Szasztok!
Nekünk is van légzésfigyelőnk,igaz csak most a negyedik babánál,mert régebben még nem nagyon lehetett kapni!Nekem két lapos van,már nemigen használom!Nálam egyszer sem riasztott,úgyhogy csak azt tudom mondani,hogy feleslegesen biztos nem riaszt,ha rajat van a gyerek!Most merült le az elem és még nem cseréltem ki,így meg nem kapcsolom be,mert biztosan riasztana,a gyenge elem miatt!De remélem már nem kell,hisz lassan kilenc hónapos lesz Hanna!Különben sokkal nyugodtabb éjszakáim voltak-,hogy tudtam,ha baj van riaszt a masina-mint a többi gyerekemnél!
Bébiőrzönk meg azért van-na nem kamerás-mert a többi gyerek mellet nem igazán hallanám meg,ha sírna Hanna baba!
Így nyugodtabb vagyok,mert tudom,hogy időben meghallom amikor sír,és nem csak akkor,amikor már üvölt!
Sajnos a régi nekem is tönkre ment,amit még Zsoltikához vettem és nekem se tudták megcsinálni,így most is vennem kellet,igaz használtan sikerült kifognom egy jót!fele áron!
Nálunk a husi bevezetésével nem volt gond.Szó nélkül megette a főzit amikor már husika is volt benne!
Viszont a sajtosat nem eszi meg!
Múlt héten megpróbálkoztam vele,hogy tettem reszelt trapistát a főzibe,hát megrászkódott a második kanálnál,így inkább kerülöm!Különben is nálunk várni kell a tejes dolgokkal,de gondoltam egy picivel elkezdem.Nem jött össze!
Ti adtatok fagyasztott spenótot és sóskát a babáknak?Sajnos nem tudok-tudtam frisset szerezni,pedig én is ezt szeretem,vajon adjak neki így?Szüksége lenne a zöld főzikre is,de ha nincs friss jó lesz a fagyis is?
Eddig mindig voltak forrásaim,ahonnan kaptam,de sajnos megszünt!A többi gyerekkel nem volt ilyen gondom,tudtam nekik frissből készíteni!Mit tanácsoltok?
Mindenkinek szép napot!Igaz elég ramaty idő van errefelé!
Timi