Új privát üzeneted érkezett!

Nárcisz! Kacsa!

Ment priviben!
Köszönöm szépen!
mátra
 
 


Mátra!
2 üzenet már elment. Még van több is, de azóta más levelezőt használok, így még egy pici időt kérek a többihez.
Nagyon szívesen.

Kép
narco
 
 


Brill!
Elfelejtettem megköszönni a hivatkozást az NG-hez. megnéztük, és tényleg nagyon jók a kisvideók. Közben töltöm az Élet az anyaméhben c. műsor 1-2 részét. de még sok-sok óra van hátra.

Kép
narco
 
 

 
 

Anikó!
Sikerült innen is bejelentkezni. Annyira örülök. Gratula a kis dobogó szívecskéhez! Gondolom, megkönnyebbültél, hogy nem hárman vannak :)
Most rohanok, de holnap ismét jövök.
Puszi,
Vendég
 


sziasztok.

aniko,brill nagyon nagyon gratulalok:)

Kép
monyoka
 
 


Nárcisz, Brill!

Azt én is próbáltam letölteni, de nem találtam.Honnan töltitek?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Pankaa!
Hát a filmet nem internetről töltöm, hanem a DC-ről. Ezt nehéz lenn elmagyarázni, de ha meglesz, akkor mindenképpen számíthatsz arra, hogy meglesz neked is :lol:

Kép
narco
 
 


Nárcisz!
Nem jött semmi... :cry: :cry: :cry: :cry:
mátra
 
 


Mátra!
Igaz a kiszolgálót nem jól állítottam be, de most már!!!!!

Kép
narco
 
 


Mátra!
A többit csak akkor tudom küldeni, ha a férjem hazajön, mert egyszerűen nem megy ma az importálás, bocsi. Remélem este felé még nemkéső, és az előző kettőt azért megkaptad.

Kép
narco
 
 


Narcisz!

Draga vagy, mindenkeppen szolni fogok :D

Aniko!

En is Veled együtt örülök, ez fantasztikus! :D :D :D

Angie!

A multkor igertem kepeket, csak egy parat csinaltam az ablakbol. Nem sok minden latszik mert ez csak egy kis falu, de az Alpok eleg jol kivehetö. A szomszednal meg mindig lobog a nemzeti zaszlo, a foci vb ota :D

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


sziasztok!

Visszatértem a nyaralásból ami nagyon jól sikerült.
Valaki összefoglelná kivel mi tötrént az elmult 1 hétben köszi Képet még mindig nem tudok feltenni
Ja 1cn.

Üdv mindenkinek

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Hello senki sincs itt rajtam kivül megnéztem a fotokat nagyon jok és föleg hogy a "párok", férjek is részt vettek remélem a következőn mi is részt tudunk venni.

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Mátra!
Ezeka file-ok 3 mega felett vannak, te menniyt tudsz egyszerre fogadni? lehet csak 1-et? Azóta próbálkozik a levelező, de nem tudja neked elküldeni.

Kép
narco
 
 


Sziasztok.
Ma sokat gondolkodtam írjak-e vagy sem de végül írok. Elvégre ha az ember egy csoport tagja akkor mégis csak nem tűnhet el.
Szóval el vagyok kicsit kettyenve.
Hétfőn megvolt az összeférhetetlenségi vizsgálat és ma meglett az eredmény. A papíromra az van ráírva, hogy ROSSZ.
Az előzményekről annyit tudni kell, hogy ha jól tudom 3 nap önmegtarti kellett volna, amit nem tartottunk be. Elvégre a legjobb barátnőm esküvőjén voltunk szombaton és le is csúszott pár pohár bor...tudom tudom hülyeség volt.
Mindegy akkor voltam 11. cn vasárnap újra és hétfőn "vittem" a dolgot.
A doki eleve alig tudott levenni valamit, mert nem volt nyákom. De aztán ma már azt mondta, hogy az ég egy adta világon semmit nem találtak. Nem volt ott se élő (és gondolom se holt) spermium.
Állitólag addig el sem jutunk, hogy ellenanyagot termeljek, hanem egyszerűen valahol felszívódik az anyag.
Sok dolgot kérdeztem volna a dokitól és be is vallottam volna a bűnünket, de nem volt senki beszédes. Ennek ellenére én ezt nem értem. PL. hol szívódik fel és hogy? És mi van a nyákommal? nem lehet, hogy volt már pé-m? Viszont azt is gondolom, hogy önmegtartóztatás ide vagy oda, ha rendben vagyunk akkor is kellett volna valamit találniuk. A doki azt mondta inszem kell és szevasz. (milyen könnyedén mondja ezt egy férfi, egy orvos)
Szóval most így állok és hiába vagyok kőkemény mint egy amazon, azért csak elbőgtem magam.

