Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, ennyire még nem örültem, hogy hánytam. Ezt mindenképpen bíztató jelnek fogom fel.

Reggel, hajnalban a párom megpróbálta nálam is előcsalogatni a mensit, én meg viccből montam neki, hogy bocsi, de ha te nyakonöntöd, nem félsz, hogy meghányat itt helyben, és a fiad is nyakonönt? Persze, csak nevetett. És tessék. Rászóltam. Szerencsére volt időm a wc-ig kiérni.

meriann

Sziasztok Lányok!

Sajna mostanában nem tudtam írni, mert két hete suliban voltam, ezen a héten meg szájsebészeti műtétem volt. Még jó, hogy a terhesség előtt derült ki, hogy cystám van.

Még csak beleolvasni sikerült a levelekbe, de próbálom bepótolni a lemaradásomat.

Angyal és Meriann!

Nagyon szurkolok, hogy poz. legyen a teszt!!!

Benita!

Remélem a keresztlányod hamar meggyógyul! Kérlek, majd tájékoztass az állapotáról!
natika

Ágota, Fioona!
Ismerősnek jelöltelek titeket az iwiw-en. :D

Egyébként még nem jött meg, úgyhogy mindjárt megyek venni tesztet, és akkor holnap reggel legkésőbb minden kiderül...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Szép hétvégét mindenkinek!
Meriann, akkor a te esetedben már csak a babona tart vissza attól, hogy gretuláljak a babához. :wink:
Angyalkrisz! Megnéztelek titeket, és mondhatom gyönyörű menyasszony voltál. :lol: Drukkolok a holnapi tezsthez! ++++++++
Elég jó arányban babásodunk nem? Nemsokára már a pelenka lesz téma mindenkinél. :wink:
Natika heverd ki mihamarabb a megpróbáltaásokat.
Egyépkén mindenkinek pussz!

KépKép
KépKép
fioona

Na Halihó Lányok!

Húúú, Meriann, ezt most már tényleg felettébb gyanús....

Odry, aranyos vagy :-) Sajna, hogy megjött, de ne izgulj, hamarosan együtt fogunk örülni.
MINT MINDENKIVEL, AKINEK EBBEN A HÓNAPBAN NEM JÖN ÖSSZE!

Angyalkrisz! Holnap reggel jövök megint a netre, legyél szí azonnal írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:

Én szerencsére jól vagyok most. Labilis az állapotom, az már biztos, ami a gyomromat illeti...
Vannak kaják, amire gondolni sem bírok, van ,amit meg azonnal felfalnék.
De nem tudok sokat enni, mert evés közben is hányingerem lesz a túlzott kajszitól!

Most itt vagyok Anyuéknál, próbálok nem hányni, mert azt már tutkó nem tudnám megmagyarázni :-)
Muszáj volt kukoricát ennem, a doki tiltása, és rossz tapasztalatom a sólettel ellenenére...Szegény Apa :twisted:

Apa minden reggel elköszön Tőlünk: megsimogat engem, jól betakar, aztán megsimizi a pocimat. Oljan édes! Nagyon jó Apuka lesz! A kérdés már csak én vagyok....

Fiona...Te nem félsz a pici Vízöntő Holdja miatt? Az én Tündérkémnek is az lesz valószínű...ez pedig izgalmas dolgokat jelent. Mindjárt bemásolom...
Pusza Mindenkinek

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Vízöntő Hold

Olyan, mintha Hold lenne. Műhold. Nem tudja megélni a Hold szerepet. Biztosan akkor lesz gyereke, ha a másik nem akarja. Nehéz ezt jól megélni. Olyan élethelyzetbe kell kerülni, hogy bármikor képes legyen a Hold-szerepbe kerülni. Se veled, se nélküled. Közös célokra van szükség.
Elég személytelen. Nehezen vállalja be, hogy egy emberhez kötődjön. Fontos, hogy több ember legyen körülötte. Ha tolod, biztos, hogy visszajön, ha húzod, biztosan elmegy. Általában Skorpió párt kapnak.
Mindig a függetlenség a fontos, a másság, hogy mindig új és új lehetőségeket találjon. Nem szabad hagyni, hogy unatkozzon. Jól tud közösségben részt venni, ebben tud kiteljesedni.

Olyan területeken van tehetsége, ahol önálló munkára, döntésre lesz szükség, egyéni utakon járhat. Különleges helyzetek, körülmények. Idegennyelv, külföld, közösségépítés.
Az otthonszülés is ehhez a jegyhez fűzhető.

