Új privát üzeneted érkezett!

Jucc, csak azért, mert én még akkor se feküdnék le fehér pólóban a fűre, ha fizetnének. Mondjuk nincs is nagyon fehér pólóm... :D
De nem vagyok ám ilyen tisztaságmániás, Zitát hagyom, hogy az utcán négykézlábazzon, vagy a lépcsőházban másszon fel a lépcsőn...

Ayse, sztem ez csak sima rémálom, amivel nem kell törődni, ha nem akarsz. :wink:
Vendég

Ayse.
Köszi a dicséretet!
Én is és a párom is imádunk táncolni!! :) Csak elég régen volt benne részünk! :? De mondjuk a kis mosolygós csodabogaram kárpótól minden táncot.Lesz még majd időnk ropni!! :D

A szoba kész van,csak a berendezés kissé hiányos. :? Vennünk kell még ülőgarnitúrát,szőnyeget és függönyt!!

Most csak reluxa van az ablakon és az erkélyajtón,amiről néha megfeledkezek!Ugye napközben csak nem lehet bezárni,én meg néha mikor öltözök egy szál semmibe itt rohangálok!! :oops: :lol:
Aztán kapok észhez,hogy de hülye vagyok,a másik házból akár be is láthatnak!! :shock:

Duda.
Neked is köszi!
Én már nem nagyon tudnék fehér falak közt élni.

Havtünde.
Köszi!
Bordó!!!Az nagyon tuti.Jövöre megcseréljük a szobánkat a Meliével és bordó hálószobát szeretnék,sok gyertyával!! :wink:

ancsi26

Jaj,még azt szeretném kérdezni,hogy akinek tápit kap a babája mennyit isznak meg reggel és este??
Biztos volt már téma,csak ugye nekünk most lett aktuális!

ancsi26

Szisztok Lányok!

Én meg azt hittem, hogy azért rossza a net, mert apa valami új tűzfalat tett ide a gépre.

Enikő

Ne haragudj csak a Smokie számra utaltam a kérdésemmev (Who the fuck is Alice).

Viszont ha már 2 óta tudod, hogy Kinga nem ide ír, akkor miért nem teszed fel az ő topikjába is ezt a szép üzenetet? :shock: :shock: :shock: Még mindig csak az a két hsz-szed van, amit nálunk tettél.

Amúgy ha tudnád, hogy a topik ki mindenen ment már keresztül a perverztől a hackeren át az okoskodó védőnőig, akik soha nem merték vállalni magukat és mindig egy nova új ismeretlen névvel jelentkeztek, akko nem lepődnél meg az ellenséges hangvételen.
Amúgy nagyon szerető barátságos társaság vagyunk, ha gondolod gyere és tapasztald meg. :lol:

Lányok!

Ha ilyen fos idő lesz a héten elmegyünk az Állatkerti játszóházba? Vagy valamilyen játszóházba, de én csak azt ismerem.

Úgy tűnik, hogy a síelés is megoldódik. Tesókkal megyünk (Balázséval és az enyémmel plussz a párjaikkal) meg még pár baráttal, úgyhogy valszínűleg jön Lacika is. :lol: :lol:
Apukám :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép Kép
sildike

Tominak nagyon boldog első születésnapot kívánunk!

Annamami!
Nekünk jó a csütörtök 11 óra a tücsökzenére. Nem szeretném előre kifizetni a 7000 -et, mi van, ha Andris mégsem értékeli annyira? ALkalmanként is lehet fizetni?

Bodza!
Nagyon szép kislány Saci!

És még néhány kép....

Vasárnap az állatkertben voltunk.

Andris nem mindig tudta, mit is kell nézni :D

Kép

Ezért jobb elfoglaltságot talált magának

Kép

De sajnos a végére megunta és kazuárüvöltésbe kezdett (a madarak visszarikoltottak neki, ő meg válaszolt, aztán a madarak egymást közt is eltársalogtak)

Kép

Lili viszont nagyon élvezte

Kép

Kép

Kép

Kép

ayse

Ayse!

Szuperek a képek, annyira szép kislány Lili! Andris meg persze jó kis pasi! :) És nagyon helyes a közös kép Rólatok!

