Új privát üzeneted érkezett!

A fogamzástól számítva, gondolom az az a nap, mikor együtt volt az ember a párjával nem? Ha igen, akkor én pont ma vagyok a 10.en és szerdán leszek a 12.-en.

Kép
elizabeth25

Szerika, a Nyírőbe a meddőségi centrumba jelentkeztünk be, mert augusztusba mikor megjött, megint, már 14szerre, annyira elkeseredtünk, hogy azt mondtuk, hogy most már lépni kell valamerre. És léptünk! Holnap még csak ilyen konzultációra megyek, oda nem kell Tomi....adatokat meg kórelőzményeket vesznek fel, ha van....és megbeszéljük a vizsgálatok menetét. Ennyi. Ez kb. fél óra. DE-t 11-re megyek, aztán 3/4 1-re meg egy állásinterjúra!

Kép
elizabeth25

A férjem Gödön dolizik most egy hétig, amúgy meg villanyász. :D

Eliza, ha gondolod, tesztelj csütörtök reggel, de szerintem előbb ne, mert lehet, hogy feleslegesen csalódsz, pedig rá 1-2 napra meg már pozitív lenne a teszt. De a Te döntésed, csak jószándékú tanácsként fogd fel!
Vendég

Athiz, addig még simán leeshet a hőm, ha csütörtökig nem megy nagyon 36,9 alá, akkor fogok max..ha nagyon elkezd csökkeni , akkor nem sok értelmét fogom látni!

Kép
elizabeth25

Jaj de jóóóóóóóóóóóóóóóóó, holnap szabin vagyok! :)))))
Annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :lol: :lol: :lol:

Kép
elizabeth25

Háát mennyit írtatok!

Athiz!

Keress olyan orvost, aki komolyabban vesz és felírja a progipótlást! A hőgörbédet elnézve nem ártana. A beágyazódáshoz rohadtul kéne.

Szerika!

Várom a holnap reggeli tesztedet. Remélem+++++++++++++++++++++++++++ lesz!!!!

Elizabeth!

Ne aggodalmaskodj már annyit! Én is így álltam hozzá: ha most nem, akkor soha--mert bizony mindent megtettünk a siker érdekében.
A hasam még fájdogál..de ez már nem hasonlíthatóa beágyazódáshoz. És a beágyazódás sem egy premens jelenség. Még a férjem is észrevette..tiszta vörös folt volt akkor a testem a hasi görcsölgetéstől..és én is gyenge voltam. Volt hogy 9kor már lefeküdtem aludni.
Most már nem fáj semmim..a kezdeti hányinger is elmúlt..most már inkább a férjem produkálja a terhességi tüneteket :D

Tesztekről: nekem a One Step nagyon bejött. Erre nem folyhat rá a pisi, mert műanyag tok borítja, fel sem lehet törni..és már a 12. DPO-n kimutatta, és még mindig jól láccik a 2. csík. Mondjuk a 2. csík kb. 5 perc múlva jelent meg.
A 16. DPO-n is csináltam tesztet..az a HCG-line jó szar egy teszt. Rá is folyt valahogy a pisi..nem is olcsó..meg tök halványan mutatta ki a 2. csíkot.
De ha tehetitek 25öset vegyetek! Ne Clear Bluet--az drága és később mutatja csak ki.
Ja és a 12. DPO az ovulációtól számított 12. nap. De volt akinek a 16. DPO-n sem mutatta még ki..szóval változó.
A beágyazódást követő 3 nap múlva ált. már lehet tesztelni.

Kép
babancs

Eliza!
Hőgörbe szerint tegnap már meg kellett volna jönnie, ciklus szerint ma, és UH szerint holnap kellene megjönnie.
Én nem tesztelnék, mert én olyan beállitottságú vagyok, mint szerika. Simán tesztelhettem volna én is már, akár 2 nappal ezelőtt amikor egekben volt a hőm, de most meg miylen zuhanásban van mégis.
Én csak a cickóimat érzem, azok fezsülnek, meg nagyobbak lettek, de ez simán mensi előjel is lehet, uyganúgy, mint a pocakszurka. Én megfogadtam, hogy nem akarok több neg. tesztet látni, így csak a tutira megyek. Lehet, hogy előbb UH, aztán teszt.

moni

Moni, szerintem én is azt fogom csinálni, mint te! Én könyvet írhatnék a millió negatív tesztes napomról! :(

