Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc, ha a 3. fázis a terhességre utal, akkor nagyon jó lenne, ha az lenne! De remegve várom a folytatást! Ha nem megy le nagyon a hőm, akkor van remény. De ha holnapra leesik, akkor szerintem annyi. A 12. DPO-n kiderül, ugyanis mindig akkor szokott megjönni. Vagyis szombaton megtudom, mi a szitu.

Addig viszont gyötör a frász. Mindenesetre akkor volt 36.9 a hőm, amikor beteg voltam. Akkor ez már csak jó jel.

Pusszantalak
Vendég

Sziasztok!

OKriszti: kerdesedre csak most valaszolok, bocsika! :oops:
Nem mindig ebben az egyenruhaban kell hogy jarjon, van egy egyenpolo, egyenrovidnadraggal es ha huvos van akkor meg a koppenyke erre ra. Telre is van egyenpulover meg hosszunadrag. Jo, mi? Csak gyozzek a szulok fizetni a sok ruhat. :lol:
Most pedig 80 eurot fizettunk ki a mesekonyvekre meg a felszerelesre amit meg kellett venni de hat, a gyerekert mindent megtesz/vesz a szulo. :wink:
Koszi az otletet a Clostyval kapcsolatban de inkabb nem. :wink: :lol: Csak kivancsi voltam van-e ra valami mod.

Athiz: De, igen 2 gyereket beszeltunk meg de azert lehet remenykedni az ikrekben :wink: az nem az en hibam lenne, de nincs eselyem, ez csak egy szep alom. Igazabol jo lenne meg egy fiu meg egy lany. hi-hi
Szerintem is szuper a gorbed de komolyan, nagyon drukkolok :!: :!: :!: barcsak, barcsak!!!

Anyapoc: Bolcsivel kapcsolatban minden nap kb. negyed ora ilyen "tanitas" fejlesztes van, vagy meselnek egy meset es utana kerdezgetnek belole vagy ilyen kartyakat mutogatnak, kulonben vagy bent jatszanak vagy enekelnek, tancolnak, rajzolnak, festenek stb. vagy kint az udvaron jatszanak. Ja, es van egy tornaszobajuk is ahol mindenfele akadalypalyakon mennek keresztul. A gyerekek imadjak! A masik bolcsiben ket hetig tartott a beszoktatas, addig csak sirt, itt pedig 3 nap, szoval nagy a kulonbseg, megeri a penzt! :lol: Nem zsenigyerekkepzo ez, nyugi!
De igen, Rate az idegeimre maszik mostansag, szegenykem unatkozik itthon velem es igy egesz nap rajtam log hogy mami ide, meg oda, meg ezt csinald meg azt csinald es hat, nehezen viselem hogy allandoan a seggemben (bocsi :lol: ) van.
Igen, erdekel Bulcsurol is a video, en is megnezem majd ha lesz egy kis idom hogyan is mukodik ez.
A rozsas kepet ugy csinaltam hogy kivagtam a babat egy keprol es raraktam egy rozsasra, nem kis feladat! :wink:
Gyonyoru kismama voltal, olyan bombano :D jo nagy hasad volt, persze Te nagyon vekony vagy rajtad jobban latszott!
Bulcsu is gyonyoru kisbaba volt jo nagy fekete hajjal. En fiamnak is volt haja de ekkora nem. :lol:

Ancsa: Mindegyik kepet en csinalom, nagyon szeretek fenykepezni. En mulkor azt almodtam hogy amikor megszuletett a babam akkor mar regota halott volt es olyan feher es szaraz volt mintha meszbol lett volna. Csak kitartas, lehetnek meg Neked ikreid! A jovo titka kifurkeszhetetlen!

Zsazsoka: ezek szerint menstruacios gorcsok voltak?! Sajnalom! Kivancsi vagyok nekem mikor jon meg, holnap merek egy hot hogy tudjam hol is tartok. 3 het es par nap telt el azota.

Moni: Sajnalom a melyrepulest, megjott azota?

Na, most aztan jo hosszu voltam, mennem kell keszulodni, megyek fozo tanfolyamra. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, akkor ikrekre fel! Már hogyne lenne esélyed rá? De ha egy baba lesz, akkor is örülni fogtok!

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc!
Igen, volt tüsző, de ha a mindennel az inszemre gondolsz,a kkor nem volt az.