A jó a rosszban hogy megvan a bibi, ha nem is egészen tisztázott körülmények között.

Ezt most azért írtam le, hogy tanuljatok belőle (ha lehet) és/vagy ha valakinek van ilyen térű tapasztalata azt örömmel várom.
Vendég
 


Bellanitta!
Sajnálom az 1 cn-t. De legalább a nyaralás jó volt és ha meg is jött, nem ott.
Vendég
 


Junkó!
Nincs ilyen jellegű tapasztalatom, de sajnálom nagyon, hogy ilyen szomorú vagy. Azért jó, hogy elmondtad, mert így neked is jobb. Az viszont rossz, hogy olyan dokid van, akiben szemlátomást nem bízol, és nem tudsz vele nagyon fontos dolgoat megbeszélni. Mindenképpen az inszemet javasolta akkor?
Sírni nem szégyen, de fel fogsz majd emelkedni, és ha inszem kel, akkor majd azt is végigcsinálod meglátod. Gyere gyakrabban és beszéljük meg a dolgoz, hogy emelt fővel tudj majd küzdeni egy picike életért.
Kép
Addig is küldök neked sok-sok ölelést.

Kép
narco
 
 


Junko! :D
Szerintem ez a három napos megtartoztatás nem oszt és nem szoroz!Ne bántson!Nekünk a tüszörepi után mondták hogy kapjam el apát mert hát gyereket csinálunk?vagy nem?És egy nap mulva meg volt az inszem!Soha nem koppintottak a fejünkre!
Igazábol nekem nem egyértelmű ez a vizsgálati eredmény de azt gondolom hogy a fiuknak a bejutással van a gondjuk!Igy én is azt gondolom,hogy csak egy inszem és minden ok!Mert pont azt az akadájt ugorják át ezzel ahol a fuik elvéreznek!Ne szomorkodj!Minden rendben lesz!Aztán te is ugy jársz mint Duddu! :wink:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Junko!

Olyan hosszú várakozás után végre valami. Nincs tapasztalatom, csak emlékszem a kb. egy évvel ezelőtti Duddura. Most gondolom el van foglalva, de bizonyára segítene neked. Tudom, hogy mennyire ódzkodott az inszemtől, és, hogy még tolta is a dolgot. Aztán beadta a derekát, és most babázik.
Egyébként nála is ismételték a vizsgálatot azt hiszem. És tényleg, ha minden rendben lenne, akkor legalább egy közepes eredménynek kellett volna lennie, gondolom én, mint laikus. Drukkolok, hogy sikerüljön megbírkózni a gondolataiddal, hiszen most az sem lehet könnyű, aztán, hogy mielőbb legyen babád!

tjuca
 
 


Junko! Sajnálom, hogy rossz lett az eredmény és szomorú vagy! A 3 napot tényleg be kellett volna tartanotok! Küldök viszont egy idézetet, amit még anno a Török dr. küldött nekem Pécsről, mikor egy csomó kérdőjel volt a fejemben. Szóval:

"A PCT vizsgálat csak a tüszőrepedés időpontjában megbízható, mely annyit jelent, hogy főleg rendszertelen ciklusú betegek esetén nem a ciklusnapokhoz, hanem a tüszőrepedéshez kell igazodni. Ez vizsgálatokkal (ultrahang, hormonmeghatározások, stb.) megállapítható. A vizsgálat előtt 3-5 napos megtartóztatás javasolt, a mintavétel 9-24 órával az együttlét után kell, hogy legyen. Az eredményeket így is kellő kritikával kell kezelni. A módszer nehézségei, illetve megbízhatatlansága miatt ma már nem tartozik a "perdöntő" vizsgálatok közé."

Narco :) Csak annyi történt az utolsó 3 hétben, hogy visszafordult és faros lett. Hogy miért, az már örök rejtély marad :roll:

KépKép

KépKép
timika
 
 


Anikó!

Szupi a vonalzód! És gyöngyszem első fotója??? Nem vagyok ám türelmetlen... DE IGEN :twisted:

tjuca
 
 


Junko!

