Új privát üzeneted érkezett!

Ayse!
:)

Lányok!

Ti emlékeztek még a rettenetes Teletubbies-ra? :oops: :oops: :roll: Gergő idejében ment a tv-ben, ilyen ufo szerű teremtmények, rettenetesen néztek ki, tv volt a hasukban :oops: :shock: és nagyon szerették egymást. Mindenféle mesék voltak közbeékelve (ami a hasukból jött ki :shock: ). Én annyira, de annyira utáltam, mert bugyutának tartottam és már idegesített. :evil: De Gergő (a többi ovistársával együtt) annyira szerette, hogy még odáig vetemedett a tesóm, hogy egy ilyen kis rémséget vett Gergőnek, a sárgát, asszem ez volt a Lala nevű. És képzeljétek a szekrény mélyéről anyuéknál előkreült a leselejtezett játék kozül és Viki meglátta (épp hajítottuk volna szépen kifelé) és teljesen odavan érte, mondja "baba" és puszit ad neki. Áááá, tiszta gáz, nem tudunk megszabadulni tőle.. :evil: :roll: :? Szörnyű... és most látom, hogy ez a kis "cuki" teremtmény, ez a rettenet :oops: ott figyel az egyik képen, ahol Viki a pléden ül. :oops: :lol: :lol:
Vendég

Ayse, gratulálok Lili aranyeréhez, amit a Portnapon szerzett :lol: :lol: !

Ezzel még adós vagyok:

"Jééé, mi ez a narancssárga izé???"

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Mármint ez :oops: :
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Dóri!
Emlékszem a mesére, mármint, hogy a jobbérzésűek berzenkedtek ellene. A gyártók azért mégis tudhatnak valamit, ha már Viki is...

Ma itt voltak a szüleim és sütögettünk, így aztán volt gép is. Gyengébb idegzetűeknek előre szólok, hogy sok kép fog következni!

Andris eszi a rizst:
(először az etetőszékében így evett, aztán megmutattuk neki, hogy van keze is, de néha még mindig azt hiszi, hogy ő madár)

Kép

További rizsevősek (ezeken nem látszik annyira, hogy milyen mérhetetlen módon beterített vele mindent)

Kép

Kép

Jelentem, megszületett az első Killer Andris-kép (Lili csinálta)

Kép

Lili fotózott

Kép

Andris ismerkedik a százszorszéppel

Kép

Szeret, nem szeret?

Kép

Mindegy. Én szeretem (megenni)

Kép

Andris a házikóban

Kép

Kép

Kép

Kép

ayse

Manka

Jack nagyon aranyos. Ez az egeres torta nagyon tuti.

Dóri
Mi minden szombaton és vasárnap reggel nézzük a BBC Prime-on. Nagyon aranyos gyerekeknek való műsor van olyankor.
Szerintem is bugyuta, de egyrész inkább ezt nézzék a gyerekeke, mint a buzeráns akció rajzfilmeket, másodszor meg olvastam anno, hogy azért tűnnek nekünk bugyutának, mert direkt az ilyen pici gyerekek szintjének való mese.

Kép
Kép Kép
sildike

Manka!
Jack annyira szép kisfiú!
De helyes torta!
ayse

Ayse

Andris sorozat nagyon aranyos. Csak egy a baj, hogy Lili fotózott, így róla nincs kép. Annyira bírom, amikor raksz fel róla. Igazi jó kislány ártatlan arccal, de a szemében mindig van egy kis huncutság.

Kép
Kép Kép
sildike

Kérésetek számomra parancs.
Lili a Flocika-féle szerzeményben:

Kép

ayse

Ayse

Na ezt már szeretem. Ez egy annyira tipikusan Lili-kép. Nagyony-nagyon szép kislány. Nem elhanyagolandó, hogy a cucc is nagyon jó rajta.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Az elmúlt 2 éjszakánk egész tűrhető volt, gyanítom a cataflamnak köszönhetően. :(
Bár, ahogy "kotorásztam" Nati szájában, úgy éreztem, mintha alul már mindkét oldalon reszelne a fogacskája. Azt hiszem ma megpróbáljuk gyógyi nélkül az alvást. :roll:

Tünde!
Nagyon édesek a képek! A bordó falatok tényleg szuper! :lol:

Ayse!
Lili milyen csini ebben a hippis kabátban! :D
Nagyon hasonlítanank egymásra Andrissal!
Holnap megyünk a zenebölcsibe?

