Új privát üzeneted érkezett!

Athiz!
Akkor itt kérdezem, bár már "ott" is kérdeztem tőled :), hogy ezt a kúpot doki írja fel?
Nekem most fölírt egy kenőcsöt, amit egy adagolóval kell bejuttatni! Kicsit érdekes, hogy telenyomom magam krémmel :? (bocsi) de gondolom az is azt a célt szolgálja, mint a kúp, nem?
sonjus

Athiz! Én is mindig így járok, mint te. Mire bepötyögöm a mondandom, már egy csomó hozzászólás van.

Ja magamról nem írtam az elöbb. Hőm 36,9 volt.
Köszi Babancs az öszinteséged, így már nem reménykedem, csak egy picit :?

Kép

De gondolom, hogy ha két hónap múlva vissza megyek az orvoshoz, akkor ő is úgyis megmondja mi bajom van!?
vivin

Kokusz!

Én sem akarok vitakozni..de a PCO-s topicban nyomulok és nem értem, hogy a pi.ba szed ott mindenki metformint?? És nem akarok azzal jönni, hogy jogász vagyok..így ismerem, hogy teljesen legális, ha endokrinológus, vagy diabetológus írja fel. Mint ahogy ezt a csajoknak is ilyen szakorvos teszi. Persze az, hogy valaki PCO-s, nem jelenti azt, hogy inzulinrezisztens is. Én sem vagyok az. Nekem "csupán" iszonyatos pm. túlműködésem volt, attól volt tiszta policiszta a petefészkem. Ekkor is az utolsó megoldásnak hagytam volna a lapart, mint tüneti kezelést.
EZ PERSZE NEM ZÁRJA KI AZT, HOGY MÁSNAK SEGÍTHET A LAPAR! EGY GYŐRI CSAJ MOST ÍRTA NEKEM, HOGY A LAPAR UTÁN LETT TERHES!!!

ÉS EZÚTON KÉREK ELNÉZÉST AZOKTÓL, AKIKNEK ELVETTEM A KEDVÉT, VAGY MEGIJESZTETTEM A LAPARTÓL.

(engem leginkább a laparról látott videó ijesztett meg :oops: )

Elizabeth és kedves Kivülálló!

Én is ugyanilyen eszelős módon mértem a hőmet, mikor esélyt adtam magamnak hogy terhes vagyok. Van aki leírja, van aki nem ezeket a dolgokat. Végül is ez egy fórum és mindenkinek joga van idepasszoló dolgokat leírni.

Kép
babancs

Hi csajok,
Sajnos Áfi igazad volt, hétfőn megjött a menszim! :cry: :cry:
........Nagyon negatív passzban vagyok, ezért lépek is nehogy vki másra is ráragadjon! A zebrásoknak persze sok sok gratu!!!
macspacs

Sziasztok,

jó régen nem jelentkeztem...

Gratula minden Babásnak. Hajrá csajok, mindjárt kész a focicsapat, nagyon büszke vagyok rátok :lol:

Macspacs, nagyon sajnálom.

Áfi, izgulok a hétfőért...

Nem akarok okoskodó lenni, de nekem is van méhszájsebem, sőt eddig mindegyik vizsgálaton megjegyezte a doki, de hozzáfűzte, hogy ne aggódjak, ez nem igazi seb, valakinek van valakinek nincs, elmúlhat kiújúlhat. Nem is csinált vele semmit, azt mondta minden rendben van, kezdődhet a projekt. Na én nem is aggódtam, de akkor lehet most kéne???? :oops: Ettől lehet, hogy nem lesz babánk??????? Van valaki, aki okosabb ebben a témában?

MIndenkinek sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, sajnos elképzelhető, hogy ettől nem jön könnyen össze a baba. Csodálom, hogy a dokid ilyet mondott. Persze mint élő példa itt vagyok, hogy bizony nekem összejött, habár én mielőtt Szilárddal terhes lettem volna, előtte több hónapig a Ovulobact nevű kúpot használtam, ami lactobacillust tartalmaz, lehet, hogy az nagyban segített! De olvass bele a Gynevacos topicba is, ha van kedved.