Az anya különleges, örökbefogadó, olyan mintha anya lenne. Esetleg lombikbaba, avagy párkapcsolaton kívül született (pl. szeretőtől).
Az anya mindig függetlenségre neveli, önállóságra, nehogy rátapadjon sokáig a gyerek. Célja nem lehet a gyerek, csak része lehet az életének. A gyerek esetleg korlátozhatja az anyát. Fontos, hogy a gyereknek önálló identitása legyen.
Mint gyerek nagyon ragaszkodó, minden időt az anyával akar tölteni, mert az el akarja tolni őt. Állandóan menekül, nem lehet megfogni. Kissé kiborító, ugyanis mindig mást akar, mint a többiek, állandóan ellenszegül.

Mint feleség nagyon szabadság-kedvelők. Olyan élethelyzetbe kell hozni, hogy a szabadságot maga adja fel, mert ha korlátozod, azt nem engedi. Nem a konyha művészei. Az ilyen nők erősek, határozottak, de a férfiak ezt nehezen viselik. Ált. szeretőnek jók, de feleségnek nem igazán. Nem tud alárendelődni. Ált.

KépKép
KépKép
ragota

Szia Ágota!
Ez bizony bonyolult nálunk, mert az én anyukám is vízöntő hold. Soha nem engedett szabadjára, sőt. Szinte függő helyzetbe helyezet minket. Én nagyon visszatartó erőnek érzem meg a mai napig. Ez is azt bizonyítja, hogy milyen sok minden fűgg az egyébb bolygóálláson, és a bolygók egymáshoz viszonyított elhelyezkedésén. Én pl. nagyon jó csecsemős nővért, óvónőt, gyermekorvost...stb. tudok elképzelni belőllük. Talán inkább neked (nekem) lesz rosszabb, hisz a bak hold igényli a kötődést. Ráadásúl a te erős rák napod még jobban szeretné, hogy szükség legyen rád. Néha nekem is rosszúl esik, hogy Lilla mondja, hogy apu, mama, sőt még a Joe-t is a jóbarátokból, de az anyut nem. :( Én hosszú időn át nem tudtam úgy megnevettetni mint a Laci. Gondolom ez is a vízöntőség. Ma már jobban kötődik hozzám. Ha gondja van hozzám bújik. De izgalmas, érdekes élethelyzetben, ellök magától. Hát egyéni figurák az biztos, de van ennek sok jó oldala. MIndig büszke lehetsz rá, hogy a te gyerekd más, mint a többi. :wink: Én nem szeretem a tucat dolgokat (mars vízöntő). Esetleg, ha majd megszületett, és pontos időpontuk lesz, lehet kettőtök horoszkópjával szinasztriát nézni, és akkor megláthatjuk, hogyan lehet zökkenőmentesebben alakítani a helyzetet.

KépKép
KépKép
fioona

Ágota, Fioona!
Meg tudnátok nézni az én horoszkópomat is?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Meriann! Ez nagyon jó!!! Egyre biztosabb,hogy bébi van a dologban. :wink:

Én viszont nagyon félek ettől a hányósditól...Nekem nem csak inger volt hanem .... És egész nap,bármit ettem kijött.Ettem,wc,ettem,wc (bocsi)
És mindez 16 héten át.....
De mindegy, a babáért mindent!

Most viszont a mellem fáj nagyon......3 napja.

Ágota!
Szerencsés vagy,hogy ilyen a párod!!!!! :!:

Angyalkrisz! Nagyon drukkolok! Gyorsan írd majd meg mi az eredmény! :wink:

Natika! Ez nem hangzik jól... (műtét) De tényleg szerencse,hogy időben észrevették!

Pusszancs

KépKépKépKép
*orsi*

Jó reggelt mindenkinek!

Mi újság? Hogy vagytok?
Fanny azóta csináltál tesztet?

Nekem a gyomrom továbbra is ramaty. Ébredés után fél órát fekszem, mire olyan stádiumban érek, hogy fel merek ülni.

Tegnap vettem széles sálat derékra, amit Fioona javasolt. Valóban jó, viszont akár otthon készítitek, akár veszitek arra figyeljetek, hogy nagyon széles legyen. Az enyém 20 cm széles és ha intenzíven mozgok elcsúszik és szabadon hagyja a pocimat és derekamat. Azért vettem már meg, mert folyton kint van a derekem a naciból és nagyon könnyen megfázik a vesém. Egyébként meg jól néz ki, nagyon jól esik, hogy melegít.

meriann

Sziasztok lányok!
Nagyon jó hírem van: összejött!!!!!!!!!! Pozitív lett a teszt.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Jaj de jó! POnt egyidősek vagyunk!

GRATULÁLOK!!!!!

Kép

Neked is küldök egy gratuláló képet!

