Új privát üzeneted érkezett!

En irtam az ablakpucolast :wink:
De asszem akkor ezt a mikorszalas kendot ki fogom probalni!
Hol lehet ilyet kapni?Meg nem is hallottam rola! :)

Hat nagyon remelem,hoyg nemsokara a mi gyerkoceinkrol is lesz majd kep :D

Kép

Kép
arwen07

Halihó, jó reggelt!

Ágota, nagyon-nagyon édes a kutyus :) Nekünk is van. Mióta van nálatok és mennyi idős most? Hihetetlen aranyos! :)

Arwen, 2. diplomád lesz? Hűűűha, sok sikert hozzá! Nekem még csak az első, de nagyon szeretném már magaménak tudni.
Tök jó, hogy nem keseredtél el, hogy megjött, és a párod is nagyon aranyos lehetett. Én kicsit letörtem a múlt hónapban, de nem adjuk fel addig, amíg össze nem jön! Előbb-utóbb csak lebabásodok/dunk ;)

Én takarítás terén a porszívózást nagyon utálom. Persze ehhez biztos hozzá tartozik az is, hogy valami ritka sz*r porszívóm van, kéne venni egy újat, azzal lehet, más lenne a helyzet. De ez búg, mint állat, és ráadásul csak a kosz felét szívja fel :? Ezen kívül nem szeretek még ablakot pucolni sem. Bár az nem olyan vészes.

Legyen mindenkinek szép napja, és a drukkok mennek ezerrel mindenkinek!!!

Kép
ada.

Sziasztok!

Otthon még mindig nincs netem, de megnéztem a táblát, hát őszintén szólva állati nagy az inga találati aránya, csak ketten rontjuk az arányt! Még nem számoltam ki, de szerintem olyan 98%! Úgy gondoltam, hogy még Meriann eredményét megvárom, mert ő még a "múlt hónaphoz" tartozik, utána lezárom ilyen tekintetben a táblát, mert ha nagyon összekeverednek a hónapok ( ki mikor ingázott, mit mutatott, ahhoz képest mikor lett terhes stb) akkor már nyomonkövethetetlen lesz a dolog, nem lehet belőle semmire következtetni. Magát az alaptáblát a poz. tesztekkel ill. a szülés várható időpontjával lehet tovább használni. Szeretném ha valakinek átküldhetném, mert én sokkal ritkábban fogok jönni. Tegnap délután megjött rendesen, nem is ez a probléma, hanem nekem most nagyon komolyan el kell gondolkozni azon, hogy belevágok-e a gyógyszeres kezelésbe, vagy bele kell törődnöm, hogy ez az álom nem fog megvalósulni. Azt hiszem ehhez kell egy kicsit több idő.
Remélem jövő hétre lesz netem, addigra Meri eredménye is kiderül és akkor dobok egy táblát.
Ragota! Milyen a kutyus, mert én nem pulinak néztem hanem bolonesenek, de lehet, hogy tévedek, nekünk hófehér havanesenk van, az is ilyen édes.
A nagykutyusok is gyönyörűek, de én csak képen szeretem őket, mert nagyon félek a kutyáktól ( azért lett ilyen kiskutyusunk)
Jó hétvégét mindenkinek! Fanny
fanny01

Jó reggelt, jó reggelt!

Képzeljétek pár napja hajnali 3.30 körül felébredek, aztán nézek ki a fejemből 5.30-6 körülig utána meg aludnék, de akkor már fel kell kelnem. Hülyét kapok magamtól, komolyan mondom.
Persze egész nap, tök kába vagyok és este meg beájulok az ágyba, aztán kezdem előlről az egészet.

Fioona: a mikorszálas kendőcske engem is érdekelne. Milyen fajta? Hol vetted? Mennyi volt?

Az ecetes ablakmosást én is ismerem. Mindenképpen természetesebb, mint a sok ablaktisztítószer. Egyékbént az állattesztes termékeket nem vásárolom meg, így sokszor vagyok is bajban. Emiatt a nagymama féle eljárásokat vetem be.

Nagyon rosszul van a gyomrom. Az előbb pofátlanul ittam egy korty teát aztán fél órán keresztül nem tudta eldönteni, hogy bent marad-e.
Mensim semmi. Hát, ha nem babóca van a dologban azt hiszem nem úszom meg a gyomortükrözést, mert rengeteg fájdogál, émelyeg, ég, és egyáltalán bánt a gyomrom.
A párom megint rá akar venni egy tesztre, de kibírom. Megvárom a nem várt mensitől az 1 hetet.

Bár az egyik barátnőmnek kimaradt a mensije, a teszt negatív lett kétszer, elment uh-ra és semmi. Aztán kiderült, hogy annyira későn jött össze a baba, hogy nem mutatta ki semmi.

meriann

Fanny nekem átküldheted a táblát, szívesen csinálom tovább.

Sajnálom, hogy megjött.

Ezek a nagy maci kutyák nem bántanak. Régebben volt olyan, hogy mindkettő az ölembe ült és, mint a kártyavár omlottunk össze. Egyébként a nagyobb kutyi két lábra állva magasabb tőlem, na jó eléggé alacsonyka vagyok, de akkor is.
Igazi két borjú. Amikor először babát vártam, biztosan érzik, mert nem ugráltak rám, sőt túlságosan kultúráltan viselkedtek. Annyira édesek.

A Nimród hamarabb velem élt, mint a párom. A Nimrus is fiú és képzeljétek nagy harc volt miattam. 1 hónapig úgy jöhetett be az udvarra a párom, hogy kekszet adott neki, azt elfogadta és megette, utána meg jól megtámadta. Mára minden rendben, de azt nem bánja a kutyi, ha nem előtte ölelget a párom, mert akkor közénk furakszik. Nem mérgesen, csak ő is bújik és egész véletlenül középre. :)

meriann

Fanny! Nagyon sajnálom, hogy megjött! :( De a köv. hónapban biztos sikerülni fog!