Szerintem semmiképpen nem jó, ha van méhszájsebe egy nőnek, nem nevezném természetesnek, igaz, biztos, hogy sokaknak van, legfeljebb nem is tudnak róla. Azért persze nem olyan vészes a dolog, ha pici a seb, de nem is jó!

Pusz
Vendég

Azt elfelejtettem írni, hogy én néztem mennyire pontos a digit hőmérő, hát nekem nagyon nem volt az, pedig nem volt olcsó... És még rá is van írva, hogy professional... Na mindegy próba képpen 10-et mértem egymás után volt, hogy 5-7 tizedet is ugrott le ill. föl. Nem hiszem, hogy a hőm lenne ennyire ingadozó. NA ekkor vettünk egy higanyosat, amit nem volt könnyű megtalálni. Persze valakinek lehet totál pontos digitje, nekem valami miatt nem stimmel, lehet én vagyok a hibás, mert nem jó mérem :oops:

Purc

Kép

Kép
purc

Ja Purc, és az sem igaz, hogy nem igazi seb, mert én láttam a monitoron a saját sebemet, és hidd el, az biza igazi sem volt. Vérző seb! Főleg, hogy kenetvétel céljából jól meg is piszkálta a doki.

Macs, sajnálom, más vígasztalót sajnos nem tudok mondani! Remélem, a köv. ciklus jobban végződik majd!
Vendég

Athiz,

Köszi a gyors választ. nekem is volt kenetvételem, nekem nem vérzett egyáltalán... NA mindegy ez van, most azért próbálkozunk ezerrel, ha sokáig nem jön össze, akkor itt is elmegyek dokihoz (USA), és megvizsgáltatom magam, hátha itt többre megyünk a dokikkal, majd kiderül. Emiatt nem kezdek el idegeskedni... Csak lazán :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

Megjöttünk! :)
Kívülálló,
ez egy fórum, ezért itt vitának is helye lehet, senki nem ért egyet mindenkivel. Na de hogy egy olyan fegyelmezzen itt, aki még soha egy sort sem írt ide egy olyat aki rendszeresen idejár!!! Álljon meg a menet! Majd ha azokat zavarja akik rendszeres időközönként írnak ide hogy Elizabeth "teleszemeteli" az oldalt, akkor szólni fognak neki, de biztos vagyok benne hogy akkor sem ilyen stílusban. Ha érdemi mondandód van a témában téged is szeretettel várunk, de ha ilyen stílusban írogatnál személyes dolgokat, inkább ne tedd kérlek.
Macspacs,
:( :( :( sajnálom!

A méhszájsebhez nem értek. Nekem nincs.

Babancs és Kókusz,
volt már egy nagy vita a laparról. Nem kell több. (a sajátomra gondolok) Titeket féltelek, félek hogy valaki megbántódik. Nincs abszolút igazság! Mindenki hisz valamiben, mindenre van érv és ellenérv. Babancsnak a PM gyógyszer volt a megoldás, nekünk a műtét lesz, a PCOs topikos lányok egy részének pedig a metformin az. Örüljünk inkább hogy ennyi megoldása van ugyanannak a problémának. :)
Vendég

Sziasztok, megjártam a Nyírőt!

Kép
elizabeth25

Szasztok!

"aktív" coca hazaért.

Mesélj Lizi!

Kép
zölddisznó

Megbeszéltem az asszisztensnővel...az időpontokat a vérvételekre, a dokihoz, taliztam a dokival egy fél pillanatra :), meg HSG-is csinálnak :( Sonjusssssssssssssssssss, féleeeeeeeeeeeeeek! :(, de azt a dokival kell majd leeggyeztetnem!

Két dolgot akarok mesélni lányok!

1. Ma mikor mentünk a barátnőmmel a városba, szóval mentünk a Nyírőbe meg utaztunk haza, meg itthon is mikor hazaértünk, nem hiszitek el, patagzott rólam az izzadság, úgy kivoltam pirulva mint a dög! A Nyírőbe még meg is kérdezték, hogy baj van? Jól vagyok? Nem tudom mi a fene van! :(

2. Olyan szinte görcsöl már két napja a pocim (ez mást mint az eddig 5-6 nappal ezelőttiek) , meg fáj, hogy már ott tartottam ma, mondtam a barátnőmnek, hogy inkább jöjjön meg csak legyen vége. :(

Na nem panaszkodok!