Mi ma éjjel rosszul, vagy inkább sehogy se aludtunk. Lilla folytonos mezitlábas kirohangálásának meglett az eredménye. Egész éjjel az orrát szippanytyúztuk. :( Laci nagyon rendesen kelegetet hozzá, pedig máskor ordíthatott bárhogy, nem ébredt fel rá. Ráadásul ma megy éjaszakára dolgozni. Én úgy érzem mintha egy kis kő lenne a hasamba. És valószínűleg a vérnyomásom megint megdönti a minimum csúcsot mint Lillával.
Na nem nyafogok tovább, inkább örülök Krisztinek!

Meriann hol vetted, milyen fajtát? Nem lehet, hogy ha nagyobb lesz a pocid jobban megmarad rajta? Tegnap már én is a kismama ruhákat nézegettem. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

A férjem követeli, hogy írjam meg, hogy azért, ha felébresztettem felkelt segíteni. :!: Szerinte testpedtnek írtam le, és helyreigazítást követelt! :D Igaza van.

KépKép
KépKép
fioona

Angyalkrisz:

SZUPER!!!!!! Őszintén örülök, hogy zebrás lettél.

Fioona: üzenem innen a férjecskédnek, hogy mintaapa és mintaférj, büszke lehetsz rá.

Lehet, ha nagyobb lesz a hasam, akkor valóban fent is marad, de attól tartok, akkor meg rövid lesz. A Pólusban vettem 1990 Ft volt. Az egyik kismami boltban. A nevét nem tudom, sajna. A blokkot meg már kidobtam.

Nálunk a papa jelölt kezdi túlzásba vinni az aggodalmat, pedig még zebrás tesztet sem láttunk. Imádom a rajzfilmeket :oops: . Erre ma rámszólt, hogy ne nézzek olyan rajzfilmet amiben gonosz farkas van, mert biztosan megijed a baba :shock: . Mondtam neki, hogy ha ott is van én nézem a filmet, nem a baba. Engem meg nem ijeszt meg. Hiába, nem lehetett meggyőzni. Nem tagadom egyrészt jól esik, hogy pátyolgat és aggódik, de hülyét kapok ha folyamatosan be akar majd korlátozni. Remélem amikor majd bebizonyosodik a baba léte megtalálja az arany középutat.

meriann

sziasztok!
angyalkrisz:gratulálok! :lol: nekem sajnos tegnap este megjött :cry:
meddig próbálkoztatok?

meriann:nagyon jók a jelek remélem sikerült
timea toszegi

Tudtam-tudtam-tudtam! Nem is kicsit pozitív aza a teszt!

GRATULA!

No Lányok, csak így tova!
Hihetetlen ez az arány! :!:

Érdekes dolgot írsz Meriann. Mert hiába vagyok még friss pocakos, nem nézek olyan filmet, amiben szörnyűségek vannak. Érzem-tudom, hogy Ő is megijed, amikor én is. Lehet beképzelem magamnak, de érdekes, hogy ösztönösen kerülöm ezeket a filmeket (na jó, én a thriller kategóriára gondolok, meg minden olyan filmre, ahol halál van, nem a rajzfilmre :-))

Állítólag a gyerek már a fogantatás pillanatától kezdve veszi az információkat az evilági léthez... Érdekes, de hiszek a dualitásban. Ugye sokan ellenzik a gonosz mostohás, farkasos történeteket (nem a bugyuta GIJOES és egyéb f..szságokat, már bocsi), de ezek tanítják a gyereket, hogy bizony ahol van jó, ott van rossz is. Ehhez hozá kell szoknia. Csak egyensúlyban kell lennie.

Vannak az indigó gyerekek. Tudjátok mit jelképez az? A hiperaktivitást, a számítógép túlcsordult memóriáját. Annyi tudás van bebbük, hogy képtelenek már többet felvenni. Náluk hatékony a relaxáció technikája, aholis ki lehet üríteni, ellazítani az agyat. Nehéz velük, mindenesetre azóta jelent meg ez a jelenség, amióta a szülők egyfolytában a számítógép elött csücsülnek...

Húúúú, nagyon várom már a többiek tesztjét!!!!

Fiona! Érdekeseket mondtál. Tuti, hogy a bébinek vízöntő Holdja lesz. Az apjának Vízöntő Napja van, nekem ugyi vízöntő ac-m, bak Holddal...szinte törvényszerű...de majd alakul, és jön, amikor jönnie kell, amikor akar. Semmi sem véletlen.

Ki mikorra van kiírva? Vagyis mikorra várható a bébi: az enyém ugyi május 7-8-9. Nyáron már kint hancúrozhatunk a kertben, de jó lesz! Nagyokat sétálhatunk!