Tontica!
Nem, még nem jött meg. És fura, de nem is fáj megjövősen a pocakom, és azt úgy utálom ha derült égből villámcsapásént csap le rám!

moni

Athiz

Hát úgy legyen :wink:!
Nekem ez nagyon babásgörbének tűnik,de tényleg ne éljük bele magunkat.Addig kezem-lábam Xben... :)
Mindig 12 nap a második fázisod :roll:?

Moni

Hát arra gondoltam a mindennel,hogy együtt is voltatok,volt tüsző is,akkor hogy a fenébe????De olvasom,még nem jött eg...hát várjunk :)!

Tontica

Én nem a bölcsire gondoltam,hogy zsneiképző,hanem arra,hogy azt írtad,Te is csinálsz majd iylen kártyákat... :roll:
Erre írtam,hogy csak módjával érdemes szt... :)
A bölcsiben biztosan tudják,mennyit bír egy gyerek,de egy túlbuzgó szülő könnyen csapdába esik...És itt nem Rád gondolok,hanem inkább azokra,akiket belinkeltem neked :roll:....
A lényeg,hogy egyáltalán foglalkoznak velük,még ha ez nem kis summába is kerül... :)
ÁLmod szörnyű lehetett... :( Asszem kezdi az agyad is feldolgozni a történteket...Igaz,nem jó érzés,de a lényeg,hogy így megszabadulsz szép lassan a traumától... :)
Húúú,köszönöm a sok bókot :D!Tény,hogy Bulcsúval szinte pocakom volt.Pedig 16 kilónál többet híztam :).Villővel tök más volt a pocakom alakja...illetve az egész alakom :D!Vagyis nem volt alakom :D:D!A lényeg,hogy vele a fenekem és a csípőm is szélesedett :).Mondták is,hogy lány ránézésre :D!
Rate miatt meg mielőbb próbáld megszerezni azt a könyvet,amit írtam...hmmmm...írtam egyáltalán? :shock: Mert már nem emlékszem... :oops: Lehet,hogy karnyújtásnyira van a megoldás.... :)
Főzés :)!

Többiek?????Már nincs hétvége!!!!!!

anyapoc

Athiz: Koszike!

Nekem is kezem, labam x-ben mint Anyapocnak es Moninak is ugyanugy drukkolok!!!

Anyapoc:

A kartyak nekem azert kellenek mert ott Oket spanyolul tanitjak meg es nem akarom hogy magyarbol elmaradjon (bar egy ido utan biztos tobbet tud majd spanyolul mint magyarul) az en celom nem az hogy zseni legyen hanem hogy FELTETLEN tanuljon meg magyarul beszelni raadasul JOL!!!

Hat, nekem meg mondtak mindket terhessegemnel hogy fiupocak es en nagyon tiltakoztam de bejott. :lol:

Egy otlet, de nem akarok "radmaszni" :lol: ha nem hat nem, semmi baj. De mi lenne ha kuldenek Neked penzt a konyvre meg a postakoltsegre es Te megvenned es feladnad nekem? Kivancsiva tettel! Egyaltalan lehet venni?

A veszteseget azt hiszem mar megemesztettem, ez az almom tenyleg szornyu volt de mostanaban mar nem szontyolodom el annyira ha errol kell beszelnem, azt hiszem szerencse a szerencsetlensegben hogy "hamar" tortent nem kesobb amikor mar mocorgott volna. A tanfolyamon ket terhes lany van, az egyiknek 2 hete van hatra a masik 5 honapos terhes.

Voltam fozotanfolyamon, nagyon jol ereztem magam, 6 roman, 3 boliviai, 1 mexicoi, 1 bolgar es szereny szemelyem az 1 szem magyar volt ott.
Nagyon szimpi volt mindenki es foztunk, sutottunk, stb. Holnap is megyek.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Most jutottam a géphez ..... köszi a drukkokat.
Na szóval sokan írtátok minek a stimu ebben a ciklusban. Nos azért mert a doki azt mondta hogy van akinek lapar után sikerül teherbe esnie. És nekem enélküül nem valószínű hogy lenne peteérésem és megint bekavarodna az egész ciklusom. Az meg nem hiányzik egyáltalán.

Nagyon cukik a képek :)

Megyek mert még meló van.

