Sziasztok!
Regen jartam erre, keveset netezek, kicsit hullajelolt vagyok.
De azert olvasgatlak benneteket
Babus,
orulok, hogy Kristog kigyogyult ebbol a szornyusegbol, nagyon kemeny, amikor egy gyerkoc beteg, foleg ilyen sokaig! Szegeny
Mi jol vagyunk, bar elegge megvisel ez a terhesseg, pedig nem vagyok rosszabbul szerintem mint Mateval voltam, de teljesen mas, hogy itt van egy pici bolha velem egesz nap, aki mellett nincs lustizas es nincs sajat bioritmus, csak o van es az o ugribugri termeszete.
Tunderi egyebkent, csak extra faraszto igy az elet.
Tegnap eppen ezert mar bolcsiben is jartunk, ami azert inkabb jatszohaz, de Matenak szerintem nagyon tetszett a sok gyerek es a nyuzsges, mert kepzeljetek el, hogy reggel 9-tol 3-ig ott volt ugy, hogy mindenki el volt ajulva tole mennyire tunder ez a gyerek, vegig mosolygott, ebedelt !!!!!, majd elaludt a tobbiekkel. Hat nem hittem a fulemnek, hogy nem csorog a telefonom fel 1 korul, hogy menjek a gyerekert, mert nem tudjak elaltatni.
Persze azert a kovetkezo menetre meg kivancsi leszek, szivesen megy-e, de azt mondtak bent, hogy ez nagyon nagyon jo jel, hogy igy itt maradt es igyen remekul viselkedett.
Ne tudjatok meg mennyit haladtam mindennel itthon, amiket mar jo regen halasztgatok
Szoval mi igy vagyunk, Mate tunder, imadom, picuri pedig 11 betoltott hetes.
Vanda