Új privát üzeneted érkezett!

Igen,kislányt,de csak nagyon kis körökben leng ki. Neked jelez?

KépKépKépKép
*orsi*

Bizony én se tudok, csak akkor varrni, mikor apa itthon van, és lefoglalja a Lillát. Egyből ott zavarok.
Kép

Én sztereccses anyagot vettem. Igaz 100% poli, de ez volt a legnyúlósabb. Meriann tanácsára több lesz mint 20 cm széles az tuti, de még nem állt össze a fejembe, hogyan is legyen. De nagyon nem izgulok, mert 400Ft alatt volt az ára, úgyhogy kisérletezgethetek nyugodtan. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Nekem is kileng, kisfiút mutat.Háát, nagyon kiváncsi vagyok hogy működik e.Remélem igen :wink:
Mióta próbálkoztok kistesót?

Kép
vani

zavarok=zavarog :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona!De édi a kislányod!Én is szeretnék ilyen cuki babát!!

Kép
vani

Jó reggelt!

Ma egész nap nem leszek gép közelben :( .
Azért gondolok ám Rátok!
Remélem mindenkivel minden ok.

Továbbra is lehet drukkolni nekem ezerrel !
Köszönöm az eddigi drukkokat, meg ++++-t, mert úgy tűnik használ! Pusz-pusz

meriann

Szép jó reggelt mindenkinek! meriann megy a drukk ezerrel :lol: meg persze mindenkinke van valaki közületek aki a Szabolcs utában akar szülni?
erzsebet0312

Jó reggelt Lányok!

Merike :D :D További pozitív energiák és angyalkák tömkelege elküldve!
Persze a többieknek is :wink:

Fióna :D Lillácska nagyon talpraesett kiscsaj, hogy már varrogat :wink: :D Én úgy tudom, hogy a szocpolt akkor is lehetigényelni, ha nem vagytok összeházasodve, csak kell tenni valami élettársi nyilatkozatot, vagy mit :oops:

Mi újság veletek? Nekem szép senfdesen etlnek a napok, gyűjtjük az energiát a közeledő pé-re:):):):))
Millió puszi

porsika

Jó reggelt Lányok!

Orsi,
bár én nem 22 vagyok, de én is nyilas :)
Megy a drukk neked.

Vani, Meriann,
drukk-drukk

Fiona,
óvatosan azzal a bringázással!
Ez a kislány egy tündér :)

Porsi,
Mindent bele :oops: :lol:

Kép
bodzi

Meriann!
Itt már tuti, hogy babóca van! Drukkolok+++++

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

No jó reggelt!

Bodzi, szuper pasid van! :lol:
Figyu, mindenkinek mondom, hogy az iwiwn ragota-ként is megtaláltok, asszem :-)

Áááá, nem arcátültetés volt, csak alaposan előkészíti az arcbőröm: masszázs, imádom. Most volt mellkas és lábmasszázs is!
DE, a ragyázás 2 órát vett igénybe. Gondolhatjátok...volt mit. A hátamon nekem is szép pattik vannak, de az arcom...az valami csoda. Volt egy pillanat, amikor elszakadt a cérna, és rákiabáltam szegény kozmetikuslányra (már több éve ismerjük egymást, jóbarátok vagyunk, tud mindenről). Kifakadtam, hogy most már elég lesz, és nagyon durcás lettem...
Aztán elnézést kértem a hisztizés miatt...és folytattuk egy pici szünet után.
Amúgy is többször olyan érzésem van, míg Nála vagyok, hogy úgy megverném... aztán persze mindig átgondolom, hogy szegény csak a munkáját végzi, nem mellesleg az én szépségemért küzködik :oops:

Amúgy békés lány vagyok :twisted: Nem vagyok az a verekedős fajta.

Más nagyon nem történt.

