Új privát üzeneted érkezett!

Afi!
KOSZONOM!!!!!
Huuuuu!Ezt meg parszor at fogom olvasni!Egy-ket dolog varatlanul ert!Legalabb van idom boven felkeszulni ra! :?
Koszonom megegyszer!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Igazán nincs mit, majd a sajátomat is leírom ha akarod.
Vendég

Igen!Kivancsi lennek ra!Koszonom!!!

En mara el is koszonok!
Jo ejszakat szep almokat mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok Lányok,

Nem tüntem el, csak délután 5 óta folyamatosan aludtam, mint akit fejbevágtak :) .

Lizácska drága, jeleket érezni még korai lenne szerintem, de ahogy a többiek is irták ez mindenkinél más és más.
Én a mensi megjövetele előtt 4-5 nappal kezdtem érezni, hogy mensisen fáj a hasam, a mensi napjan rámjött egy hőhullam és hasmenés (ahogy babancs is irta vmelyik barátnőjénél). Azóta néha néha levegőhiányom van, de semmi extra. A cicim megnőtt egy picit nekem is, de nem feszül, néha néha szurkál egy picit oszt kész és 14.dpon teszteltem.

Egyébként én is ennyire kész voltam amikor várakozni kellett. :) :) Próbálj picit lazítani. A baba akkor jön amikor ő akar, ez tuti :) .

A munkahelyem egyébként nekem is stresszes, meg úgy ahogy van az életem is, úgyhogy megpróbálok lazán venni most mindent, ami nem mindig sikerül.

Babancs, én május 23ra számoltam az időpontot, úgyhogy egy nap különbséggel együtt vagyunk :) .

Lányok annyit irtatok........

Puszi mindenkinek és jó éjszakát. Én megyek visszafekszem, mert megint elálmosodtam.

:D

Melcsi

Kép
melcsi6

Ancsa!
Októberben. A többi titkos
:lol:

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Liza!

Már nem kell messze elkerülnön V.A.-t a Nyírőben!!!
Ezt olvasd el!

http://index.hu/politika/belfold/vattila4891/

...hát velem is pont így történt! Megyek tanuskodni, ha kell!

Ja, jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Fúúúú, ez nagyon durva......

Kép
melcsi6

Nekem még egy méhszáj műtétet is meg akart csinálni egy egyszeri P3-as eredmény miatt, aminek a kontrollja 2 hét múlva már p2 lett (egy banális fertőzés okozta, amit más doki kikezelt), de az eredményt letagadták, és előjegyeztek műtétre!
Na, akkor kértem ki a leleteimet - nem kis asztalracsapkodás közepette - és láss csodát, ott volt köztük a P2-es lelet 2 héttel azelőtti dátummal, "jajj, végre megérkezett" örvendezés kíséretében.
Nekem is 150.000.- Ft-ra lőtte be a műtétet, azzal a megjegyzéssel, hogy ha közben talál még "valamit" akkor 250.000.- -ig felmehet.

Ide is leírom: Dr. (?) Vereczkey Attilának hívják

Kép
zölddisznó

Zölddi.! :wink:
Ez nagyon durva! Még jó, hogy nem műtött téged meg!

Nem rég jöttünk haza a nyaralásból, így nem tudom, kivel mi történt azóta.
Krisztit olvastam!
Valaki másnak lehet-e örülni?
zsazsóka73

Coca, annyira hálás vagyok, hogy felnyitottad a szememet, és nem mentem el a kórházba előbb. :) Most már akkor ez a veszély nem fenyeget, mármint, hogy hozzá kerülök, és lenyúl egy csomó lóvéval. A Fülöp dokit fogom választani, feltéve, hogy ha engedik, hogy válasszak, meg gondolom Vereczkei helyett lesz másik doki is. Lényegében ha a Csepegőhöz kerülök az sem érdekel, csak ehhez a f....kalaphoz nem!!!! EZ A LÉNYEG! HÁLELÚJA!

