Sziasztok!
Ami a jó-rossz párbaját illeti, én azt olvastam, hogy amíg a kicsi csak hallja, később olvassa a "gonoszos" sztorikat, meséket, nincs gond. Mert olyannak képzeli el ösztönösen, amilyet még elbír az idegrendszere. De mikor ez már vizuálisan megjelenik, csöppet sem biztos, hogy elviselhető mértékű. Egyébként érdekesség, hogy a meséket a régiek nem is gyermekeknek, hanem egymásnak mondták. A kicsiknek ott voltak az ártalmatlan gyermekdalok, mondókák.
Amit arról írtok, hogy mit érzékel a magzat, egyetértek veled Ágota.
Az indigó gyerekek témakörben bizony beletartozik a táplálási, társadalmi, és karmikus tényezők. Ez nagyon sokrétű téma. Viszont állítólag már megjelentek a kristály gyerekek. Na erről még nem tudom mi legyen a véleményem.
Nekem sztem május 25 lesz az időpont, mert 2 éve is pont 18-án jött meg utoljára, és 25-re lettem kiírva. Az hogy végül is 1 hetet ráhúzott a kisasszony, az szerintem korai férfiimádatának tudható. 30.-áig vállalt a nőgyógyásznőm. Lilla úgy döntött ő férfinál születik, ezért 30.-án éjfélkor folyt el a magzatvíz.
Egyébként van egy gyanúm, hogy bika lesz a mi bébink is. Apának nap vénusz együttállása van. Az öccse is bika, a mi családunknál is van, ikrek meg sehol.
Timi ne aggódj, ami késik nem múlik! Fogunk még neked is gratulálni, ha nem is most.
Meriann: átadtam!
Várjuk a pozitív teszted!
Azért gondolkodtam még. Bika nappal ő biztos, hogy fog kötődni. Persze a fényszögek módosíthatnak dolgokat, de nem
lévővé nem teszik. Pontosan mi aggaszt a vízöntő holdban? Tudnak ők szeretni, csak nem korlátózódik 1 személyre ez a szeretet. Közösségben gondolkoznak. És ha belegondolok a mai emberek milyenek..... Nagyon is sok olyan ember kellene, aki képes "tömegesen szeretni", és nem csak a saját boldogulását nézni.
A múltkor beszélgettünk a gátmasszírozó olajról, és azt mondtam csak szülés közben kell. Azóta olvastam, hogy a várható szülés előtt 6 héttel már ajánlják a használatát.