Azt hiszem tudom hogy csinál a kazuár.. Bendegúz is csinálja újabban, iszonyat hangosan. :roll: :shock: Szerintem jól elbeszélgetnének Andrissal. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ayse, köszi, ezt is rég mondták már...de Tüncsi is megkapta második névnek...

Tünde, sehova...egy reggeli műsorban volt róla szó és azt mondták, hogy ha a családban volt már ilyen akkor van jelentősége, hogy öröklődhet...kialakulni, ilyen korban még nem szokott...szóval felfüggesztve a diéta...de azért nem tömöm ilyennel, csak nem lesz bűntudatom, ha lecsúszik 1-2 ilyen falat is...[/b]

Kép

Kép
prüntyi

Lányok!

Nem bírom ki, lefényképeztem az esküvői fotóimat és most felteszem :oops: Bocsi! Most egy ideig úgysem rakok fel többet.

Kép

Kép

ayse

Fúú, Ayse, milyen fiatalok voltatok! Na nehogy ezt rosszul értelmezd ám, most is azok vagytok (legalábbis Te :D:D:D)!
Lili kis hasonmásod. :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem tudom mi volt tegnap, a rendszer szarakodott-e, vagy a mi gépünk. Este meg már nem volt időm visszanézni, mert itt voltak vendégségben a védőnénink és a férje.
Mégis velük megyünk síelni.

Ayse

Nagyon nagyon jók a képek, a mostaniak és a régiek is. Lili tényleg kiköpött hasonmásod.

Thomasanne

Tominak boldog születésnapot kívánunk így utólag is.

Most futok, mert itt van Balázs keresztmamája és megbeszéltük, hogy alvás után elmegyünk a fiúkkal csavarogni. Szerintem a hajógyári sziget lesz belőle a HÉV miatt. Apa elvitte reggel a kocsit, mert a fiúknak a bkv nagyobb élmény. Majd este ő hoz haza minket.

Juci

Merre vagy? Hazajöttetek már? Nézem a házatokat, nagyon szépen alakul.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Nekem tuti a gépem volt rossz tegnap este, mert Apa szétszedte, hogy jobb legyen, de nem lett jobb :( Aggódtam, amikor darabokban láttam, mert inkább legyen lassú, meg fagyjon le állandóan, minthogy egyáltalán ne legyen...

Ayse :) Minden kép nagyon jó Rólatok, Nem ismertem volna meg, hogy Ti vagytok a képen, ha nem mondod előre. / mármint az esküvőst/.

Ildi :) Én is gondoltam az Állatkerte, mától viszont jobb időt mondanak, én szívesen nézném az állatokat is, nem csak a játszóházat.

Tünde :) Én imádok a fűben hemperegni, és ilyenkor az se érdekel, miben vagyok. Mondjuk estélyiben nem tenném, és a menyasszonyi ruhámban sem jutott eszembe ilyesmi. A pólóm nem lett füves, a gyerekeim lábától viszont annál sárosabb :)

Mennem kell.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

Akkor legyen az Állatkert. Nektek mikor lenne jó?

Kép
Kép Kép
sildike

Üzenetek: 511
Elküldve: 2006 Szeptember 20 Szerda - 14:14

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok Lányok!

Elkészítettem az útvonal leírását.
Barbinak, rókinak, Briginek elküldtem.

Kérlek Titeket, hogy aki jönni szeretne írjon egy e-mailt.
bodnarkrisztina@invitel.hu

Nekem a kedd vagy szerda lenne a legjobb, szavazzatok!

Rövid vagyok,mert rohanok, odaég a prézlim.

puszi Kriszta
--------------------------------------------------------------------------------
Kriszta és Kincső

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Lányok!

Volna két kérdésem:

1. mennyi hagymát lehet adni a babáknak?
Tagnap is, ma is belefőztem a főzijébe fél-fél fejet (kicsit). Nem sok ez? De olyan jó ízt ad neki!

2. Ti még pürésítitek a főzit? És ha igen, mennyire? Ha normális idő alatt szeretném beadagolni, akkor kell. Ő viszont csemegézni szeretne, a kis ujjaival markolászni a falatokat. Ezért született köztes megoldásnak, hogy kap markolásznivalót, én meg közben belapátolom a szájába a hamit. Kanalat is kap, ő is lapátolhat, néha sikerül is neki. Nálatok hogy van?

ayse

Sziasztok!