Zsófi!
De jó, hogy jelentkeztél! Én is hiányoltalak ám! :)

Ildi!
Ha nem csütörtökön megyünk a ruhákért, akkor mehetünk a talira.
Már ha csütörtökön lesz! :roll:
Gratula a házassági évfordulótokhoz! :D
Jaj, bécsi hétvége énisénisénis!

Prüntyi!
Képeket teszel majd fel?
Köszi, próbáltam már a panadol babyt is, de nem volt "átütő siker" :(

Manka!
Húú, de édes Jack az egeres tortával! Nagyon édesen csodálja! :D

Dóri!
Jó nagyot nőtt Viki! :D
A nővérem kislánya is imádta a teletubbiest, reggel alig nyitotta ki a szemét, már azt akarta nézni. Nekünk bugyutának tűnik, de én is úgy hallottam, hogy kifejezetten pici gyerekeknek készült.
Szerintem nem olyan gáz, ha nézik. Tényleg inkább ezt, mint a csihi-puhi rajzfimeket.

Mindjárt rácsörgök a gyógytornászra, remélem nem húzza keresztbe a programjainkat. :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Ayse, olyan szépek a gyerekeid!!!! Legjobban a házikóból kukucskáló Andris tetszik!
Vendég

Ayse!
Tyűha, de csinos Lilid! :wink: És Andris is hasonlít Rád nagyon! Már ő is olyan nagyfiús.

Nem akar aludni a lányom, pedig hullafáradt, körbemászta már a lakást többször, teljesen kimerült, álmos és ott virgonckodik meg visít az ágyában. :roll: :evil: Ez a legújabb szokása így délelőttönként.. :evil: De nem érdekel én most AKKOR IS REGGELIZEK !!
Vendég

Andi
Kriszta írt nekem tegnap mailt, mert nem tudott belépni, hogy szerdán lesz a tali. Akkor tudsz jönni ugye?
Barbi hozza Zsuzsát.
Feltéve hogy ettől a hülye útelzárási ötlettől (polgári engedetlenség) be tudunk menni a városba és ki tudunk jönni onnan.

Zenebölcsi??? Hol? Mikor? Lehet, hogy mi is mennénk.

Szerintem ha Nati nyűgös, akkor még nyugodtan adjad neki a gyogyit. Inkább, mint sírjon szegény.

Nálunk mostanában zűrösek egy kicsit az éjszakák, de szinte minden gyerekes anyuka barátnőmtől ezt hallom.
Ma éjszaka Laci is megszomjazott egyszer.

Képzeljétek nem is mondtam, hogy Apukám annyira jó fej volt, hogy csinált igazi házi májpástétomot Lacikának, mert nagyon szereti a májat. 2 szelet kenyeret megeszik májpástétommal, paradicsommal sajttal. Mondjuk eszméletlenül finom, jó kis majorannás, úgyhogy mi is azt eszünk szombat óta.

A májat lehet egy héten többször adni pici gyereknek?

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!

Én nem tudom. :oops: Biztos nagyon fincsi lehet! Mi nem is eszünk ilyesmit, mert a bolti számomra ehetetlen, meg tele csupa E betűs adalékkal. :(

Darabos étel: Viki csak a pempőkéket hajlandó megenni,. még ha haraptatom vele a banánt, attól is fuldoklik. Max a kiflicsücsköt csócsálja. :roll: Nme erőltetem, de azért bepróbálkozom nála mindig, hátha egyszer rákap már. :)

Éjszakák: tesóméknál is elég rosszak az éjszakák, szemfoga jön a másfél évesnek, és az a legbrutálabb állítólag. Szegény be is lázasodott tőle. :(

Viki végül csak elaludt, hason van, popsija az égnek áll. :shock: :lol:
Vendég

Dóri

Mi szoktunk venni a Cora-ban kacsamáj pástétomot, meg szerintem a Kaisernak a májasai elég finomak. Lehet, hogy tele van E betűssel, de a múltkor a férjem kioktatott, hogy van egy csomó vitamin és pl. azok is E betűsek. Tehát nem minden E feltétlenül rossz. Engem inkább az zavar, hogy csomó mindent telenyomnak szójával.

Szerencsére nálunk egyik fiú sem volt fuldoklós. Max. egyszer - egyszer fordult elő, de az nagyon ijesztő volt. Megértem, hogy nem próbálkozol vele túl sokszor.

Nekem most Hawaii van, mert Lacika alszik, Bazsi meg elment Dórikáékkal vásárolni.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, itt Veresen is van egy zenebölcsi már...logopédus tartja...csüt. 10-11.30-ig, voltam már nekem tetszik :)

Kép

Kép
prüntyi

Hááááát sok képet nem csináltunk...de itt van pár...

Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

többi kép még a videóban...majd apa megcsinálja...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi

Akkor csütörtökön megnézhetnénk, ha Neked is jó. Legalább Kornélia nyugodtan takarít. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

ok! Nálunk most takarít! :)

1/2 10-re kijössz? és ha jó idő van lesétálunk, ha meg rossza akkor kocsival leugrunk...1 szem gyümit szoktunk vinni... tízóraira

Kép

Kép
prüntyi

Oksi, akkor nem fektetem vissza reggel Lacit. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Nekem is az a bajom....hogy minden ilyen 10 től van...Tüncsi meg vagy visszaalszik 9 felé, és akkor 10-re nem érünk oda sehova...vagy ébren tartom hogy odaérjünk aztán ott már hulla fáradt, nyűgös..és alíg várjuk, hogy vége legyen...és irány a babakocsi...alvás...:) de hát ez van...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ket napja nem tudok belepni, most vegre rajottem, h angol billentyum van. nem birom visszaallitani, tud valaki segiteni :?: Annyit akartam irni, de igy inkabb nem.... Help please!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

Ha Neked is úgy van a géped, mint nekem, akkor a jobb alsó sarokban van egy EN felirat. Ha arra rákattintassz, akkor ott elvileg kell lennie egy választási lehetőségnek. Itt tudod átállítani magyarra.

Prüntyi

Pont ez a helyzet nálunk is. Ráadásul ha Laci reggel nem alszik, akkor délután már nemalszik olyan jót és nyűglődik egész nap.
Egyszer-egyszer azért nekiindulunk így is, de általában inkább ébredés utánra tervezünk programot mi is.

Egyébként itt is van egy játszóház, ahol van zenebölcsi. Nekem szimpatikusak. Egyszer majd azt is megnézhetjük. Mintha ott 11-től is lenne foglalkozás. Majd délután elsétálunk arra és megnézzük.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Bocsi, nyúlfarknyi időm van csak. Köszönjük a dícséreteket!

Duda!
Annamami részletesebben írt a másikban a zenekuckóról. A lényeg:holnap 11-kor a bejárat előtt.

Sildike!
Ti nem jöttök?
(bár Nektek ez nem esik annyira útba)

ayse

Ayse

Írtam már Andinak, hogy esetleg mennénk, de Prüntyi mondta, hogy Veresen van egy zenebölcsi és az nekünk kb. 10 perc kocsival.
Csütörtökön megnézzük.
Az az igazság, hogy nem nagyon szeretek hétközben 2 napnál többet csavarogni a fiúkkal, mert ha sokszor borul a rend, akkor Bazsi nagyon nyűgös és kicsit nehezebb ilyenkor vele. Szombatonként úgyis mindig meyünk valahova. Így minden második nap sikerül egy pihenőt beiktatni.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse

Szabad földbe ülteted ki a hibiszkát, vagy cserépben kirakod?

Elég érdekesre fazoníroztátok. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok! Jól lemaradtam, kost meg mire ide jutottam, Julcsi felébredt és zsarnokoskodik. Most kiszúrtam a szemét egy keksszel, de nem tart sokáig. Szegénykém délutánonként mostnaában mindig nagy sirást rendez felkeléskor, talán a foga fájhat, mert ha masszirozom, jobb neki.

Andi, jössz holnap zenebölcsibe?
Ildi, látom, te inkább a veresegyházit szúrtad ki. Én is megnézem majd a szomszéd utcában a Pagonyt is.

KépKép

KépKép
majola

Basszuskulcs!
Belémjöttek!
Épp kihajtottam volna zöldséges parkolójából, mire belémtolatott egy öreg fószer. Hiába dudáltam, nem nézett a visszapillantóba. Én meg ugye nem bírtam menni, mert jött a forgalom. Szerencsére a gyerekeknek semmi baja nem lett. De behorpadt a sárizé lemez hátul. Kiszállván mondom az embernek, hogy betétlapot kérek. Mire ő: az nincs. Mondom, akkor rendőrség. Erre elismerte. De annyira nem látott, hogy még azt kellett nekem is megmutatnom, hogy hol írja alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt mondta, otthon hagyta a szemüvegét. Hát ilyen nincs. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Én meg kocsi nélkül nem bírok létezni.
Még most is remeg a térdem, olyan ideges vagyok.

Sildike!