Nézd a történtek jó oldalát, most már tudod, hogy mi a probléma, ami ellen lehet tenni. Ahogy telik az idő egyre jobban megvilágosodik, hogy mi lesz a követekező lépés. Kívánom, hogy minél hamarább a tábla sárga mezejébe kerülj. :D

zsúka
zsúka
 
 


Akkor az első sztárfoto!
Elnézést de kicsit homályos! Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Timi!

A kapcsolatanalízises babák között is van faros :-( Nem tudjuk, mit miért csinálnak. A mellettem fekvő lánynak szülés előtti nap fordult meg, mert megnézték a magzatvizet és a lámpa "megijesztette" a babát :-( Nem tudom, hogyan csinálta, de az orvosa szeme láttára, majd volt egy kísérlet a visszafordításra, de inkább megkímélték a lányt is meg a babát is.

Azt nem lehet tudni, hogy Kristóf mitől fordult meg, és vajon visszafordult volna-e, persze tudom, hogy a kettő független.

Én voltam pár alkalommal Raffaynál, de Kingával nem mentem. De ezt nem itt... hanem privát, ha érdekel.

A könyv érdekes, igaz már nem volt időm végig olvasni, mert a dobozkorszak szegény könyvet is elnyelte, de majd második gyereknél pótolom. :wink:

Nyugi biztosan sikerülni fog a második babát természetes módon megszülni, de azt hiszem az utána következő napok a perdöntőek, nem maga a szülés. És Kristóf bárhogyan nézem remek referencia termék!!!! :lol:

tjuca
 
 


Anikó!

Tényleg olyan gyöngy, kis szimmetrikus a drága, vigyázz rá nagyon!!! Nagyon csini, FOTOGÉN :wink:, mint az anyja! 8)

tjuca
 
 


Anikó!
Szupi a sztárfotó, lászik aminek kell!!! :D
Nagyon-nagyon boldog lehetsz. Remélem már nem vagy beteg.
Vigyázz nagyon magatokra. Férjed is bent volt? Na a sejtésem, hogy több lesz nem jött be-mint ahogy sztem fiú lesz, úgyhogy számíts lányra - de ilyenkor már ez annyira nem fontos, nem igaz?

Anikó, Narco, Juca, Zsúka, Timika!
Köszönöm a hozzászólásokat.
Én már esküszöm nagyon készültem az inszemre (kb 2-3 hete) és sejtettem is hogy itt lesz gond (régóta). Amikor megtudtam az eredményt még kicsit örültem is hogy oké most már tényleg indokolt. Mégis, mégis úgy látszik nehezen emésztek.

És tényleg gond lehet, mert egy nap után nem ürülnek ki teljesen a férjeink, ez teljesen világos. :roll:
Az is igaz, hogy sztem nem 12 cn-en volt pé-m mert úgy szúrt az oldalam szombaton az esküvőn hogy nagyon. A kevés nyák sztem ezért lehetett.

Narco!
Nem az én orvosom hál Istennek, ez egy szakrendelés volt. De nagyon nem voltam megelégedve. Én rohangáltam a folyosón a kémcsővel. Mikor leletért mentem tegnap nem volt bent a doki, mert ebédelt. Ma meg egy órát vártam rá, mire befáradt.
Kérdést nem tehettem föl, mert már penderített is ki. A nődokim nagyon jó fej (u.az mit Csibének) és ez az első, hogy megbízom nőgyógyászban.

Próbálom a jó oldalát nézni és jól esik, hogy segítettetek ebben!
Vendég
 


Junkó!
Indulj el az úton! :)

Anikó!
Szuper ez a kis gyöngy :)

Kép
narco
 
 


Junko!
Ez érzés nagyon ismerős számomra!
Én anno decemberben jelentkeztem a Kaáliba és csak márciusba mentem vissza mert még addig is reménykedtem hogy ez biztos tévedés és pont most fog sikerülni!És teljesen magam alatt voltam amikor bele vágtunk,hogy most miért, miért pont én ,és pont velem?!


