Sziasztok lányok!
Jól vagytok???
Nálam minden oké, ma kaptam 2/3 ampulla choragon-t. Kicsit érzem a hasamat. Nem fáj, nem is görcsöl, csak érzem, hogy van. Ennek kifejezetten örülök, az előző kettőnél az égvilágon semmit sem éreztem! (bár ez sem jelent semmit, mert az 1. neg lett, a 2. meg poz.)
Annyira bízom most! Úgy érzem, össze fog jönni.
Lola!
Tudom, hogy könnyű mondani, de egyszerűen ne törődj vele! (mármint a férjed ökörségével) Látod, másnapra elmúlt. Nem éri meg az idegbajt! Most viszont alkalmazhatsz egy kis lelki terrort!
Ne bizonytalanodj el, biztos, hogy ő is szeretné a babát! És téged is nagyon szeret! Csak hát a férfiak nem bírják a stresszt és behülyülnek. Nem, mintha ez mentség lenne, inkább csak magyarázat!
Az én uramon úgy jön ki, hogy nem alszik éjjel, tegnap is fél 2-kor még a tévét leste kínjában. Aztán mikor fél 6-kor kelnie kellett, olyan volt, mint a mosott sz..!
A napokat meg ugyanúgy kell számolni, mint a ciklusnapokat : az 1. nap a beülti napja. Így kijön az időpont!
Hajnóca!
Mi lesz veletek??? Nem úgy néz ki, mintha kialakunának a dolgok!
Szerintem mindenesetre ne siesd el, ha letelik a határidő, ha nem. Ha kell még idő, akkor várj!
De a válás időpontja vészesen közeleg! Jaj, de nehéz lehet ez!
Julika!
Ez nagyon szuper!
Csak örülj is, ne törődj semmiféle százalékkal! Az úgyis csak statisztika, még 1% esélynél is lehet, hogy pont Te leszel az az 1! Nem jelent igazából semmit!
Elvileg holnap lesz a beültetés, ugye? Utána is dolgozol majd? Szorítok Neked is!
Lexa!
Pihizz sokat! Gondolok Rád is!
Wandrea!
Ígérem, nem dobunk ki a topikból, ha spontán babát csináltok! maradhatsz tiszteletbeli beültis!
Nehogy ez tartson vissza!
Tényleg imádom az ilyen időt, ekkor vagyok aktív meg jókedvű. A férjem is ilyen. Mi ellennénk napsütés nélkül egész évben!
Gyöngyi!
Jó, hogy itt vagy! Írj csak gyakran!
Csináj mégegy tesztet és megnyugszol! 1000%, hogy minden oké! Ha nem így lenne, éreznéd!!!
Vikimi!
Remélem, építkeznek odabenn!
Mikor izgulhatunk már érted is???
Megjött anya, majd még jövök!