Sziasztok!
Gratulálok a jó eredményekhez Buksicica, csak így tovább még vagy 30 hétig
.
Ismét sikerült bejelntkeznem. Nálunk semmi változás, jól érzem magam, amit kicsit furcsállok is, de mondták, hogy addig örüljek, lesz ez még rosszabb is
. De ma is tanultam valamit a terhességrõl, mégpedig azt, hogy ha moziba megyek és közben babát várok sem elõtte sem közben nem szabad semmit se inni. Erre ma jöttem rá, mikor a film utolsó fél óráján annak szurkoltam, hogy jöjjönek már rá, hogy az öreg ember a hunyó és mehessek a mellékhelyiségbe. Mert és nagyokos pont a sor legközepére kértem a jegyet, és nem akartam már akkor kétszer felállítani a fél sort. Egyébként a héten sikerült a dokimmal is beszélnem csütörtökön délelõttre kaptam is idõpontot. Akkor leszek a uccsó menzitõl számított 6 hét +3 napon, de szerintem úgy öt nappal késõbb fogant. Mekkorának kellene lennie a babának akkor már? Még egy kérdésem van, azt tudom, hogy ilyenkor nem szabad dorró fürdõt venni, amúgy se szoktam fürödni, csak zuhanyozni. De zuhizni milyen hõmérsékletû vízben szabad? Panelban lakunk, a melegvíz itt nem nagyon szokta elérni a kötelezõ 42 fokot, úgy 38-39 fokos,egy picit melegebb, mint a testem, abban már szabad, vagy csak testmelegben? Na mára befejezem, megyek aluszkálni.
Nadine