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Ami a jó-rossz párbaját illeti, én azt olvastam, hogy amíg a kicsi csak hallja, később olvassa a "gonoszos" sztorikat, meséket, nincs gond. Mert olyannak képzeli el ösztönösen, amilyet még elbír az idegrendszere. De mikor ez már vizuálisan megjelenik, csöppet sem biztos, hogy elviselhető mértékű. Egyébként érdekesség, hogy a meséket a régiek nem is gyermekeknek, hanem egymásnak mondták. A kicsiknek ott voltak az ártalmatlan gyermekdalok, mondókák.
Amit arról írtok, hogy mit érzékel a magzat, egyetértek veled Ágota.
Az indigó gyerekek témakörben bizony beletartozik a táplálási, társadalmi, és karmikus tényezők. Ez nagyon sokrétű téma. Viszont állítólag már megjelentek a kristály gyerekek. Na erről még nem tudom mi legyen a véleményem. :?
Nekem sztem május 25 lesz az időpont, mert 2 éve is pont 18-án jött meg utoljára, és 25-re lettem kiírva. Az hogy végül is 1 hetet ráhúzott a kisasszony, az szerintem korai férfiimádatának tudható. 30.-áig vállalt a nőgyógyásznőm. Lilla úgy döntött ő férfinál születik, ezért 30.-án éjfélkor folyt el a magzatvíz. :D
Egyébként van egy gyanúm, hogy bika lesz a mi bébink is. Apának nap vénusz együttállása van. Az öccse is bika, a mi családunknál is van, ikrek meg sehol. :roll:

Timi ne aggódj, ami késik nem múlik! Fogunk még neked is gratulálni, ha nem is most. Kép

Meriann: átadtam! :lol: Várjuk a pozitív teszted! :wink:

Azért gondolkodtam még. Bika nappal ő biztos, hogy fog kötődni. Persze a fényszögek módosíthatnak dolgokat, de nem
lévővé nem teszik. Pontosan mi aggaszt a vízöntő holdban? Tudnak ők szeretni, csak nem korlátózódik 1 személyre ez a szeretet. Közösségben gondolkoznak. És ha belegondolok a mai emberek milyenek..... Nagyon is sok olyan ember kellene, aki képes "tömegesen szeretni", és nem csak a saját boldogulását nézni.

A múltkor beszélgettünk a gátmasszírozó olajról, és azt mondtam csak szülés közben kell. Azóta olvastam, hogy a várható szülés előtt 6 héttel már ajánlják a használatát.

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: úgy legyen! Remélem + tesztes képet mutatok pár nap múlva.

Na, de lányok egy Tom & Jerry szintű rajzfilmet sem nézhetnék meg? Ebben a farkasnak látszott igaz a fogsora, de nem folyt vér.

Egyébként sem bírom a véres, öldöklős filmeket, rajzfilmeket, mert felzaklatnak. Most meg pláne nem zaklatom magam semmivel sem feleslegesen.

De szerintem ti sem ezekre az ártalmatlan mesékre gondoltatok, ugye?!

Nálam ez a szint: Micimackó, Tom & Jerry, Atom Anti, Kengyelfutó gyalogkakukk, Magyar népmesék és társaik. A Hugótól is folyton sírva fakadtam, mert már az durva számomra. Ezeket nem hiszem, hogy kárt okoznának.

Mit gondoltok, ha nem jön meg, kedden reggel a tesztnek már kell mutatni valamit? Vagy várjak még, ha bírok?
Azt nem szeretném, hogy elkapkodjam és esetleg attól mutasson negatívat.
Mindenki rögtön tesztelt, ahogy a vonalzója mutatta a tesztelési napot ?

meriann

Én másnap teszteltem. De mivel hánysz,r már jelen van a testedben a hormon, én nagy eséllyel kimutatja a teszt.
Szerintem olyat nézhetsz, ami téged nem zaklat fel. Aztán később, mikor már beszüremlenek a hangok, szelektálnék.Most még nem hall, csak az érzéseidet fogja fel, valamilyen szinten.
Én nem engedem a Lillának a Tom&Jerryt sem. :shock:

Kriszti, beírnád mégegyszer a születési helyed és időd. Attól tartok nem mentettem el...... :oops:

Meriann töled is kérhetek valamit? :? Lemérnéd nekem hol, mekkora a pocitakaró, és beírnád ide? :oops: Nagyon hálás lennék érte! 8)

KépKép
KépKép
fioona

Meriann, szerintem is tesztelhetsz lassan, de a keddi nap már biztos. Ha ennyire előjönnek ezek a tünetek, tuti mutatja már.

Esetleg interneten lehet rendelni vmi extra érzékeny tesztet (15-ös), de én a gyógyszertárban megtaláltam a legérzékenyebbet. Már nem emlékszem pontosan a nevére, de valami gravi HCG, szóval a gravi az biztos és ilyen kékes a doboza.
Ez 20 nemtudoménmitmér a pisiben. A többi csak 25, meg 30-as érzékenységű, miközben a dobozra természetesen semmi sincs ráírva!. Ennek utánajártam, ez tuti. Ja és mivel nekem nem középidőben fogant, hanem 1 héttel később kb. ezért (ugyi júl 31-én kezdett el pöttyözni, 3-4én jött meg igazán utoljára és szept 2-án reggel teszteltem).
Tehát elvileg ez olyan érzékeny, hogy azt is kimutatta!!!!!!!!

