Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Chesti,köszönjük szépen jól vagyunk.Most épp kimászott a fürdőbe és püföli a mérleget.Mostmár mindenen felkapaszkodik,áll és jó nagyokat esik.....aztán üvöltés.Kedvence a virágföldet markolászom,dvd-t piszkálom és tányért török című műsor.Ebben a sorrendben!

A bogyókat már elég sok patikában lehet kapni,de én Budakaszin szereztem be(József Attila úton)De nálunk is megrendelték volna a gyógyszertárban,ha kérem.

Chesti,a hideg ráz mikor olvasom Niki jelenlegi adatait.Izgi!!!!!!!

Az nagyon jó,hogy megnyugtató a környezet,sokat jelent hidd el.
Azt tudjuk Szűcs doki milyen nyugott,hát nekem ennél több nem kellett.De hidd el mikor ott leszel a célban,hihetetlen nyugalom fog elárasztani nem is gondolnád én sem hittem,pedig rettenetesen paráztam.Szó szerint.

Puszi nektek!
taptau

Chesti Drága :)

Ez nagyon durva :) Jézusom :) Én ilyet még soha nem láttam!!! :)
(de fogok még)
mot

Chesti :lol:
Hát ez beszarás!!! Tök jó, ha ez egynél így néz ki akkor nálam mi lesz????? :D

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Úgy látom zajlanak az események és mindenki jól van. Én egyenlőre élvezem a szabadságot :lol: , tervezgetek rendezgetek stb. Most, hogy még ilyen jó idő van igazából nem nagyon van kedvem leülni a géphez, úgyhogy bocsi, ha nem jelentkezem mindennap, de folyton találok valami tennivalót :) , de gondolom ezzel Ti is így vagytok. :)

Ígértem képeket a múltheti UH-ról. Szerettem volna a dvd-ről kikockázott színeset feltenni, de egyenlőre azzal nem boldogulok, úgyhogy maradt az amit külön nyomtattak hozzá. Szerintem nagyon jók, bár nem mindenki fedezi fel egyértelműen mi van rajta, de talán nektek menni fog. :lol:

Hát jöjjön a mi kis szemünk fénye:

Kép
zuzmó

Ezek a képek mondjuk elég egyértelműek, van olyan - főleg a dvd-n amin tényleg nem nagyon lehet tudni, hogy éppen mit látunk. :?

De mindegy, lényeg az, hogy mindene megvan és mozgékony. :D
Ha nyugiban vagyok érzem is rendesen, hogy csinál valamit, no nem fájdalmasan - majd eljön az is - hanem csak finom nyomkodásokat. :lol:
Kilókkal jól állok, még csak 2 kilót híztam. :lol: Bár volt előtte súlyfeleslegem, úgy tűnik Tökmag elfogyasztja aminek nagyon örülök és nem is lett nagyobb semmim a pocimat kivéve, de az mindenki szerint aranyos. :wink:

És sikerült vonalzót is csinálnom. :P Kép
zuzmó

Zuzmó drága,

nagyon szuperek Tökmagról a fotók! :) Helyes kis gyerkőc lesz! :D

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Drága Zsókuci!

Épp most olvastam végig a másik topikban az elmúlt hetedet!

Nagy -nagy gratula nektek és tényleg pihizzél meg igyál. Olyan jó idő van szerintem sétálni is lehet. Nagyon vigyázz a babókra!
Ha emlékszel Chestinek is túlstimuja volt, sikerülét is neki elsőre. Remélem Te tovább erősíted ezt a nézetet. Már nagyon jár nektet a bébi.

Ami a talit illeti nekem jó a 30.a is, légyszi vedd úgy, hogy jelentkeztem.

Küldök sok-sok babatapit neked! Meg egy nagy puszit! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zuzmó

Zuzmó,

Nem tudom úgysem megfogalmazni, de ez talán kifejezi a mondandómat:

Kép

Puszi! :D

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Zuzmó,fantasztikusak a képek!Örülök,hogy jól vagytok! :lol:

Mindenkinek további szép hétvégét!
taptau

Sziasztok!

Taptau :) kicsi fiad csak próbálgatja a szárnyait :) Bogyók meg lesznek a helyi patikában mondta beszerzi majd a jővőhéten nekem :)

Mot ugye de durva, és már nem sok kell, hogy ti is ilyet lássatok :) Hogy vagytok?