Csibe: nyugodj meg, a lényeg a lazaságon van. Találj más célokat, kezdj bele új dolgokba, tereld el a figyelmedet. Ne a gyerek legyen a cél, az csak része legyen (egy nagyon fontos része) a kapcsolatnak. Menj el tanulni valamit, táncolni, bármit, ami értelmet ad az önálló életre!!!!!!!!!!!

Meriann: én továbbra sem kételkedem.

Fanny!!!!!!!!!!!!!!! Mi ez a depis hangulat?! Nem vagy Te ilyen!
Ha még nem jött meg...nincs veszve semmi. DE ha megjön, akkor sincs!

Mesélek valamit: jártam Reikire, és ott mesélte egy férfi, hogy a felesége mindenképp szeretett volna egy második gyereket, de persze nem jött össze. Elmentek a Mesterhez, aki azt mondta neki, örüljön, hogy van az az egy gyereke, neki már nem lehet több. A nő hitt a mesternek, elfogadta, hogy ez a sorsa. Rá egy hónappal teherbe esett. Utólagosan megbeszélték, hogy neki erre az információra volt szükség ahhoz, hogy ez a blokk feloldódjon benne. Nem véletlenül esik sok nő lombik program után magától teherbe,

Ada, hááát, nem vagyok az a nádszál kárcsúság, inkább amolyan gömbölyke itt is ott is. Na most aztán már amott is az leszek :-)

A gyomrom elég ramaty. Neeeem, nem hányok, csak folyamatosan bizonytalan. Nem kívánok semmit, de mégis. Van kaja, amire gondolok, és fújjjjjjjjjjj, és a többség ez. Már harmadik napja fent virrasztok fél 4 körül. Többnyire a gyomrom miatt. Mert este telezabálom magam :roll: Dehát ha éhes vagyok :?: :!:

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!!!

Szeretnek csatlakozni Hozzatok! :)
Iden augusztusban volt az eskuvonk draga ferjecskemmel,es utana ugy dontottunk,johet a baba,ez volt az elso honap,hoyg nem vedekeztunk,de sajnos ma tobb napi keses utan,megjott.
Kicsit elkeseredtem,mert ez a par nap remenyt adott,es annyira de annyira szeretnenk!
De hat itt mindenki babat szeretne,tudom!!:-)Ugyhoyg tudjatok mirol beszelek! :)
Egyebkent 26 eves vagyok.
Olvasgatlak mar Titeket egy honapja kb,es lattam,hoyg nagyon jo kis tarsasag van es,hoyg jo a babasodasi arany!Igy gondoltam,nekem itt a helyem! :wink:

Minden Kismamanak nagyon-nagyon gratulalok,es remelem en is hamarosan atelhetem ezt a csodat itt Veletek!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

szia Arwen07 üdv itt minálunk én is még csak most csatalkoztam pár napja de nagyon jó itt nekünk is most volt az esküvőnk júliusban úgy hogy mi is várjuk a babyt. :lol: de nagyon jó babásodást
erzsebet0312

[quote="erzsebet0312"]s írta:erzsebet0312zia Arwen07 üdv itt minálunk én is még csak most csatalkoztam pár napja de nagyon jó itt nekünk is most volt az esküvőnk júliusban úgy hogy mi is várjuk a babyt. :lol: de nagyon jó babásodást

Szia!:-)
Akkor Te is friss hazas vagy :lol:
Neked is mielobbi babasodast kivanok!!!!!!

Olvastam itt vmi ingazasrol,ez micsoda?

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok, jó reggelt!

Ágota én tényleg várom ám a képet a kutyusodról! :wink:
Akkor gondolom most még szebb lettél. Jó sokat szenvedtél érte elbeszélésed alapján. :(
Én is úgy vagyok az evéssel mint te. Éhes vagyok, de nincs kedvem enni semmit se. :? Gondolkodok mi esne jól, de minden csak :x érzést vált ki belőllem. Azért reggel legyűrtem egy lekváros kenyeret ami tegnap reggel még jól esett. Ma meg majdnem visszajött. :evil:

[quote] írta:Nem véletlenül esik sok nő lombik program után magától teherbe,

Vagy akár örökbefogadás után. Pont a Tibornak volt egy ilyen ügyfele. Örökbe fogadtak egy babát Tibor javaslata alapján, és nem sokára lett sajátjuk is.