Dobok egy börbét aztán visszafekszem, mert még álmi vagyok!

Kívánom, hogy mindenkinek teljen jól a napja! Puszi!

Kép

Kép
elizabeth25

Igaz, most nem 7-kor, hanem fél nyolckor mértem a hőmet, mert akkor ébredtem, de szerintem ez tök mindegy. :)

Kép
elizabeth25

Zsazsóka, szia, mi még nem találkoztunk. Itt, ebben a topicban melcsi és babancs is már kisbabát vár! :)

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Coca: Basszus, ez tényleg nagyon durva :shock: :shock: :evil: :evil: Még jó, h fény derült rá végre! El tudom képzeli hány kétségbeesett nőt,párt húzott így le ez a féreg, soksok pénzzel :evil: Költse mindet gyógyszerre meg ügyvédre!!!

Liza: Sztem hogy ez az eset napvilágott látott, most a Nyírő és orvosai nagyon meg fogják húzni magukat, úgyhogy most tuti visszfognak és jó kislányok/fiúk lesznek :wink: . Amúgy sztem már nem lesz szükséged kivizsgáltatni magad :wink: (de ez magánvélemény :lol: ) A hőd is egyre jobb :wink:

Apa még nem érte haza, túlórázik :shock: tegnap este 5kor ment el dolgozóba :(
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Elizabeth!

Fél órás különbség még nem vészes..csak ne legyen fél órán túl.
Reggel én is mértem hőt..36,9 vot. Minden nap egy tized fokkal magasabb. Most nem vagyok sajna jó passzban..rosszul aludtam, izzadok mint egy ló..meg utálom a vasárnapot. Olyan nagy csönd van, nem megy a tanulás :(
Állítólag holnaptól, a fogamzástól számított 18. napon már embrió lesz bennem. (első 2 hétben még csak petének hívják) Ezt olvastam a babamagazinban. :lol:

Kép
babancs

Liza!
Örülök, hogy eltűnt onnan Mengele. Szerintem mondd azt, hogy a házidokid ajánlotta Fülöp dokit, akkor hozzá kerülsz. Egyébként meg a Csepegőnek biztos több is a páciense, mert régebb óta praktizál, a Fülöp doki fiatalabb. Nekem szimpi volt - egyszer vizsgált, amikor a Vereczkey pénzesebb "vendéggel" volt elfo

Kép
zölddisznó

Enikő!
Gyanus nekem ez az Apa! Hol sörözget?

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Na végre felébredtem! :)
Mértem megint egy hőt (de gondolom ez már mindegy!), 37,2.
Hát lányok kiváncsi leszek mi lesz ebből! :)

7 nap múlva kiderül! :)

Ceniko én is örülnék neki, ha már nem lenne szükség a Nyírőre. :)

Babancs, gratula a kis embriódhoz! :lol:

Kép
elizabeth25

Megmértem hónaljban is, hátha betegség vagy valami, de ott csak 36,5. Ez azt hiszem jó! Amúgy talán azért reménykedek egy kicsit, mert akár mikor mértem még reggel, rajtaütés szerűen, 36.8. fölé sosem ment. Most megy 37,2???? :)
SZORÍTSATOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!

Kép
elizabeth25

Coca, ok....bepróbálkozom a Fülöp dokival...kiv. vagyok, hogy mi lesz! :)

Kép
elizabeth25

Elizabeth,
szorítoooooooooooook:++++++++++++++++++++++++++ :)
Coca,
én is elolvastam, nagyon durva! No ez az ami velem nem fordulhat elő, egyszemélyes hadseregként nem dugdosok pénzt egyetlen orvos zsebébe sem! Nem mondom hogy nem macerás olyan orvost találni aki így is normálisan foglalkozik az emberrel, de megéri, és nem is lehetetlen.
A hőm a béka segge alatt, de ez nem is csoda a ciklus második napján. Holnap megtudom mi vár rám és mikor! :)
Vendég

Áfi, aranyos vagy! Köszi! :)
Holnap mész a dokihoz? Mire számítasz? Én kedden megyek a Nyírőbe, de-t 11-re, majd beszámolok mindenről részletesen ha hazaértem, hogy mi volt, meg hogy zajlott!