Juca!
Köszi,reméljük vegyes lesz mint a kisfiam mert kicsit több a hiba nálam! :lol: :lol:
De már most gyönyörű gyerek! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó :) Tényleg olyan a baba a kép közepén, mint egy kis gyöngyszem :D

Junko :) Ja, az egyik fontos dolgot elfelejtettem leírni. Szóval az akkori zseni :twisted: doki, akihez jártam velünk is megcsináltatta ezt a vizsgálatot, csak kanyija nem volt hozzá, hogy mikor van a tüszőrepim (közölte úgy ránézésre, hogy menjek a 15. cn-on) és azt sem mondta, hogy az együttlét és a vizsgálat között 9-24 órának kell eltelnie :evil: Naná, hogy rossz lett az eredmény - közölte, hogy hát bizony itt inszemet kell majd csinálni. Ekkor írtam a Török dr-nak. Miután megkaptam a választ, rögtön otthagytam ezt a nagytudású doktort :twisted: :twisted: :twisted: Kriwstóf meg rá 1-2 hónapra spontán megfogant :lol:

Juca :) Ezt nem tudtam :( Köszi Kristóf dicséretét, aranyos vagy :D És érdekelne a Raffays tapasztalatod is! Írsz privit vagy megadjam az e-mail címem?
A buli jó ötlet lehet, bár mi csak max. 2 hetente vagyunk fent. Esetleg az is lehet, hogy odaadom majd valamelyikőtöknek és ti könnyebben össze tudtok hozni egy talit. :roll:

KépKép

KépKép
timika
 
 


Anikó!
Nagyon jó a fotó, ami kell az látszik! :D Megkérdezhetem hogy mekkora a kis gyöngyszem?


Hangyi



Kép
hangyolca77
 
 


Nos 1-2 vicc

A futballista fia boldogan meséli apjának:
- Apa, képzeld, a szerződésemet a harmadik osztállyal egy évvel meghosszabították !



Egy vadász először viszi el a feleségét vadászni. Elmagyarázza mit hogyan kell. Hogyan töltse meg a fegyvert, hogy célozzon, és, hogy ha lelő valamit, siessen oda, nehogy valamelyik másik vadász magának akarja a zsákmányt.
Különválnak, kis idő múlva lövést hall a felesége irányából. Elindul a hang irányába, majd meglátja a feleségét és egy másik vadászt egy tetem felett hangosan vitatkozni. Amikor közelebb ér, hallja, hogy a vadász ezt kiabálja:
- Oké, asszonyom, oké, megegyeztünk, ez a maga őze. Csak annyit engedjen meg, hogy levegyem róla a nyergemet.


A bölcsődében, csendespihenő közben két kisgyerek beszélget:
- Én már felvilágosult vagyok, tudom mi a különbség a fiú és a lány között. Én például fiú vagyok. Megmutassam?
- Igen!
- Akkor figyelj, fölemelem a takaróm és íme: a lábamon kék zokni van!

Kép
narco
 
 




Sziiiasztok !

Sajnalom , hogy eddig nem jottem de elvoltam havazva.Bantott is de csak annyira futotta hogy belekukkantsak ki mit irt a forumon.
Olvaso uzemmodban voltam csak.

NAGYON NAGY GRATULA ANIKO-NAK!!!!!! :D :D :D :D :D

UGY SZORITOTTAM ERTED AM ES KIVANCSIAN VARTAM A KEZZEL FOGHATO FEJLEMENYEKET.

ANIKO: :D IRTAM AM NEKED AZ E-MAIL CIMEDRE DE NEM IRTAL VISSZA PEDIG EN UGY VARTAM.LEHET , HOGY NEM KAPTAD MEG?!

Nagyon tetszett a kepeken a talalka is tok jo hogy igy osszeverbuvalodott ez a kis osszetarto csapat .
En is olyan szivesen ott lettem volna.


Most munkat keresek el szeretnek menni egy masik helyre ma megyek felvetelizni.
Remelem ha el kell mennem az orvoshoz akkor majd elengednek...............majd kiderul.

LESZEK AM MAJD LANYOK MERT NAGYON HIANYOZTOK.ERDEKES PEDIG EN NEM HIANYOZTAM SENKINEK :(


PUSZI MINDENKINEK:MONI
gracey
 
 


Jucmuc!

Nagyon szép helyen laktok. Látod a teraszról a hegyeket?
Remélem hamarosan személyesen is találkozhatunk. :D

Kacsa!

Kitartás a róka család gondozásához, ha meguntad őket küld át hozzám. :D

Anikó!

Csak egyet tudok érteni a többiekkel, tényleg egy GYÖNGYSZEM. :D

Narco!

Főleg az utolsó poén teszett, nagyon aranyos. :D

Timi!

Mindenképpen számon kérjük a videót! :D

zsúka
zsúka
 
 


Sziasztok!