Porsi kedves vagy. Igen a Lilla után simán megkapnánk, de ha már van a pociba is egy...... Egyébként majd összeszedem lelki erőmet, és megnézem a www.magyarorszag.hu -n, de eddig nem volt idegzetem ott turkálni. :evil: Gyanitom nem 2 perc míg kiigazodom.

Meriann nem akarlak sürgetni, de olyan szívesen látnám már a + teszted.

Arwen üdv! Mit mondhatnék! Én (mi) is nagyon szeretjük a Gyűrűk Urát! :P

Ja, kész lett a poci takaró. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Fióna!
Nagyon aranyos Lilla! :lol:
Köszi az infót varrás ügyben.Nekem van itthon pár méter szteccses anyagom. Majd kikísérletezem a szabásmintáját...valahogy....
Hátha nekem is szükségem lesz rá hamarosan:)

Vani!
Én hiszek ebben az inga dologban. Remélem bejön Nektek is!
Nekünk ez a 7. hónap amióta próbálkozunk. Ti mióta?

Arwen!
Üdv,köztünk és Neked is drukkolunk!

Bodzi!
Köszi a drukkot ! :D Te is nyilas? Na akkor már 3-an vagyunk.:) Novemberi vagy?

KépKépKépKép
*orsi*

Fióna! Mutiiii a pocitakarót! :lol:

KépKépKépKép
*orsi*

Koszi Csajok!!

Barcsak nekem is mar a pocakra valo anyagot kellene nezegetnem!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Kép

Kép

Kép

Nem nagy szám. Végül dupla rétegűre varrtam, így kifordítható, attól függően melyik színt akarom hordani, és melegebb is.
Bár nem igazán adja vissza a kép a színeket. Még gondolkodom, hogy beráncoljam e a két oldalán, mint az eredetieket, de így is hordható. :wink:

Kb. 35×90-es téglalapbot szabtam, mivel 105cm-es a csípőm. :cry: :oops: (de 174 cm magas vagyok hozzá) (igen, ez most magyarázkodás :oops: )

KépKép
KépKép
fioona

Orsi,
Decemberi vagyok.

Arwen,
üdv!

Fioona,
szerintem jó lett a pocitakaro. Egyszerű és praktikus :)

Kép
bodzi

Nagyon szupi lett,és ötletes is,hogy kifordítható!
Gumi van benne,vagy anélkül is megmarad a pocin?

KépKépKépKép
*orsi*

Én nem tettem bele gumit, mivel így is kisebb a csípömön, mint amekkora az. Igaz derékban bő, de lazára, ráncosra véve lejebb tolom kicsit, illetve azt a részt egyébként is takarja a felsőm, így feleslegesnek éreztem.

KépKép
KépKép
fioona

http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=22230

Könyv ajánló. Most találtam rá.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Szia Arwen!
Én is új csatlakozó vagyok, 2 napja kerültem be a társaságba, és szintén friss házas :) Sok sikert nektek is!

Fionna, tök jó lett a takaród, nekem nagyon tetszik! Szerintem tök ügyes vagy ;) És nagyon édi a kép is Lilládról, hamarosan biztos ő is olyan ügyi dolgokat fog varrni, mint az anyukája.

Lányok, nálatok mi volt a mai menü? Én pitát csináltam, tettem bele sülthusit, meg uborkát. Immádooom így :) És már tök rég csináltam... Viszont alig, hogy leírtam tegnap, hogy mennyire korán kelő vagyok, ma, miután a párom elment dolgozni, visszaaludtam és csak 11-kor keltem. Jól esett ez a kis pihi. Utána meg takarítottam meg porszívóztam. Utóbitt utálom, be kéne szerezni egy normális porszívót is valamikor :? De legalább ezzel is megvagyok!