Kép
elizabeth25

Melcsi és a 14 DPO-n lett pozitív a teszted? Akkor elvileg én szombaton tesztelhetnék, mert akkor leszek a 14 DPO-n, az lesz a ciklus 28.napja...azaz szept. 23. DE szerintem már úgy is fogom tudni a hét csütörtöki - pénteki napja táján, hogy van e valami vagy nincs, meg hát a hő is mutatni fogja! Jaj lányok, tudom, hogy hülye vagyok, de annyira izgulok! :) Melcsi - babancs, ti is igy izgultatok? :)

Kép
elizabeth25

Babancs te meg a 12 DPO-n teszteltél , ugye?

Kép
elizabeth25

Hi csajok,
Jó sokat írtatok péntek óta!! :lol: :lol:

Coca, Gratula a nagy naphoz!!!
Áfi,
Köszi az extra drukkokat! Szorítok hogy mielőbb átess a laprhoz, és utána mihamarabb babás legyél!! +++++++++++!!
Egyébként meg tudnád mondani, hogy a duphaston abbahagyása után mikor kell a menszinek megjönni? Én csütörtök este vetrtem be az uccso duphit, és még nem jött a miki, és egyáltalán nem is fáj a hasam, mintha már elmúlt volna, és ciklus elején lennék...
Judithappy,
Aranyos vagy,
Tényleg rámférne már egy zebra :lol: :lol: !
Elizabeth, Babancs,
Sztem is mindenkinél més ez a hős dolog. Nekem például száj és hónalj között csak 1-max 2 tized különbség van! Sőt vmelyik este hónapjban 37 volt a hőm, szájban 36,8...

Én már a 16 dpo-n vagyok, a hőm lent a béka segge alatt(36,8-al szoktam menszizni), és minden reggel óriási negatívat tesztelek!!! Viszont a menszim sehol!!! Kész vagyok!! Ha nincs baba, akkor legalább mikulás legyen!!!
Szóval a hőm:

Kép
macspacs

Elizabeth,
mire számítok? Bemegyek, megmondom hogy a lapar időpontját jöttem megbeszélni, s megkérdik hoztam-e csomagot, merthogy azonnal vágnának :D Álmodozom. :) Hát nagyon remélem hogy nem azt mondják hogy ennyit meg annyit kell várni, mielöbb csináljuk, annál elöbb gyógyulok, következő ciklus legyen már inszem! Babát akarok!!!!
Vendég

Macspacs,
megértelek nagyon ami a se baba se mensit illeti :( Sajnálom :(
A Duphastont én szerdán hagytam abba és szombaton jött meg, szerintem holnap már neked is megjön, és újra előrefelé nézhetsz!
Vendég

Szép jó napot!

Iszonyú sokat tudtok ám írni, nem győzök olvasni. :shock:

Áfonya, szorítok, hogy az álmod valóság legyen, és minél előbb babásodhass!

Macs, ez olyan idegesítő, és az az igazság, nem tudom, mit írjak. Drukkolok, hogy hamar megoldódjon a rejtély!

Liza, szép a hőgörbeszed! Így tovább, és nyugi bébi! :wink:

Babancs, remélem hamar jobban leszel!

A pocisoknak puszi!

Drukk a várakozóknak!

És most az én görbém:

Kép
Vendég

Áfi!
Aztán csak ügyesen! Szorít!

Pacsmacska!
Köszi a gratulációt!
A béka segge lejjebb van!!! :lol: A tesztminuszság aggaszt inkább. Még bármi lehet!