Hogy vagytok?

Cenika, athiz, hő? :) Szerintetek holnap visszamegy nektek?
Nekem tutkó nem, szerintem szombatra megfog jönni a mensim!

Kép
elizabeth25

Küszködik még valaki hasonló tünetekkel?

Kép
elizabeth25

Ja és ma cenikával karöltve teszteltünk egy jó nagy - at :(

Kép
elizabeth25

10. DPO-n teszteltél?? Ezt nem értem..vagy csak rosszul olvastam Elizabeth?

Amúgy meg nem kéne ennyire túlgörcsölnöd a témát. Várjál nyugiban, ez baba lesz.

Kép
babancs

Hát Eliza, ez a teszt biza kár volt! :( Na de mire számítottatok?
Hülye kérdés, mi? Naná, hogy pozitívra. De még csak a 10. DPO, legalábbis nálad Eliza! Ceniét most nem látom.

Szóval türelem!

Nos, ha ez megnyugtat Lizuskám, rohadtul érzem magam. Iszonyú hányingerem van, görcsöl a hasam, mint állat immáron legalább 3 napja, ha nem 4! És lóhalálában kell rohannom, ha rámtör a nagywécézési láz, pedig eddig még ilyen nem volt! Már bevettem egy Nos-pa-t a görcseimre, de nem sokat javult. Egyszerűen nem találok rá magyarázatot, hogy mi a fene ütött belém. De vígasztal, hogy legkésőbb vasárnap esélyem van rá, hogy megtudjam, és akkor talán vége ennek a rosszullét fázisnak.

Fogalmam sincs róla, hogy holnapra visszaemelkedik-e a hőm vagy sem, sajnos nem vagyok jós, de nagyon reménykedem, hogy a vágyam teljesülhet! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hűűűű... jó sokat termeltetek, még majd most olvasok vissza és reagálok.

Előtte egy kérdés: szerintetek normális, hogy egy kis vérpötty jelent meg a bugyimon? Remélem nincs semmi gond. Sík ideg vagyok! Én mondtam, hogy most 20 évig kezdhetek aggódni. Ez az első nap, hogy tudom terhes vagyok és máris parázok... Légyszi-légyszi... mondjatok erre valamit! Ez normális?
Babancs neked volt hasonló?
Ja, és ma kaptam meg a 2. Gynevac injekciómat, remélem nem az kavart be. De a honlapjukon azt írják, hogy ha valaki terhes lesz, akkor is folytatni kell a kúrát... hát nem tudom...
szerika

Szerintem Erika érdemes végigcsinálni a kúrát, de teljesen a Te döntésed. Azt is írták, hogy írj nekik, ha terhes lennél. Mármint nem neked írták, hanem mindenkinek, aki az lett. :lol:
A vér milyen volt? Mert ha barna, akkor nyugi, az belefér, ha piros, akkor lehet akár egy pici hámsérülés is, és akkor is nyugi. Meg ha nincs több vér, akkor is nyugi. :D

Na, megnyugtattalak? A lényeg, hogy ne idegeskedj!
Vendég

Babancs, és nekem nem lesz baba? :(
Hát persze tudom, nem vagy Te sem jós, de gondoltam, hátha nekem is írsz valami bíztatót. Mert ugye eddig mindig írt valaki valamit, de mindig ott volt az a de...
Vendég

Na úgy-ahogy sikerült visszaolvasnom. De ugye nem gondoljátok komolyan, hogy minden nap ilyen sokat írtok, mert én nem fogom tudni követni... :roll:

Lányok! KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A GRATULÁCIÓT! Jólesett, hogy így szurkoltatok értem. Szerintem ezért lettem ++++ :D
Egyébként szerintem pont a névnapom a fogant a kicsi, micsoda véletlenek ugye? :lol:
Nagyon remélem, hogy meg is marad ez a Bébi és jól beágyalta magát a pocakomba, mert most ez a kis pötty vér megijesztett!
Egyébként tegnap este vagy 2 órán át húzódott a mellem, nagyon fájt, kezdett dagadni, meg a mellbimbóm is duplájára növekedett, így már sejtettem, hogy itt valami van készülőben, amit reggel a teszt meg is erősített.
Amúgy fájogat továbbra is a hasam és fel vagyok puffadva. Szúrkál a petefészkem is hol az egyik, hol a másik. Hát kábé ezek a tüneteim vannak.