Mindenkinek ezer drukk, akinek szüksége van rá!!!

Kép
ada.

Szia Ada. te dolgozol valahol vagy nem? hol laksz? írj
erzsebet0312

Arwen, Isten hozott köztünk! Csatlakoznék Fiónához, szintén nagy Gyűrűk Ura-fan vagyok...:) Remélem hamarosan tele leszünk kis tündékkel (Ágota pocijában már van egy, akit konkrétan így is fognak hívni;) )

Ada :D Annyit eszem mostanában, hogy valami borzasztó, és még terhességre sem tudom fogni, úgyhogy ne írkálj nekem ilyeneket :D :D :D De tök véletlenül ma este én is pitát tervezek;)

Fióna, nagyon szép a kis pocitakaród, nagyon ügyi vagy! Gyűjtöm már én is az ötleteket, remélem mielőbb szükségem lesz rá:)

Sok puszi mindenkinek

porsika

Erzsébet, nem dolgozom még, tanulok. Kicsit húzos így a babavállalás, tudom, de így állapodtunk meg a párommal, és szerintünk menni fog a dolog. Nagyon remélem, hogy valóban így lesz! Te mit dolgozol? Én egyébként Mányon lakom.

Porsi, jó étvágyat neked! :) És te mit tervezel a pitába tenni? Nekem csak néha van ilyen "éhségrohamom", akkor annyit tudok enni, higy húú... :oops: Viszont alapjában véve nagyon keveset eszem, anyu fel is hívta rá a figyelmemet, hogy reméli, tudom, ha összejön a baba, ezt így nem lehet csinálni, normálisan kell étkezni. Akkor majd úgy is fogok ;)

Kép
ada.

Ja, már akartam írni:

Fióna, Porsi, csatlakozom a Gyűrűk ura fanok táborához, imádom :) Nekem a 3. része a kedvencem, olvastam is a könyveket, és moziban is voltam mindhárom részt megnézni, meg persze meg is vettem őket :) Nagyon szeretem.

Kép
ada.

:lol: :lol: :lol:

Hat gondolom kitalaltatok,hogy en (mi) is szeretjuk nagyon a Gyuruk Urat!!!:)

Hello Ada:)De jo,hogy meg egy friss hazas:)))
Akaartam en is kerdezni,hogy hogyhogy Te otthon vagy?Nem dolgozol..de megeloztek :)
En a 2. diplomat tervezem a baba mellett,de majd meglatjuk mennyi energiam marad :)
En majd most eset fogok fozocskezni kicsit,egy jo kis zoldseglevest kivantam meg,karfiollal,repaval,karalabeval..igy azt fogok fozni.

Porsika:)Koszonom szepen!
Kis tundek,ez aranyos:))Es tenyleg Tunde lesz Agota babaja?De jooo:)

Remelem Csajok nem zavar Titeket,hogy nincs ekezetem,de ilyen a laptopom,ez van! :(

Fiona ez a pocitakaro tok jo!
Pont ma lattam reggel az utcan egy kismaman ilyet,es annyira jol nezett ki,sztem tok trendi!!!! 8)

Kép

Kép
arwen07

Hahóka,

jéééé, Porsika, télleg! Tünde :-) ebben az aspektusban még nem gondoltam erre a névre. Így még szebb!!!!!!!!!!!!!!!!

No íme Bogyóka:
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
ragota

Szia Agota!
Ez a kutyus meg vmi zabalnivalooooooooooooooo!!! :D
Es ha fiu lesz,hogy fogjatok hivni?Mar az is megvan?