Ilyen kétágúan kaptam, most próbálom bokorrá terebélyesíteni (aminek számtalan gyökérző hibiszkuszág a következménye). cserépben nyaral amúgy.

ayse

Ayse!
jaj, Te szegény! :( Minek ül az ilyen autóba! :twisted: :twisted:
Jó, hogy nem lett semmi bajotok!
Azért jöttök holnap?

Ildi!
Szerdára kaptunk időpontot a gyógytornára. :( :( :(
Nem fogunk tudni menni a talira, mert délre kell mennünk!
Fene egye meg, ha előbb olvasom, amit írsz, még kérhettem volna máskorra időpontot, de így már nem szívesen kavarnék.

Zsuzsa!
Holnap találkozzunk valahol, jó? Nem tudom, hová kell mennünk! :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!
Remélem, igen.
Az autó menetképes, sztem holnapra nem szervezi le a férjem a szervízt. Ha mégis így lenne szólok.

ayse

Majola, végre jelentkeztél! Apa hogy van?

Ayse, jaj, ez olyan szar, én akkor is remegtem, amikor én tolattam bele a dokim kocsijába, pedig mentem vagy 5-el... :D
És most nem is tudod használni az autót? :(
Vendég

Andi, odafelé apa visz, épp igy jött ki a lépés, de becsatlakozhatsz hozzánk, ha eljössz a Margit hidig! ...vagy a Lehel térre.

Tünde, köszi az érdeklődést :) Apa szomorú, de itt vagyunk neki mi, akik néha felviditjuk, néha meg felbosszantjuk, igy mindig akad más érzés is :twisted:
Te már nem facérkodsz?

KépKép

KépKép
majola

Andi

Basszus, de kár. Egyáltalán nem tudsz valamit kavarni másik időpontért?

Ayse

Az nagyon szar érzés. Belém kétszer jöttek. Egyszer egyedül voltam, akkor jó gyorsan egyszer meg Bazsika hátul őlt, akkor sem lassan. Akkor Balázs vezetett. A fickó úgy megijedt tőlem, amikor kiszálltam és mint az állat elkezdtem üvölteni, hogy miért nem vigyáz és nézze meg, hogy gyerek ül hátul. Azt mondta utána Balázsnak, hogy attól félt, hogy megütöm. :lol: :lol:

Jövőre ültesd ki szabad füldbe a hibiszkát. Az enyémet idén tavasszal apa úgy megkezelte a tetvek ellen, hogy az összes levele meg mindene kipotyogott és utolsó lehetőségeként kiültettem a kertbe. Most már kb. 1 hónapja folyamatosan virágzik. A múltkor összeszámoltam és 46 db bimbó volt még rajta.
Én mindig meggyökereztetem azokat az ágakat, amiket levágok róla.
Balázs szerint mániákus virágszaporító vagyok. Most éppen azon filózunk, hogy hova tegyük azt a 30-40 növényt (a muskátlikon és a trombitafákon kívül) amit sikerült idén nyáron felhalmozni. :lol: :lol:

Zsuzsa
De jó, hogy jöttél. Pont ma délelőtt mondtam Tündének, hogy írok Neked mailt, hogy minden rendben van-e.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse!
Húú, nagyon sajnálom, hogy így beléd ment az az idióta. Minek vezet az ilyen? :roll: :evil:

A képek nagyon tündériek, killer Andris!! :lol: végre!! Lili tényleg tüneményes, és annyira illik hozzá ez a kabát. Tényleg olyasmi mint a Hairben a fekete csajszinak a télikabátja. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ildi!
Azért nem akarok kavarni, mert a héten ez volt az egyetlen időpont, amit a nő adni tudott. Én is sajnálom! :(

Zsuzsa!
Á, köszi, elmegyünk egyedül, csak azért szerettem volna hozzátok csatlakozni, mert nem tudom, hová kell menni! :oops:
Elmondod? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Zsuzsa, nem, a héten velünk van Apa! Holnap meg szerdán lett volna útja, de lemondták, szerencsére. Így ha nem jön közbe semmi last minute :D, akkor éljük a szürke hétköznapokat, amit én egyáltalán nem bánok! :) :)
Ez nagyon találó ránk is, amit írtál, hogy mindig akad már érzés is Apának (és nekem is).