Ja Clostit sikerült szerezni. Anyukám megkapta vidéken.
kokusz

Tonti, ez tök jó tanfolyam lehet! Érdekes lehet, ennyi nemzetiségű együtt! :D

Anyapoc, köszönöm a hőgörbe bókot, nagyon jól esett, de tényleg!
Mi a baj az ovu utáni 12 nappal?
Túl kevés? Mert többen azt mondták, hogy ezért nem tudok bebabásodni, mert nincs ideje megtapadni a bébinek. Hát elképzelhető. Én is ma néztem meglepődve, hogy mindig ennyi, remélem, hogy most több lesz, mondjuk úgy 9 hónappal! :lol:

Tényleg jól eltűntek a többiek. Okr sem jelentkezik, hogy mi van, meg más sem. Na, hátha még előkerülnek ma-holnap. :)
Vendég

Kokusz

Drukk megy,reméljük,neked is meghozza a lapar a várt eredményt :)!

Athiz

Igen,én is úgy tudom,hogy nem jó,ha rövid a második fázis...
Majd azért ennek utánanézek.....De reméljük,hogy megtoldod vagy 9 hónappal :wink:!
Krisztinek van mentsége :).De biztosan a többieknek is :).

Tontica

Tudom,hogy magyarul akarod tanítani,nem zsenit faragni belőle :wink:!Szt elég lenne,ha csak magyarul beszélnél vele....vagy ezt is csinálod?mert most nem vagyok képben... :roll:
Előbb megnézem,hogy nálunk a városban lehet-e kapni a könyvet,mert én Pesten vettem....Aztán megbeszéljük a részleteket :).Oksi?
Az viszont szuper,hogy fel tudtad dolgozni már nagyjából ezt az élményt,de iztosan sokáig fog még kísérni...és persze lfelejteni nem is lehet és nem is kell...
Főzőtanfolyam...mit főztetek? :Wink:

Áfonya

Mizu?Minden rendben volt?

Áfonya

anyapoc

Most nem aláírtam Áfonya helyett :D:D:D!Csak valahogy oda is került egy Áfonya... :roll:

anyapoc

Anyapoc

Köszi szépen a drukkokat :) kicsit parázok az altatás miatt. Meg még sosem voltam kórházban mint beteg.

Az uramtól kaptam egy édes pizsamát ..... :)
kokusz

Anyapoc: jo hogy itt vagy, pont most neztem be.
Csak magyarul beszelek hozza! :lol:
Soros csirket foztunk (nagyon fincsi lett) es tejberizst. :D
(Az o-kon ket potty van, nincs ekezet a billentyuzeten, bocsi.)
Akartam kerdezni multkor csak elfelejtettem, irtad hogy ilyen elozmenyekkel ikreket varni nem lenne valami jo, miert? Azert mert elveteltem nagyobb esellyel lesz valami baj a kovetkezo terhessegnel? Vagy miert? Nem ertem! Ne ijesztgess! :roll:
Nem szeretnek arra gondolni hogy valami baj lehet a kovetkezovel is!

A konyvet legyszike nezd meg es akkor kuldok lovet, a penkuldovel 8 perc alatt ott van.

Kokusz: Miert nincs Neked vonalzod, nem tudom hol tartasz!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Na ez egy jó kérdés :) nem tudom még eszembe sem jutott hogy csináljak ..... de itt az alkalom.
Amúgy ma vagyok az 5. napon.

Húúú nagyon finom lehet az a kaja amit írtál.
kokusz

Tontica!
Jó lehet ez a főzőtanfolyam! :)
Kívánom, hogy mielőbb az egészséged is rendben legyen!

Nekem megjött (néhány csepp) és már el is múlt.
Ki érti ezt??
zsazsóka73

Anyapoc,
:D nem te vagy az első akinek tetszik a nickem (a macskám neve), na de hogy így lenyúld! :lol:
Szégyellem hogy nem jöttem ide a hírrel: megvan a laparom időpontja, hétfőn fekszem a kórházba, kedden műtenek, szerdán már jöhetek is haza. Kókusszak együtt fognak műteni (időben együtt, helyileg nem)! :) Már elöbb akartak, most csüt.-ön műtöttek volna, csak én kértem a hétfőt, hogy péntek szombat fősuliba tudjak menni. Nem mondom hogy nem félek (mert nagyon félek) de komoly reményeket fűzök ehhez a műtéthez.
Tonica,
nem lesz a következő babával semmi baj! Kicsit sem jelenti a mostani vetélés azt hogy baj lesz! Ez szerencsétlen véletlen volt, igen kicsi eséllyel ismétlődik (0,0000001% kb.)
Vendég