Ayse!
Olyan szép képeket tettél fel megint! Az, amin Lilivel a réten vagytok, különösen tetszik, annyira szép színei vannak!
Mikor volt az esküvőtök?

Nálunk Nati már nem nagyon eszi meg pépesítve a kajákat. Ha sietni szeretnék, annyira mixelem le neki, hogy azért apró darabok maradjanak benne, de mégse kelljen sokat rágnia.
Mióta ilyen nagyon fogzik, nem is nagyon eszi a főziket, inkább gyümizik.
Szerintem nem sok az a mennyiségű hagyma, amit írtál! Nálunk kell, hogy ízes legyen a kaja, különben nem eszi meg Nati.
Valamelyik nap tarhonyás húst csináltam, de Natinak nem akartam belőle adni, mert tök jó kis magyaros íze lett. Ő halas bébikaját kapott volna, de nem volt hajlandó megenni. Tátogott a mi kajánk után, amiből végül adtam is neki. Háát, zabálta!

Ildi, Jucc!
Valami jó kis program bennünket is érdekelne, de nekünk ez a hét már nem jó sajna! Külön ne várjatok ránk, ha nektek jó még a héten valamelyik nap!

Kriszta!
Olyan messze vagytok, még bizonytalan vagyok tali ügyben.

Tünde!
Ma már jön haza Apa, ugye?

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse :) Hagymáról gőzöm sincs, de ha nem látod, hogy gondot okozna Andrisnak, akkor nem tűnik soknak a fél fej. Nekem néha szokott égni a gyomrom a sok hagymától, ilyen gondra gondoltam.

Pürésíteni nem szoktam már, mert rá kellett jönnöm, hogy Gergő a darabos dolgokat eszi csak meg. Villával azért kicsit összetöröm, hiszen nincsenek még rágófogai és az emésztőrendszerét nem szeretném megterhelni, de ennyi. Nekem teljesen ideálisnak tűnik az, ahogy Te csinálod :)

Ildi :) nekem mindegy, melyik nap, de ha tudsz várni a válasszal, akkor még Apát megkérdezem, hogy esetleg haza tud-e bennünket hozni valamelyik nap, mert az mégiscsak kényelmesebb lenne...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

Persze, tudok várni. Nekünk jó a holnap is meg a péntek is. Állítólag az idő is jó lesz még a héten.

Andi
Nem együtt megyünk a talira? :roll: :shock: :roll: :shock:

Ayse
Én már nem nagyon főzök külön Lacinak, hanem inkább olyan kajákat csinálok magunknak, amit ő is mehet. Szerintem egyáltaln nem sok ennyi hagyma. Én még fokhagymát is tettem bele anno 1 gerezdet.

Már nem is pépesítőnk semmit. Laci is eszik kézzel lábbal is. Még anno Bazsinál hallottam, hogy hagyni kell kézzel enni a gyerekeket, mert úgy szokják meg azt a mozdulatot, amivel beteszik a szájukba a kaját.
Nálunk bevált, mert Bazsi még a levest isgyönyörűen eszi kanállal.

Most megyünk a buszos kalandtúránkra. Este még jövök.

Pussz.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Ayse!
A barátnőm dietetikus!az ő véleménye,hogy a hagymával,főleg a pirítottal,vigyázni kell...gyomorégést,puffadást okozhat a babának.
Bár 1 éves kortól adható a snidling(metélőhagyma),és a póréhagyma,aminek magas a B1 és C az immunrendszer,és az idegrendszert erősítő vitaminok.
Én nagyon picit szoktam főzibe tenni,mert tényleg jó ízut ad a kajának..azt is teatojásba főzöm meg,és a végén kidobom....:)
Bár Beni már eszi régen a darabosakat,de a püréset is szereti.
A múlt héten mindent pépesítettem neki,torokgyuszija volt:(
A kanálból ő is előszeretettel az ujjai közé kaparint egy-két apró darabot,és azzal gyurmázik:) addig én etetem.Kanalat is szoktam neki adni,addig,amíg nem a nyelét dugja le a torkán:)

Andi!
Mi közel vagyunk!:):)
Üdv:
Kép

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Thomasanne, ezt most kaptam mélben, és bocsi, de egyből Te jutottál eszembe! :D:D:D:D:D