Lányok, olyan furi, ez éjszaka kezdődött, egyszer melegem van, egyszer meg fázom, mint a dög! Hőhullámaim vannak, lehet, hogy klimaxolok? :lol:

Kép
elizabeth25

Lányok ez a képernyőhátterem a számítógépen! Hát nem tündér? :)
Kép

Kép
elizabeth25

Athiz: Hát mi voltunk kint egy kicsit Szegeden a tüntetésen, asszem politikailag nem egyezik a véleményünk :wink: :oops:
Az előbb néztem a Hír tévét és borsózott a hátam a látványtól és az István a királytól (amit fejből tudok és azt szoktam hallgatni ha autót vezetek :wink: és már a Bogim is énekli velem, alapmű :lol: )

Erikám, hát én nem bírtam volna ki eddig. Nagyon ügyi vagy, hogy a kíváncsiságod eddig nem győzött le :wink:

Lizi: Szerdán duett teszt? Ha Athiz is csatlakozik hozzánk, akkor trióba nyomunk egy tesztet???? :lol:

Babancs: A Hcg line sztem tök jó teszt, 290 ftért vettem a múlt héten egyet a belvárosban egy patikában. A narancssárga dobozosat!
Nekem Violát is az a teszt mutatta ki :wink: Szal én szeretem :) Ez van! :lol:

Áfi: Nagyon örülök, hogy ilyen hamar kaptál időpontot! Nagyon sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Neked!

Moni: Drukkok mennek ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Eliza, egy ilyet én is szeretnék magamnak, de inkább itthon a valóságban, mint a szg-en!
Tuti klimax van a dolgok mögött. Hány éves is vagy? 102? :shock: :lol: :lol:

Nos Babancs, biztosan igazad van, ami a progiszintemet illeti. Szóval szerintem reménytelen, hogy összejöjjön így is a bébi? Lehet, de én mégis remélem, hogy sikerül. Az első babám előtt nemhogy ilyen nem volt a ciklusom, hanem rémes! Akkor jött meg pl., amikor Ő akart a mensi, összevissza, és tutira a hormonszintem sem volt egy mesébe illő, és mégis sikerült, pedig még sok más dolog szólt az ellen, hogy természetes úton sikerülhet teherbe esnem. Nos, remélem, rácáfolok a tudományos megfigyelésekre!

Szerinted ha netán most elkezdeném a szedését az Utronak, ártalmas is lehetne? Bár valószínűleg nem teszem meg újra, de kíváncsi lennék, ki mit gondol felőle?
Vendég

Ceni, miért, mi is a politikai véleményem? Nem emlékszem, hogy utaltam volna rá. :roll:

Triot is nyomhatnánk, de én addig nem fogom kibírni. Ugyanis ha nem jön meg vasárnapig, akkor szinte tuti, hogy terhes vagyok. Úgyhogy teszt vasárnap vagy legfeljebb hétfő lehet nálam. Tovább úgysem várok, mert kihasad az oldalam. :lol:
Vendég

Athiz! Bocsika, úgy vettem ki a szavaidból, hogy elégedett vagy azzal ami van és ezért nem szeretnél forradalmat. Ebből következtettem :oops: :? de bocsika, ha rosszul :wink:

Én a tesztet most szerdára azaz holnaputánra értettem :lol:, te a jövő hétre?????
Hja és én személy szerint tutira nem szednék be kemény hormon meg semmilyen más gyógyszert sem orvosi uatsítás nélkül! Nem merném egyszerűen! :oops:

Tudja valaki mennyibe kerül az Elevit?

ceniko
Szeged

Athiz,
az Utroval a fő baj nem az volt hogy szedted, hanem hogy szedted aztán nem szedted aztán megint akartad... ennél nagyobb kárt progicuccal nem tehetsz!
Beszélj dokival, jó dokival, aki felírja és elmondja hogyan szedd. (Pl korán is kezdted szedni ha jól emlékszem, ha tévedek bocsi)
Vendég

Eniko!

http://www.pharmachip.hu/main/ut/gyogyszer

Afonya!
Jo hamar lesz!!!Sok-sok drukk.....!!!

OKR!!!!!!!!!!!!!!!
HOL VAGY MAR???????????????????????

Angel!
Mi volt az orvosnal?Mikor kapod a fagyi babakat?????????