A + tesztet fel fogom majd ide rakni, csak még nem töltöttem fel a gépre.

De azért dobok egy utsó hőgörbé, csak úgy a Topic címe kedvéért:
Kép
szerika

Athiz,
hát nem tudom... nem nyugtattál meg csak talán egy picit. Azt hiszem a következő szuri előtt megkérdezem az orvosomat, hogy hogyan tovább. Egyébként ha írnék a Gynevacosoknak, akkor válaszolnak? Gyorsan? Mert úgy olvastam, hogy sokszor nem is válaszolnak a kérdésekre...
Egyébként piros volt a vér, de csak tényleg egy pöttyöske. És emiatt parázok, mert a barna az nem gond, csak a piros! :cry: :cry:
szerika

Mi volt Lányok ma itt, hőeső??? Csak néztem a görbéket, hogy mindenki mekkorákat zuhant. Ejnye-bejnye, ez nem lesz így jó, csak ha holnapra visszamásztok azzal a hővel... Úgy gondolom, hogy ma reggelre sok bébi ágyazódott be. :)

Vivin,
neked szép a görbéd, ez nagyon babásnak néz ki, hm? :wink:

Moni,
te bizti nem akarsz csinálni egy tesztet? Meddig akarsz még várni?

Athiz,
Ovulobact kúpot lehet használni terhesség alatt is? Nem tudod?

Sonjus,
írni szeretnék neked privit, mert nem akarom offolni a topicot, szerintem lehet esélyed egyébként babára, de mindjárt megy a privi.

Eliza, még nálad is van remény, tuti babás vagy, csak ne izgulj ennyire! :)

Bocsi lányok, ha valakire nem reagáltam, de túl sokat írtatok és túl töményen.
szerika

Athiz, akkor te is szenvedsz ilyen görcsöktől? Most megnyugodtam! :) Én nem merek bevenni semmit, egyfolytában rohangálok a klotyóra, hogy megjött-e. :( Egyébként a babaszobás topickon olvasgattam, hogy terhességnél nagyon sokan jártak így, hogy ilyen görcseik voltak....volt aki még kórházba is került egy hétre miatta. Akkor ha babásak vagyunk, ez nekünk most elvileg normális! Tudom, hogy a teszt baromság volt.....szombat reggel tesztelek még egyet ha addig nem jön meg, mielőtt elmegyünk a fogdokihoz! Akkor leszek a 28. napon és a 14 DPO-n. Ha akkor negatív lesz nem tudom mi van! :( Remélem nem fog megjönni sem nekem, sem neked, sem senkinek aki NEM várja! :) Vettem Magne B6-ot, de már vettem is be belőlle, de olyan, mint (bocsi morbid leszek), halottnak a csók! :( A hőmet mérem továbbra is, kiváncsi vagyok reggelre mit fogok produkálni! Remélem nem valami 36,6-36,5-t! :(

Kép
elizabeth25

Szeri, nekem nem válaszoltak, pedig marha régen kérdeztem tőlük valamit.

A kúp és terhesség kapcsolatáról nem tudok nyilatkozni, de szerintem elvileg nem lehet károsító hatása a babára. Viszont segít abban, nehogy valami fertőzést kapj el. De a helyedben biztosan megkérdezném erről a nődokit, meg a vérzéscseppről is a tuti kedvéért. Ezt akár telcsin is megteheted, ha jó a kapcsolatod a nődokiddal. De ne izgulj, nem lesz semmi baj! :wink:
Vendég

Szerika, tuti a fenéket! :( DE szeretném már ha szombat lenne és egy akár halvány csíkos tesztet foghatnék végre a kezembe! :) Neked hogy fáj a pocód?

Kép
elizabeth25

Szerika, tuti a fenéket! :( DE szeretném már ha szombat lenne és egy akár halvány csíkos tesztet foghatnék végre a kezembe! :) Neked hogy fáj a pocód?