- Anya, apa mért kopasz?
- Mert sokat gondolkodik.
- És neked miért hosszú a hajad?
- Na menjél szépen játszani!
Vendég

Ildi!
Háát, elvileg tényleg volt róla szó, csak a kivitelezését nem gondoltam ki még. Ha együtt is megyünk, Natinak kell autósülést vinnem. Nem tudom, hogy jutnék ki hozzátok vele + Natival. Ráadásul délutánra Nati tuti kidől, így hazafelé garantáltan leszakadna a kezem. Szóval nem tudom még. :roll:

Kriszta!
Szia!!! Jó nagyot nőtt Bence!
Tényleg közel lakunk egymáshoz, és terveztünk is már együtt sétát, de valahogy mindig meghiúsult eddig. Megbeszélhetnénk majd valamit! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Csak gyorsan, mindjárt vége a fürdésnek.

Tünde
Apa pontosan ezt dörögli az orrom alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Ildi :) Apa holnap tudna hazahozni minket, úgyhogy a holnap lenne jó Állatkertezni. Te hogy gondoltad? Egész napra, vagy ebéd után kimenni? 9-17:30-ig vannak nyitva, viszont a játszóház 20-ig, ha jól tudom. / nem mintha eddig maradnánk.../ Gazdaságos lenne a délutáni jegy, mert az 600/fő, de azt csak fél négytől lehet venni, Apa meg fél hat körül jönne értünk, a játszóházra nem nagyon maradna idő. Hogy szeretnéd?

Más nem csatlakozik?

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

Nekem jó, ha kb. 11-kor tudunk találkozni. Kb. 10-ig alszik Laci és utána ő már ki tudja húzni délutánig. Bazsi meg ha van látnivaló, akkor elvan alvás nélkül. Majd kajálunk ott valamit.

Andi
Beszaladok Értetek, meg haza is doblak utána ha csak ezen múlik.

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok!

Másnak nincs kedve csatlakozni?

Sisnek mindjárt írok egy sms-t, mert mondta, hogy ha történés van, akkor szóljunk neki is.

Jucc
Nyugidtan küldjél smst, hogy hogy legyen holnap.
A gépnél ma apa lesz, de én meg nézem a tv-t (SzF, Médium)

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt Lányok!

Mi ez a pangás? Mindenki megörült a jó időnek?

Mi tegnap délután bebuszoztunk a városba, eltömegközlekedtünk a várba. Bazsi baromira élvezi. Szerintem ha tehetné nem is kocsikázna. Érdekes amikor én kicsi voltam ünnep volt, ha apu bevitt kocsival a suliba és nem kellett buszozni.
Szóval sétáltunk egy nagyot a Várban, a Mátyás templomban éppen harangoztak, utána átmentünk a Tóth Árpád sétányra, elmentünk a Hadttörténeti műzeumig. Bazsika meglovagolta az összes ágyút. Szedtünk sok-sok gesztenyét. Majd veszek hurkapálcikát és ma este csinálunk gesztenye figurákat. Szerintem az állatkert jó kis ihletet ad majd neki, hogy miket csináljunk.
Olyan sokáig mentünk, hogy már nem volt kedvünk sétálni, hanem lejöttünk siklóval. A mukik úgy kidőltek, hogy itthon nem is volt fürcsi, csak tejecske aztán alvás.

Ráadásul tegnap visszaszóltak az ismerőseink, hogy lefoglaltak egy vadászházat szilveszterre. Lovasszánnal, kandallóval, erdővel, mindennel ami kell. Pár család összefog és 29. környékén kimegyünk és csak 3. körül jövünk vissza. Napközben nagyokat kirándulunk, szánkózunk, hógolyózunk, hóembert építünk. Parázson krumplit sütünk, meg palacsintát (azt nem parázson) :lol:. Meg forraltbort és gyerekpuncsot iszunk a nagy hidegben. Esténként meg kártyázunk társasozunk. Annyira régóta várok már egy ilyen szilveszterre, amikor nem azon kell agyalni, hogy hova menjünk buliba, mit vegyek fel, eljussak a fodrászhoz a hajam miatt, beférjek a szoliba, hogy a szilveszteri ruhámhoz színem is legyen stb. Szóval most nagyon-nagyon örülök. Sőt lehet, hogy Dórikáék is jönnek és akkor még társasága is lesz Bazsinak. Sajna a többieknek még nincs gyerekük.

