Sziasztok!
Na, 3-an belémköltözködtek.
Remélem, maradnak is jó sokáig!!!
12-re hívtak, ehhez képest negyed 2-kor kerültem sorra. Aztán még a dokira is várni kellett jó sokat, 4-kor indultunk haza.
Kaptam Choragon injekciót, 20-án és 23-án kell beadni 2/3 ampullát. Remélem, segít! Tesztelni 2 hét múlva kell (okt.1., ha jól számolom) Ha kibírom addig..
Mikor megjöttem, egyből írni akartam, de anya ma jött meg Korfuról és élménybeszámolt. Megnéztünk egy millió képet, mindent elmesélt, nagyon tetszett neki. Most ment haza.
Eddig heverésztem, most keltem fel írni, aztán húzok vissza. Most nem veszem olyan szigorúra, hazafelé is én vezettem. Szerintem jobb volt, mint rázkódni a hátsó ülésen...
Lexa!
Jól vagy?
Hát, nem semmi, mit műveltek veled! De nézd meg, milyen szupin működik a petefészked! Nekem a múltkor kettőben lett 8 db, most meg csak 5. Ez a baba nagyon jönne már!!!
Mire én tesztelek, te már túlleszel rajta!
Lola!
Nehezen megy az idő! Már most érzem, pedig ez még igencsak az eleje! Csak kibírjuk! Más választásunk úgysincs!
Topik-átkeresztelésben benne vagyok!!!
Dezsina!
De jó, hogy jelentkeztél! Te is 28-ra vagy kiírva? Úrég, mi lesz itt! Izgalom-hegyek! Csak vigyázz magadra!
Wandrea!
A francba! Pedig úgy bíztam!
Most aztán spontán nekiállni ám!
Szedtem closty-t, sima stimus hónapokban. A 3. napon kellett kezdenem, napi két szemet. A 10. napon volt az 1. uh, akkor még írtak egy kis szurit mellé. Aztán mégegy uh (vagy kettő?), még szuri, tüszőrepesztő, aztán célzott házasélet.
Van, akinek elég a closty is, de amíg a pco-d nincs rendben, nem valószínű. Valóban csinálhat cisztát, állítólag pco-nál gyakoribb, de nekem híre-hamva se volt!
A mnyh-t csak huzamos, rendszeres szedés esetén vékonyítja, a helyedben nem izgulnék a 16-os mellet! Legfeljebb lefogy 14-esre, aztán mi van?!
Fanny!
Milyen botrány???Én csak a Gyurcsány-féléről hallottam, más sincs a tévében...
Köszi, hogy szorítasz! Mi van veled? Nyaralás jól sikerült?
Vikimi!
Akkor ez egy ünnepi hóvége lesz!
Nyugi, a gólya strapabíró madár, majd fordul 4-et 5-öt és mindenkinek hoz egy-két babát! Elvégre könnyebb, mint Afrikába mászkálni minden évben!
Ja!
Írtam, hogy 4 embrió volt, ugye 3-at visszakaptam, azt hittem 1-et fagyasztanak. Erre a biológus csaj azt mondja, egyet nem fagyasztunk, különben sem olyan szép, mint a másik három. Na, bumm! Akkor most megy a levesbe? Vagy mi? Nem volt időm rákérdezni, de gondolom megsemmisítik.