Kép
elizabeth25

Liza, Nospa gyógyszert nyugodtan szedhetsz, én terhességem első felében is szedtem, orvos javaslatára, hogy ne görcsöljek!

A teszt meg nem volt baromság, csak még korai, mint láthatod. De már én is tűkön csücsülök, hidd el nekem! Pedig szombatig nekem is várnom kell, akkor leszek a 12. DPO-n. Ha addig nincs mensi, akkor nagyobb az esély a babára! Persze meglátjuk, milyen hőket produkálok még addig.
Vendég

Liza,
nekem most olyan mensisen fáj a hasam... néha szúrkál a petefészkem. Lehet, hogy mostmár pihennem kellene, mert egész nap fent voltam, járkáltam, mentem, fene se tudja, lehet bajt okoztam magamnak, hogy nem vigyáztam eléggé és ezért lett vérpöttyöm is....

Athiz,
köszi a nyugtatást, aranyos vagy. Akkor gondolod, hogy majd az én levelemre válaszolnak? Lehet, hogy biztosabb a nődokim. Ha lesz még vérpötty, akkor felhívom a dokit, lehet, hogy nincs semmi baj, csak egy kicsit frászt kaptam. A következő szuriig meg lehet, hogy ténylegesen felkeresem a dokimat és kikérem a továbbiakról a véleményét...
szerika

Jaj lányok, had nyávogjak...annyira fájok! :( És pont akkor kezdődött, mikor 37,1 lett a hőm.....hétfőn! Lehet, hogy elmegyek és lefekszek. :(

Kép
elizabeth25

Nem tudom, amúgy eddig én is elvoltam...még nem kellett bemászni a Nyírőbe...és hazaértem, egyfolytában megyek jövök, de akkor fáj nagyon főleg, ha ülök! :( Én szerintem szombatra mensizni fogok (és nem a pesszimizmus beszél belőllem). Amúgy nekem úgy fáj, mint mikor első nap szokott, amikor megjön! :(

Athiz, hát én is kiváncsi vagyok a hőinkre! Főleg a holnap reggelire! :) Persze én leszek az első, vagy jó hírrel vagy sem...mert fél hétkor kele, irány a munka! :(

Lányok minden sorstársamnak nagyon szorítok! :)

Kép
elizabeth25

És más mindenkinek is , aki itt van! :)

Kép
elizabeth25

Nekünk a baba nagyon szép ajándék lenne, mivel szept. 4.én volt a 2. házassági évfordulónk! :)

Kép
elizabeth25

Én elmentem pihenni, nagyon fáradt vagyok és ez a vérakármi betett a lelkivilágomnak. Remélem hogy holnapra már minden oké lesz.

Pusszantás mindenkinek!
szerika

Erika, itt felhívhatod a Gynevac egyik alkotóját, a dokinőt, és Ő biztosan szívesen válaszol a kérdésedre!

Dr. Lázár Erika
Tel.: 0630 / 3375-076

Puszi :wink:
Vendég

Köszi Athiz, de fel fogja venni a telefont vajon? Pont most voltam az eü-is barátnőmnél, aki beadta és mikor hazaértem, akkor vettem észre. Amikor elmentem itthonról még nem volt ilyen pöttyem. És a szuri óta fájogat a hasam... meg most a szuri is fájt... Lehet, hogy ez nem tesz jót nekem!!! Meg főleg a babának!
szerika

Ha így érzed Eri, akkor inkább ne szúrasd agadat többet!
Vendég

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt lányok!

Ki tesztel ma? Kell a jó hír! Függő lettem :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Ma reggelre ezt produkáltam!
Kép
Hogy ennek milesz a végkifejlete, nem tudom! :(

Amúgy most már harmadik napja fáj kegyetlenül a pocim, 4 óra óta nem is alszom, csak feküldtem az ágyba! :(

Remélem lányok ti jól vagytok, a babásaink és a nem babásain MÉG egyáránt!

Este 6 körül fogok tudni jönni, ha hazaértem!

Mindenkit puszilok és nagy drukkokat küldök a ma esetlegesen tesztelőknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Na látod, te kis buta!