Meriann! Nekem is az első tünetek a gyomromon jöttek ki.... Biztos, hogy baba van nálad! :D

Szerintetek elég ha napi egy elevitet szedek, vagy kell még plusszba valamilyen vitamin, főleg az elején (ez a legfontosabb időszak).
Dokioz csak két hét múlva megyek. ( A hasfájások nagyjából elmúltak, és szurkálást is csak ritkán érzek).
Fioona te hogy vagy?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz: nem kell terhességi vitaminhoz pluszban semmi, ha csak a doki fel nem írja.

Nekem a dokim azt mondta, multivitamint szedjek és kész. Még az sem fontos, hogy terhességi vitamin legyen. A Béres Gravidát szedem, mert az Elevit székrekedést okozott. De napi 1 kapszula elég. A gyógyszerész nő is azt mondta, hogy ahhoz már nem szabad folsavat külön szedni magunktól.
Kérdezd meg egyébként a dokidtól, hogy megnyugodj.

De jó, hogy már nem fájdogál a hasid. Biztos a tested készülődik a nagy átalakuláshoz.

meriann

Sziasztok Kedveskéim!
Nem nagyon leszek, ma, azt sem tudom, merre áll a fejem, ugyanis a szakdolgozatomhoz gyűjtök anyagot, és próbálom végezni a szintén ehhez szükséges önálló kutatásaimat is, meg ugye mellette a munka..szóval nagyjából azt sem tudom, merre állok arccal:D:D:D:D De nagyon élvezem, nem akarok panaszkodni, csak he nem tudom követni az eseményektet, és hülyeségeket írok, tudjátok be ennek :wink:

Ada :) Végül csináltam hozá avokádó-krémet, sütöttem egy kis csirkemellet, meg vágtam föl rengeteg zöldséget, és a pitát is csíkokra vágtam, majd víg tunkolást csaptunk az ágy kellős közepén Apával. :) Mi is viszonylag "friss" házasok vagyunk, júliusban volt a 2. házassági évfordulónk (és májusban voltunk 3 éve együtt - nem húztuk feleslegesen az időt) és most vagyunk az építkezés kellős közepén, úgyhogy mondtam is neki, hogy ez a fajta vacsizás azért a kis lakunkban a kandalló előtt lesz az igazi. :lol: :lol: A házimunkára visszatérve én imádok főzni - főleg a francia és mediterrán konyhában vagyok jó - de nagyon nem szeretek pl. mosogatni és vasalni. Az ablakpucolást én is szeretem, de a portörlés és a porszívózást ki nem állhatom -porallergiám van. De természetesen azért megcsinálom, mert az utálatot mindíg legyőzi a késztetés, hogy ha nem is patika tisztaság, de kellemes környezet legyen körülöttem. :)

Ágota:) Nekem kapásból ez jutott eszembe Tyunytyikáról :) Igazi, gyönyörűséges név:) És Bogyóka valami tündér. Az én kutyagyerekem, Bársonysütemény (rövidített nevén Süti, a hosszabb verzió abból jött, hogy én Bársonynak akartam hívni, Apa meg Sütinek) egy 11. hetes golden retriever fényképe fenn van iwiw-en, de megpróbálom majd valahogy beszúrni ide is:)

Fióna, Angyalka, remélem jól vagytok:):) Angyalka, örülök, hogy elmúlt a szúrkálódás. Ultrahang mikor lesz?

Arwen, sajnálom, hogy megjött, de mienk az október!!! Én december óta menetrendszerűen minden mensi első napját átbőgöm, de másnapra rehabilitálódni szoktam, és újult lelkesedéssel vetem magam a "kivitelezésbe" :wink: Remélem nálad is így lesz.

Merike, mi újság?

Sok puszi mindenkinek

porsika

Sziasztok!

Angyalkrisz nem kell mellé vitamin. Sőt még a napi egynél kevesebbet is lehet, de ez már életmód kérdés. Mindenesetre én azt olvastam, hogy vannak vitaminok, (pl. A) amikből a túl sok, árt a magzatnak. Úgyhogy szerintem dokiig szedj napi 1-et, a többit meg ő megmondja. Örülök, hogy nem fáj már a hasad, remélem akkor sikerült megnyugodnod is. Nekem az étvágyam ment el megint. Így volt ez a Lillával is, de vele legalább nem nézem ki úgy mint aki hízik mindennek ellenére. :roll:
Ma délre megyek dokihoz. Kicsit gondolkodtam, és mivel negatívos vércsoportom van, Lilla pedig pozitív lett, belegondoltam, hogy jó lenne mielöbb megnézni, nincs e ellenanyag a vérembe. Szóval jobb a vigyázatosság alapon.

MIkroszálas kendőt én a helyi drogériába vettem pár száz forintért, de tegnap láttam a DM-ben, Vileda márkájut. Talán még az Ausonben (bocsi nem tudom, hogy írják, nálunk nincs :oops: ) hallottam, hogy van, de nem tutko. Egyépként, ha érdekelnek valakit a vegyianyagok nélküli élet, van az NLC-én egy topikunk. Majdnem Öko élet a címe. Ott nagyon sok ötletet összeszedtünk már. Takarítás, főzés, testápolás, szépségtippek....stb. Van egy csaj is aki homeozik. Szóval akit érdekel szertetettel látjuk. :D

Fanny remélem mihamarabb viszontlátunk! Hiányoznál ám! :!:

Meriann, itt baba lesz! De jó!!!!!!
Na megyek kis családomhoz, épp a konyhába tesznek-vesznek. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Borzasztóak ezek a napok. Rengeteg a munka, még arra sincs időm, hogy benézzek hozzátok, este hulla vagyok :roll: Ne haragudjatok rám! Szerencsére péntek van, a hétvégén majd visszaolvasok és reagálok

Puszi mindenkinek
Adrienn

Kép
Kép
adrienna

Jó reggelt Lányok!