Kép
Kép Kép
sildike

Majola/Duda!

Beszéltem Annamaival telcsin. Váratlanul beépítettek egy falat ajtóval a lakásukba, hogy Marcinak különszobája lehessen. A fúrás-faragás idejére a mamához mentek, tegnap jöttek haza. Ma Annamai még csiszol, és takarít. Azt beszéltük meg, hogy akkor jövő kedden mennénk (nekem időközben úgy alakultak a dolgok, hogy a keddi nap jobb is lenne, mint a csütörtök).

ayse

AnnamaMi, bocsánat

Sildike!
Ez állati jól hangzik! Hova mentek?

ayse

Ayse

Valahova északra Mátra?? Cserhát??? Börzsöny???

Majd megkérdezem. Egyenlőre örülök, hogy végre valamit nem nekem kellett intézni. Általában én vagyok a program, szállás stb. felelős. Mondván hogy én ugye itthon vagyok, úgysem csinálok semmit és nehogy mán unatkozzak. :lol: :lol: :lol: :lol:

De szerintem is nagyon jól hangzik. Egyszer voltunk valahol Tata környékén egy vadászházban, disznóvágáson 2 napig. Na ott volt ilyen lovasszán, kandalló stb. Úgy szeretném, ha majd most is szép havas idő lenne. Felmenni a vadászlesre, nézni a kis vadmalacokat, őzikéket. Egyszer voltam és annyira kis cukik voltak a malacok, ahogy a fehér hóban a kis csíkos hátukkal kotortak az etető felé. Nagyon szép tud lenni onnan fentről a környék. Vadászni viszont soha nem tudnék az biztos. Aput is mindig hívják a barátai, de egyrészt azt mondja, hogy azt a valag pénzt inkább az unokáira költi, másrészt meg csak megenni tudja a vadat lelőni nem.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó Reggelt Mindenkinek!

Ayse,köszi,hogy leírtad a lényeget... :D
mazsi most aludt el,én kezdem a pucoválást csak előtte gyors bekukkantottam... :oops: :oops: :lol: :lol:

Sildike,
hát ez remek szilveszteri program! :D
Nagyon nagyon irígykedem ám! :D :oops:
Én is mindig ilyenekről álmodozom apával,csak hát nálunk nagy a család......meg az elvárások.... :(
eddig egyetlen egyszer sikerült vmi hasonlót kiviteleznünk tavaly előtt,mikor dec.20-tól egy hétig kinn voltunk Tenerifen :D
Ez persze még Mazsi előtt volt,a lányok meg Floridában a keresztmamijuknál! :D
Na az KIRÁLYSÁG volt!!! :lol: :lol: :lol:
Csoki barnán jöttünk haza,csak a csajok hiányoztak nagyon,különben mókás volt mikulás sipkában és bikiniben kóricálni a Pacific Ocean mentén...... :lol: :lol: :lol:

Na,léptem takarítani...... :?
annamami

Én se tudnék vadászni.

Viszont napok óta egy horrormondóka jár a fejemben, megosztom Veletek, ne csak engem kínozzon (a Füzesi Zsuzsa-féle mondókáskönyvek egyikéből amúgy nagyon szereti Lili, mert tényleg jók vannak benne):

Tekintetes Úr,
Elszaladt a nyúl!
Nem baj, fiam, hadd szalasjon,
Itt a puska, durr!

Ezer bocsánat!

ayse

Duda!

14 éve volt az esküvőnk...

ayse

Annamami

A Karácsony az nálunk is kivitelezhetetlen, hogy ne itthon legyen, meg az az igazság, hogy annak a mi családunkban olyan szép hagyományai vannak, hogy én sem tudom elképzelni, hogy pl. ne 25-én reggel ne a tesómmal együtt ébredjek, és ne kocsonyát reggelizzek anyuéknál friss fehér kenyérrel, meg előző esti hideg rántott halat. :lol: :lol: :lol:
A szilveszter viszont már elég szabad, főleg hogy anyuék általában olyankor mennek síelni 1 hétre.
De egyszer (most egyenlőre nem tudom elképzelni, hogy mikor) biztos mi is bevállalunk majd egy télből a nyárba karácsonyt. Szerintem annak is tuti megvan a hangulata, csak sajnos, vagy szerencsére én ilyen hülye, nagyon és görcsösen hagyomány tisztelő vagyok.

