Lányok, hogy telt a szülinapozás?
Nálunk nem lesz semmi holnap, a tököm tele Apával...
Mondtam, hogy kikeverem a fasírtot, neki csak ki kell sütnie... persze ő nem hajlandó, nem képzelem, hogy majd Ő nekiáll sütögetni... így fogtam a kiolvasztott husit, vissza a hűtőbe... az se érdekel, ha megromlik holnapra!
Annyira elegem van, hogy basszus, ennyit nem tud megcsinálni! Neki tök természetes, hogy leül az asztalhoz, aztán megeszi, szevassz, megy aludni ebéd után!
Én holnap reggel elmegyek fodrászhoz, aztán kimegyek a piacra, veszek fini zöldségeket, padlizsánt is, és azt csinálom vasárnap, nem érdekel, hogy Apa utálja, nem leszek rá tekintettel, Ő is lesz@rja, hogy nekem mi a jó...
:(:(
Ja, és még elmegyek a tortáért is, szóval 12 előtt tuti nem érek haza, a telefont meg nem fogom felvenni, találja fel magát, de úgyis hívni fog, hogy mennyi tápit egyen Zita reggelire (pár hónapja ua a reggeli adagja), és mit adjon neki ebédre.
Ma is tök szarul voltam, kicsit több kellett a Brycanilból, és a szívem tekert ezerrel, meg remegtem, mint a kocsonya. Hívtam, hogy ha tud, jöjjön haza, tényleg cefetül éreztem magam. Na, a szokásos időben megjött, uzsizott Zitával, aztán elment aludni...
ááááhhh, annyira elegem van!
Ha én ilyen anyja leszek a fiamnak, hogy semmire nem tanítom meg, remélem agyonüt vki!!!!
Bocs, hogy panaszkodom, de ez most nagyon kikívánkozott belőlem.