Sziasztok!!
Hu csajok annyít kéne visszaolvasnom,hogy remélem megbocsájtjátok,hogy nem reagálok senkire,de őrülök,hogy végre íde jutottam!Miron valami csodára hatásos modon 7 ora ota alszik,ezért tudok most jőnni,de csak annyí ídőm van mig Kíra kiáztatja a seggét utána még gyakorolnunk kell!
SAjna Kíra kisasszonynak csak addig tetszik a suli amig csacsoghat a csajokkal,a tanuláshoz nem fűlik a foga,főleg itthon ugy kell nyuzni őt,és ráadásul mindent ősszecsap!Már van két zőld pontja ís,pedig mégcsak 2 hete van suli!
Hétfön beszéltem a tanárnénivel aki kb ugyanezeket mondta el,hogy figyelmetlen és passziv.Hát ez van,bizonyára rám hasonlit ebbe!Viszont a matekkal nincs gond,azt űti-vágja és csak a matek házit akarja csínálni!Azt mondta a tanárnő,hogy addjak még neki néhány hetet,ne nyuzzam őt annyíra,mert ebbe bele kell rázodnia!Föleg azért bosszant a dolog mert mindig kis nyugís,rajzolos festős volt,sokat űlt az iroasztalánál,sőt már két éve vettem az iskola előkészitő fűzeteket,és mindig őrőmmel csínálta!!Nem tudom mi lelte??!!!
A némettel síncs gond azt is szereti!
Na ennyít a sulirol!
Hétvégén voltunk Apával kettesbe Pécsen!!Nagyon jó volt,csak az a baj,hogy bnőm olyan sűrű programot csínált nekünk,hogy fáradtabban jőttünk haza mint amikor elindultunk!!Szó szerint egy percet nem űltünk!De azért kikapcsolni síkerült!Mondanom se kell Miron belázasodott péntek este,ami vasárnap reggelig tartott,de mind emelett jókedvű volt és nem is hiányoztunk neki "annyíra"!
Képzeljétek még mindig nincs autonk,és most már az igazgatonál van a dossziénk aki egy faragatlan tusko!!Ne is álmodjunk kompenzácionak téligumi szettet,mert azt nem fogunk kapni,de tud adni az első két ajto ablakára légterelőT
Aminek db-ja 5500 ft!!Nevetséges!!Mikor kőzöltem vele,hogy azok után hogy már két csekket feladtam a téligumi,már minimális ajándék,erre közölte velem,hogy ki mondta,hogy adjam fel azt a két csekket!Mondtam,hogy jó akkor beviszem és fizessék vissza erre meg azt mondta,hogy ugy már nem működik,mert elötte kellett volna a banktol fizetéshalasztást kérni!Persze ezt a kutya nem mondta nekünk,én meg nem akartam felszólitásokat kapni a banktol igyhát fizettem!Még mindig nem tudott mit mondani,hogy mikor lesz kocsínk,de gusztustalanul modortalan emberel beszéltem!Most éppen keresünk valakit aki tudja mit tudunk ilyen esetben tenni,mert ezt nem haggyjuk annyíba!Szerzödés szerint már aug 4-étöl van autonk!
Ha van őkletetek,szivesen fogadjuk!!
JUC!!
Nagyon csínik a fiuk!!Biztos jót buliztatok!!
Tamesz!!
Nagyon szép nagy pocid van!!A kíra ís ficánkolosabb volt anno mint Míron!!
Annál nyugisabb lesz ha kijőn!!Majd meglátod,mennyível más egy csajszi!!Most ugy vagyok vele,hogy Miron amiért ilyen őrdőg,biztos nem lesz ilyen gondom vele a tanulással!!Na jo ez csak képzelgés!!
De azért nem könnyű!!Én teljesen kivagyok,már citromfűteát iszogatok,és ugy esem este az ágyba mint egy rongy!!
De majd belejővők,akkor talán megint visszatérek kőzétek,nemcsak két hetente egyszer!!
Azért néha beolvasgatok,de ez tényleg minimális,ráadásul Apa munkahelye,olyan hogy nem tudni mikor jőn haza,ma pl este 7-kor és reggel 6-ra ment!!Ezt ís meg kell szoknom,hogy mindent egyedül,kocsí nélkül!!
Na jó,véget vetek ennek a panaszáradatnak,megyek DER-DIE-DAS.-t tanulni Kírával!!
Szoval,ha tudtok valamit segiteni,kocsí ügybe szivesen fogadom!!
Lépek,mert nem lesz okos lányom!!
Szép napokat mindenkinek!!