Kép
zölddisznó

Coca, még van 3-4 napom a mensiig! :( Még akármi lehet, sajnos! :) DE csak nem lesz! A pocifájással nem tudok mit csinálni, nem merek bevenni semmi gyógyszert sem! :(
Gondolod ebből még lehet valami? :lol:

Egyébként nyugodtan térítsél észhez néha napján, ha hülye vagyok :lol: :lol: :lol: , néha az ember csak akkor jön igazán rá a dolgokra!

Te hogy vagy?

Én hétkor indulok dolgozni, nem is tudom, hogy hogy fogom túlélni a mai napot! :( Semmi kedvem menni!

Kép
elizabeth25

Athiz, nekem még mindig megy a hasam.....:(, ma reggel megint gáz volt! :(

Kép
elizabeth25

Mars dolgozni, mindjárt 7 óra!

Kép
zölddisznó

Szép jó reggelt mindenkinek!

Látod Liza, visszamászott az a hő, úgy ahogy kell. Akkor ezek szerint tegnap beágyazódtál.

Lányok! Hogy áll a hőtök? Remélem mindenkinek szépen visszamászott.

Babancs,
neked is fájogat még a hasad? Szúrkálsz? Vagy mit érzel? Nekem fájogat még mindig és úgy fel vagyok puffadva, hogy szorítanak már a nadrágjaim... Lehet,h attól fájogat a hasam, mert szorít a gatyó? :roll:
Mikor mész orvoshoz? Úgy hallottam, hogy 6 hétnél előbb nem érdemes...
szerika

Jó reggelt!
Én ma kigyulladok úgy néz ki :)

Kép

Én írtam a gynevac-osoknak és visszaírtak, igaz, hogy 400 év múlva, de írtak!
Azért kérik, hogy írjon nekik, aki terhes lett, mert szeretnék tudni, hogy a szuri hatása volt-e meg ilyenek.

Eliza!
Na ugye! :)
Ez van a hipohonder sírjára is írva :)
Kicsit morbid voltam, bocsi, de csak viccelek :)
A HSG nem nagy cucc, mondom én :) mert már túl vagyok rajta!
Két pillanatra nyilallt belém a fájás, mitha megszúrnának odabent, de 10 perc alatt lezajlott az egész, öltözéssel, vetkőzéssel együtt.
Annál pedig nincs jobb, mikor megtudod, hogy minden rendben!!!!
sonjus

Szép jó reggelt!
Liza, az a lényeg hogy visszamászott a hőd!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Amennyit csak tudsz próbálj meg pihizni, szorítok hogy mihamarabb jobban legyél!!! Egyébként a menszesszel is ilyen fájdalmaid szoktak lenni, vagy ez vmi más jellegű?
Szerika,
Én abbahagynám az injekciókat a helyedben. Babás lettél :lol: :lol: , ezért próbálj meg minnél kevesebb vegyi anyagot és gyógyszert magadhoz venni!!!!
Athíz,
Remélem már jobban vagy!!!! :cry: :cry: Sok sok drukk a teszteléshez!!! Kellenek az új zebrások!! :lol: :lol:
Áfi,
Neked normális volt a menszid a sok sok hormontól? Nekem igazából csak az első nap jött ki a szokásosnál 3/4 résszel kevesebb vér, tegnap no vér csak pici barnázás, ma reggel pedig már csak nagyon halvány barna hüvelyváladék... Terhes tuti nem vagyok : 3 - teszt, + 36,6 -os ébredési hő....., de én általában 5-6 napig menszizek......... Egyébként hogy vagy?
macspacs

Sonjus,
Szépen alakul a göbréd!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++
macspacs

Sonjus,
én nem akarom elkiabálni, de ez nagyon ígéretes!!! :)
Elizabeth,
nálad is úgy néz ki hogy jó híreknek örülhetünk pár nap múlva! :)

Velem semmi különös, vagyok.
Vendég

Macspacs,
köszi, jól vagyok. A mensim nekem is rövidebb volt 1 nappal mint szokott, és olyan "ömlős" nap is csak 1 volt a szokásos 2 helyett, tehát nekem is rövidebb is volt, meg valamivel kevesebb is. Nem hiszem hogy ezen aggódni kéne. Neked mi lesz most ebben a hónapban?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?