Viki hát azt nem tudom ikreseknél milyen látvány lesz, gondolom sűrűbben látsz majd ilyet, és persze te sokkal hamarabb :)

Zuzmo anyu :) tökéletesen látszódik, tündéri :) Már gömbölyödsz azért ? :)

Mi holnap megyünk dokihoz, tegnap összeraktuk a bölcsőt, vettünk fürdetőkádat állvánnyal :) Haladgatunk. Kedden megyünk babakocsit venni, itt néztük ki, nagyon jó árak vannak, majd beszámolok milyen élőben a dolog :)
http://www.ipage.hu/babaholmiolcson/sho ... =babakocsi

Zoli a 39. héten elutazik 3 napra :( remélem Niki nem akkor akar jönni, mert Belgium nem itt van. Bár a főnőknek megmondta ha úgy néz ki akkor jön ( mondjuk távozik a nyákdugó vagy ilyesmi) akkor semmiképp, ha pedig kint van akkor a repjegyet ő fogja állni visszafelé azonnal, mert úgye kocsival mennek.
Na majd holnap doki után jelentkezem puszi nektek :)

Kép
chesti

Kellemes vásárlást neked! Várjuk a beszámolót!
Vércukor nemtom mikor lesz, talán jövő hét után valamikor, de
okt.8-án biztos nem mert vasárnap :lol: , mindegy már hagyd ott és majd megírom mikor megyek.

Mi tegnap voltunk az Elefáni-ban a Bocskai úton bevásárolni.
Rengeteg sok mindent vettünk /babaruhákat meg mindenféle tartozékokat amiket a védőnéni mondott/, megrendeltük a bútorokat október végére itthon lesznek./egy vagyont ott hagytunk és még nincsen meg minden/ Addigra fullra készen kell legyen a babaszoba /tapétázás, festés/ Nagyon gyorsan rohan az idő és mindjárt itt lesznek a babók. :lol:

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki hagyom a dátumot addig, majd megírod mikor lesz pontosan :) Mi pénteken vásároltunk az elefániban, de nem olcsó szerintem...Mi ott fürdetőkádat vettünk álvánnyal, meg 1-2 apró dolgot.
Hát igen hipp-hopp és itt is vannak, nagyon rohan az idő :)

Mi ma megyünk doki bácsihoz, ki várom még ha szülni is van!!!! :)
chesti

Jó reggelt Mindenkinek! :)

A hétvégi kirándulás nagyon jól telt, fantasztikusan szép helyeken jártunk (Csongrád, Tiszakürt stb...)
mot

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! :D
Vagy már azon túl vagytok? Én most keltem fel, hogy milyen jó ilyen sokáig lustizni!!

Chesti!
Nekem a következő vizsgálat okt. 16.-ra esedékes, akkor lesz terheléses cukor vizsgálat meg a kötelező UH is azon a környéken várható.

Én még nem vettem semmit és a babaszobánk sem áll még sehogy. :? Szerintetek ideje lenne elkezdeni? Azt gondoltam bőven elég lesz novemberben nekiállni :) Bár, ha belegondolok elég sok tennivaló lesz vele, ablakot is akarunk cserélni...stb.
Azt hiszem legalább tervezgetni elkezdem :wink:

Puszi nektek! Tali akkor 30.-a?
Ja , Chesti, említetted, hogy a 11.-ben le akarod tenni a kocsidat. Hagyd itt nálunk és innen majd én elviszlek! Könnyen ide lehet találni a Fehérvári út végén lakunk, de majd megdumáljuk .... :D
zuzmó

Valóban nem olcsó az Elefáni, de egyik babaüzlet sem az sajnos. Nagyon jól tudják, hogy ezeket a dolgokat mind meg kell venni egy babához és ezért jól megkérik az árát.
Csak azért vásároltunk ott, mert ikreseknek 10% kedvezményt adnak és azért mert a kiságy amit máshol kinéztem itt még olcsóbb is volt.