Tonti, milyen az a pénzküldő??? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Olvasgatok :D ,de írni ritkán van időm! :(

Anyapoc
A két pocakos képet tudnád egymás mellé rakni?Csak az összehasonlítás végett! :D
A gyerkőcök nagyon cukik! :D

Tontica
Látom javulgatsz!ÚÚÚÚgy örülök neki! :P
Rate sztem ha csak magyarul beszélsz vele szépen folyékonyan tud majd beszélni.Később ha megtanult olvasni,kezdheted a magyar nyelvtant tanítani! :D
Kaja fini lehetett!Jó lenne errefelé is egy ilyen tanfolyam. :)

Kokusz
Nagy drukk a laparhoz!!Szorítunk Neked! :!: :!:
Örülök,hogy sikerült clostyt szereznetek!

Áfonya
Neked is nagy drukk a laparhoz!!! :!: :!:
Még a végén Kokusszal együtt is szültök! :D

Athiz
Mikor is tesztelsz????Sztem 2 nap múlva már lehetne! :oops: :oops:
Drukkolok nagyon+++++++++++

Moni
Hol egy görbe??? :?:
Nagyon bíztató a 16 DPO!!!!

Zsóka
Sajnálom a ciklusvégi görcsölést :( Nem lehet mégiscsak pozitív lesz az a teszt?Egy nap mensi,és pár csepp,nagyon gyanús ám!
Sztem csinálj mégegyet a héten!Ja,és a hőd méred?

KépKép

KépKép
okr

"Jo" napot!

Lanyok, bekapcsoltam reggel a tevet (spanyolt) es teljesen elamultam hogy mit muveltunk otthon mi magyarok, bevallom szegyenkezem hogy azt kell latniuk az egesz vilagon ahogy a magyarok szetverik a sajat parlamentjuket! :evil:
Borzalmas!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, tényleg szégyen, amit ezek kint tüntetésnek neveztek, de nem a parlamentet verték szét, hanem a televízió székházát. Meg egy pár autót gyújtottak fel, nem mintha azok tehetnének bármiről is.

Okr, köszi, hogy tesztre bíztatsz, de sajna a mai lezuhanásból ítélve vagy épp ma volt a beágyazódás, amit remélek, vagy ennek a ciklusnak lőttek.

Íme a hőgörbém ma:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 253.96.jpg
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Húúú,de jól hangzik,amit főztetek :)!Hmmm...kezdek éhes lenni :D!
Megkeresem neten a könyv árát,mert elgfeljebb megrendelem így,aztán majd egyeztetünk :).
Hát igen,arra gondoltam,hogy tk volt már egy vetélésed,bár ez semmit nem irányoz elő,mert ez tényleg egy olyan dolog volt,ami ha kezelést kapsz,kivédhető....
Én akkor is azt mondom,más helyezte van,ha a szervezet magától képez ikereket és más,ha vmi folytán mesterségesen "állítják " elő.Az első esetben azért talán tudja,mit csinál... :)
Nem akarlak én ijesztgetni,de azt Te is tudod,hogy innentől a következő terhességed veszélyeztetett lesz(legalább is itthon tuti)...Ami viszont nem jelenti azt,hogy bmi probléma lesz :).

Athiz

Hát ez a görbe :shock: .Mámeg hova esik a hőd????Nem mérted korábban???Mert ezt most nagyon nem értem,ráadásul még annyira nem is vagy a végén....
A pénzküldő szt a Westend union ,amit Tontica emlegetett :).

Kokusz

Akkor egyszerre izgulunk érted és Áfonyáért :).Jujj :).....

Vonalzót tessék csinálni :wink:!

Áfonya

Hááááát....látod,miylen szemérmetlen vagyok :).
Nagyon remélem,hogy beváltja a műtét a hozzá fűzött reményeidet(És Kokuszét is :wink:)....Húúú,suli előbbre van véve,mint a lapar :D:D:D!
Megjöttek a fonalaim ,hurráááááá :).Egész gyors ez a Kézimunkabolt,neki is állok asszem... :)

Zsóka

Nem lehet,hogy vmi van a háttérben :wink:?