HAJARÁ!

Fiona, persze ebben teljesen igazad van. Félelmem inkább önzőségemből fakad - hogy én azt hogy fogom megélni, hogy kötöm magamhoz, Ő meg annál inkább tol el. Mindig mást akar. No meg hát, hogy nőként és anyaként sem lesz egyszerű a feladata. És miért éli meg azt, hogy van is anyja meg nincs is (műanyja van), ez olyan, mintha előre vetítene valamit, de persze tudom, hogy ezt is, mint minden analógiát többféleképpen lehet megélni.
A Bika Nap: bizony kötődik, de inkább az apukájához! :-) Ááá, de nem stresszelek ám, majd tényleg megnlézzük, hogy lehet a legjobban kezelni Őnagyságát :-)semmi sem véletlen. Szóval nem izgulok. Az biztos, hogy különleges csajszi lesz!
Ha meg fiú lesz, az más tészta, ugyibár a Hold ott inkább az anyát mutatja, és a tehetséget.
DE, csak Rá koncentrálok, kicsit túlzásba estem az asztrológiát iletően :-) Érdekes dolgok ezek!

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Meriann! Szerintem is kedden már mutatni fogja a teszt nálad is! Drukkolok ++++++
Timi! Mi most próbálkoztunk először, eddig mindig védekeztünk.

Fioona! 1983.06.15. 15:30 Kerepestarcsa Előre is köszi!

Még mindig nem tértünk magunkhoz a reggeli hírtől! Úgy örülünk neki! Fioona! Te mikor mész orvoshoz? Én valószínű csak két hét múlva fogok tudni elmenni... Remélem akkor már kapunk egy szép ultrahangos képet is, és akkor a szülőknél bejelentjük a dolgot. :D

Úgy látom, hogy eddig még nem csalt az inga! :lol: Mindenkinek drukkolok, hogy bejöjjön!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Fioona:A hasi sál mérete 18 cm széles, 78 cm a kerülete. Normál pamut póló szerű az anyaga. Bevarrt címke szerint 55 % pamut és 45 % poliészter. Az eladó szerint egy méret van belőle, mert addig nyúlik, ameddig kell. Tényleg nyúlik, nincs is gond ezzel, csak szerintem keskenyebb, mint amit fotót felraktál.

Ragota:
Gravi-HCG, nekem is ilyen az egyik.

Egyenlőre úgy érzem bírok várni még. Majd meglátom. De ahogy értékelhető az eredmény azonnal írok.

Köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytok! Én is drukkolok mindenkinek ! Úgy láttam nem egyedül vagyok mostanában, aki tesztelhet.

Tímea:
Ne keseredj el. A következő hónap biztosan a tietek. Nagyon drukkolok !!!

Pusza

meriann

Sziasztok!

Angyalkrisz: Sok-sok boldogságot kívánok,és nagy gratula :D
Meriann: nagyon drukkolok a teszthez, mindenesetre az előjelek igencsak bíztatóak!! :wink:

Lányok!Olvasom az asztrológiás hozzászólásokat és sok érdekes van abban amit írtok. Mondjuk én elég földhöz ragadt vagyok, és nem is igazán értek hozzá, de ahogy visszaolvasok látom,hogy születési időből tudtok meg dolgokat. Ez a személyiséget érintő dolgokat jelzi, vagy esetleg valami mást?Ne haragudjatok,ha hülyeségeket kérdezek, de ahogy olvaslak titeket rádöbbenek, hogy én mennyire nem értek ehhez.
További szép hétvégét mindenkinek!

Kép
vani

Na, lányok megcsináltam a tesztet 10 perce. A párom kedvéért, mert ma este elutazik és szerette volna ő is látni, ha zebrás vagyok.
Megállapítható, hogy a gondolataimnak teremtő ereje van és nagyon szépen ok nélkül is képes vagyok tüneteket okozni a testemen. :(
Magyarul a nem zebrások, és majd a következő hónap táborát erősítem. A teszt eredménye negatív.

Nem kesergek, mert úgyis addig fogok arra gondolni, hogy sikerül, amíg valóban beköltözik a pocaklakó.

Ti hogy vagytok?

