Tünde!
Szerintem küzdj az Egon ellen, utolsó erődig. Nekünk is a biztosító jutott egyből eszünkbe.
Bendegúz még nem is nagyon álldigál, inkább rögtön lecsüccsen, ha elengedem a kezét. De majd ráérez az ízére.
Na, szóval nyaralás:
Jól sikerült, eltekintve attól, hogy Bendegúzt nem tudtuk bevinni a tengerbe, mert hideg volt, még én se nagyon fürödtem, csak napoztunk. A homokot a parton iszonyúan élvezte, persze jól meg is kóstolta, de hamar rájött, hogy nem ehető. Volt medence is a szálloda előtt, de az is olyan hideg volt, két hossz után vacogva jöttem ki belőle. De hősiesen próbálkoztam mindennap, hogy talán melegedett valamit.
Kétszer voltunk kirándulni, Velencébe hajóval, meg az utolsó előtti borús napon a környéken egy kisvárost megnéztünk. Az olasz közlekedés is egy téboly egyébként, nem lehet kiigazodni a jelzőtáblákon, tiszta zavaros, és iszony lassan lehet haladni a kisebb utakon.
A harmadik napon Bendegúz azzal indított, hogy leesett az ágyról, az apja mellett kb. 30 centivel, csak ő pont nem nézett oda. Jól beverte az orrát, mert vérzett is, meg lejött a bőr egy helyen. Aztán a strandon azzal folytatta, hogy miközben a napernyő tartórúdja körül sertepertélt, meg kapaszkodott, egyszer csak jól beleverte az arcát, pont a fölső ajkát, úgy hogy középen felrepedt belül a szája. Vérzett nagyon, de akkor még nem vittük orvoshoz, mert hamar elállt, csak amikor másnap reggel újra elkezdett vérezni, és megnéztem hogy milyen mélyen berepedt neki. Végül nem kellett összevarrni szerencsére, de volt egy jó délelőttünk a sürgősségi ambulancián.
Viszont az olasz dokik nagyon gázok, egy szót nem beszéltek se angolul, se németül, szerencsére az egyik asszisztenscsajszi profin tudott németül, ő tolmácsolt. Na, mindegy szerencsére jól megúsztuk végül a dolgot.
A Malackát egyébként egy nyerőautomatából halászta ki neki az apja a baleset estéjén és a második egy eurós próbálkozásra sikerült. Persze ettől vérszemet kaptunk, és akartunk neki egy Micimackót is, de miután mindennap megpróbáltuk, és már több mint tíz eurót eljátszottunk, rá kellett jönnünk, hogy a Malackával rohadt nagy mázlink volt, mert ezek a nyerőautomaták úgy vannak beállítva, hogy ne lehessen kiemelni az állatkákat. Mindegy Malacka Bendegúzhoz akart jönni, és ő meg olyan aranyos volt, amikor meglátta, és odaadtuk neki, valami földöntúli mosollyal vette el, és úgy szorítota mint valami kincset. Egyébként tényleg nagyon jófej.
Minden este vacsi után elmentünk sétálni Bendegúzzal, és csak 10 után feküdt le, de olyan jól kifáradt a jó levegőn, hogy jobban aludt mint itthon. Sajna az utolsó éjjel már kicsit szörcsögött, itthon meg aztán dől a takony sajnos. De ezt már írtam.
Jókat ettünk, isteni tésztákat, meg persze pizzát, és olyan fagyikat, jaaaj, nagyon fincsi volt, próbáltam feltöltekezni a télre fagyiból, hát nem tudom sikerült e.
Az utolsó napra aztán nagyon elromlott az idő, eső, szél, majdnem haza is jöttünk, de aztán meggondoltuk magunkat, és még ebédeltünk egy jót, meg vacsiztunk, meg délután azokban a hatalmas tarajosokban jól megfürödtünk Lacival, amíg Bendegúz aludt. Nem hagytam így sosem a szobában egyedül, csak akkor, mert úgy döntöttünk ennyi jár nekünk is, és úgyis másfél órákat aludt délutánonként. Nem is ébredt fel szerencsére, amíg vissza nem értünk. Mi meg kitomboltuk magunkat a hullámokban.
Na, ez jó sok lett, bocsika, így sikeredett.
Amúgy Bendegúz iszonyú anyás lett, állandóan hozzám akar jönni, és mást sem hallok, mint anyaaa, annaaa. Nagyon jó érzés amúgy, csak így nem tudom hogy hagyom bárkire is.
És néha olyan hangosan kiabál, főleg amikor mérges, de néha csak úgy passzióból, élvezi a hangját. Nektek is csinálják a gyerkőcök?
Réka!
Szuper lesz beköltözni az új lakásba! Egész hamar elkészültetek a felújítással, nem? Persze lehet hogy csak nekem tűnik úgy.
Tünde!
Egyébként hogy vagy? Kell használnod a gyógyszert, keményedik a hasad sokat?
Manka!
Merre vagytok? Végignéztem este a Jackes összeállítást, annyira helyes a képeken. Csak én sajna nem hallom a zenét, nem tudom miért.
Timi!
Igen, most hízott Bendegúz rendesen, mert állandóan rágicsál valamit, meg amúgy is jó az étvágya.
Ja, és kibújt a 8. foga.
Mi is
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Emmának!