Kriszti

Hát persze, a kedvedért mindent :)

Ez a régebbi:
Kép

Ez az újabb:

Kép

Az éjjeli történéseket nem kommentálom... :( Szörnyű,hogy egyeseknek ez a megoldás... :?

Puszi

anyapoc

De anyapoc, korábban mértem legalább 1 órával. De később is ennyi volt. Na most vagy tényleg a beágyazódástól csökkent a drága, vagy nem. :lol:

Talán holnapra bölcsebb leszek, vagy nem. :lol: :lol:

Egyébként a másik topicban szinte mindenkinek leesett a hője ma reggelre, aki kb. ott tart, mint én a ciklusában, és eddig mindegyikünknek jó volt és bíztató a görbusza.
Vendég

[color=red]OKRISZTI!

Nem osztod meg velunk hogy mi volt az orvosnal????????????? :(

Kép
Kép
ancsa81

Bocsanat,nem igy szerettem volna! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Athiz

Akkor lehet,hogy a kettős fronthatás miatt alakult így :wink:!Amúgy nem lehetetlen,hogy a külső hőmérséklet befolyásol... :roll:
Hát akkor majd meglátjuk... :)

anyapoc

Ancsa
Nem voltam még dokinál :oops: UH-n voltam egy hete,azt pedig leírtam,hogy 12 mm-s petezsák látszott(ha jól emlékszem a méretre :oops: )
Vagy másra gondoltál?
Veled mizujs??? :?:

Anyapoc
Villővel sem volt az a pocak nagyon nagy!Nekem épp egyformának tűnik a kettő :oops: egyforma nagy,és egyforma ari! :D
Na,most kissé irigykedem,mert én dobhatom a sutba a nyári mamarucikat.Télen nem nagyon lesz szükség szoknyára :wink:

Athiz
Őszintén szólva nekem mániám,hogy a luth fázisban a hőnek egyenletesebbnek kellene lennie!Na,de láttunk már ugrálós
babás,és egyenletes nem babás görbét is! :wink:
Azért pár nap múlva tesztelhetnél egyet!Drukkolok,hogy pozitív legyen! :lol:

Esti eseményekről:Sztem a békés tüntetés nagyon rendben van,lélekben támogatom is.DE a brutalitás,ahogy szétzúzták az épületet,megdöbbentő,és elitélendő.
Láttátok az rtl-s riportot,most este? :?:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Okr!
Azt tudom hogy voltal a multheten! :D De en ugy emlekszem hogy egy het mulvara visszarendeltek?Vagy en emlekszem rosszul???? :oops:
GRATULA A 7.HETHEZ!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Íme a mai hőm:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 520.51.jpg

De ez nem volt egyszerű dolog, hogy ennyit mérjen a hőmérő. Ugyanis ez már a második mérésem volt kb. 1 percen belül, és minden mocorgás nélkül tettem ezt, mert túl rövidnek ítéltem a mérési idejét a digitálisnak. Mindegy, kísérleteztem egyet, és úgy tűnik, többé nem mérem digitálissal a hőmet, csak higanyossal. Pedig már egyszer összehasonlítottam a 2 hőmérő mérését, és akkor pontosnak bizonyult, de úgylátszik, mégsem az.
Na mindegy, szombaton úgyis megvilágosodom! :D

Okr, puszillak, és majd ha eljön az ideje, és nincs mensi hétvégén, akkor tesztelek.

Anyapoc, neked is tsók! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ma reggel is meg tegnap is mertem a homet es tegnap: 36,7, ma 36,5 szoval nem volt meg pe-m vagy ebben a ciklusban nem is kell hogy legyen?
3 es fel hete volt az abortusz.
Meg mindig nagyon folyik a tejem, tegnap este volt akcio (bocsi a kenyes reszletekert) es csuppa tejesek lettunk mindketten, csak ugy csopogott le rolunk, durva, nem?!

A tuntetessel kapcs.: tegnap a tanfolyamon mindenki azt kerdezgette hogy mi tortenik Mo-on es en gyoztem magyarazkodni azok miatt a felkegyelmuek miatt akik tortek-zuztak! :evil:

Athiz: Nagyon drukkolok de igencsak cikk-cakkos a gorbed masodik resze. A penzkuldo a Westend Union ahogy Anyapoc irta.

Mi van Csakegyel???

