Jó estét!
Na, ma csak most tudok jönni, mert jó pörgős napunk volt, itt volt anyukám végre (tök régen láttuk már), sokat voltunk kinn, meg itthon is tettünk-vettünk, pl. virágokat ültettünk a balkonládába, mindjárt teszek is föl képet a kis kertészlegényről.
Most viszont megint ráérek, de gondolom, csak én vagyok ekkora lúzer, hogy már 3. hete pénteken engedem el a páromat kimenőre...
Amikor minden más családban együtt örülnek a hétvégének...
Ja, és még a Lost-ot sem nézem. Szóval itt uncsizom magamban.
Babus, szegény Kristóf
, remélem, most már tényleg kigyógyult a torokgyulladásból, és a popsija is rendbejön minél előbb! Nálunk még mindig a Neogranormon a leghatásosabb popsikenőcs, meg egy kis szellőztetés szokott még segíteni, ha kicsípte a kaki.
Évi, akkor te is ismered a nemevés gyötrelmeit...
Vagy te nem stresszeled magadat rajta? Szerinted nem gáz, ha nem esznek? Marci most 11 és fél kiló körül van, de már 2-3 hónap óta ennyi. Nem kellene híznia? Nálunk a nyers gyümölcsök és zöldségek a slágerek (paradicsom, paprika, uborka, hagyma!), ez viszont gondolom, jó. Kenyeret egyáltalán nem eszik a gyermek, lehet, hogy már a Norbi Update-et követi???
És nem mindig mindent utasít el, hanem inkább nagyon finnyás kezd lenni, és csak néhány dolgot szeret (és ezek hétről hétre változnak... ki bírja ezt követni?
). Ma pl. azt hittem, eldobom az agyam, étteremben ettünk anyukámmal, és Marci ezerrel tömte magába a főtt csülköt lila hagymával!!! Mást egyáltalán nem volt hajlandó... Lehet, hogy unja az ízetlen reformkonyhámat???!!!
Nagyon helyes a kép, ez az udvarló igen vagány srácnak néz ki!!!
Tamesz, remélem, akkor most a hétvégén nyugodt leszel, és nyugodtan mész szülni...
Na, azért nem muszáj még, de ha bármi van, írj majd sms-t Timkának, aztán ő értesít minket!
Szorítunk!
Marcinagyfiúnak meg gratula a kakihoz!!!
Na, és akkor két kép:
A kis kertész:
De hogy mi tetszik ezeken a csajoknak???
Sziasztok, jó éjt!