Pusz-pusz

meriann

Ragota én 3 nappal teszteltem hamarabb így, mint Te.
Hiába láttam az egy csíkot, akkor is hányingerem van. Kíváncsi leszek, hogy elmúlik-e 1-2 óra múlva. Ja, meg arra, hogy megjön-e. A saját számításaim szerint szeptember 24-25. körül kellett volna tesztelnem. (A doki szerint ha kimarad a vérzés 4-5 nap múlva kell a teszt.) Még ki sem maradt a vérzésem.

meriann

JÓ reggelt mindenkinek!

Angyalkrisz: ez szupeeeeeeeeeeeeeer, nagyon nagy gratula. Úgy látom ez a topic sikerszériás :lol:

Akinek most nem jött össze, hogy a következő hónapban is tudjunk örülni a zebráknak, ez tuti!!!

Meriann, amikor először teszteltem, akkor pont ott tartottam a ciklusban mint te és negativ lett. Most pedig nézd meg a vonalzómat. Ennyit a korai tesztelésről. Szóval addig ne add fel, amig meg nem jön!!

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Lányok!

Tessék, két napig nem vagyok, és mennyi esemény... :wink:

Fióna, Angyalka, nagyon-nagyon örülök nektek!!!! Csodálatos 9 hónapot és még klasszabb babázást nektek!!! :D :D Szenzációs ez a topic, micsoda babásodási arány!!

Meri :D Szerintem nagyon bíztatóak a jeleid, és egy negatív teszt a ciklus ezen pontján még nem jelent semmit...nagyon drukkolok!!!

Hát lányok,nálam sajnos felsült az inga. Úgy látszik én vagyok az a kivétel, aki erősíti a szabályt.... :cry: Szombaton egyértelműen megjött. :cry: :cry: De nem baj, majd eljön az én időm is, eddig is örömködök veletek! :D :D :D

Vani, Csibe, Bodzi és a Többiek, gyúrjunk az októberre!!!
Millió puszi és ölelés
porsika

Sziasztok!

Egész hétvégén nem volt otthon netünk.
Angyalkrisz! Gratulálok! Látod szkeptikus voltál az ingával kapcsolatban mégis bejött!!! Lehet hogy én leszek az egyetlen ellenpélda, de vasárnap (27. nap) csináltam egy tesztet ( 20-as érzékenységű, ami állítólag a beágyazódást követő 3. nap kimutatja az eredményt) és negatív lett, úgyhogy én ezt már biztosra veszem, bár még nem jött meg, de ami késik az nem múlik.
Vasárnap hajnalban csináltam, egy jót bőgtem a fürdőszobába, majd visszafeküdtem. Érdekes ezen a hirtelen síráson kívül most nem nagyon visel meg lelkileg a dolog, pedig ebben a hónapban tényleg úgy éreztem, hogy sikerült. De lehet,hogy valamiért ennek így kell lennie.
Sziasztok Fanny
fanny01

Fanny, próbálj nem elkeseredni! Amíg nem jön meg, addig semmi nincs veszve! De ha seetleg ez a hónap mégsem sikerült, mienk az október :wink: :D :D Sejtem, mit érzel, engem is minden hónapban nagyon megvisel, amikor megjön, pedig sosem reménykedem abban, hogy siekrült, már csak babonából sem...én is bőgtem most hétvégén egy sort, de úgyis sikerülni fog!!! Egy ilyen topicban :lol: :lol:

Meriann, veled mi újság?
puszik

porsika

Meriann és Fanny01!

Szerintem még ne keseredjetek el!Sokan mondták már, hogy nem bizti, hogy a korai időszakban kimutatja a teszt!Amíg nem jön meg van remény!Én nagyon drukkolok Nektek!!

Porsika: a következő hónap már a te időd lesz :wink: !!

Kép
vani

Jó reggelt Kedveskéim!

Meriann, ne legyél elszontyolodva, lesz az még pozitív egy pár nap múlva...én biztos vagyok benne!!!! Ráadásul, ha 24-25 körül teszteltél volna...EJNYE-BEJNYE! Én azt hittem, most kedden aktuális. No, várjál még.

:-( Porsika - sajnálom. De sebaj, újabb egy hónap gondtalan szeretkezés-hegyek a pároddal! :wink:
Mint mindenkinek, akinek most nem jött össze!!!!!

Az ingával kapcsolatban: télleg fontos, hogy ne befolyásoljuk, mert egyszer kipróbáltam: ha arra koncentráltam mozogjon, mozgott, ha a köv. percben azt mondtam, most nem fog mozogni, bizony úgy állt, mint a cövek!!!!!!!!!!!!

Hihetetlen, beléptünk a 7.hétbe, illetve a 8-ba. Szerencsére gyorsan telik az idő. Pontosan egy hét múlva megyünk az UH-ra! Szombat éjjel nem is tudtam aludni, mert folyton az UH-ra gondoltam. Ill. az álmaimban az jelent meg. Azt álmodtam, hogy Apa közvetlenül belülről akart fényképezni a digitális kameránkkal... :roll: Hmmm, érdekes gondolat... Mi lesz vasárnap este, ha már most ezen agyalok?