Anyapoc: Kuldok ket nagy puszit az eteren keresztul ha elkuldod nekem a konyvet! :D :D :D
Mennyibe kerul?
Szerintem is egyforma pocakod volt de igy keprol megmondani nem igazan lehet.

Igen, tudom hogy veszelyezetetett lesz a kovetkezo terhessegem de nem igazan ertem a miertet. Amugy orulok neki mert igy jobban figyelnek majd rank!

OKriszti: en is gratulalok a 7. hethez es oszinten kivanok Neked hogy ott maradjon a baba meg legalabb 7 honapig!!!

Bali jol vagy??? Mar csak 1-2 het, nem?

KépKép
KépKép
tontica

Igaz Tonti, hogy cikcakkos, de a hőmérőmmel kapcsolatban láthattad, hogy nem is beszámítható, mint ez ma reggel kiderült.
Vendég

Sziasztok!
Görbét nem teszek, mert ma reggel megjött...
Bocsi, hogy nem reagálok, de inkább egyenlőre maradok a read only módban, és ha valami egetrengető történik velem, akkor úgyis jelentkezem. Nem a megjövetel miatt, hanem rengeteg dolgom van,és nincs időm a reagálásokra.

moni

Sziasztok!

Okr gratula a 7. héthez :) és köszi a drukokkat.

Anyapoc

Igen Áfonyával, épp egyszerre megyünk laparra .... remélem mindketten csak jó hírekkel szolgáhatunk majd ha hazajöttünk. Remélem kedden kiengednek ....

Moni

sajnálom a menist :(

Ja még valami: írt fel a doki a műtét előttre Sumamedet. Szerintetek mikor kell bevenni? Annyit írt a receptre hogy este 2.
kokusz

Köszönöm a 7. hetes gratukat! :D :D :D

Ancsa
1-2 hét múlva kell visszamennem UH-ra,magzatvizsgálatra.Sztem minél később megyek,annál jobb,mert jobban látszik majd a gyerkőc! :wink:
Nálatok mi újság???????? :?: :?:

Moni
Sajnálom a fránya mensit :evil: :( :( :(

Athiz
Akkor szombatra megy a drukk :D +++++++++++++++++++++++

Tontica
Ameddig így folyik a tejed,sztem se ciklusra,se p.é-re ne számíts! :( Bár vannak,akik szoptatás mellett esnek teherbe,de ez nálad már nem egy élettani dolog.Erre kellene gyógyszert szedned! :!:
Úgy sajnálom,hogy még ez is ......!

Kokusz
Sztem a műtét előtti este! :lol:

KépKép

KépKép
okr

OKriszti: akkor minek vedekezunk??? :lol: Nekem most nem cel hogy feltetlen legyen pe-m meg menzim csak addig nem merunk vedekezes nelkul ... amig nem kezdem el szedni az antibebit es ugye uhummm egyikonk sem rajong a gumiert. :wink: Es igy mikor kezdjem el?
Novemberre kaptam idopontot a nogyogyaszhoz (nem magan, ahhoz rogton kapnak :lol: ) azt hiszem megiscsak magandoki lesz ebbol.

Kokusz, akkor Neked es Afonyanak nagy drukk lesz majd hetfon de az meg odebb van!

Moni: sajnalom! Megertelek nekem is sokszor csak par perc jut az irogatasra de azert nekem hianyozna ha nem oszthatnam meg oromom-banatom Veletek! :D

Athiz: En nagyon kivanom hogy tenyleg babas legye cikk-cakk ide vagy oda!!!

CSAKEGY, BALI??? :idea: :idea: :idea:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Hát akkor is kéne vmi bogyó!Küldjek postán? :?:

Angyallal vajon mi lehet?????Nem hétfőn volt konzultáción????
Angyal!!!!!!!Bali!!!!!Anyapoc!!!!!!Zsóka!!!!!,és elveszett tagok merre vagytok?????

KépKép

KépKép
okr

Okr, Tonti, köszi a drukkot! Arik vagytok.

Pont nekem is most jutott eszembe, hogy pl. Csakegy hová tűnt? Csak nem ír, vagy átballagott egy friss kismamis topikba?

Na meg persze a többiek is hol vannak? De remélem, azért csak előkerülnek idővel!