Zuzmó :D
Lehet, hogy ha egy babám lenne akkor még én is várnék egy hónapot a vásárlással, de azt mondta a védőnéni, hogy nyugodtan kezdjek el vásárolni, mert novembertől már nehezebb lesz mozogni a bazi nagy hasammal /szó se róla most sem túl egyszerű/ plusz még hozzájön az is, hogy nagykabátban kellene tolongani a boltokban.
Szóval ezek mennek, meg a bárányfelhők ..... :lol:

Majd írd meg, hogy mit mondott a doktorbácsi!

Halihó

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Látom szépen pocakosodik mindenki. Olvaslak mindig benneteket csak írni nincs ok időm. Mi szerdán megyünk UH-ra, reméljük minden redben lesz.Pénteken töltöm be a 2. hónapot. Így a második babócánál majdhogynem jobban izgulok. Ha van kérdésetek szívesen segítek, hogy mit érdemes és mit nem megvennei a babócának, az ember belefut 1-2 fölös dologba, valami meg csak menet közben derül ki, hogy kell vagy nem. Én például a mellszívóval jártam így mindenki mondta hogy kell meg stb. végén meg baromira nem volt rá szükségem.

Sziasztok
csibe
csibe31

Haliho!

Niki 3 kilós gyönyörűség :) Minden rendben van, doki bácsi már kézzel is vizsgálgat hogy állunk ott lent :) Azt mondja már be van helyezkedve, fejecskéje lent, és hogy simulgat a dolog ott lent..ezt nem tudom hogy mondják szaknyelven. Keményedések naponta vannak, és hát doki bácsi mondta a babaszoba azért most már legyen kész, és csomagoljak össze...hhhhhűűűűűűű, félelmetes! :D
Csütörtökön NST megint.

Mot addig kirándulgassatok amig asszony bírja szusszal :) Remélem jól vagytok, vizsgálatok mikor lesznek?

Zuzmó akkor most már otthon pihiben :) Nem vagy még lekésve semmiről hidd el, a bevásárlás ráér majd, de azért jó elfoglaltság, meg megnyugtató is ha már 1-2 dolog ott figyel a babaszobában :)
Tali 30.án :) Megköszönöm ha felveszel útközben :) Fehérvári - Hengermalom tudod merre van? Nagyobb kereszteződés, van egy kinai üzlet is a SPAR mellett, vagy 77 elektronika épülete. Ha nem akkor msn-en dumáljunk majd. :)

Viki jaaaa ikrekre kedvezmény :)) Hát igen ikresek azért hamarabb készüljenek, nagy pocival tényleg gáz közlekedni :) Hogy vagytok, poci mekkora? Nekünk most 104 a körfogat :)

Csibe de jó hallani téged is, és ne csak offlineban olvasgatni hanem sűrűbben irogatni, pláne hogy tapasztalt kismama vagy már :) Tessék leírni mi hasznos mi nem. :)

Taptau a patikus megkérdezte hogy ez a Cimicifuga racemosa milyen erősségű legyen, mert több fokozatban is kapható. Valami ch kérdőjelet irt a papiromra. Te biztos tudod.

További szép napot :D
chesti

Chesti! :D

Tudom hol a Hengermalom, a szüleid ott laknak még azért talizzunk ott? Nekem jó, odáig még el lehet menni a hülye lezárások utánna kezdődnek. :? Majd dumáljuk meg msm-en , hogy mikor és konkrétan hol. Mondjuk a spar mögött a buszmegálló környékén sztem meg tudok állni pár percre, nem gond. :shock:

Tényleg arról már esett szó, hogy a MOM-on belül hol talizunk?Egyáltalán tartja még magát a MOM, vagy rég lemaradtam a fejleményekről? :?
A moziszinten vannak az éttermek és ott van egy beülős is, valamelyik pizzériához tartozik, elég hangulatos. Ott lehet enni is, ha akar valaki és ha du. találkozunk szerintem nem is lesz túl zsúfolt, de ha kell szívesen elmegyek foglalni. Csak akkor majd tudni kellene, hogy hányan leszünk meg ilyenek. :roll:

Kép
zuzmó

Sziasztok!

Most gyorsba írok,mert kisfiam kéri az uzsiját(vagy első vacsit).

Chesti, bocsi hogy csak most válaszolok,nem emlékeztem rá ,de szerencsére megtaláltam a dobozát: 9 ch

Örülök,hogy Nikibébi jól van,hajaj...jönnek az izgalmak,de férjurad le ne maradjon! Apás szülés lesz?