Kép
Kép
ancsa81

Oké, értem Áfi, csak most mi van, ha netán lenne most baba a pocómban, viszont nem kezdem újra használni az Utrot. Lehet, hogy akkor elveszítem. Igen, elmehetek ugye dokihoz, de ki tudja, mikor jutok be hozzá, vajon nem lesz-e késő?

Ceni, duettezzetek szerdán, nekem az még korai lenne szerintem.
Vendég

Athiz,
ha van baba a pocidban 3 dolog lehet:
1; a baba elmegy a progihiánytól és te meg sem tudod hogy volt ( kicsi rá az esély)
2; a baba megmarad, mert a saját tested is termel progit, és ha kiderül hogy van baba akkor is elkezdheted a progipótlást
3; a babának bőven elég a saját progid, nem is kell pótlás se most se késöbb
Nyugalom, és várj a pozitív tesztedig, aztán futás a dokihoz, hogy mit tanácsol progi ügyben.
Vendég

Holnap reggel jövök Csajok!

Jó éjt Mindenkinek! :D
szerika

Köszi Áfonya, remélem, tényleg elég lesz az a progi, ami van, és hát az az igazság, hogy szerintem ez most igaz, kissé ingadozó hő, de nem is mindig u.abban az időben méricskélem, jó nem olyan nagy különbséggel, de gondolom az is számít. Meg néha tudok aludni éjjel, néha meg nem, mint most sem. Szóval ingadozó a hőm, de most elég magas, az eddigiekhez képest. Ha netán magasodna még vagy stagnálna, akkor már boldog lennék. A napok mennek, az igazság pedig hamarosan kiderül. Remélem, hogy jó hírrel mehetek majd a dokihoz kb. egy hét múlva!

Pusszancs
Vendég

Eri, jó éjt, és + tesztet holnapra! Aztán gyere ám a hírrel! :wink:
Vendég

Ceniko, a szerda még korai.....én még várnék mondjuk csüt. reggelig. Ha addig is ilyen jó lesz a hőm, vagy nem esik max. 1-2 tizedet, de nem szeretném ha esne, akkor látom esetleg értelmét! Nyomjunk csütörtök reggel, akkor leszünk a 12 DPO-n.....ok? Én is szedem amúgy az elevitet, de csak egy hete+ C+ E vitamint!

Athiz, amúgy nekem is vasárnap környékén kellene NEM megjönni! :) Úgyhogy izgulhatunk együtt! :))

Szerika ezer drukk...és reggel várunk a teszt eredménnyel, ami tuti + lesz! :) Milyen tesztet is vettél? :)

Kép
elizabeth25

Ancsa: Köszi a linket!!

Liza, Athiz: Okés, akkor külön külön teszteljünk :wink: Én nem garantálom, hogy kibírom csütörtökig :wink: :oops: :lol:

Erikám jóéjt édes aztán holnapra egy zebrát neked+++++++++++++++++ :lol:

ceniko
Szeged

...én ma csak olvastam

Kép
zölddisznó

Azt látom Malackám. És, okosabb lettél? Ennyi olvasás után, csak az lehetsz. :lol:
Vendég

Nos, mézédes álmokat mindenkinek, megyek szunyáltatni és csicsikálni.

Holnap várom a fejleményeket, de ha nagyot zuhant a hőm, lehet, hogy a kedvem is vele zuhan majd, és nem jelentkezem sokszor.

Puszkány
Vendég

Sziasztok!

Babancs bocsi hogy beleugatok, de nincs igazad a laparral kapcsolatban. Igenis használ a PCO-s betegeknél. Még élő példát is tudok, és nagyonis használt mert egy szép kisfiú az eredménye aki a lapar után fogant meg.

Laparoszkópos ovárium diatermia

Ez egy új, ún. "minimál-invazív" műtéti eljárás, melyet laparoszkópos eszközön keresztül végeznek. Ezzel az eljárással helyettesítik a jóval nagyobb megterheléssel járó "ék-rezekciót", melynek során az ovárium egy részét sebészileg eltávolítják. Az új eljárás - melyet laparoszkópos ovárium diatermiának neveznek - valójában részeket éget ki a petefészekből, ily módon korrigálja a hormonális rendellenességeket, és ezáltal lehetővé teszi az ovulációt.

A másik dolog az, hogy nemcsak PCO-ban csinálnak lapart. Nekem a jövő háten lesz és nincs PCO-m. Diagnosztikai eljárásnak is használják, az endometriozis így diagnosztizálható. És van egy nagy előnye: ha bármilyen rendellenességet találnak a vizsgálat során, rötön van lehetőség a korrigálásra. Gondolok itt a petevezető összenövéseire amik nagyon l kezelhetők ezzel a módszerrel.

