Jó reggelt!!!
Nem vagyok hűtlen, csak tegnap déltől egyszerűen nem bírtam feljönni. Mindig az jött ki, hogy a lap nem megjeleníthető!
Wandrea!
Ágyazzál csak! Az kell a spontán babához!
Ilyet feltételezni rólam, hogy már tesztelnék is!!!
Most nyomoztam hosszasan, hogy a choragon mennyi idő után tűnik el a szervezetből. Végre megtaláltam, hogy 4-5 nap. Tegnap reggel kaptam 3/4 ampullányit (utoljára), úgyhogy csütörtökre az bőven eltűnik. Azért akkor még nem tesztelek (remélem)!
Az, hogy apjuk itthon van, merő véletlen! Szerintem idén még nem is volt ilyen hosszan itthon! (nyáron is csak 1 hét, mikor a Balcsin voltunk) Úgy adódott, hogy hétfőn kezdenek egy új munkát, addig pihi! Marha jól jött ki! Sokkal jobban telik az idő, mintha egyedül punnyadnék itthon!
Ha negyed metforminnal kezdesz, nem is lehet gond! (bár hallottam már olyat is) Ezért mondják mindig a fokozatosságot! Bezzeg én 2x850-es adaggal kezdtem! Majd kinyúltam! De inkább hányingerem volt, meg rossz közérzet, étvágytalanság(!). Mivel a metformin nem engedi felszívódni a szénhidrátot, csak a sok cukor okoz nálam hasmenést. De hálistennek nem szeretem az édeséget!
Az inzulinom 45 volt, rá egy hónapra már "csak" 25, de a kezelésig ez még csökkenhetett sokat (nemigen van étvágyam most sem-ebből tudom, hogy jó), de később már nem mérték. Különben csak éhgyomri volt, az is önmagáért beszélt!
Na, regényírásban jó vagyok???
Lola!
Én úgy felhúztam magam ezen a műsoron, hogy nem igaz!
Pláne a hülye dilettáns újságíró p..a! Ja, ez egy olyan téma, amivel középpontba lehet kerülni! De könyörgöm! Ez a legfontosabb, amit a lombikkal kapcsolatban meg lehet említeni???
Nem is hozom fel az évi több ezer abortuszt ezek után!
Nem is folyok bele jobban, mert csak megint felidegesítem magam!