Kép

Kép
arwen07

Huuu csajok,en most ertem haza,mert elobb eljottem bentrol.
De mivel ma megjott a Mikulas igy teljesen kesz vagyok...es akarok fozni,vasalni,mosni,agyat huzni,takaritani......aaaaaaaaaaaaa
Pedig muszaj lesz osszeszedni magam..

Ti melyik hazimunkat "szeretitek"?Es melyik az,amit gyuloltok?

En pl fozni imadok,mosogatni is egeszen szeretek(persze nincs mindig kedvem),de vasalni kifejezetten utalok!!!na meg ablakot pucolni... :evil:

Kép

Kép
arwen07

Ág,
Olyan édi az a kutyuli. :)
Nekünk németjuhászunk van, de már 2 éves és akkora dög!
De imádnivaló :)

Házimunka...
Én ebben is szerencsés vagyok. Kedvesem, mindenben segít, úgyhogy nem szakadok meg. Én szeretek vasalni. Amit uuuuutálok valamiért az a mosogatás. De szerencsére az én drágám bevállalta, úgyhogy már vagy egy éve nem mosogatok :)

Kép
bodzi

Szia Bodzi!!

Akkor Te jossz hozzank vasalni,en meg bevallalom Nalatok a mosogatast :wink:
Jo,hoyg a Kedvesed tud Neked segiteni,van kedve es ideje ra.

Nalunk ferjem egy etterem igazgatoja,igy tavasztol oszig,jo ha ejfelkor hazaer(de inkabb kesobb,plane ha ceges redezveny van,vagy eksuvo stb..).Eszembe sem jut,hogy segitsen.
De egyebkent o is ilyen tipus,es emiatt is imadom!!
Amikor olyan szitu volt,vagy volt ideje,abszolut segit!

De normal esetben mindent en csinalok itthon,de engem nem zavar,hisz tudom,o mennyit es milyen stresszes, felelossegteljes melot vegez...meg valahogy szamomra ez olyan noi dolog:)

Kép

Kép
arwen07

szia én porszívózni utálok jajj nagyon de olyan a szőnyegünk hogy minden meglátszik rajta :roll:
arwen07 ne szomorkodj nekem is megjött a mult hónapban teljesen letörtem pedig még csak most álltunk neki. Aztán új ciklus újabb remények sikerülni fog hidd el és majd együtt írkáljuk a terhes sztorikat :wink: na a mostani lesz a miénk hidd el az október fel a fejjel puszika
erzsebet0312

[quote="erzsebet0312"]s írta:erzsebet0312zia én porszívózni utálok jajj nagyon de olyan a szőnyegünk hogy minden meglátszik rajta :roll:
arwen07 ne szomorkodj nekem is megjött a mult hónapban teljesen letörtem pedig még csak most álltunk neki. Aztán új ciklus újabb remények sikerülni fog hidd el és majd együtt írkáljuk a terhes sztorikat :wink: na a mostani lesz a miénk hidd el az október fel a fejjel puszika

Edes vagy!!!
Nem csinalsz vonalzot,hogy lassuk hanyadik napnal jarsz?
Szerencsere nalunk vilagos a szonyeg,iyg nem olyan kenyes szoszkre meg ilyesmi,de regen meg otthon a "lanyszobamban"sotetkek volt a szonyeg...hat az vmi horror volt..
Minde hajszal,szosz meglatszott,lehetett kb 2 napont aproszivozni..szupi volt.
De olllyan jol nezett ki a szonyeg,hoyg erre nem gondoltam,mikro megvettuk.
Akkor mondtam Anyunak,ha egyszer elkoltozom innen,ne engedd soha,hoyg sotet szonygete vegyek!!! :D
Hat igy a lakasunkban nincs is sotet szonyeg,de majd a hazunkban sem lesz az tuti!:)Pedig tok jol neznek ki :(

Kép

Kép
arwen07

Egybekent meg ma mikor mondtam Dragamnak,hoyg megjott,lattam rajta,hogy egy kicsit elkenodott.
De aztan mondtam neki,hogy de hat ez az elso honap volt Dragam,nemsokara sikerul!
De olyan rossz volt latni rajta..