Persze mindenkinek joga van hogy eldöntse vállalja e a műtétet.
kokusz

Szuperhipermegadrukk az összes második félidősnek!

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Kókusz,
neked is jövő héten lapar? Burjánzanak a laparosok :) Ezerrel drukk: +++++++++++++++++++++++++
Coca,
nagyobb aktivitást kérünk! :)

Minden közeljövőben tesztelőnek hipermegagigadrukkjaim mennek, én elfáradtam, megyek aludni. Holnap is csak délután leszek, megyünk rokonlátogatóba. De délután jövök feltartóztathatatlanul! :D

6 days remaining...
Vendég

Áfonya

Most lűtom csak te is hétfőn fekszel be a kórházba. Épp egyszerre leszünk benn, én is hétfőn megyek be és kedden csinálják. Na majd gondolok rád :) Én még holnap megyek az aneszteziológushoz a labor meg ekg lelettel.
kokusz

Áfonya

Én picit félek az altatástól .....
Téged mikor engednek ki?
kokusz

Kokusz, a táblánk? :(

Kép
elizabeth25

Elizabeth

Megvan, de nem szoktam minden nap felrakni ..... :)
kokusz

Elizabeth! :)
Mi tavaly május óta próbálkozunk.
Ti?
Kb. egy hete kellett volna nem megjönnie...
Volt néhány csepp és már el is múlt
Létezhet, hogy felfáztam a tengeren és attól voltam rosszul? De akkor miért nem tud megjönni rendesen??
zsazsóka73

Kokusz!

Én írtam, hogy a laparnak előnye, ha megnézik a petevezető-átjárhatóságot! Tessék visszaolvasni! :lol:
Emellett több orvos is mondta, hogy már elavult módszer a PCO-ra! Másban nem tudok nyilatkozni. A nővéremnek is volt hasonló műtétje, de neki az epéjét műtötték.
Na mind1..hagyjuk.

Áfonyáának megy a drukk, csak kérlek Áfonnya gyógyíttasd ki magad a bélbetegségedből! Tutira közrejáccik az is..tényleg hasmarsügyileg hogy állsz a metformin abbahagyása óta?

Kokusznak is megy a drukk műtéthez! És az utána mielőbbi babásodáshoz!

Kép
babancs

Hahóóóóóó... van itt valaki? Hol vagytok koránkelők? 8)
szerika

Zebrát hozó szép jó reggelt mindenkinek! :)
szerika

Ugye megkapom tőletek az e hónap 3. kismamija címet? :wink:
szerika

Én ezt produkáltam ma reggelre! Úgyhogy úgye megkapom a 15. hónap nagy szerencsétlenje és gyerek ügyben a balek címet? :cry: (Hajnali 3-kor még 37,1 volt, 5 kor 36,8 most meg ez 6 kor. Királyáság nem!)

Kép

Cenika a boromat igyátok meg a ti babátok egészségére!

Lányok most egy jó darabig nem jövök, neharagudjatok! Ezért voltam ennyire negatív és éreztem azt, hogy - lesz a tesztem is! Úgyhogy nézzük a jó oldalát, legalább nem kellett megvenni!

További sok sikekert kívánok mindenkinek az életbe és nagyon boldog várandóságot!

Vigyázzatok magatokra és a poronytokra! :)

Sziasztok

Kép
elizabeth25

Liza, nagyon sajnálom :cry: Azért ne keseredj el, amíg nem jön meg, van remény...
Biztos, hogy jól meggondoltad és itthagyod ezt a topicot?
szerika

Szerika, ne haragudj, de egy ideig nem lesz erőm jönni!

Remény? 5 tizedet esett a hőm egy éjszaka alatt, szerinted? Nem hinném, hogy ebből még lesz majd 36,8 és társai!

Nem baj nézem a jó oldalát, válthatok új munkahelyet és sexelhetünk apával! :)

Neked vagyis netek meg gartula a babóhoz! :lol:

Kép
elizabeth25

Liza,
Elhiszem, hogy nagyon el vagy keseredve, de azért légyszi ne hagyd itt ezt a topicot.
Tudom, hogy nem nyugtat a tudat, de nekem az első próbálkozás után is nagy csalódásom volt, hogy nem jött össze a bébi és elhatároztam, hogy lazítok, nem fogom akarni, akkor leszünk együtt, amikor kívánjuk a másikat, nem a hő fogja meghatározni, hogy na most! Nem is gondoltam, hogy ebben a hónapban összejöhet és tessék! pont akkor jön, amikor az ember nem számít rá.
Szerintem te is lazíts kicsit, próbáld elfoglalni magad mással és hidd el sikerülni fog!!!!

