Sziasztok!
OKriszti: kerdesedre csak most valaszolok, bocsika!
Nem mindig ebben az egyenruhaban kell hogy jarjon, van egy egyenpolo, egyenrovidnadraggal es ha huvos van akkor meg a koppenyke erre ra. Telre is van egyenpulover meg hosszunadrag. Jo, mi? Csak gyozzek a szulok fizetni a sok ruhat.
Most pedig 80 eurot fizettunk ki a mesekonyvekre meg a felszerelesre amit meg kellett venni de hat, a gyerekert mindent megtesz/vesz a szulo.
Koszi az otletet a Clostyval kapcsolatban de inkabb nem.
Csak kivancsi voltam van-e ra valami mod.
Athiz: De, igen 2 gyereket beszeltunk meg de azert lehet remenykedni az ikrekben
az nem az en hibam lenne, de nincs eselyem, ez csak egy szep alom. Igazabol jo lenne meg egy fiu meg egy lany. hi-hi
Szerintem is szuper a gorbed de komolyan, nagyon drukkolok
barcsak, barcsak!!!
Anyapoc: Bolcsivel kapcsolatban minden nap kb. negyed ora ilyen "tanitas" fejlesztes van, vagy meselnek egy meset es utana kerdezgetnek belole vagy ilyen kartyakat mutogatnak, kulonben vagy bent jatszanak vagy enekelnek, tancolnak, rajzolnak, festenek stb. vagy kint az udvaron jatszanak. Ja, es van egy tornaszobajuk is ahol mindenfele akadalypalyakon mennek keresztul. A gyerekek imadjak! A masik bolcsiben ket hetig tartott a beszoktatas, addig csak sirt, itt pedig 3 nap, szoval nagy a kulonbseg, megeri a penzt!
Nem zsenigyerekkepzo ez, nyugi!
De igen, Rate az idegeimre maszik mostansag, szegenykem unatkozik itthon velem es igy egesz nap rajtam log hogy mami ide, meg oda, meg ezt csinald meg azt csinald es hat, nehezen viselem hogy allandoan a seggemben (bocsi
) van.
Igen, erdekel Bulcsurol is a video, en is megnezem majd ha lesz egy kis idom hogyan is mukodik ez.
A rozsas kepet ugy csinaltam hogy kivagtam a babat egy keprol es raraktam egy rozsasra, nem kis feladat!
Gyonyoru kismama voltal, olyan bombano
jo nagy hasad volt, persze Te nagyon vekony vagy rajtad jobban latszott!
Bulcsu is gyonyoru kisbaba volt jo nagy fekete hajjal. En fiamnak is volt haja de ekkora nem.
Ancsa: Mindegyik kepet en csinalom, nagyon szeretek fenykepezni. En mulkor azt almodtam hogy amikor megszuletett a babam akkor mar regota halott volt es olyan feher es szaraz volt mintha meszbol lett volna. Csak kitartas, lehetnek meg Neked ikreid! A jovo titka kifurkeszhetetlen!
Zsazsoka: ezek szerint menstruacios gorcsok voltak?! Sajnalom! Kivancsi vagyok nekem mikor jon meg, holnap merek egy hot hogy tudjam hol is tartok. 3 het es par nap telt el azota.
Moni: Sajnalom a melyrepulest, megjott azota?
Na, most aztan jo hosszu voltam, mennem kell keszulodni, megyek fozo tanfolyamra.