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Meriann köszi a mérést, lassan készítek egyet magamnak. 2 nap múlva nyugodtan ismételd meg a tesztet. Vagy mikor megjön a párod. :wink: Nálunk is szempont volt, hogy itthon legyen. Azt mondta milye dolog az, hogy tesztelek akár negatívat, akár pozitívat, ő meg megölel és elmegy dolgozni. :lol:
Angyalkrisz! Nem hiszem, hogy elkapkodom a dokihoz menetelt. Vagy most csütörtökön vagy a jövő héten megyek én is. Nem hiszem, hogy ultrahangot csinálnak nekem, múltkor is a 6. héten voltam, még se lett. Megaztán nincsenek valami ultra super gépek itt. Ti mentek 3 vagy 4D ultrahangra? Mikor érdemes azt szerintetek? Én szeretnék mihamarabb, de apa szerint a 9. hónapban jobb, mert akkor már kifejletebb a baba. Nem hiszem, hogy kibírom addig. :roll:

Porsika sajnálom, hogy nem most jött össze a baba. Nemsokára te is babásodsz! És persze köszi a jókivánságokat!

KépKép
KépKép
fioona

Fanny téged csak most olvastalak. Ha még nem jött meg, ne aggódj, bármi lehet. Drukkolok.++++++++++

Ágota kissé bizar álmaid vannak. :D

KépKép
KépKép
fioona

Fanny!!!!!!!!!!!!

Várjatok még! Amíg meg nem jön, addig van remény! Ne szontyolodjatok el! Nézem, hogy Neked ma kéne megjönni. Látjátok, Meriannak is azt mondta a doki, hogy 4-5 nappal a menzesz elmaradása után biztos a teszt. Valakinek előbb, valakinek utóbb jelenik meg az értékelhető HCG. Ráadásul az sem mindegy mennyit ittál éjjel, stb.

NO, várjunk még azzal a lelombozódással!

Ez a topik még mindig a 2006.aug. Babaprojekt indul! Itt ezen van a hangsúly, a mi örömünk csak ösztönöz, nie kell Benneteket!

Okézsoké????????????

Nem lemorzsolódni ám senkinek, mert el van anyátlanodva!

KépKép
KépKép
ragota

Jó reggelt!

Angyal!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meriann, Fanny,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többiekkel meg majd örülünk novemberben :)

Lányok, én holnap megyek dokihoz kontrollra. Drukkoljatok nekem, hogy jó legyen az eredményem! Ha azt mondja, hogy visszajött a cisztám, akkor Dunának megyek :(

Kép
bodzi

Én is a vége felé szeretnék elmenni 3 vagy 4D-re, és csak egyszer. Nem zaklatom a bébit feleslegesen!

Kérdésem: a fodrászt illetően, Ti mit mondtok arra, hogy ilyenkor lehet -e festeni, melíroztatni. Azt hallottam, nem igen ajánlatos.

KépKép
KépKép
ragota

Bodzi! Biztosan semmi baj nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
ragota

Nem, én még nem aggódom. Ráadásul az bosszant, hogy én kibírtam volna, de a párom nem hagyott békén. Ahogy kinyílt a szeme az volt az első, tesztet megcsináltad ????
Hajnali 2-3 körül voltam pisilni, (tegnap este nagyon sokat ittam) és nem akkor csináltam meg, hanem 6.30 körül, amikor már alig bírtam pisilni egy kicsit.
Pedig nálunk a párom a türelem mintaképe, és most tűkön ül. Hiába mondtam, hogy talán korai volt ez a tesztelés, látom már nem is bízik, hogy mégis lapul a hasamban valaki.
Nekem akkor sem veszi el a kedvem, az biztos.

Úgyhogy egyenlőre "nem várom a mensim" csapathoz tartozom.

A vonalzómat holnap átállítom, ne tévesszen meg senkit.

Ágota
már csak 7-et kell aludni és 25 lesz. :)

Mindenkinek köszi a drukkot!

Fanny remélem nem jön meg a mensid. Te hány napra is csináltad a tesztet???

meriann

Én is úgy gondoltam, hogy a vége felé kellene elmenni 3d-s ultrahangra. Csak minden rendben legyen addig.

Fanny, Meriann! Drukkolok, hogy ne jöjjön meg, és pár nap múlva pozitív legyen a tesztetek! +++++

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Na, a festés témát én átdumáltam a dokimmal. Azt mondta, hogy szó szerint idézem, ha belefojtom magam a festékbe, akkor árt. A netes dokik is ezt írják, hogy nem árt, csak a hormonok miatt szinte biztos, hogy más szín lesz, mint egyébként. Nevessetek, nekem az első babánál a fodrászom mondta, hogy terhes vagyok. Szőke voltam és hiába ugyanazt a festéket használta sokkal hülyébb színe lett. De mostanra visszabarnultam. Viszont hullám van belerakva és állítólag az sem sikeredik tartósra a hormonok miatt ha kismama az ember.