Es azt nem tudom,hogy ot,hogy fogom "motivalni",mert nehoyg aztan o elkenodjon nekem,mert Tole kell az ero:)
En ugy erzem fel tudom magam porgetni,es pozitivan allni a dolgokhoz,meg nem ragorcsolni,de neki is pozitivnak kell lennie.
Meg azt sem akarom,hogy errol temazzunk,az sem jo....

Kép

Kép
arwen07

nem tudom hogy kell ha segítesz akkor csinálhatok de nem is értem mit kell jelölni rajta :cry:
erzsebet0312

megyek holnap jövök délután letelt a műszakom puszi mindenkinek
erzsebet0312

Arwen,
ez a jó hozzáállás.
Mi már a többiekkel megbeszéltük, hogy miénk az októberi babaeső, természetesen Veled együtt :lol:

Mi kedvesemmel együtt jövünk-megyünk :)
Mindig behoz és hazavisz, ezért úgy vagyunk vele, ha együtt csináljuk a házimunkát, hamarabb kész van és többet lehetünk együtt :)

Na menek haza, holnap újra itt!

pusza mindenkinek

Kép
bodzi

[quote="erzsebet0312"]m írta:erzsebet0312egyek holnap jövök délután letelt a műszakom puszi mindenkinek

Puszi,majd megdumaljuk ezt a vonalzo ugyet:)

Kép

Kép
arwen07

sziasztok lányok!

arnew:ne aggódj nekem sincs minden nap kedvem főzni, de sajnos muszály.egyidőban hordtuk az ebédet, de a család nem volt megelégedve,így kénytelen vagyok minden nap főzni.
ne szomorkodj nekem is megjött, de majd a következő hónapban hátha sikerül :roll:

lányok! hogyan kell ingázni?

meriann:neked milyen stádiumban van a babagyártás?
A friss házasoknak pedig gratulálni szeretnék! :lol:
timea toszegi

[quote="bodzi"]A írta:bodzirwen,
ez a jó hozzáállás.
Mi már a többiekkel megbeszéltük, hogy miénk az októberi babaeső, természetesen Veled együtt :lol:

Mi kedvesemmel együtt jövünk-megyünk :)
Mindig behoz és hazavisz, ezért úgy vagyunk vele, ha együtt csináljuk a házimunkát, hamarabb kész van és többet lehetünk együtt :)

Na menek haza, holnap újra itt!

pusza mindenkinek

Oke,benne vagyok ebben az oktoberi babaesoben.))))

Nalunk is megvan ez a reggel bevisz es delutan ertemjon-dolog:)Csak nalunk egeszen mas az eletritmus mint masoknal az etterem miatt...
Igy gondolom sejted,hogy takaritani nincs ideje :lol:

Viszont a leves mar fo,es a konyhaban is rendet raktam mar:)
Megyek agyat huzni... :?

Kép

Kép
arwen07

Szia Timea!

Koszi a gartulaciot, jo erzes meg mindig ezt hallani:)

OOO a fozes miatt cseppet sem aggodom,ha tobbet vagyunk itthon,tobbszor fozok,ha kevesebbet,akkor meg ritkabban :)
A ferjem az etteremben eszik egesz nap,es ha ott vagyok en is,pl hetvegen,akkor en is,igy arra nincs sok gondom :)
Napkozben es a munkhelyen menzan a ebedelek.
Csak imadok fozni,es ha kedvem tamad,fozok (a meg amikor kell :D )

Optimista vagyok en is a kovetkezo honapot illetoen!!!! :wink:

Ez az ingazas engem is erdekelne :roll:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Nagyon köszönöm az elismerő szavakat. 8)
Üdv a legujabbaknak. Most kicsit megint zürös, ki-kicsoda, de idővel memorizálom. :roll: A Gyűrűk Urát én is olvastam könyvbe, és hát ahhoz képest nem annyira jó a film, de györörűen forgatott. Szerintem mindenképpen el kell hozzá olvasni.
Hát én főzni nem szeretek mindennap. Amikor rámjön élvezem, de a mindennapi rutint utálom. Főleg mostanában, mikor a Lilla már válogatósabb.
Én mosni szeretek, teregetni, meg vasalni. Persze ehez hozzájárúl, hogy általában csak a bébi ruhákat kell vasalni.
Szerencsére Laci is sokat segíteni, de azt nem szeretem mikor mosogat. Az nem férfias. Persze nagy hassal kénnytelen leszek átadni neki. De az más.
Ezt a pita dolgot részletezhetnétek. :oops: Hogy mit? MIndent!

Ágota nagyon aragyos Bogyó, és a neve is igencsak illik rá!
A nevekről jut eszembe!

A Tünde név asztrológiai jelentéstartalma:
"Életfeladata az emberekről való gondoskodás.Ez mindig kettőséget mutat. Mert egyrész erős és határozott lesz, amiért vonza azokat az élethelyzeteket, ahol segíthet másokat. Mindig rászorulók veszik körül. Gyakran emlegeti, hogy kihasználják, de valójában ezt ő szeretné. Szeretettel és odafigyeléssel fordul az emberek felé. A másik oldalról viszont hárítja, és tolja el magától az ilyen helyzeteket. Ebben az esetben gondot okoz az anyaság és a befogadás. Könnyebben választja a karriert és az üzletasszonyi szerepeket. Érzelmileg nehezen nyílik meg, emiatt fontos a biztos és hűséges párkapcsolat. Veszélyeket a makacssága és merevsége okozhat."

MIndenkinek drukkolok!!!!!!!!! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Üdv az új tagoknak! Mielőbbi babásodást Nektek is!

Ragota: tündéri kutyid van. Nekem is volt egy fekete puli, Filkó avagy Prücök Panna, de sajna nincs már velünk. Viszont nem fér belém van két elhíresült kutyilim. Mert ám nagy kutyabolond vagyok. Van egy borjú méretű Nimródom, aki kaukázusi és bernáthegyi keverékem, no meg Pacsker aki egy ónémetjuhász keverék. Voltak már Nők Lapjában együtt, de Pacsekos volt már a nap kutyája, Maximában, Kutyamagazinban. Na, jó igaz gazdi kereső rovatban, de akkor is. :lol: Majd elfelejtem reklámoz egy kutyakonzervet is. Akit esetleg érdekel, hogy néznek ki:

http://gallery.site.hu/u/Nimrod/palbum2 ... 5.JPG.html

http://gallery.site.hu/d/780535-2/IMG_4395.JPG

Fioona: gyönyörű szép Lilla. Ügyi vagy a pocaktakaróval. Ha akarod én is lefényképezem az enyémet és megmutatom.

Még mindig drukk. Elvileg ha szigorúan számolom 2 napot késik, de kibírom a tesztet tutira és csak jövő héten csinálok, ha még aktuális lesz. De remélem szükségem lesz rá.

Akik az ingázást keresik, nézzetek oldalakkal vissza többször is le lett írva!

Nagyon drukkolok mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++

meriann

Úgy belemerültem a kutyikba, hogy nem is írtam nekem a konyha a gyengém. Viszont bográcsolni, meg kenyeret sütni, akár kézzel dagasztva is, azt szeretem.
A hússal nagy gondjaim vannak. Nyersen majd belehalok hozzáérni. Nem is vagyok oda a húsos kajáért. Talán ez is közrejátszik, hogy nem szívesen főzögetek, mert a párom meg húst hússal enne, nekem meg az sem tűnik fel, ha egy hónapja nem ettem húst.

