Hali,
Enyém lány, úgy tűnik, megmarad
Ma már csak kicsi hőemelkedése volt, továbbra is taknyol (nem vészes), és kért enni
Igaz narancsot, de ki bánja, csak egyen, mert amit az elmúlt két napban evés címszó alatt művelt, azt nézni is rossz volt. Mondjuk tegyük hozzá, én evés terén elég laza vagyok (annyit eszik, amennyit akar, de legközelebb ebéd/uzsi/vacsi van), és tudtam is, hogy beteg, ezért nincs étvágya, de hogy két napig gyakorlatilag SEMMIT
Már majdnem kezdtem kétségbe esni
Ma még sétáltunk is, megvettük az ovis ágyneműjét, már a mosómasában van. Hétfőn már szeretne ott aludni. Ja, és minden nap úgy ébred, hogy:
Anya, már jobban vagyok, mehetünk oviba!
RuszlánaKata,
Ha Raul ragaszokodik a tanító nénihez, azt használd ki, mert a gyerkőcök írás-olvasás tanulásakor (és még később is, úgy harmadik év végéig) igazából a tanítónéninek tanulnak, neki a tetszését/örömét akarják elnyerni --- szal én (akármivel is jön haza a gyerek) csak dícsérném, meg a tanítónénire hivatkoznék:
Raul, hogy te milyen gyorsan megcsináltad a leckédet. Ha majd elmondom a tanító néninek, biztos meg fog dícsérni!
stb. stb.
Nektek a hányós kórság meddig tartott, és mennyire volt durva?
Edit,
Számot köszi, ma már sikerült elérnem az illetékest, hétfőn talizunk
Gyerkőcök hogy vannak?
Én Orsinak a Echinacea-t nap 3x5 bogyónként adtam, plusz 3 Oscillo-t is, és hársfa/kamillatea mézzel --- gyakorlatilag más nem is ment le a torkán, és mára láttam javulást (kedd éjszaka hányt egyszer, aztán láz, és a többi)
Én a későbbiekre azt javaslom, hogy már az első orrfolyásnál nyomasd nekik az Oscillo-t és/vagy az Echinacea-t, mert ha komolyabb is a kórság, hamarabb túl esnek rajta, vagy kevésbé veszi le a lábukról! A tvnet-es linken biztosan találsz "füles" szereket is, nekem lázra jött be nagyon a Ferrum Phosphoricum, mert az én gyerekeim láza 38,5-nél megáll, és eddig még mindig működött.