Egyébként köszi a gratulációt, most kezdhetek aggódhatni vagy 20 évig :)
szerika

Erikaaaaaaa! Yesssssss!
Coca örül! Nagyon!

Kép
zölddisznó

Ide figyelj Te Liza!
Nem baj, hogy most ágyazódott be a kis LizaTomi?
Nem öngyilkosnak lenni? menni Nyirőbe, oszt lelkesedve mesélni este nekem! (jegyezd meg a neveket!!!)

Cupp!

Kép
zölddisznó

Köszi Coca :mrgreen:

Babancs meghozta a babaesőt, szerintem mostmár beindul Mindenkinél a zápor :lol:
szerika

...már esik is (Pesten)

Ügyik vagytok! Megbocsátom, hogy megelőztél :lol: ma reggel!

Örömteli röpködést!!!

Kép
zölddisznó

Dobo Kép még egy táblát, mert a párom szerint béndzsa vagyok, úgyanis nem dgi hőmérővel mértem reggel, hanem simával, és 36,6-ot néztem 36,7 helyett....mindegy, a tényen nem változtat!
Mindenesetre engem már nem érdekel, jöjjön meg, csak nem értem, hogy miért fáj már egy hete így a hasam, a tegnapi nap kegyetlen volt...:(, és még van kb. egy hetem a mensiig. A hőmnek sem most kellett volna leesnie! Mindegy, ez a természet, innen legalább mehet még lejebb! :)

Szerika mégegyszer hatalmas gratula! :)

Kép
elizabeth25

Lányok tudom és érzem, hogy megfog jönni, úgyhogy ne kábítsatok légyszi! :? Köszke! :lol:

Coca, nem leszek öngyilkos, csak most nagyon szar, elhiszed? :(

Kép
elizabeth25

ERA! GRATULÁLOK EZERREL!!!!!!!!! ÉLJENÉLJENÉLJEN!!!!!!!!!!

ELIZA! HALGASS COCA ANYÁDRA ÉS NE MENJ A FALNAK, HA NEM MUSZÁLY!!!!!!!! :)

Milyen színes egyéniség lettem :lol:

Áfi!
drukk hegyek a kórházhoz

Kókusz!
szintén drukk

Móni!
Én is a biztosra mennék, szerintem igazad van, ha nem stresszeled magad korán!

JÖVŐHÉTRE ZEBRAESŐT VÁROK TŐLETEK LÁNYOK!!!!

Velem a helyzet:
Voltam dokinál tegnap :(
A 3,5 évvel ezelőtti méhszájsebem megvan újra :(
Mióta a dokinéni megnézte, mintát vett, azóta én vagyok a disznóvágásról a malacka, mert jön belőlem a vér rendesen :(
Mikor megjön sem vérzem ennyire :(
Ja, és még van egy kis hüvelygyulladásom is :(
/ ... hogy én ezeket honnan szereztem, messze van még karácsony, hogy ennyi mindent kapjak, nem? :lol: /
Azt mondta a dokinéni, hogy 6 hét Cetebe szedés, hogy ne vérezzek annyira /mondtam, köszi/, aztán felírt valami Dalacint vagy mit, ez hüvelykrém, de tegnap nem tudtam használni a vérzés miatt :(
Gondolom a mai 36,8 C-t is ez a gyulladás produkálta, és így szerintem a baba sem tud beágyazódni!
De javítsatok ki, ha rosszúl gondolom!!!
Nem valami fényes a kedvem, de hát ez van!
Ha mégis lehet emellett babóca, akkor azért még reménykedem és igenis nem adom fel és igenis nemtom mi, de már jobb a kedvem, mert :

ERÁÉKNÁL BABA LESZ!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Látod Eliza, lehet a másik boldogságának is örülni :)

Kép
sonjus

Ja, és Eliza, az lehet beágyazódási hőesés!!!!!!!!!!!!!!!
Legalább is hallottám már erről!!!!!!!
sonjus

Sonjus, csíplek!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?