Erősségem a mosás, vasalás (nagy rutinom van az egyenruha miatt) és takarítani is szeretek. A párom szerint mosási szenvedélyem van. A cipőtisztítás viszont már hobbim. Éjjel kettőkor ha hazajövünk, akkor is képes vagyok kívül-belül, alul-felül kitisztítani a cipőket. Ez a kedvencem. Mosogatni viszont nagyon nem szeretek. A konyha helyett inkább autót szerelek. De szerencsére a páromnak pont az én gyengeségeim az ő erősségei. Így nincs gond.

Na, megyek szunyizni, mert halálosan fáradt vagyok, hosszú napom volt. Jó éjt!

meriann

Fiona, a kislanyod tenyleg egy kis cukimano!!!!!Nagyon helyes!
Es ahogy ott terdel szakerto fejjel a varrogepnel... hat az vmi csucs :lol:

Meriann,megneztem a kutyikat:)naddddon szepek!!!!!!!:)
Nagyon drukkolok,hogy baba legyen a dologban!! :wink:
Miota probalkoztok?
Az ingazast meg megkeresem!!!Kosziiii!!!

Kép

Kép
arwen07

[quote="meriann"] írta:merianngy belemerültem a kutyikba, hogy nem is írtam nekem a konyha a gyengém. Viszont bográcsolni, meg kenyeret sütni, akár kézzel dagasztva is, azt szeretem.
A hússal nagy gondjaim vannak. Nyersen majd belehalok hozzáérni. Nem is vagyok oda a húsos kajáért. Talán ez is közrejátszik, hogy nem szívesen főzögetek, mert a párom meg húst hússal enne, nekem meg az sem tűnik fel, ha egy hónapja nem ettem húst.

Erősségem a mosás, vasalás (nagy rutinom van az egyenruha miatt) és takarítani is szeretek. A párom szerint mosási szenvedélyem van. A cipőtisztítás viszont már hobbim. Éjjel kettőkor ha hazajövünk, akkor is képes vagyok kívül-belül, alul-felül kitisztítani a cipőket. Ez a kedvencem. Mosogatni viszont nagyon nem szeretek. A konyha helyett inkább autót szerelek. De szerencsére a páromnak pont az én gyengeségeim az ő erősségei. Így nincs gond.

Na, megyek szunyizni, mert halálosan fáradt vagyok, hosszú napom volt. Jó éjt!

Ugy latom ebben hasonlitunk,en sem vagyok vmi nagy husevo. :wink:
Ha eszem hust,akkor is szarnyast vagy halat,de a voros hust nem igazan szeretem...ellenben a ferjecskem meg belszin es tarsai ezerrel:)Na meg minden fele hus!!!!!
De megfozok en barmit:)

Mosni en is szeretek,mert a gep mos:))))
A vasalas meg....nekem is van gyakorlatom,mivel a ferjem oltonyben jar mindennap dolgozni....van hogy egy nap meg inget is valt..ugyhogy egy heten 10 siman osszejon!
Na olyankor mar nagyon frusztral,az is ha rajuk nezek....ahoyg vadlon lognak a vallfakon es arra varnak,hoyg kivasaljam oket...
En meg minden mast elejuk veszek :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Hát csúcs képekkel teli vagyunk! De várjatok csak, nem sokára a ti gyerkőceiteket is nézegetjük! Kívánom mihamarabb. :P

Vki írta az ablakpucolást. Na azt én is utáltam, de már szeretem. Illetve nem magát a pucolást, hanem, hogy milyen könnyű lett. Mikroszálas kendővel takarítom. Nem fogjátok elhinni mennyivel könnyebb. Elég a tiszta víz, vagy, ha nagyon koszos az ecetes estleg citromos víz. Nem kell pucebálni, nem marad foltos, vagy csíkos. És mindent másra is lehet használni. Kád, bútor, monitor...stb.

Meriann megnéztem a kutyusokat! :wink: Hát, nagyon szépek. Nekem egyépként is tetszenek az ó német kutyusok. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?