Lányok,Mindenki nálatok férj be szeretne menni?Mot te ott akarsz lenni végig?

Na jó mennem kell?Pusza! :lol:
taptau

Sziasztok!
Talival kapcsolatban kérdezném, hogy órailag mikor lesz?
Délelött, délután?
üdv
wolves

Sziasztok,

Mint, ahogy azt korábban is jeleztem, 09.30.-án, tehát MOST SZOMBATON, 14 órától topiktalit tartunk, a MOM-parkban :)
A találkozó pontos helye - ha nincs más ötlet :D : az első emeleten lévő Pizza Ház nevű hely.

Zuzmó,
Remélem Te is erre gondoltál, és ha nem gond, nem bánnám, ha elmennél megnézni, meg foglalni a táblázat alapján. Mindenképpen fontos, hogy nem-dohányzó legyen! :)

Akik még nem jelentkeztek, legyenek szívesek megtenni (nem válasz is oké, csak, hogy tudjuk hány fővel kell ténylegesen számolni) - titeket kérdőjellel jeleztelek.

Viki, Wolves - ugye, mindketten jöttök? :)

Mot,
Ugye jöttök???

A táblicsku:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jól vagyunk köszi, csak egy kissé fáradékony vagyok,
mint egy bálna :lol: , ez milyen szép hasonlat volt :D
Most megértem magam, képzeld már 106 cm a körméretem :lol:

Zsókuci :lol:
Mi megyünk persze mindketten :lol:

Taptau :lol:
Hááát, az én párom nem nagyon szeretne bejönni. Én asszem' szeretném, ha bent lenne, bár ha császár lesz akkor gondolom nem fogják beengedni, pedig örülnék neki, ha én nem is foghatom meg őket rögtön akkor legalább neki adnák oda.
No, majd ez még elválik..... :shock:

Mot :D
Ugye, jöttök szombaton?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki,az én párom is így volt az utolsó pillanatig,ezért nem is erőltettem.De aztán a véletlen és Máté gyors érkezése úgy hozta,hogy bentragadt.De nem bánta meg és élete legszebb élménye volt.
A barátnőmet altatták az ikreknél,mert végül nem tudta megszülni őket és így az ő férje kint várakozott,de utána rögtön megmutatták az apának is,és megfoghatta a gyerekeket.(Jánosban volt)
taptau

Viki,
oké, helyes, akkor átírtam a táblában is, a biztonság kedvéért.
Köszi a választ! :)

Jó éjt!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! /ha-ha lenyúltam Mot papa szlogenjét:)/
Ha valakit navigálni, vagy esetleg oda fuvarozni kell
szóljatok!
üdv
wolves

Jó reggelt :)

Zuzmó msn-en írtam telszámomat, régen ott laktunk, anyósék még mindig ott, meg ha bejövök kisautóval az az út szinte oda vezet be, még nyugisan. Nem akarom stresszelni magam a lezárások miatt..az a kisebbik gond, de iszonyatosan meghülyülnek az emberek ettől. Felesleges izgalmakat nem okozok Nikinek. A SPAR mögött nekem oké, vagy a JAGER nevezetű "étterem mögött, oda be is tudsz gurulni, akkor én is ott rakom le a kocsikát. :)
Narancsszinű új swif. Köszike :)

Taptau köszi a választ :) remélem minnél hamarabb meglesz mert már időszerű :) Kérdezte doki hog yvannak a keményedések, és hát tegnap mikor elkezdtem nézni 3 óránként. Ez jelent valamit?
Zo ma beszél fönőkével, hog ynem megy Belgiumba, mert nem akar lemaradni a szülésről. Ha minden klappol, és pont ugy indul a repcsi meg minden az min 4 óra..de nem hiszem, hogy óránként indulna Bp-re járat.
Igen bent akar lenni, és már nagyon várja, olyan mint egy gyerek, már a bölcsőbe berakott egy kis rugdalódzott, hintáztatta, én meg elpityeredtem :) Annyira aranyos volt :)