Ayse
Képzeld én egyszer Bazsinak vettem egy verseskönyvet, erdélyi nép mondókák és versek vannak benne és szinte mindegyikben megéketnek, lelőnek, megesznek széttépnek, ördög farkas stb. van. A múltkor Balázs keresztmamájával nevetve olvastuk végig és szinte egy vidám, vagy legalább is barátságos mondókát sem találtunk. Azóta átlapozom a könyvet mielőtt megveszem.

Kép
Kép Kép
sildike

Cristi

Ez a Bence egy igazi vidám kis fickó. :lol: :lol:

Kriszta
Küldtem Neked mailt.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, szuper szilveszteri programnak igérkezik. Én is töltöttem már szilveszteri napokat a Mecsekben, nincs annál jobb, mint szánkózni, hógolyózni, friss levegőn lenni olyankor. Én eleve nem vagyok a nagy városi bulik hive...

Ayse, akkor kedden!
Én évekig jártam árvagyerekekhez, táboroztattam is őket, olyankor mindig meséltünk lefekvéskor. Rengeteg időt töltöttünk azzal, hogy Benedek Elek és egyéb népmesés könyvekből kiválogassuk azokat, ahol senki nem lő le senkit, senkinek nem vájják ki a szemét, vágják le a lábát...nem sorolom. Érdekes, arra viszont nem emlékszem, hogy engem gyerekkoromban megviseltek volna ezek a sztorik, pedig én is ezeken nőttem fel.

KépKép

KépKép
majola

Érdekes ez az erőszakos mese/mondóka téma. Tavaly karácsonyra vettem a barátnőm kislányának egy mesekönyvet, és csak itthon vettem észre, hogy a farkas nem eszi meg sem a nagymamát, sem a Piroskát, mert a nagymama elrejtőzik a szekrényben, a vadász meg pont akkor toppan be, amikor Piroska kerülne sorra, így a farkas szégyenkezve elkullog :shock: . Hmmmmm :? , na ehhez mit szóltok?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Ildi!
Az ám!Bencém igazi "nagy"kópé!Mindenből játékot,viccet csinál,mi meg jókat röhögcsélünk apával.:)
Bár most 2 napja minden baja van,nem akar enni,aludni..lehet hogy betett neki a múlt hét,antibiotikum,meg minden..Vagy már megint foga nő :roll: De nem igazán értem,mert csak a reggeli ,esti tápit utasítja el.... :roll:

Andi!
A talit megbeszélhetjük!26.után valamikor..
Mindegy nekem a sziget,állatkert,bármi.
Lehet Mankával is tudunk egyeztetni:)

Na,megyek,mert hisztike van!
Megyünk csavarogni,mert jó idő van!

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Szija Manka!

:lol: :lol: :lol:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

sziasztok !

kérdés, mert ilyenről még nem hallottam :shock:
voltam dokinál, megcsinálta a rákszűrést (másfél éve volt :oops: ) és azt mondta van egy elég nagy méhszájsebem. És akkor ott élénkpiros vér folyt belőlem, azt mondta nyugi, ezzel nincs most semmi baj. és azóta meg átment barnázásba, mondta ne aggodalmaskodjam, sajnos elég gyakori és előfordul a 2 szülés miatt, meg a terhességnél.

Volt valakinél ilyen? :shock: :?:

Egyben rákérdeztem, hogy nem lehet-e méhszájproblémám attól, hogy emelgetek egy 8 kilós babát a terhességemmel, és megnyugtatott. Alkalmazkodik a szervezet a kialakult helyzethez. Remélem.

Megyek amúgy a védőnőhöz intézni a továbbiakat. :) Fáj a fejem megint :( Barátnőmmel voltunk és betértünk a rendlőhöz közeli Vári cukrászdába, és isteni amerikai csokitortát ettem és fagyiztam. :) Még mindig 53 kiló vagyok. :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Annyira jó kis napunk volt.

