Sziasztok!
Utólag is boldog szülinapot Zsombinak, Szilvi! Nagyon ügyes, hogy már ennyi mindent eszik.
A répával majd vigyázz, ne add neki minden nap, mert szorulást okoz.
Most van szőlő is, azt is próbálhatsz neki, persze héj és mag nélkül, pl. belecsöpögtetni az ételbe, természetes módon lesz fini édes.
Döbbenet, ami itt megy, lányok! Pl. az iwiw-en kapok politikai körleveleket, balról is, jobbról is. Az e-mailfiókomat elöntik a "röplapok".... Ja, és vannak szó szerint politikusok is a baráti körömben, jobbról is, balról is. Tőlük semmit nem kaptam. Ennyit arról, hogy ki csinálja a balhét.
Én kezdek félni, komolyan, pedig nem vagyok egy beszari fajta. Ma reggel is bőgtem a tv előtt, hogy 20 éves rendőrgyerekeket brahiból vernek balhét kereső, a szavazófülkét nem látogató agyatlan barmok. Aki ismer, tudja, hogy nem szoktam hangoztatni a politikai nézeteimet, de ez nem politika, ez vandalizmus. Milyen jogon teszi tönkre valaki politikai tiltakozás címén a köz vagyonát és más ember magánvagyonát?! Ez a XXi. század meg Európa? A következő mi lesz, boszorkányt égetnek?!
Bocs, ez itt nem ennek a helye, de piszkosul fel vagyok háborodva.
Na, meg, miért ne beszélgetnénk arról, ami foglalkoztat minket, nem mindig csak a kakis pelusok.