Viki aztaaa akkor egyforma a pocink :) de durvvaa mekkora lesz a tiéd :) Bár most ezzel a pocival még azért jól el van az emberlánya nem ? :) Mi ma megyünk venni babakocsit oda a 18kerbe. Majd mondom a tapasztalatokat, hogy milyen. Ha néztétek a honlapot elég sok mindent lehet ott kapni, és szerintem tök jó áraik vannak.
Amugy ha császárod lesz akkor apa kintről nézhet, de szinte azonnal viszik ki apának, méricskézheti meg ilyenek :) Legalábbis a barátnőméknél igy volt :)

Hűű Niki megint csuklik...azt mondta szülésznő kis mohó valószinű sokat iszik és gyorsan :) Mondtam is tiszta apja :)

Lányok a vonalzón eljutottam az utolsó helyre ááááááááááá :) félelmetes :)

Kép
chesti

Jó reggelt Mindenkinek :)

Drágáim:)

Sajna nem tudunk részt venni a találkán, főosztály kirándulásra megyek pénteken Tiszakécskére és csak szombat délután érkezünk haza!!! :(

Chesti :)

Nagyon sokat gondolunk Rád!!!!

Bocsánat ! MINDENKIRE SOKAT GONDOLUNK!!! :)
mot

Jó reggelt mindenkinek!

A MOM helyszínnel kapcsolatban lenne néhány javaslatom, mivel úgyis jó idő lesz, ülhetnénk kinn, ott jobb a levegő. Van a MOM-nak két kiülős nagy teraszos kávézója, az egyiket úgy hívják, hogy Café Blu, a másiknak pedig Golf Box Club a neve. Mindkettő nagyon kultúrált, a hátső részre nyílik, tök csendes, és normális áraik vannak. A Golf Box Club székei kényelmesebbek, és minden székht pléd is jár, ha hűvösebbre fordulna... A Pizza ház egy része önkiszolgáló gyorsétterem, a másik része sötét és eléggé megreked benne a levegő.

Mit szólnátok a kiülős részhez? www.mompark.hu/uzlet.terkep.jsp Bevallom, mi elég gyakran kávézunk ott, szeretem, mert szép a környezet, leanderek, fák, park.

Mindenkinek szép napot!

Lucia
lucia1

Na nem nyitja meg. Szóval meg lehet nézni az Interneten is, hogy hol van a MOMon belül étterem, www.mompark.hu , üzletek, belső térkép első emelet, azon az emeleten van az összes. Zsókuci, én szívesen foglalok asztalt, oda szoktunk menni bevásárolni is, tök jó a pékségük, nem gond ha teszek egy kis kitérőt. Kérdés, hogy hány személyre?

Lányok, nálatok mennek férjek a talira?????? Az én párom húzná ki magát...

Viki, basszus, az nem semmi!!! Én 93 cmnél tartok, és meggyőződésem volt hogy óriáspocakom van!!! Igaz még négy héttel hátrébb vagyok...

Na legyetek jók, megyek jogsit intézni, a mai nappal lejárt..

Zuzmó, igazi kis hercegnőtök van!!! Tegyek fel én is képet? A kislányunkról mi is kaptunk, a fiút úgy látszik nem tartották eléggé fotogénnek. :?

Üdv
Lucia
lucia1

Lucia kedves,

nagyon édi vagy, hogy segítesz! :D
Hát, eddig 8-an jelentkeztek, így sztem ha 10-12 főre foglalod annyi elég lesz, ha nem, akkor kérünk még széket :D

Zozó nem jön.

Várjuk a fotót! :D

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Néhány napig nem voltam gép-közelben. Látom, beindultak a talis szervezések. 8)

Megerősítem, hogy én megyek, vagyis mindketten megyünk. :wink:

Wolves, én szívesen igénybe venném a fuvarozást, ha meg tudjuk oldani. A Keletibe érkezik a vonatom 12,57-re.

Ha ez nem jönne össze, akkor sincs gond. A BKV majd elszállít. :lol: Jól emlékszem (azt hiszem, Lucia írta le), hogy Moszkva tér, és utána 56-os villamos?

Chesti, húúúú, 25 nap! Eszméletlen! Megértem, hogy nem mert elutazni a férjed. :wink:
Táblázatba légyszíves írd meg, hogy UH október 3-án lesz. Aznap töltjük a 16. hetet, és a dokim meg akarja még az AFP előtt nézni, hogy tényleg akkora-e. Még 1 hét, és újra láthatjuk.