Fioona,
ezt a mikroszálast menézem én is a DM-ben.

Meri,
húúúúú de babaszag van :)
NAgyon izgulok, hogy + legyen az a teszt!
Nagyon édik a blökik!

na menek, mert sok a munka, de majd jövök még.

Kép
bodzi

Jó reggelt Leányzók!

Meri, nagyon szépek a kutyusok! Figyusz, én is már több napja pontban fél 4kor felkelek, és aztán nem is tudok viszaaludni!
Tuti baba van Nálad.

Fanny: Bogyóka is Havenese, csak kicsit naggyobbacska, mint az átlag. Kb. 9 kg. Szóval nem az a zsebibaba :-)
Ne legyél elkseredve! Menj el dokihoz, és beszéljétek meg a dolgokat. Látod, Katanak is összejött!!!!!!!!!!!!!

Házimunka? Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Egyiket sem szeretem. Sajnos nem vagyok egy házi tündér, bár főzni azért nagyon szeretek, és ha főzök, az általában finom is szokott lenni. Abban ki tudom élni kreativitásomat.
Porszívó: parkettánk van, és kétszintes a lakásunk. Szóval elég macera hurcolászni. Bár lentre vettem egy vezeték nélkülit, de az nem bírja sokáig szusszal.
Mosogatás: ha nagyon muszáj, de általában mosogatógépben.
Teregetni és mosni sem szeretek.
Nem vagyok rá büszke, de a párom jóval háziasabb, mint én.
Én inkább füvet nyírok a kertben, és szerelek bármit.

Sajnos hajlamos vagyok káoszt csinálni magam körül, de amikor már sok, akkor dúlva-fúlva megcsinálom, és igazából csak magamra lehetek mérges.
Remélem azért ez változni fog a babával. Nem szeretnék trehány anyuka lenni. :evil:

Tegnap asztrológián voltam, érdekes volt, de egészen hányingerem volt. Fúúú, alig értem haza, útközben letekert ablakkal bírtam csak. Bekészítettem egy zacskót, hátha...De otthon elszállt az ihlet...
Olyan érdekes érzés, hogy effektíve semmit nem kívánok. Mindig gondolkodnom kell, no mi is az a kaja, ami esetleg nem fog kijönni.

Hétvégén megyek Shiatsura megint. Nagyon nincs kedvem. Meg ehhez picit türelmetlen is vagyok. Egy helyben ülni 9-18-ig. És ha arra a kajára gondolok, amit ott ad...jajj, mindjárt elhányom magam. Húúú, ki is rázott a hideg.

Képzeljétek, írtam egy asztrológus lány barátomnak, hogy bébike lesz (Ő augusztusban szült), és azt írta, hogy megnézte, ez a baba naon akar jönni, és nem lesz vele semmi gond, de írjak az UH után, hogy mit láttak és hányan vannak (ehhez egy ilyen kacsintós jel).
Jesszus? Hányan vannak?????????? Az szép lenne, ikrek lennének. Egyenesen csoda lenne, márha a genetikai háttert nézem. Jobb lenne a kettőt külön-külön megélni.

Csajok, mindjárt itt van a HÉTFŐ, UH!!!!!!!!!!!!!! Ma is arról álmodtam, már nagyon izgulok!!!!

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Ágota: Bogyóka tisztára olyan, mint az én fekete pulikám volt. Bár már 6 éve nincs velünk, de ezt jól elnéztem. :lol: Bocsánatot kérek Bogyókától, hogy lepuliztam.
Lakásban él, vagy a kertben?

Hát a próféta szóljon Belőletek a babával kapcsolatban. A melleimbe folyton beleütközök a saját karommal. Nem tudom, hogy csinálom, de sikerül. Nem merek tesztet csinálni, mert mi van, ha negatív lesz?!!!

Kajával elég furán vagyok. Gyakrabban kell ennem, mert a régebbi két étkezés között annyira rám tör az éhség, hogy ordít a gyomrom. Aztán nem tudom, mit is ennék. Végül addig tökölök, hogy vagy azonnal bekapok valamit, vagy rosszul leszek.

Ágota, már csak (tudod a mait nem számoljuk) kettőt kell aludnotok és uh!!!

Fioona megnézem, amit ajánlottál oldalt. Engem nagyon érdekel a téma.

Pusz

meriann

Fioona nem szúrnád be az elérhetőségét ennek az oldalnak. Eddig még nem találtam meg. (Majdnem Öko élet)
Köszönöm!

meriann

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan jo ido van kint,hogy teljesen feldobodtam!!!
Na meg az is feldob,hoyg penteken csak 2ig dolgozom :lol: :lol:

Tegnap minden hazimunkat sikerult megcsinalnom:-)Takaritottam ezerrel-porszivoztam, port toroltem,felmostam,furdot,konyhat takaritottam,mostam,teregettem,vasaltam,foztem..Szoval hazitunder voltam :lol:
De igy most hetvegere mar nem maradt semmi :wink:

Ada,hat igen az 1.diploma mar megvan :wink: Johet a masodik! :lol:
csak nehezen szanom ra magam ujra a tanulasra :cry:
Babaugyben meg hajra!!!!!

