Lányok!
Nálatok is akadozik a net? Minálunk naaagyon
Amúgy nagyon jól vagyunk, tegnap itt volt Danika a szüleivel (3,5 éves, szülõk közül apuka Csabi volt osztájtársa), és mi vagyunk az egyetlen gyerekes ismerõsük, ezért "nyomulnak" ezerrel. Csak az a baj, hogy már Peti 1 hónapos korától mindig programokat szerveznek, és mindig olyat, ami ugye Danit érdekli, háát Petit nem annyira.
Na meg a kiskölök egy eléggé félrenevelt erõszakos kis görcs (bezzeg amikor terhes voltam, azt mondtam, remélem, nekünk is ilyen jó fej kiskrapekunk lesz) azóta nézem, mit rontottak õk el, csak ilyen ne legyen...
Naaagyon erõszakos, bántja állandóan a Petit, amikor pár hónapos volt, épp hogy tudott ülni, ütötte a kutacsát legóval, mert mondtuk, ott nem szabad megnyomni!! mert beteg lesz. Köhögött a Dani, Peti 2 hónapos volt. (mondjuk, nem tudom, hogy jutott eszükbe elhozni), mondtuk (én persze, a szüleinek eszébe se jutott), ne köhögj a babára, és tedd a szád elé a kezed. Persze, minet kicselezve odarohangált, és csakazértis ráköhögött
Tegnapõ meg ráugrált, fellökdöste, és üvöltözött teli torokból. 10-re jöttek, és a peti ugye jó ha délig kibírja, hogy ne malszik, szegény már itt sírdogált, szédelgett, olyan álmos volt, de a Dani direkt üvöltözött, dobálózott, nem hagyta aludni
Aztán vagy 20x beígérték neki hogy hazaviszik, ha nem viselkedik, de persze, csak arra volt jó a fenyegetés, hogy üvöltve mondta, hogy neeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!
Az eszükbe se jutott, hogy Daninak is aludni kéne esetleg, attól pörög
Aztán 4-kor végre amikor már a fenyegetésre (Daninak) nem mondtuk, hogy ugyan, maradjatok, elmentek. Peti kiájult, és aludt is vagy 2-3 órát...
Aztán, hogy Daninak köszönhetõen-e De a fiam 11 hónap után végigaludta az éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz, 1/2 11-kor aludt el, de ez már vagy másfél hete így van.... (Pedig ott figyel a finom pezsgõ a hûtõben már vagy két hete....
)
Szóval végigaludta......ma is csak 1x aludt 1/2 12-tõl 1-ig, és még bírja, lehet, hogy ma nem húzza 11-ig, mert a többi napon délután volt az alvás 3-4-5 körül
No megyek, mert megüt a guta, ha megint elszáll a net, és nem tudom elküldeni!!!
Sasha!!! Naaa??? Egyben???? Hívtalak, hogy nálatok van-e net, és nem vettétek fel.....csak nem??????????
Norcsi!! Na, hogy vagytok? Bánk fogacskák, hõemelkedés??? alvás??? Lányok? Kicsi hogy viseli hülye ovónénit??
Tikk!! Nagy a csend! De fel vagy mentve, mert ez a lakásmizéria.............
Ildi!! Írjál már! Megvigasztalunk!!! Naaa..........
TÁgi: ablakcsere megvolt? Nálunk megcsinálták a szigetelést...szerencsére nem a család, így kész is lett 2 óra alatt
Fiúk hogy vannak??
Megyek fürdetni, utánna etetni... (a szokásos rókázást elkerülendõ.....
Remélem, ez nem valami szervi baj, hogy ilyen sûrûn taccsol
igaz, az esetek 90 %-ban közvetlenül kaja után, fõleg, ha az apja csöndbemaradás végett (ha iszik, nem nyafog), beletölt 2-3 dl limonádét....
attól hányhat szerintetek?? Ma reggel a virsli jött vissza remélem e miatt
Puszi: Kata