Zuzmó, nagggyon jók a képek! :P

Lucia, megnéztem közben a honlapot. A belső térkép nekem így semmit nem mondott. :oops:
Apa nem jön a talira, itthon marad házat felújítani.

Szülés: hmm, nálunk még messze van. Apa semmi pénzért nem hagyná ki. Legszívesebben ő is vezetné le. :wink:
Még nem tudom, hogy a véralvadásgátló mellett mire számíthatunk. Term. szülés v. császár? Lucia, te mit tudsz erről? Van akadálya a term. szülésnek?

Mi nem vettünk még semmit, és egyelőre nem is szeretnénk. Igaz, jócskán ráérünk a 15. hetünkkel. Még az is hihetetlen, hogy idáig eljutottunk.
Mostantól áttérek a kismamagatyókra. Még 1 nadrágom van, ami beér, de délután már az is szorít. :?

Szép napot mindenkinek!
share

Lucia nekem is okés a hely, én is rád bízom, ha azt mondod jó és oda szoktatok járni akkor biztos jó lesz :)

Zo sem jön csak Niki meg Én :)

Share örülök hogy jöttök :) Igen már kezd nagyon izgi lenni a dolog :)

Taptau patikus rám szólt hogy ennek az arnica montana-nak is vannak különöző erőssége, ezt is megtudod nézni? :) Elvileg holnapra meg lesz már a cimicifuga :), remélem nem vagyok lekésve, ma már inni fogom a málnalevelet mindenesetre :)

Kép
chesti

Sziasztok!

Chesti,azt hiszem az is 9ch.

Üdv.
taptau

Zsókuci, akkor foglalok asztalt! Lányok megnyugodtam, hogy Ti is egyedül, illetve pocaklakókkal jöttök! Párom azt mondta ezek női dolgok, mit keresne ő ott...

Share, fogalmam sincsen róla!!! A végén én is fogom kapni a Clexanet, majd beszámolok. Bár nálunk eléggé sanszos a császár. Sajna.

Íme a mi pisze orrú királykisasszonyunk!

Kép
lucia1

Chesti, Te már mindjárt.... Most esett le! Niki lesz a topic első bébije! Hát Niki már nagyon várunk!! Bocs Taptau, neked már van egy fiad, de Nikit a fogantatástól követtük, ez kicsit más, azért írom, hogy ő lesz az első.
lucia1

Lucia,

KÖSZÖNÖM, tündér vagy! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Foglaltam asztalt 10-12 főre, MOM Park, 1126 Budapest, Alkotás út 53. Golf Box Pub Terasz, szombaton, 14 órára.

Zsókuci, a Te nevedre foglaltam, végülis Te vagy a főszervező, mindenesetre majd én is odamegyek 2-re.

A MOM Parkot a Moszkva térről és a Déli pályaudvarról a 61-es villamossal lehet megközelíteni, a Moszkváról 4 megálló, a Délitől pedig 3, a Csörsz utcánál kell leszállni. A MOM-nak van mélygarázsa, az első egy óra ingyenes, utána azt hiszem, 100 Ft/óra.

Jók legyetek!

Lucia
lucia1

Sziasztok!

Chesti,ezek a keményedések még csak a méh "gyakorlatai" "készülései" a szülésre.De persze orvos nem vagyok.Azt szokták mondani, a rendszeres keményedéseknél,hogy ha meleg vízbe ülsz és elmúlik,akkor nem kell még izgulni,de ha a meleg vízre erősödik akkor már akció van.

Igen ,igazad van Lucia,Niki lesz a topic első bébije.Hú már nagyon izgulunk mindannyian! :lol:

Pusszancs!
taptau

Sziasztok!

Hááát, ma voltam fogorvosnál. Órákat vártunk, borzasztó volt. Ráadásul ma éjszaka iszonyú herpesz lepte el a számat, pedig most múlt el egy másik.:cry Lehet, hogy bekaptam a páromtól valami vírust, csak rajtam így üt ki. Így veszélybe került a szombat du. is.:cry:

Share,
Ha megyünk, természetesen kimegyünk érted a Keletibe. Legkésőbb pénteken eldől, hogy megyünk-e így. :cry:

Lucia :lol:
Édes! Akkor te ezek szerint már voltál 4d-n is?
Bocsi, de úgy tünik lemaradtam.
Én most már biztos, hogy csak fizetés után megyek, akkor lesz kedvünk hozzá :wink:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jajj lányok vannak kincseim :) nnaagggyy kincsek :)
Voltunk ott a bippában és csak ajánlani tudom szuper árak, a lány nagyon kedves, nagyon segitőkész, és nem tukmál rád semmit, sőt volt amiről lebeszélt.
Pierre Cardin babakocsi iszonyatosan jó, 31ezer.
Babiőr 21 ezer, és még vettünk csomó mindent, és ajándékba kaptam plüss takarót. Menjetek, nagyker árak vannal, és csomó mindenük van. :)

Jajj Viki remélem egy herpesz nem tántorit el tőlünk!!

Taptau igen ezt mondta szülésznőm, csak azt nem értem konkrétan üljek vizbe (de ezt nem hiszem a fertőzés veszély miatt) vagy csak forró zuhany.
chesti

Viki, jobbulást neked!

Lucia, köszi az infókat. Kislányod tényleg kis piszeorrú :)
Hétfő megyek haematológushoz, kedden nődokihoz, és rákérdezek mindkettőné a szülési lehetőségekre, aztán majd összeadom az eredményt, és beszámolok.

Chesti, milyen típusú a babakocsi? Esetleg képet? Tudod, Pierre Cardin rajongó vagyok. ;)
share

Lucia először sokáig kellett nézni a képet :) Tündéri :) Fiucska szégyenlős? :)

Share ez a babakocsi speciel nincs fent a honlapjukon amit vettünk :) Most Pierre Cardinból csak egy fajta van fent, de ha jól emlékszem 3 tipusú van nekik, a miénk bolygó hollandi kerekes, itt muszáj az út viszonyok miatt :) Én azt mondom érdemes oda elmenni, és körülnézni, mert nagyker árak vannak, és nagyon segitőkész a lány :)
Még egyszer a cim :)

http://www.babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=babakocsi

Szupi a hely meg az időpont, már várom :) Remélem jó idő lesz.
chesti

Jó reggelt Csajok! :)

Lehet hogy Kedvesem képviseli a MOT családot szombaton!!!! :)

Kellemes napot!
mot

Sziasztok!

ide szemtelenkedtem :oops: (még nincs babám,és nem vagyok terhes), csak nagyon nagyon kiváncsiskodva kérdezem, ha szabad, hogy az 1.lombikosoknak mennyi idő,energia, és megpróbáltatás után sikerült 1.re?
minden tapasztalat érdekel, és köszönöm

numato
numato

Numato!

Ne is gondolj olyanokra, hogy ide szemtelenkedsz, szerintem örül mindenki ha másik topikosok is irnak ide :) Mi is irogatunk oda, remélem ti nem érzitek azt, hogy bepofátlankodunk oda.
Különben i smihamarabb szeretnénk itt látni téged/titeket :)

Mi 8 hónapi próbálkozás után kerültünk BMC-be, 2 hónap volt a kivizsgálás, azonnal lombik. 1 hónap volt a stimuláció (long protokoll) majd leszivás, beültetés, 2 hét otthon és most lassan szülünk :) Azzaé számolj ha elkezdődik a stimu akkor szinte minden másnap ott kell toporognod a BMC-ben, energia... kit mennyire visel meg. Ha nem erre gondoltál vagy más is érdekel akkor kérdezz nyugodtan. :)

Mot az tök jó lenne :) Várjuk a kismamit :)
chesti

Sziasztok!

Chesti! Megvan a számod, csak pont akkor nem voltam gép közelben, mikor próbáltál "elkapni" msn-en. :wink: Bocsi, hogy akkor nem válaszoltam.
Szerintem legyen az, hogy fél kettő körülre odamegyek, megcsörgetlek. Egy fekete Fabia Kombival leszek,
a rendszám JFL-170, és már egyáltalán nem úgy nézek ki mint a képen, csak lusta vagyok másikat csinálni magamról. :oops: Szóval szőke vagyok, de rövid hajú. :roll:
Téged biztosan megismerlek, ekkora pocit nehéz lenne eltéveszteni. Az enyém 96cm. Remélem addig nem kezdődik el a dolog, bár ha éppen akkor,... pikk-pakk ott vagyunk a Tétényiben. Csak vicceltem, nem akarom az ördögöt a falra festeni. :twisted:

Lucia
A helyszín biztosan jó lesz, örülök, hogy tudtál foglalni, velem megint elszaladt a ló tennivalóban. Remélem jó idő is lesz. Az én férjecském dolgozik aznap, úgyhogy szólóban megyek.