Fanny,nehogy beletorodj!Nem szabad feladni!!!Miota probalkoztok?

Meriann,hat szerintem eszedbe ne jusson a gyomortukrozes,ez nem mas,mint egy Kisbaba!!!!!Szerintem nagyon ugy nez ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoyg birod ki,hogy ne tesztelj,nem is ertem!!!!En oylan turelmetlen vagyok,hoyg hihetetlen!De pedig tudom,jobb varni,mint egy hamis eredemenyt tesztelni korabban....
De mi ezt mar ugyis eldontottuk,hoyg ez egy kisbaba,ugyhoyg nincs apellata!!! :lol:

En nem szedek semmiylen magzatvedo vitamint.
Mindneki elkezdett szedni valamit korabban,mint,hogy teherbeesett?

Porsika,nagyon helyes,hoyg igy allsz hozza!Csak pozitivan lehet!
Ma mar en sem vagyok elkeseredve,hisz mindjart jon a baba nalunk is,tudom!!! :wink:

Fiona,koszi a mikroszalas kendo otletet,tuti keresni fogom es kiprobalom!!!!
En is ecetes vizzel szoktam ablakot pucolni,szerintem az a legjobb!!!Es igy lattam Edesanyamtol!!!! :wink:

Szia Adrienn!!!
Dehogy haragszunk!De azert pihenj is,babocanak kell a sok pihi!
Jo hetveget Nektek!

Megyek en is belehuzok a meloba,hisz nalam meg rovid nap van!
Aztan delutan lehet,hogy elmegyek egy kicsit vasarolgatni :wink:

Majd meg benezek!!!!!

Kép

Kép
arwen07

hello Agota!!

Asztrologia,huuu az nagyon erdekes!Multkor pont nezegettem,hoyg hatha mond nekem vmit a horoszkopom baba uygben,de mondjuk ezekben az ujsagokban irt altalanos dolgokban nem hiszek.
Bar olavstam tobb helyen,hoyg a bikak szamara a 2006os ev eskuvo es babavaros ev lesz:)
Na az eskuvo mar megvolt 2006-ban :lol:
A vicc,hoyg en bika vagyok bika aszcendenssel, es a ferjem is bika :lol:
Lehet egyszer csinaltathatnek vmi elemzest vagy mit,kivancsi lennek ra...
Huuuha,lehet nem is egy baby van???Ez lesz az elso UH-od?
Fuvet en is imadok nyirni! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Csajok,aki uj itt es erdekli,visszaolvastam,es az ingazas a 10.oldalon van! :lol:
Szerintem en kiprobalom majd!
En mindig mindent kiprobalok :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól. Azt mondta tutko baba, olyan 6 hetesnek mondta ő! :shock: Kaptam papírt védőnőhöz, utánna jönnke a vizsgálatok. Viszont rákérdeztem, hogy lesz e még kórház tavasszal, és azt mondta reméli. Meg az se biztos, hogy ő lesz terhes gondozáson, mert azt mondja nem biztos már semmi. Ezen nagyon ledöbbentem, és mér útközben jutott egy csomó kérdés az eszembe. Most itt aggodok, hogy akkor hol fogok én szűlni. :shock: :cry: Az is utóleg jutott eszembe, hogy ha nem lesz kórház, nem lesz terhes gondozás se? Melyik doki marad, ki megy? Szóval semmit se tudni, védőnő meg kedden fogad. Addig szétaggódom magam. Bár lehet, hogy ha a Lilla felébred fél 3-ra, benézek, mert általában 3 körűl bent szokott lenne.

Mindenesetre a párom nagyon boldog, mint kiderült eddig 90%-ra vette a baba dolgot.

Aki tud tényleg sétáljon kint, gyönyörű idő van. Mi most bekényszerülünk alvásra, de legalább ti élvezzétek.
Arwen nekem is olyan mehetnékem van. Na ná, hogy én is vásárolnák. Tegnap akartam kismama melltartót venni, mire az eladó úgy nézet rám,, mint aki hülye. Megkérdezte, hogy szoptatóst, mondtam nem. Erre mély csend lett, majd sima pamut melltartókat ajánlott. Ez Komárom. Nagyon mérges lettem, de kicsit örülök is, mert már nagyon vágyom kirándulni Győrbe, és ez jó indok. :twisted:

Meriann: http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id=&forumid=111079&bw=1&step=0&page=32#12137272

Jó olvasgatást. Töbieknek jó melót, és aki nem jön hétvégén, annak jó pihenést.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Ismét bekukkantok. Nem tudom írtatok-e nekem, mert annyi az írás, hogy nem győzöm ismét olvasni.

Sajnos még mi sem tudtunk kiszabadulni, de már elegem van a benntlétből nekem is, bár ha alvásra cserélhetném akkor lehet, hogy inkább az kapna első helyet. Gyötör a hányinger, és iszonyúan szarul vagyok néha, kínoz a bélgyulladás, a puffadtság, székrekedés. Már nem tudom mitől is van jobban hányingerem. Sokszor megkívánok 5 perc alatt 5-6 dolgot, de mire elkészítem, már szinte nem is kívánom. Nehéz kielégíteni eme vágyaimat. Sokszor nem is vagyok éhes, de ha esznek, és megcsap az illat, végem...

Éjszakánként én is sokszor felébredek, volt hogy órákig nem tudtam visszaaludni. Hulla vagyok alvással is amúgyis egész nap. REmélem ez már csak pár hét, aztán a 2. trimeszter jobb lesz. Ennyit még sosem kinlódtam.