Puszkány

U.i: Tonti, milyen gyogyi kéne? Fogigátló? Vagy inkább olyan, amitől a tejcsi elapadna? Vagy mindkettő? Bocsi, hogy értetlen vagyok. Egyébként fogigátlóm az van még itthon, mert régebbről megmaradt azt hiszem legalábbis. De hogy hol van? Ha kell, elküldöm, bár jobb az ilyet dokival lebeszélni!
Vendég

Tudok en szerezni fogigatlot, nem is az a baj hanem mikor kezdjem el szedni ha meg sem jon? Nem a menzi elso napjan kell kezdeni?

A tejcsire gyogyszert majd megkerdezem egy orvos ismerostol hogy kell-e vagy mi legyen.

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta!

Angyal nem tud belépni a Babanetre, de majd biztos jön, ahogy bír.
Én is gratulálok nektek!

Tonti!
De a ciklus első napján kell bevenni.
Vendég

Tonti, és azt a fogigátlót, amelyiket szoptatás alatt ajánlanak, azt kellene megtudni, hogy mikor kell elkezdeni, mert lehet, hogy ahhoz nem kell mensinek megjönnie. Majd mindjárt utánanézek, hátha megtalálom valahol.
Vendég

Junko
Köszi az infot! :D Várjuk Angyal jelentkezését!
Veled mi újság?Mesélj! :!: Minket minden apró-cseprő dolog is érdekel,úgyhogy részletesen!

Tontica
Most akkor fogigátló kellene? :shock:

KépKép

KépKép
okr

Jaja, Drágáim!

Itt vagyok és olvaslak is Titeket, de már nem tudok másra gondolni...! Ugye nem haragusztok Rám?! :(

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali, olyan édi vagy, már hogy haragudnánk, szerintem írhatom ezt a többiek nevében is. Nagyon izgulhatsz gondolom, és nem is csoda, hiszen elvileg már csak 9 napod van szülésig, és hát bármikor kibújhat az a bébike. Aztán ha netán megtörténik, akkor valakit azért zavarj a gép elé, hogy tájékoztasson bennünket, és akár egy fotót is feltehetne nekünk.

Nagyon szorítok, hogy minden jól menjen majd, és ha még tudsz, gyere addig.

Puszillak
Vendég

Jajjj... vagyok :)

Csak kicsit beborítottak a politikai események és agresszív kismamát játszok és éjjel-nappal politizálok :) :) :) (na meg mindenkivel összeveszek az indexen stb. :)

Egyébként velem nincs semmi különös, a 12 hetes UH-ról asszem már beszámoltam (remélem)... most a 16. heti AFP és hepaszűrés jön... ja, és a sokmarkeres teszt 2. fordulója október 3-án... aztán eredmény 5-én....

Most elkezdtem visszaolvasni...

Tontica: remélem azért javul a helyzet!!!!
Áfonya: fú... olvastam, hogy szike alá fekszel... remélem teljes siker lesz és hamarosan babás leszel:)
Athiz: Neked is megy a szurok :)

Meg úgy általában :)

(fú... most olvastam vissza és már semmire sem emlékszem... bocsi mindenkinek akire nem reagáltam... kicsit hulla vagyok mostanában... sajna ezek a zavargások mindig éjszaka vannak amikro aludni kellene... és hát ha az ember 7-kor kel nehezen hangolja össze a kettőt :) )

Puszi mindenkinek!
Vendég

Azta... most nézem... Bali nemsokára kezében tarthatja a babát :)))))
Vendég

Köszi Csakegy, végre Te is benéztél, helyes, már sokan hiányoltunk ám!

Puszillak
Vendég

Bali
Finischben vagy!!!!HURRÁ!!!
Írj sms-t ha megszületett a babád!
Jó lene,ha jövő héten kibújna,mert meglátogatnálak Titeteket! :D :D

Most többet nem tudok írni,irtó hányinger gyötör! :x Bocsika! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Vagyok én is,csak hát a meló... :):):) Meg különben is :wink:!

Most is csak gyorsan,mert keresztszemezni akarok,amíg nem kezdődik a suli :).

Tontica

A szoptatás alatt szedhető fogigátlók bmikor elkedzhetők.Nekem anno a Continuint írták fel,még a tejem is apadt tőle,neked külön jó lesz :wink:De ott is kell lenni ilyennek.így nem kell megvárnotok a ciklust! :)
A tejben vajban fürdés nem gáz :).Ilyenkor természetes...
Könyvnek még nem volt időm utánanézni,mert a párom tanulását intézem itthonról,mert ő már elég messze van :D!De igyekszem...

