Sziasztok csajok!
Köszi a gratulációkat, fura még az egész, alig merem elhinni, sőt néha (talán percekre) elfelejtem, és tök jó, amikor újra rádöbbenek, hogy ez a valóság!!!!
Hajni:) Hármat kaptunk vissza 5 naposakat, az egyik sokkal szebb volt mint a másik kettő -szerintünk Ő a bébi
, de persze nem lehet tudni...
a Wow egy tenyésztési eljárás, ahogy összeengedik őket, berakják egy "fészekbe", és öt napig meg sem nyitják. Nem is tudtuk, marad-e vagy sem, tiszta ideg voltam. Állítólag kémiai úton kapcsolatba kerülnek egymással, azaz kommunikálnak már ilyen korán a tesók, és ez segíti őket a megmaradásban és a fejlődésben is. Egy tök új módszer, de ahogy a statisztikát hallottam, nagyon hatékony!!! 10-ből 7 terhesség!!! Szóval, nekünk ez jött be.
Drága Zsebi
Vonalzót még nem teszek, ugyanabból a meggondolásból, mint Wish, megvárom a 12.hetet.. persze már nézegettem őket...
Ja, a táblába tényleg jó bekerülni, és bár van uh-s képem, fogalmam sincs, hogyan kell feltenni...
de azt mindenképpen szeretném, ha a dokim nevét beírnád! Dr. Kőrösi Tamás!!!!
aanda
Gratula az évfordulóhoz!!!! Mivel ünnepeltek???
Már Hajninak írtam, hármat kaptunk vissza, egy maradt meg...
Győrbe csak a 12. héten kell visszamennem kontroll uh-ra, de addig felkeresem az itteni dokimat -aki az inszemeket csinálta- hozzá fogok járni, nála is szereték majd szülni... jövő héten jelentkezek be hozzá!!!!
szép napot Nektek!!!