A két Balázs szenzációs volt. Nem is tudom, hogy a Dórikán kívül volt e már gyerek, akivel Bazsi szinte az első pillanattól kezdve ennyire jól eljátszott. Kergetőztek, másztak, kúsztak, állatokat etettek, vonatoztak, galambot hajkurásztak stb.

A fényképezőgépem már az első másodpercben lemerült. :cry:

A kicsik is teljesen jól bírták. Laci alvás nélkül. Egyre inkább kezd érni bennem a gondolat, hogy vigyük őt síelni, mert mégsem lesz olyan macerás a dolog.

Így, hogy a gyerkőcök ilyen jól elvoltak mi is jót dumcsiztunk Judittal.

Dóri
Én még nem hallottam ilyet. Azt nekem is mondta a dokim, hogy kenetvétel után egy két napig lehet barnázás az normális. Nekem nem volt.
A méhszájsebet el szokták fagyasztani, mintha valami ilyesmi rémlene.
Biztos nem attól van, hogy Vikit emelgeted, mert nekem Bazsi 12 kg volt és semmi bajom nem lett tőle.

Kép
Kép Kép
sildike

Halihó!

Nna, csak ideértem!
Ma Apa szabin volt, jártuk a bankokat, mert némi szülői segítséggel és hitellel talán elköltözhetünk egy nagyobb lakásba!
Kérjük szépen a drukkokat! :) Tavaszra terveztük a költözést, most egyelőre csak érdeklődtünk.

Ildi!
Olyan drága vagy, hogy megint felajánlod a segítséged, de nekem már úgy ég a fejem emiatt. :oops: Tényleg nem akarok visszaélni a jóindultatoddal! Ha megyünk is, a benzinköltséget szeretném állni, rendben? :roll:
Nagyon jól hangzik a szilveszteri programotok! :lol: Én is nagyon szeretem az ilyen bulikat! :lol:

Zsuzsa, Annamami, Ayse!
Akkor kedden mikor is? :roll:

Ayse!
14év? Az szép! :D

Kriszta!
Rendben, 26-a után beszéljünk meg egy sétát! :D

Jövő hét elején hívnom kell a gyógytornászt, sajnos letelt az egy hónap szünet! Félek, hogy mit fog mondani!

Dóri!
A barátnőmnek is van méhszájsebe, ha gondolod, kikérdezem.
Ő 5 hónapja szült és úgy emlékszem a doki azt mondta neki, hogy majd fagyasztani kell.

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Na azt már nem. Akkor csináljuk azt, hogy én viszlek Titeket, Te meg hozod a kaját, vagy piát jó?

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Kicsit lelassultam a napokban, nem nagyon volt kedvem jönni...:( Lehet, hogy csak lemerült az elem...legközelebb hétfőn leszek....megyünk pihizni Kehidára...ránkfér!

Duda, jaaaaaaaj, de jó! Megy a drukkkkkkkkk!

Dóri, ugye milyen isteni a Vári!!!!

Kép

Kép
prüntyi

Andi, Kriszta! Akkor 26. után!

Andi, remélem hamarosan elfelejthetitek a gyógytornász tortúrát.

Ayse, te 15 évesen mentél férjhez :wink: ?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Andi!
ok. :( Teendő nincs vele, ha a rákszűrés eredménye negatív. Hát most izgulhatok. :roll:

Prüntyi!
Mi már többször jártunk ott és sosem csalódtam! :) lepasszolta barátnőm is a 2 gyerekét meg én az enyémeket és jól kidumcsiztuk magunkat kettesben. :D Tökjó volt.
Vendég

Sziasztok!

Csak bejelentkeem, hogy élünk ám, apa megint hazahozta ezt az izét, csak kár, hogy nem az enyémet :( :D

Ildi,
ezermilliárd bocsi, hogy nem válaszoltam, tök kiment a fejemből, pedig akartam ám!!!