Az egyetemből és tanfolyamból is elegem van. Főleg az előbiből, mert mindjárt jönnek a ZH-k. Tanulni persze nincs időm, tankönyvre meg pénzem. Szóval káosz most minden körülöttem, folyok az árral. REmélem lassan összeszedem magam.

Kedden megyek dokihoz. MAjd írok. A többi kismamának is boldog kismamanapokat, a többieknek, meg jó hancurózást.

Puszi: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Sziasztok Lányok!
Lehet hogy baj van nálam! :( Ma elkezdtem egy kicsit vérezni (barnás) :cry:
Ez biztos nem normális, ugye?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szia Fiona!

Most voltal dokinal eloszor a teszt ota?Csinalt Uh-t?Volt mar szivhang is?:D

Olyan szornyu ez a bizonytalansag.
En is olyan hireket hallok jo nevu korhazakrol,hogy hihetetlen.
nem eleg aggodni a baba miatt,aggodhatunk mega korhazi hatter miatt is,szuper...:evil:

Na ne is mondd ezeket az eladokat en is imadom,ugy tudnak nezni az emberre,mintha nem lennenk normalisak.
Neha ugy be tudnek szolni nekik vmit..

En meg midig ugy tervezem,hogy setalgatok es shoppingolok delutan :wink:

Szia Kata!
Csak most latom,Te ikreket varsz????Nem semmi!Gratulalok!!! :lol:
Es mar 3 poronty van?Jol latom?
Ti aztan gyonyoru nagy csalad vagytok!!!!
Kitartas,nem lehet egyszeru elviselni ezeket a tuneteket,de bizzunk benne,hogy par het mulva nyomuk sem lesz!!!!!

Kép

Kép
arwen07

[quote="angyalkrisz"]S írta:angyalkriszziasztok Lányok!
Lehet hogy baj van nálam! :( Ma elkezdtem egy kicsit vérezni (barnás) :cry:
Ez biztos nem normális, ugye?

Szia!
Hat en meg nem voltam terhes soha,de szerintem inkabb menj el dokihoz,es o mondja azt,hogy aaa ez semmi,es megnyugtasson!

Kép

Kép
arwen07

Szép délutánt!

AngyalKrisz, saját magad megnyugtatására hívd fel a dokitad, kérdezed meg tőle, hogy mitől lehet, de semmi esetre se húzd fel magad! Nem egy olyan ismerősöm, aki vérezgetett, volt barnás folyása, és nem egy gyönyörű, egészséges babát hozott a világra. De tényleg telefonálj, hogy megnyugodj. Egyáltalán nem biztos, hogy gáz van. Folyamatos a barnázás, vagy csak egy kicsit volt?

Visszaolvasok ;)

Kép
ada.

Ajanlom figyelmetekbe Angyalkrisz vonalzoja alatti szoveget :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Fanny, nagyon sajnálom, hogy megjött :( Ne haragudj, hogy ilyen bunkó módon belekérdezek a dolgok közepébe, de miért lenne szükséged gyógyszeres kezelésre?

Meriann, nem lehetnek valami kellemesek az éjszakáid. Képzeld el, nekem meg olyan van, hogy kb. egy hete hajnali 4:00 és 4:30 között valamire felébredek :? Hogy mire, azt nem értem és passzolom. Mondjuk én 10 percen belül vissza is alszom, de hogy miért lehet ez...

Porsi, összefutott a nyál a számban, ahogy ezt az avokádókrémes finomságot olvastam. Isteni lehetett! Én imádom a pitát, rengeteg kajával kipróbáltam már, de így még nem. Na majd legközelebb ;) Nálam ma tésztasaláta volt. Azt is nagyon szeretem.
Merre építkeztek? Gratulálok az együtt töltött 2 évhez :)

Ágota, átérzem a porszívós problémáidat, detto parkettás - kétszintes házikó. Én hurcolászom. Egy kicsi van, de már elég régi. Még anyué volt, csak ő vett magának egy takarító gépet. Az a batárnagy. Nekem is tetszik, de teljesen felesleges lenne, mert egyrészt annak az egyik fele szőnyegtisztító, és az nekünk nincs; másrészt azt igen érdekesen tudnám felvinni az emeletre...
Imádom az asztrológiát :)

Itt is dög meleg van, Arwen, már gondolkodtam rajta, hogy kiülök a kertbe, hátha barnulok kicsit :P Tök jó lenne, marha fehér vagyok. Hiába voltunk a Balatonnál egy hétig, amikor hazamentünk, megkérdezték, hogy csak a nyaralóban ültünk-e, vagy kint is voltunk...

Kép
ada.

Porsi, mármint együtt töltött 3 év, a 2-t a házasságra gondoltam, bocsi :) :oops:

Kép
ada.

Sziasztok Lányok!
Azt sem tudom, hol kezdjem. Még mielőtt azt, hiszitek, hogy "angolosan lelépek mert már van babóca", hát nem ez a helyzet. Minden új tagot üdvözlök, nemkülönben a régi társaimat. :)
Az állapotomra rátérve, köszönöm, jól vagyok! Tüneteim nekem is vannak, a kaják mostanában nem tartoznak a kedvenceim közé :(, a pocim is elég feszes, sokat iszom, állandóan szomjas vagyok, és ugye ami ezzel jár.......wc Folyton álomkórban szenvedek, étvágyam és hangulatom változó. :oops: :oops:

Lányok!
Sajnos már csak ma vagyok utoljára a munkahelyemen, ezért sok is volt a napokban a dolgom. Elnézést, hogy nem írtam nektek. Most ezt pótolom. Vasárnap kell mennem nődokihoz, és hétfőtől már veszélyeztetett terhesként táppénzen leszek. Már most nagyon restellem, hogy ilyen ritkán írok, és ennyire kapkodva, de ezt kérlek, nézzétek el nekem. És az is ELÉG CIKI, hogy pont most, mikor összejött a babácska (amit már mindenki úgy várt), most "lépek le". Ez gáz. De nem tudok mit tenni. Nem tűnök el közületek, ÍGÉREM!!!!! És nem is akarok!!!!
Fontos, hogy a babám egészségesen fejlődjön, ezért nem kockáztathatok. A munkaviszonyom is lejárna október 1-től, és mivel felszámolják a munkahelyemet, nem is maradhatok állományban. De ez nem is érdekel most, legfontosabb, hogy épségben megszülethessen a kisbabám.