Athiz!
Te aztán jól eltüntél! Nem is hiányzunk?

Kép
zölddisznó

Na, nekem meg elkezdett fájni a jobb petefészkem. Pont úgy, mintha ovulációm lenne. Na, ezt fejtse meg valaki!!!

Kép
zölddisznó

Zöldi, már hogyne hiányoznátok! Csak nem akartam feleslegesen stresszelni magamat!

Gratulálok neked az októberi esküvőhöz! Jó közel van! Hú, meghívsz? :mrgreen:

Pussz

U.i.: mindig olvaslak ám benneteket!
Vendég

Athiz,
szerintem semmi baj ezzel a görbével azon kívül, hogy elkezdted az Utrót, aztán meg abbahagytad, így jól bevitted a sűrűbe a progitermelésed. Ezen már ne rágd magad, tanultál belőle, legközelebb dokibácsihoz mész ha gyógyszert akarsz, pláne olyat amit még nem használtál. Mellesleg sokkal mostohább körülmények között is fogantak már babák, úgyhogy ezt a hónapodat se írd le! Én szorítok neked! :) ++++++++++++++++++++++++++++++
Ha meg úgyis méred a hődet, gyere szépen és időnként pakold ide is, ha a hőmérőzés nem stresszel, és úgyis olvasol, akkor az se fog megártani ha minket is tájékoztatsz. :wink:
Vendég

Köszi csajok az együttérzést!
Coca,
Ha összejön a terhesség, akkor a tüsző nem szívódik fel, hanem átalakul sárgatessté, ami ugyanúgy szúrhat, feszíthet, mint az érett tüszó pé-skor!!!!Hátha +++++++++++++++++++++++
Athiz,
A görbéd sztem sem rossz, türelem, ebből még simán lehet baby. De tényleg ne gyógyszerezd magad legközelebb!!!! :lol: :lol:
macspacs

Sziasztok!
Íme agörbém. Nme sok jóra számítok, mert tegnap izonyú fejgörcsre ébredtem. Ma meg már zuhant is 2 tizedet a hőm. Szórakozik velem csak ez a ciklus. Tesztelni csak akkor fogok, ha tuti zebrás lesz, az meg kb. egy hét múlva lesz.

Kép

moni

Kokusz!
28. ciklusnapon vagyok, és sajna éveim száma eggyel megnőtt...
A dpo egyébként csalós, mert szombatra tette a pé-t, de utána szerdán voltam UH-n, amikor azt mondta az orvosom, hogy előtte való nap, vagy azelőtt repedhetett. Tehát ma csak 13. dpo vagy csak 12.

moni

Jó a z Móni, ne izgulj! Fejfájás meg a front miatt is lehet. Nyugi!

Macska! Ezerrel menstruálok. Úgyhogy nem értem én ezt. Még sosem fájt ilyenkor.

Kép
zölddisznó

Elizabeth!

Az nem kifejezés, én annyira izgultam..hogy azt hittem, amiatt nem fog majd beágyazódni. Volt, hogy már hajnalban nem bírtam aludni, félóránként nézegettem az órát, mikor mérhetem már a szokásos időpontban a hőmet. Volt, hogy megmértem 2-3* is, mert igen alacsonynak találtam a hőmet..ilyenkor volt 5 percen belül 3 különböző értéket mutatott a digihőmérő. Na meg napközben is állandóan méregettem, szájban is hüvelyben is. A hüvelyi hő nagyon jó jel, ha 37 fok fölé megy. Nekem úgy 37,3-6 között mozgott hüvelyben napközben, reggel csak 36,9 szokott lenni. Ma már szájban annyi..ahogy a HCG-termelődés fokozódik, gondolom megy fölfelé a progeszteronszint, meg a hő is.
Viszont a terhesség nyálkahártyára gyakorolt hatása elég érdekes..ugye ilyenkor jól megduzzad a nyálkahártya..az orrban is, ez okozza a megfázás-szerű érzésemet. (li. asszem).
Ja és még valami: nekem már ovuláció után 2-3 nappal hólyaghurut-szerű érzésem volt..rohangáltam pisilni (a kolléganőmnek is így jelentkezett a fogamzás).