Remélem, nemsoká tudok jönni hozzátok sűrűbben!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Írtam az előbb egy csomót, és lefagyott közben ez a k..va gép :( Nincs erőm újrakezdeni, csak röviden:

Tényleg nagyon jó napunk volt ma Ildiékkel, pedig kicsit tartok mindig az ilyen közös programoktól, hogy majd agyonvágjuk egymás napját azzal, hogy hol az egyik gyekekre kell várni, hol a másikra, vagy az egyikünk gyereke erre, a másiké arra akar menni. De tényleg tök jó volt :) Balázsnak már mondtam is, hogy Bazsiéknál is szoktak lenni talik, és hogy micsoda gyerekparadicsom van ott, ő máris lelkendezett, hogy jó, menjünk! Eddig nem akart velem jönni ezekre a programokra.
Balázst sikerült a kocsiban ébrentartani, pedig mentek le a szemei rendesen/ szomorú lett volna, ha nem játszhat még egyet Apával/, Gergő aludt egy kicsit, de itthon fölébredt, játszott is, evett is, és csak utána fürdött. Pedig mi azt hittük, hogy ennél többet már nem nagyon bírhatnak :)
Ildi :) Srácok kidőltek a kocsiban?

Prüntyi :) Pihenjetek sokat!!!

Andi :) Ez nagyon izgi a lakással! Tőlünk is megy a drukk!

Sis :) Helló!!! Hiányzol ám! Máténak meg boldog névnapot!!!

Befejezem, mielőtt újra meghal ez a dög...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ildi, én is csatlakozom az irigyek táborához!!! :wink:

Prüntyi, jó pihenést Nektek, töltekezz fel energiával, szép időt jósoltak!

Azt hiszem, éppen a múlt heti Nők Lapjában volt, hogy az erőszakos mesék (amiken mi is felnőttünk) nem is olyan ártalmasak, mint ahogy mostanában mondják. Sztem nem ezektől lesz vki bűnöző, inkább a TV-ben nézhető japán meg lövöldözős meg nemtommilyen hüle mesék lehetnek rossz hatással egy gyerek lelki fejlődésére. Nekem az se tetszene, ha Zita csak nagyon harmonikus tanmeséket hallana, mert akkor hogyan reagál, ha igaziból találkozik vmilyen erőszakkal? Legyen az akármilyen kicsi dolog.
Vendég

Ildi/Jucc!
De jó kis nap lehetett4

Duda!
A 11 órásra mennénk.
Új lakás DRUKKDRUKKDRUKK!!!!!!

Manka!
Aranyos vagy! Már annyiszor írtam, hogy bocsánat érte, de ez életem szerencséje, hogy rátaláltam a férjemre (még ha néha ki is akadok viselt dolgain ezeken az oldalakon is :oops: ), és ráadásul így, hogy nem kellett iszonyú sok időt a várakozással tölteni. Nem győzök hálát adni, hogy egy időben egy helyen születtünk. Sajnos a szerencsénkért azzal fizetünk, hogy repül az idő egymás társaságában (még sokkal jobban, mint Frei Tamással :)).

Rémmese:
láttátok a született feleségekben, hogy az amcsi anyukák átírják az egyik Grimm klasszikust (talán épp a Piroskát)? Persze a végén csak a normális sztorit játsszák el.
Azt is szokták mondani, hogy Grimmék a felnőtteknek gyűjtötték ezeket a meséket, ami igaz is. Ettől függetlenül én sem gondolnám, hogy kártékonyak.
Én attól tudok megőrülni, hogy Vekerdy állandóan azt írja, hogy meséljük el a gyerek napját egy kismackó segítségével. Biztos az is jó egyszer-egyszer, de egy gyerekkel általában ugyanazok történnek napról napra.
A Kisvakond sorozatban van egy kötet (nem jut eszembe a címe :oops: ), ami komplett felvilágosítást tartalmaz, a nyúl család példáján keresztül. Még jó, hogy biztosra mentem anno, és a Kisvakond nadrágja című opuszt szereztem be.
Már én is jártam úgy, hogy mondtam a mesét és egész máhogy "olvastam fel", mert az eredeti szöveg egy idő után vállalhatatlan volt. Kár, hogy nem vettünk videóra :)

ayse

Sis!
Mikor reménykedhetünk egy hosszabb beszámolóban/csevegésben?

Máté nagyfiú hogy van?

ayse

Jó reggelt!

Rohanok, Natit viszem kontrollra a kórházba, ahol született, de ezt mindenképpen szerettem volna leírni:

Manka!
Jacknek nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Délután jövök! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?