Én őszintén kívánok a kismamiknak örömteli várandós hónapokat, és nagyon boldog napokat; a leendőknek pedig kitartást, sok-sok reményt és bizakodást, boldog "zebrás" napokat, és jó egészséget!

Fel fogok időnként lépni a fórumra, de még nem tudom milyen gyakorisággal tudok nethez kerülni. De ahogy azt már írtam nektek, azon vagyok, hogy mielőbb legyen otthon is netem.

Csak remélni tudom, hogy mindenki jól van, most visszaolvasni nincs időm, csak elköszönni tudok. De ha már (jövő héten) feljövök a fórumra, mindezt pótolom.
Nagyon sokat gondolok rátok, már most hiányoztok!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Meriann!!!!!!
KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZURKOLOK!!!!! :):):):)

A mielőbbi találkozásig a fórumon: millió puszi mindenkinek!

Benita
benita

Sziasztok!

Angyalkrisz a barás álltalában normális. Nekem is volt egyszer Lillával. Ne aggódj, de menj el hamarabb a dokihoz. A többiek azt mondták, mikor gáz volt náluk, az élénk piros. Lehet egy kis méhszájseb. Főleg, ha tegnap együtt voltatok a pároddal. :oops:
Szóval ne aggódj, de nézesd meg. És a vizsgálat után is lehet minimális vérzés, számíts arra is. Persze nem biztos. Nekem most egy kicsit van.

KépKép
KépKép
fioona

Benita várunk vissza miharabb!!!!!

Kati kitartás, mindjárt itt a 4. hónap. Csak magatokkal törödj, és pihenj amennyit csak bírsz!

Arwen itt nincs Uh gép a rendelőbe, csak a terhes rendelésen, de ott is csak hasi. A kórházban van még, általában ott szokták elvégezni az UH-t. Szóval még nem volt, de szívhang se lehetett sztem, mert elvileg még csak 5 hetes ma. Igaz a dioki szerint 6, és akkor már van.
Nekem az előző terhességemmel is össz-vissz 4 Uh volt, abból is egy csak azért, mert rosszúl lettem, és mentő vitt be.
Erre remélem nem kerűl sor ismételten. :roll:

Lányok a pitát részletezzétek!!!! Készen veszítek vagy készítitek. Most jól megkívántam, Még a végén ráveszem apát a sormára.

KépKép
KépKép
fioona

Benita
:( vagyok, hogy nem dumálunk gyakran. De remélem mielőbb sikerül otthonra netet szerezni és akkor majd újra sokat beszélgethetünk. Légy nyugodt minden rendben lesz Veletek.

Drága vagy, hogy drukkolsz még rám fér.

Vigyázz nagyon Magatokra és várunk! Pusza

Angyalkrisz hívd fel a dokidat mindenképpen. Ilyeneket fog kérdezni, hogy mennyi az a vér, milyen színű, kíséri-e fájás, görcs.
Ha baj van, az rettenetesen fáj és sokáig vérzel. Nem 1-2 napig, hanem akár 1 hétig folyamatosan, nagyobb mennyiségben.
Szólj neki azonnal! Ugye nem iszol sok kávét, aloét, vagy bármi gyógyszert nem szedsz ???? Írjál mit mondott a doki.
Nagyon drukkolok ! ++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem lesz semmi baj, majd meglátod. Ja, ne idegeskedj, az nem tesz jót egyikőtöknek sem! Veletek vagyok lélekben!

meriann

Nálunk is gyönyörű az idő. Azt hiszem megyek is ki az udvarra és élvezem ezt a meleg napot!
Holnap megyünk szüretre, a barátnőmékhez. Jól kibabázom magam, mert van egy 2 éves és egy 2 hónapos fia. A szőlő nem sok, viszont a hegy tetejéről gyönyörű a kilátás. Nagyon várom.
Végre egész nap levegőn leszek, és nem bezárva az irodába.

meriann

Meriann nagyon irigyellek. Mi a sulival mentünk mindig szüretelni, és nagyon szerettem. Persze azt is, hogy lehetett dézsmálni, mert imádom. :twisted:

Angyalkrisz pelekukkantottam a horidba, de tényleg csak pár percre volt időm. Sztem meg fog születni a baba rendben. Nyugi. Azért, ha irnál időpontokat (esküvő, öccs, hug születése, műtét, halál eset akár nagyszülőé, külföldi út ilyesmik) akkor megnézném este jobban. Mert így pontatlanul felelőtlenség egyértelműen nyilatkozni.
Meg talán Ágota is!? :oops: Több szem többet lát. :roll:
És írjál mi van veled. Nehogy egyedűl kétségbe ess, főleg, ha nincs is rá okod.

Porsika! Mondtad, hogy érdekelnek a szimbolumok. A fekete mint szín, mit mond számodra? Mi a véleményed rólla? Főleg a várandósággal kapcsolatban.

KépKép
KépKép
fioona

AngyalKrisz, mi a helyzet :?: Beszéltél dokival??