Pusszantás, sajnos ma is a fejemre nőnek a dolgok, úgyhogy megpróbálok a végére járni a mai feladatoknak, de szerintem este felé benézek. Addig is jók legyetek, szép napot mindenkinek!
zuzmó

Sziasztok!

Chesti,
Bocsi,hogy csak most válaszolok.Ha zárva van a méhszáj,szerintem nem lesz semmi gond ha beülsz a vízbe.Ugye van aki,végig vízben vajúdik,vagy vízben szül.Mondjuk én biztos nem tudnék így,na de nem vagyunk egyformák.
Sajnos mostmár biztos nem tudok a talira menni,mert temetésre kell mennem. :cry:

További szép napot!
taptau

Sziasztok!

Chesti, nagyon jól esett a válaszod, különösen, hogy ilyen gyorsan reagáltál. Mi nem egészen 1 év próbálkozás után jutottunk a BMC-be, tegnap beszéltünk Szűcs dokival, férjem kiskatonái sajnos nem túl jók, velem minden oké, és amúgy mindkettőnk leletei rendben vannak, de lombikra javasoltak egyből.Említett Szűcs egy D betűs hormoninjekciót :?: , de sztem még ráérek ezzel foglalkozni...sajnos:(hát igen, ez a bejárkálás a mhelyem miatt lesz leginkább rázós, bár főnöknőm mindent tud, és teljesen fair.
Ez lesz az 1.lombik próbálkozásunk,azért érdeklődöm. Most 2 hónap antioxidáns kúrára fogták páromat (E+C vitamin nagy adagokban),és a 2 hónap letelte pont a beültetésre fog esni. Tehát nekem a köv.ciklus 21.napján kezdjük a hormonokat, ami azt jelenti, hogy kb.még 5 hét :cry: de remélem minden rendben lesz,és egyből sikerülni fog!bizakodom :wink:
na de bocsi, hogy ennyit magamról, magunkról, remélem minden rendben van veled, veletek, mindenkinek sok sok örömöt és kitartást kívánok :!: :!: :!:
numato
numato

Numato :) persze hogy gyorsan reagálok, itthon vagyok :) Nyugodj meg amiket irtál mintha magamat látnám ugyanez volt nálunk is. Velem minden rendben, párom kiskatonái kevesek amugy ok. Őt is C+E vitamin kúrára fogták, lombikosok lettünk, szóval csak nyugi, ne siettesd a dolgokat, mert látod nálunk is meghozta az eredményt elsőre :)
Remélem jössz a találkozóra, hidd el sok bíztatást és reményt kapsz majd tőlünk, és lehet olyan infokat is begyűjtesz majd, amire most nem is gondolsz :)

LÁNYOK!!! Most jöttem védőnénitől, és elmondta miket is írtak a kis könyvemben, és mit jelentenek :)
Niki feje beékelődött és már 1 újnyira vagyok. Említett valamit ( Lucia te tuti tudod mi ez :) ) 3000ről indul vissza a számlálás, nekem 2100 most.
Niki buksija 91-es átmérő. Túl hordás tuti kilőve inkább elöbb jön azt saccolta, bár lehet a kiírt időpontra......
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon izgi lányok már izgulok, és félek és jajj nagyon várom már meg minden, annyira vegyes érzéseim vannak. Félek, és közben a fellegekben vagyok :)
Most repülni tudnék :lol:
remélem azért még marad, mert neki is biztos jobb még bent :)

Kép
chesti

Chesti,ezek nagyon jó hírek.A szülés előtt kb.1 héttel már én is 2 ujjnyira voltam nyitva.
Most néztem a kiskönyvembe:1 hónappal a szülés előtt 2000 volt beírva nálam./nem akarok hülyeséget mondani,de azt hiszem a méhszáj,hüvely állapotát jelzi,de Lucia biztos jobban tudja/
Húha Chesti,a csomag készenlétben legyen!!!!!!!!!

Puszi!
taptau

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?