lefekvéskor,mert elszenderedés helyett újra talpra szökken.
Jönnek a hátsó fogai.Szegénykémnek megint hasmenése van tőle.
Ennek ellenére ma,amikor az újraindult babauszin voltunk,nem történt baleset.
Bizony,megint eljárunk úszásra.Ráadásul ma annyira gyönyörű az idő,hogy bringával mentünk.A foglalkozás alatt megállás nélkül nevettünk és berregtünk,utána pedig nagyokat sóhajtottunk a símogató napfényben.A berregésről jut eszembe:az is új móka Marcim számára,hogy a játékautóit körbetologatja a lakáson,miközben berreg.néha azon kapom,hogy berregve beszélget az autóival.A már említett kiskutyához pedig ugatva szól.Sutácskán vau-vauzik.Szoktam mondogatni neki,amikor állatképeket nézegetünk,hogy melyik állat,hogy szólal meg,de a csipe pipegésén,és a hal tátogásán kívül mindegyiknek ugat.
Bár a bocibőgést a végtelenségig elhallgatná...néha már fáj a szám a sok csücsörítéstől.
S még akkor is,ha egész nap hancúroztunk,a nap végén el kell mennünk sétálni,babakocsi nélkül,mert bizony őkelme,már nemigen tűri a kocsiban ücsörgést.Édesen invitál fogócskázásra.Csak kapkodom a fejem:hol itt,hol ott bukkan fel.
Tudom,hogy írtam már párszor,de egyre jobban szeretem.
Egy kis problémám van,az evés.Utóbb alig akad nap,amikor igazán elfogadna anyatejen kívül mást.Jó,bevallom,tegnap három üvegnyi gyümipépet is befalt a nap folyamán,de ez ritkaságnak számít.Mintha étvágytalan lenne.Tudom,hogy a fogzás kínozza,mégis aggódom,nem lesz-e ebből baja.És egy kicsit mintha karikásak lennének a szemecskéi.Ezt leszámítva nagyon jól vagyunk.Gyorsan telnek a napok.Maholnap 15 hónapos lesz...
Várom,hogy minél többen írjatok.
a legközelebbi társalgásig puszilunk Mindannyiótokat!