Sziasztok!!
Azt a mindenit, nagyon nem ér rá senki!!!!!!!
Ez már bajság!!!
Na majd Ágicával ketten tartjuk a frontot, de azért gyertek már!!!!!
Léccccccccccccccccccccccccci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk az elmúlt napokban zajlottak az események: pénteken ugye a diplomaosztóm volt..... Igen felemelő érzés volt kezet fogni a Dékán helyettessel, és végre a kezembe tartani az EU-s diplomát!!! Ugyanis két nyelvű, angolul is beírták. Számomra igazi szülinapi ajándék volt, mert másnap egy évvel megint öregebb lettem. Ennek tiszteletére hatalmas udvartakarítást végeztünk, ugyanis végre kész a tető, és annak a maradványait számoltuk fel!
Na jó, azért egy kis ünneplés is volt...
Jövő héten talán már a falat húzzák fel a kőmíves kelemenek!!!
Hétfőn pedig az oviban voltunk. Levi teljesen otthon érezte magát, mondták is a kollégáim, hogy már simán elmehetne ovisnak. Szólt, ha pisilnie kellett, ügyesen használta kis WC-t, a mosdót, szépen ebédelt...ugyanúgy bandázott a fiúkkal....szóval remélem nem lesz majd semmi gond! Persze azért nekünk kicsit másabb, hiszen én is ugyanúgy ott leszek az oviban. Ha majd nagyon hiányzik anya, csak átszalad hozzám egy kis vigasztalásra, és kész. Nálunk a leválás majd az iskolás években fog megtörténni!!
Ságica!!
Örülök, hogy tetszett a suli!!! A társaság nálunk is nagyon jó volt, hiányoznak is...meg is fogadtuk ott egy páran, hogy évente 1x legalább találkozunk, persze addig is tartjuk a kapcsolatot.
Majd meglátod a vizsgákon is jó lesz , húzzátok egymás agyát...tele leszel jobbnál jobb vizsgasztorikkal, amin majd persze utólag jókat fogtok nevetni!!!!!
Hány tantárgyból fogsz ebben a félévben vizsgázni???
Hányan vagytok a csoportban???
Enit majd a névnapján köszöntöm, megpróbálom nem elfelejteni!!! De jó, fényképes torta!!! Ilyet még nem is hallottam, hogy készül????? Milyen ötletes vagy!!!!
Borka!!
Ha jól emlékszem Neked meg tegnap volt a névnapod!!!
Isten éltessen sokáig!!!
(Remélem jól emlékeztem!!!)
Zsú!!!
Na milyen az új munkahely????
Gergő kezdi már megszokni az ovit?? Sikerült a beszoktatás???
Zsófi!!
Neked is névnapod lesz a héten, tiszta ünneplős hónap ez a szeptember legalábbis a mi topikunknak!!!
Hogy vagytok??? És Botinak hogy ízlik az ovi??? Egésznapra viszed?? Sikerült megoldani a Boti oviba kísérését, ill. hazahozatalát???
Heni!!!
Legalább egy hangot adj Magatokról!!!
Most már komolyan aggódom...ugye nincs semmi gond???
Na puszi Mindenkinek, Levi felébredt, kezdődik a NAP!!!!
Edit