Fióna, nálam nagyon egyszerű a pita-ügy. Én venni szoktam az alapot, szerintem isteni így. Semmi extrát nem szoktam csinálni vele. Leginkább ubit meg sülthusit teszek bele, nekem úgy a legjobb. Van, amikor rakok bele kukoricát, borsót, paradicsomot, paprikát, hagymát, stb... Ahogy épp esik ;)

Kép
ada.

És, hogy melegíted? Üresen vagy már töltve? Sütőbe? Mennyi ideig? Még csak szemezgettünk vele, nem próbáltuk.

KépKép
KépKép
fioona

Én úgy szoktam, hogy megmelegítem a husit, a pitát pedig -mivel szekrényben tartom- csak simán elővesszük.

Kép
ada.

Sziasztok!

Nem beszéltem még a dokival, mivel csak hétfő és csüt este rendel, és sajnos a mobilszáma nincs meg, csak a rendelő száma. A hétfői délutáni kezdésemet viszont elcseréltem korábbira, így akkor el tudok menni hozzá.
Egyébként nem görcsöl a hasam, nem fáj, csak kicsi barnás folyás van. Kávét azt tényleg iszok reggelente, lehet hogy azt el kellene hagynom, és tegnap egy fél algopyrint muszáj volt bevennem, mert már hányingerem volt a fejfájástól.
Remélem nem lesz semmi gond.

Fioona priviben küldök neked időpontokat. Előre is köszi.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!
Most véletlen van net dobok gyorsan egy táblát. ( tegnap mire megcsináltam elment a net)
Aztán jövök, ha tudok.
Fanny
fanny01

Na lányok megyek haza csomagolni :lol:

Benita :(
Azért gyere, ha tudsz, hiányozni fogsz.

Angyal,
szerintem is hívd fel a dokit, különben csak sokat idegeskedsz remélhetőleg feleslegesen!

Kismamik, nem idegeskedni ennyit, árt az albérlőknek :)
Pihenjetek sokat és sétáljatok sokat ebben a szép időben.

Aki tesztközelben van, annak hajrá!

Aki peteérés közelben, annak méginkább :lol: :lol:

Kedden hozom Nektek az Eiffel tornyot :)

Remélem, jó hírekre jövök
(Gondolok itt leginkább Merire! 8) )

Ja és Ág, tegyél sztárfotót tyuntyikáról, ha kapsz!

pusz mindenkinek

Kép
bodzi

Szóval nem megy.
Meri! Ird meg légyszíves az emil címedet, hogy át tudjam küldeni, mert feladom a dolgot. A mostani állapotra aktualizáltam ( Neked megelőlegeztem a pozitív megjelölést!!!) Tudom, hogy már írtam neked, de most nem akarom keresgélni a címed.
Tegnap, hogy a pitáról írtatok, úgy megkívántam, hogy képes voltam elmenni a Tescoba pitát venni. Én is a pitát melegítem mikroban, a hús meleg, a többi zöldséget meg hidegen rakom bele. Még egy kis csípős mártás is csináltam hozzá. Isteni volt!!! Köszi az ötletet. Sűrűbben írhatnátok arról, hogy mit vacsiztok.
Ada, kedves, gyógyszeres kezelés azért kéne, mert öreg vagyok és nekem már nincs időm hónapokat próbálkozni. Március óta spontán nem jött össze, a doki már felírta a Cholstyt, meg valami tüszőrepesztő szurit, peteéréskor adják be és pontosan megmondják mikor kell akciózni és akkor nagyobb az esély. Kata is evvel a gyógyszreel lett babás, csak hát pont ez a probléma, hogy a gyógyszer hatására nagy az ikerterhesség esélye. ( ami nála is bejött, csak az a különbség, hogy ő kifejezetten ikreket szeretett volna) Na mármost... én 41 éves múltam, egy baba még hagyján, de egy ikerterhesség nekem már nem hiányzik az életemből. Szóval ezért kell nekem ezt most nagyon meggondolni, amire már sok időm nincs, mert a mensi 3. napján kell elkezdeni a gyógyszert szedni.( és még ki sem váltottam, mert annyira bíztam benne, hogy nem lesz rá szükség) Most is "gondolkodnom kéne" ahelyett, hogy netezek.
Angyalka! Lehet teljesen ártalmatlan kis barnázgatás is, de lehet a progeszteron hiánya is és az veszélyes, mert a progeszteron felelős a terhesség megmaradásáért az első három hónapban.
( bocsi, ha tudtad, nem akarok okoskodónak tűnni)
Ilyen szép, napos hétvégét kívánok mindenkinek.
Ha találok képet én is teszek fel a kiskutyámról.
Fanny
fanny01

