Sziasztok!!!!Bocs,hogy sokáig nem jöttem,de mostanában sok a meló,ha ráérnék,akkor meg nincs net
reggel már kidühöngtem magam miatta!!!!!
Dolgoztam egész hétvégén,minden nap,de tegnap délután apa elvitt Gyöngyösre szüreti felvonulást nézni....jó volt,sokat sétáltunk,ettünk fini kenyérlángost+egy nagyon fini fagyikelyhet ettem,akkora volt,hogy alig értem fel a kelyhet!!!!!Ma pedig anyuval elmentem a virágpiacra,segítettem bevásárolni!!!Szóval hulla vagyok!!!!Holnap ha tudok jövök,szerdán pedig itthon dolgozunk,csináljuk a kertet apával, akkor tuti jövök többször!!!!
Lányok,vasárnap lesz az első házassági évfordulónk!!!Úgy elszállt ez az év,hogy nem is hiszem el!!!Megyünk szombat-vasárnap a Balcsira,már úgy várom....sétálunk a jó levegőn.....csónakázunk....ráadásul mostanában lesz pé-m....azt hiszem nem kell ezt elmagyaráznom
Eszti drága,szerintem te tuti terhes vagy,nincs valami tüneted,a hőn kívül???Émelygés,cicifeszülés,akármi???Annyira szeretném,ha összejönne neked!!!!!Vegyél egy nagyon érzékeny tesztet!!!!Qupidót!!!!!Puszillak
Bea szívem!!!!Jól vagytok!!!!Sokat gondolok rátok Ádikára és Rád!!!!!!Nemsokára megszületik a topikunk első babája!!!!!!!!!!!
Dóri,Tüncikéd is hamarosan kibújik és még azt sem tudjuk,hogy kislány-e valóban(szerintem igen)
Málna??????
Sziszi,te jól vagy???NBagyon régen nem jöttél!!!!!Minden rendben odabenn????
Mindenkinek sok puszi,ne haragudjatok,hogy nem írtam mindenkinek,de kevés az időm!!!!!!Sok puszi