Athiz

Nekem jól mérte a digit hőmérő is mindig,de szt is megbízhatóbb a higanyos.
A digittel is 10 percig kell mérni,nekem ment fel vele utána is,hogy csipogott,de asszem anno kiveséztük,hogy sokaknak nem...
Amúgy a fiamnak nem tudok rendes hőt mérni vele... :?

Moni

Sajnálom...Azért lélekben legyél itt és majd várunk!!!! :)
Következő hónap lesz a második inszem? :roll:

Kriszti

Húúú...hányinger...vannak rá jó homeos szerek... :roll:
Köszi a pocakdícséretet... :oops: Azért tutira másként nézett ki a kettő :D!

Kokusz

Drukk megy,az bizti :).

Bali

Jujj,de nagyon a végét járod :D!
Nagyon drukkolok és gyors és könnyű szülést kívánok :)!

Na,ennyire futotta mára... :?

Jó éjt :),kicsit korán volt ma reggel...

anyapoc

Anyapoc!
Nem sajnos nem, már a3., feltéve ha nem maard el különböző okok miatt...
Elszakadni nem tudok amint látjátok. Olvasni mindig fogok olvasni, de hosszú reagálaásokra most tényleg nem futja...

moni

Vagyok én is. :)
Köszönöm mindenkinek a drukkot! :)
Anyapochoz hasonlóan én is keresztszemessel ütöm el szabad óráimat, végre igazán jó fonalakkal hímzek, és hát összehasonlíthatatlan az eredmény! És vettem direkt hímzéshez való tűt, nem hegyes, így sokkal gyorsabban, bátrabban lehet vele dolgozni. Nemsokára elkészül az a cica amit csinálok, majd teszek fel róla képet.
Meg a suli is kezdődik most pénteken :? Péntek reggel elmegyek itthonról, és szombat este jövök csak haza, 2 napig nem látom a lányom, viszont 2-3 órás előadásokat hallgathatok többek között adózás, számvitel, vagy épp statisztika témában. De jó lesz...
Aztán vasárnap leszek, (kialszom magam) majd hétfő-szerda kórház, megint ne várjatok. És még a lányom se vihetem magammal! :(
Vendég

Hello!

Áfonya, akkor most nagyon hosszú napok elé nézel, főleg, hogy a lányodat sem láthatod. Juj, én nem tudom, hogy bírnám ki a fiam nélkül! Valószínűleg idegbeteg lennék, hogy nincs-e baja.

Anyapoc, jó intézkedést! Ma reggel már mindkét hőmérővel mértem, és először megint nagyon alacsonat mért a digitális, úgyhogy újraindítottam. Közben mértem a higanyossal is, de csak 2 percig, és 36.9-et mért. Szóval valszeg ez a jó hő, a magasabb.

És itt a hőgörbém linkje, de hiába a magas hő, valahogy úgy érzem, hogy biza megint megjön ma-holnap. :cry:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 227.18.jpg

Puszi
Vendég

Athiz

Azért a remény hal meg utoljára... :wink:
Most már csak a higanyossal mérj :).Azért egyenlőre elég bíztató :).

Moni

Hmmmm...akkor az egyik inszemről lemaradtam :wink:!Remélem,hogy nem jön közbe semmi :).
Ha jobban vagy már lelkileg,akkor azért gyere gyakrabban :).

Áfonya

Örülök,hogy bejött a fonal :).Nem tudom,Te hány szállal csinálod,de nekem a 2 szálról át kellett térnem a 3 szálra,mert ez kicsit vékonyabb,mint a Puppets fonal.Legalább is a MP így néz ki jól... :)
Húúú,látod, a tűt el is felejtettem mondani...mármint hogy van hozzá kifejezetten hímző tű :oops: .De látom,már nem szorulsz segítségre... :wink:!
Ja, a MP oldalon ha regisztrálsz,minden hónapban egy új mintát lehet ingyen letölteni,ebben a hónapban egy spanyol templom,ez nem nehéz,Te is tutira meg tudod csinálni....
Itten van: :)
http://www.michaelpowellart.co.uk/
A többihez kitartás!!!!! :)

Puszi,

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?