Szóval nem megy.
Meri! Ird meg légyszíves az emil címedet, hogy át tudjam küldeni, mert feladom a dolgot. A mostani állapotra aktualizáltam ( Neked megelőlegeztem a pozitív megjelölést!!!) Tudom, hogy már írtam neked, de most nem akarom keresgélni a címed.
Tegnap, hogy a pitáról írtatok, úgy megkívántam, hogy képes voltam elmenni a Tescoba pitát venni. Én is a pitát melegítem mikroban, a hús meleg, a többi zöldséget meg hidegen rakom bele. Még egy kis csípős mártás is csináltam hozzá. Isteni volt!!! Köszi az ötletet. Sűrűbben írhatnátok arról, hogy mit vacsiztok.
Ada, kedves, gyógyszeres kezelés azért kéne, mert öreg vagyok és nekem már nincs időm hónapokat próbálkozni. Március óta spontán nem jött össze, a doki már felírta a Cholstyt, meg valami tüszőrepesztő szurit, peteéréskor adják be és pontosan megmondják mikor kell akciózni és akkor nagyobb az esély. Kata is evvel a gyógyszreel lett babás, csak hát pont ez a probléma, hogy a gyógyszer hatására nagy az ikerterhesség esélye. ( ami nála is bejött, csak az a különbség, hogy ő kifejezetten ikreket szeretett volna) Na mármost... én 41 éves múltam, egy baba még hagyján, de egy ikerterhesség nekem már nem hiányzik az életemből. Szóval ezért kell nekem ezt most nagyon meggondolni, amire már sok időm nincs, mert a mensi 3. napján kell elkezdeni a gyógyszert szedni.( és még ki sem váltottam, mert annyira bíztam benne, hogy nem lesz rá szükség) Most is "gondolkodnom kéne" ahelyett, hogy netezek.
Angyalka! Lehet teljesen ártalmatlan kis barnázgatás is, de lehet a progeszteron hiánya is és az veszélyes, mert a progeszteron felelős a terhesség megmaradásáért az első három hónapban.
( bocsi, ha tudtad, nem akarok okoskodónak tűnni)
Ilyen szép, napos hétvégét kívánok mindenkinek.
Ha találok képet én is teszek fel a kiskutyámról.
Fanny
fanny01

Sziasztok!

Soha nem írtam, még semmilyen fórumba, de úgy gondoltam most megpróbálom.

Augusztusban volt az esküvőnk, majd nászútra mentünk és beindítottuk a babaprojektet.
Aug. 19-én jött meg utoljára, 29-én indultunk a nászútra. Szombat kellett volna megjönnie, de semmi (hál istennek).

Vasárnap rögtön csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Szerdán ismét csináltam egy tesztet, de ismét negatív lett :( . Viszont nagyon úgy érzem, hogy valami van. Fájdogál a hasam már másfél hete, pedig soha nem szokott. Megnőttek a melleim és fájnak is. Fáradékony vagyok és elég sokat nassolok. Ropika+csoki+ilyenek.

Arra gondoltam, hogy holnap megint csinálok egy tesztet, de nem akarok megint feleslegesen pénzt kiadni.
Szerintetek várjak még?

Előre is köszi a segítséget.
toti77

Sziasztok!
Csak gyorsan írok Fiónának,mert rengeteg a dolgom,de nagyon drukkolok mindenkinek továbbra is!

Fióna!
Én így készítem a pitás kaját. (Gyros-t)

1kg pulykahusi (lehet más is)
6-8 db pita tészta (bolti)
2doboz nagy tejföl
1 doboz tejszín
1 nagy fej fokhagyma
Gyros fűszerkeverék (vagy görög sültek)
Kígyóuborka
paradicsom
hagyma

Elkészítés:

Pulykahusit csíkokra vágod,olajban megsütöd az egyik felét,amíg meg nem pirul addig ne forgasd meg. Szórd rá a fűszert!Ha megpirult,fordíts meg a húsokat és ismét szórhatsz rá fűszert.

Ha kész,tedd félre. Most jön a szósz:
a tejfölt és tejszínt összekevered,teszel bele pici sót,borsot,és a fokhagymákat lereszelve,vagy átnyomva fokhagymanyomón.

Aztán már csak a zöldségeket,hagymát felszeleteled és kész is.

Én nem a pitába pakolom a többi részt,hanem csak mellé teszem és a szószba mártogatom.Ollllllyyyyaaan fincsi,hogy csak na. :D

(ma ez lesz a vacsi nálunk :lol: )

KépKépKépKép
*orsi*

Fanny!
Mitől függ a progeszteronszint? Lehet hogy butaságot kérdezek...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Holnap veszek pitát a tescoba. Nem bírom tovább, ennem kell!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Progreszteron szint? Pajzsmirigy? :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Fanny küldtem privit Neked!

Timi: üdv közöttünk! Nekem utoljára aug. 20-án volt mensim és hasonlóak a tüneteim. Nekem is negatív tesztet sikerült csinálnom. Szerintem hétfőn vagy kedden már nem nagyon tévedhet a teszt. Bár kacérkodom egy holnapi próbával is. De még a holnapi is necces. Azt olvastam, hogy a kimaradt mensitől számított 4-5, vagy 6. napon érdemes tesztelni.

Angyalkrisz: a progeszteronnal kapcsolatban
http://66.249.93.104/search?q=cache:8fi ... =clnk&cd=1

meriann

Angyakrisz: ezt olvasd még el:

http://www.babanet.hu/faq/tervet17.php

Egyébként a babaneten a rendelőben nagyon sok mindenre dokik adnak választ. Ezeket meg szoktam dumálni az én dokimmal is és ugyanezeket mondta, mint amiket itt olvastam.

meriann

Fanny: megkaptam a táblát. Szívesen csinálom. Imádom az excelt.
Köszönöm a pozitív teszt megelőlegezését. Igazad legyen!

Drukkolok, hogy sikerüljön a baba, és sikerüljön a jó döntést meghozni. Gondolom nem könnyű.

meriann

1158944098.76.xls

Nézze meg mindenki magát a táblában és szóljatok ha valakinek valami nem stimmel!

meriann

Jaj Timi, én meg elfelejtettelek köszönteni. Ne haragudj, de most mint látod mindannyian Krisztiért izgulunk, és persze Merinek drukkolunk a többiek mellett. Pedig még akartam is mondani, hogy akkor a Krisztivel 3-an pont egyidős terhesek lehetnénk. :wink: Igaz nekem 1 nappal hamarabb jött meg utoljára, de ez nem számít. :lol:
Szóval gratulálok az esküvődhöz, és immár neked is drukkolok! Szerintem jó esélyed van a babára! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Bocsi de Orsinak van egy fia. :!:

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?