Viszont a szaga ezeknek a szereknek gyomorforgató.

4d uh-t hamar csinálnak már, de én sem akarom majd a babát feleslegesen zargatni. Arra gondoltam, hogy a dokimmal megbeszélem, hogy valamelyik normál uh helyett csináljunk 4d-t. Ő azt is csinál.

meriann

Meriann akkor plána nem mérvadó a teszt! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A festéssel kapcsolatban: létezik henna hajfesték is, az teljesen természetes. A többiről nem tudok nyilatkozni.
Kismamik akik még nem voltatok védőnőnél! Akkkor még kiskönyvetek sincs? Vagy azt se mindenhol a védőnő állítja ki? :?

Én nem tudok addig várni a 4D-vel. Nem tudom miért, de most
annyira tudni akarom a nemét. Persze tudom azt is, hogy butaság.
[quote] írta:n is a vége felé szeretnék elmenni 3 vagy 4D-re, és csak egyszer. Nem zaklatom a bébit feleslegesen!

Azt belehet venni a kötelező uh közé. Nem kell azért külön nézni.

Bodzi pozitívan álj hozzá, mi meg drukkolunk, és akkor minden OK lesz.

KépKép
KépKép
fioona

Hát az biztos, hogy lelombozza az embert egy negatív teszt.
Még ha korai is volt. Butaság volt megcsinálni, elkapkodni.
Ezen kár is siránkoznom.

Örülök őszintén, hogy Nektek legalább összejött.
Vigyázzatok magatokra és a babucikra!

Ha mégis megjönne a mensim, akkor meg 1 hónapig megint nagy hancúrt csapunk. Akkor majd annak fogok örülni. :D

meriann

Hát az biztos, hogy lelombozza az embert egy negatív teszt.
Még ha korai is volt. Butaság volt megcsinálni, elkapkodni.
Ezen kár is siránkoznom.

Örülök őszintén, hogy Nektek legalább összejött.
Vigyázzatok magatokra és a babucikra!

Ha mégis megjönne a mensim, akkor meg 1 hónapig megint nagy hancúrt csapunk. Akkor majd annak fogok örülni. :D

meriann

Meriann, ha nem jön meg, akkor is csapjatok nyugodtan nagy hancurt! :twisted:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Ok. :D

meriann

Sziasztok!
Nincs sok időm írni,így csak röviden:

Angyalkrisz! De jó! Nagyon örülök,hogy sikerült! :lol:

4D ultrahanggal kapcsolatban: Mi Domival már a 16. és a 27. héten
mentünk. Mondták ott,hogy jobb elmenni egyszer korán kb.12.hét,16.hét környékén is mert jobban kilehet szűrni bizonyos elváltozásokat,betegségeket. Későbbi időpont inkább a szűlő örömére történik,hiszen gyönyörködhet a gyerkőcében.:)

Domi 27.-héten készült 4D képe:

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Merian!
Szerintem se keseredj el,van még remény!

Én viszont el fogok menni egy kivizsgálásra,ha most sem sikerül....

KépKépKépKép
*orsi*

De klassz. Én is láttam már pár 4 d-s képet.
Ott is látszik Domiról, hogy szép baba.

meriann

Átállítottam a vonalzómat, amikor szeretnék tesztet csinálni annak megfelelően.
Így 25-én tesztelek, ha nem jön meg a mensim.

Képzeljétek most kaptam meg a papíromat, hogy október 9 és 13. között mehetek suliba, ami napi 4 óra hosszú autózás és 240 km 5 napon át. Plusz napi 8 órás elfoglaltság. És pluszmelónk is lesz 2 féle, ami azt jelenti már szóltak, hogy hétvégén is dolgozni kell. Jó, nem? Be akartam fejezni normálisan a melómat, de ha ők így, akkor pozitív teszt után megyek a dokihoz és úgy állok a melóval és a sulival ahogy állok kiíratom magam. Pedig szóltam, hogy rögtön ki leszek írva, meg azt is mondtam, hogy készülök babázni.
De ezeknek semmi sem szent. Ráadásul a suli és a munkám között semmi kapcsolat nincs szakmailag. Komolyan mondom, hogy nagyon fáj, amiért ezt csinálják velem. :cry:

Fioona: szerinted a sok ivással hígitva lett a vizeletem erre gondolsz, hogy a teszt - mutatott? Vagy inkább hajnalban kellett volna megcsinálnom?

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?