Anikó & Brill! :)
Nagy-Nagy gratula a csöppségekhez és a dobogó pici szívecskékhez!!!! :D Nem semmik a sztárfotók... :lol:

Puszi mindenkinek
Zsu
valér
 
 


Gracey! :)

Igaz, mi még nem " beszéltünk" egymással, de ha hiszed, ha nem, pont ma gondoltam rád, hogy rég nem jelentkeztél. :lol:

Látod, hiányoltalak, csak azért nem írtam, mert és se sűrűs jelentkezek :oops:

Anikó :lol:

Úgy is tudod! :shock: GRATULA!!! :lol:
Vendég
 


sűrűs=sűrűn :D
Vendég
 


Na, és teszek egy pár képet, nehogy szó érje a ház elejét...:
Ez olyan elmélkedős:Kép

Így örülök Anyának:
Kép

Már a fejforgatással próbálkozom:
Kép
Vendég
 


És még a Bátyámat is megmutatom, akinek kifestették az arcát a szülinapi buliján:

Kép
Vendég
 


Kati!
Micsoda nagy, szép fiacskád van :D
Petra padig olyan aranyos volt az autóban, amikor aludt. Büszke lehetsz rájuk :)

Kép
narco
 
 


Anikó!

Gratula a csodás utánpótláshoz! Igazán gyönyörű!!!


Tényleg Lányok! A tegnapi Closty keresés során jutott eszebe, hogy ha tényleg megszűnik a Closty (mert már ilyet is hallottam), akkor mi lesz azzal a sok-sok nővel? Van helyette más gyógyszer? Lombikosok, inszemesek, Ti mit kaptatok peteérlelésre vagy az nem olyan hatású? Tudom, most perpill nem kell ezzel foglalkoznom, de még lehet rá szükség ...

kacsa14
 
 


Kacsa!
Mi már le is bonyolitottuk a bizniszt! :wink:
Állitolag van valami helyette de hát ki tudja hatásos e annyira?! :roll:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!

Igen, írta reggel a csaj, hogy megy fel. Biztos, ami biztos.

Ez egyébként tök érdekes, mert NLC fórumról ismerem, személyesen még nem is találkoztunk, pedig egy városban lakunk, Ti meg így hipp-hopp megismertétek egymást! :)

kacsa14
 
 


Nárcisz!
Akkor számítok a segítségedre film ügyben!Előre is köszönöm!Ha meglesz, értekezünk.Bár most szombaton pesten leszünk, ha esetleg akkor már aktuális lenne esetleg egy cd-n felírva.

Anikó!
Mégegyszer gratulálok!

Kati!
Nagyon szépek a gyerekeid!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Nagyon helyes és aranyos fiatal lány!
És becsülöm benne hogy egész nap utazott ezért a gyogyszerért!
Éreztem rajta,hogy igazán fontos neki!
Igy tudtam,hogy jo helyre került hozzá!Igy az összeset odaadtam neki!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!

Örülök, hogy szimpatikus emberkét "szabadítottam Rád"! :)
Most volt az első sikertelen ciklusuk és eléggé elkenődött ... De szurkolok Neki, hogy Nála is maradjon ki Closty!

kacsa14
 
 


Lányok!
A Dévaison fennt van Diddu két kicsikéje!
Nézzétek meg!Annyira édesek! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Diddu=Duddu :oops: :oops:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó

Hol találom a Dévaisont?
Köszi
Heni
szalai heni
 
 


Heni, és sokan Mások!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewforum.php?f=39890

Duddu!

Még egyszer gratulálok! Nagyon szépek a lányok!!!
Azért térj be ide is dicsekedni, van mire!!! :lol:
Puszi!

tjuca
 
 


Narcisz!

Nagyon jok a viccek :D

Zsuka!

Igen, az ablakbol latom a hegyeket. Nagyon szep, csak az a baj, hogy ritkan latszik ennyire. Csak akkor ha szep tiszta az idö.
En is nagyon varom mar, hogy megismerjelek! Mar csak ket honap :lol:

Aniko!

Nagyon jo latni ezt a fotot! :D Megegyszer gratulalok!!!

Junko!

Nyugodj meg kerlek! Meg ha kell is inszemet csinalni, nem lehet az olyan veszes :? Valoszinü nekem is az lesz. Felek is egy kicsit, es a hsg-töl is felek de közben örülök is mert haladunk a cel fele, törtenik valami...
Meglatod minden rendben lesz, ne kenödj el!

Mindenesetre lehet, hogy erdemes lenne a sajat dokiddal is beszelni erröl a dologrol, esetleg akar megismetelni a vizsgalatot?

Puszi

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?