Zita ma olyan nyünyüre volt, már reggel sírt, biztos bal lábbal kelt, pedig tuti, hogy egyszerre veszem ki a lábait is az ágyból. Délelőtt muszáj volt letennem aludni egy picit, aztán délután is csak nyüglődött, sírt, ha vmi nem úgy sikerült, ahogy tervezte, csapkodott. :? :roll: :evil: Egy darabig elkevergette a fakanalát a tálban. Amióta Apa hazajött, kicserélték, nevetgél, hol Apához, hol hozzám kéretőzik fel. Most elmentek sétálni, Zita tolja a babakocsit, és Apa hívott, hogy próbálta beültetni, de nagy sírás lett a vége. :D:D
Apa amatőr, én a séta végén szoktam kivenni, hogy tologathasson.
Vendég

Ildi :) Koszi, sajna azt mar en is kerestem, de nincs meg. Meg fogok bolondulni.Mar billentyut is csereltem, de nem megy. Igy meg nem lehet gyorsan irni, es olvasni is szornyu... Emilezni nem tudok, az egyaltalan nem jon be. Total buggyant a gepem :( Remelem, Apa holnap tud vele kezdeni valamit. Ha a sracok elaludtak, azert lehet, hogy ebben a formaban meg irok, ha birjatok olvasni... Egyebkent a vezerlopulton keresztul is at lehet allitani a nyelvet, de ez nem normalis, mert azonnal vissza is all az amerikaira.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Lányok, képzeljétek! Apa rábólintott a kistesóra :)

Kép

Kép
prüntyi

Andi, azt tudom, hogy a Széne téren kell leszállni a villamosról, és a két Mammut közötti utcán kell felmenni. Sajnos ettől a ponttól én is csak véletlenszerűen szoktam odatalálni.
Ayse, segits!!!!!

Prüntyi, remélem, hamarosan beállsz a sorba :)

KépKép

KépKép
majola

Prüntyi, akkor hajrá! :D
Vendég

Prüntyi

Ezek szerint mostanában nyugodtak az éjszakák. :lol: :lol:

Na húzzatok bele és akkor tölthetjük a 2007-es topikokat is.

Kép
Kép Kép
sildike

Jucc, ha ez megnyugtat: engem nem zavar, ha ékezet nélkül írsz. :)
Vendég

Andi, Zsuzsa

Talán ez segít

http://terkep.t-online.hu/

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltatok. Már úgy le vagyok maradva. Mindenkinek jár már a babája?

Ildi, ismerős a helyzet. Gergő is épp tegnap tagadta le, hogy fellökte Bubust. Tegnap előtt meg ácsorog a fürdőkágban, kérdezem , miért nem ül le, azt mondja, mert kakis a feneke. Mondom, de papa megtörölte, mire ő: nem törölte meg. Szabolcs kiakadt, Gergő nem kért bocsánatot, így elmaradt az esti diázás. :evil:

Ayse!:)
Szegény, milyen emberek vannak. Hallottam olyat, hogy Horvátországban valaki 30-cal ment az autópályán a leállósávban, majd mikor a rendőr megállította, kiszállította, kiesett a kocsiból, úgy be volt rúgva.:( Egyébként szemüveg. A múltkor én is elfelejtettem felvenni, aztán néhány méter után feltűnt, hogy nem látok jól, és nem az ablak koszos, hanem nincs rajtam szemüveg. :lol: De én rögtön felvettem. És csak -2-es.

Talizni szoktatok? Esetleg mi is mennénk.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf, Zita nem áll és jár egyedül, de sztem nincs is lemaradva. :)
Vendég

Majola!
Jól mondod, a Lövőház utcán kell felmenni.

én az 56-os vilingerrel megyek és a Nyúl utca felől támadok!

ayse

Lányok!
Hányra mentek holnap a Tücsökzenére? A Marczibányi téribe mentek ugye? Csak mert nekem reggel 9-re kell mennem dokihoz Budára, és lehet hogy visszafelé becsatlakoznánk Bendegúzzal, ha nem lesz nagyon fáradt. Persze csak ha nem baj, hogy borítjuk a fiú-lány arányt.. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Zita:)Persze, hogy nincs lemaradva, az átlag 12és 16 ! hónapos kora között indul el. Bubus is csak kapaszkodva áll és jár.

Kép
Kép
göndörzsóf

Jó reggelt!

Ildi!
Köszi! :D

Márti!
11.15-re megyünk, 11-kor talizunk a bejárat előtt! :)
Gyertek ti is!!!!! :D :D

Zsófi!
Nati sem jár még, pedig ő lassan 14hós. Egyedül már fél, egy perceket álldogál, de aztán rájön, hogy mi történik vele és lehuppan. :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?