Kép
babancs

Megyek bicajozni, kisütött a nap!

Jó henyélést délutánra!

Kép
zölddisznó

Sziasztok :)

Coca: Nem sörözgetett :wink:, dógozott, 10 körül ért haza és nem volt piaszaga (nekem vizsla orrom van, amit 2 napja ivott azt is megérzem;) ). Valami baj volt géppel aztán azért maradt, de végülis bírta, meg aztán a túlórát egész jól fizetik, főleg vasárnap....

Na itt a girbém ami görbém :)
Kép

E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ismerjük már a bicajozásaidat Coca! :D Megint elheveredsz olvasni, aztán egy régi ismerőssel irány az első vendéglátóipari egység! :D :lol:
Vendég

Ceniko!

Nagyon szép ez a görbe! Az enyém ennek nyomába sem ér :lol:

Kép
babancs

Áfi!
Nemisnemiiiiiiiis! 41 km-t nyomtam. Bibibííí!
...de azért azt jól megszimatoltad, hogy hazaérvén nem málnaszörppel oltom szomjamat. :oops:

Ceni!
Görbéd íve szép magas,
ettől leszel nagy hasas! :lol:

Babancs!
Hogy haladsza tudománnyal? MelyiK napon adnak papírt okosságodról?

Kép
zölddisznó

Hű Coca..jövő szerdán (20.-a)..okosság..az túlzás. Egy órán keresztül ott fogok nyökögni. Remélem el tudom hinteni, hogy terhes vagyok :lol: Végül is a hasam olyan mint egy 3 hónaposé.

Kép
babancs

Na sziasztok csajszikák, hazajöttünk anyuéktól.
Visszaolvastam és véleményezem az eddig történteket! :lol:

Macspacs, szerintem nagyon jó a görbéd....mióta is késik? :) Hány naposak a ciklusaid?

Áfi a lapar már biztos? :(

Athiz, próbálok nyugis lenni, de ilyenkor nagyon nehéz! :( Hogy vagytok? Azt nézem te is a 22. ciklusnapon vagy mint én! :lol: Neked is 28-29 naposak a ciklusaid?

Moncsi, neked sem rossz a görbéd! Ebből még bármi lehet! :lol:
Amúgy a fejem nekem is fáj, és átaludtam az egész napot, biztos, hogy a front nagyon sokban hozzá járul a dolgokhoz!

Ceniko, a te görbéd szerintem tuti babás! A mázlista! :) Nekem meg jössz egy üveg borral, tudod, megbeszéltük! :)

Lányok, nekem úgy fáj a pocim, mintha megakarna jönni a mensim! :( Lehet, hogy előbb fog? Nem tudom. Még csak a 22 cn-en vagyok! A cicim is fáj, de az ciklus előtt is szokott! Egész nap úgy érzem, mintha égne belülről a testem!

Kép
elizabeth25

Ja és annyira gáz csajok, már 9. napja nem szeretkeztünk, de valahogy nincs kedvem! Mintha elvágták volna! Szegény páromnak ma mondtam, hogy mensiig ne is sexeljünk már, mert nem tudom, hogy mi van...úgy csinált, mintha halálosan belenyugodott volna, de szerintem rossz neki nem? :? :? :?

Kép
elizabeth25

Lányok,megint ment a hasam! :( :cry: :(

Kép
elizabeth25

Elizabeth,
a lapar már biztos, csak az időpont kérdéses, de remélem az is eldől holnap. És ez nem :( ! Én örülök neki, várom is már hogy túllegyek rajta, utána fél évig ugyanannyi esélyem lesz teherbe esni mint annak aki nem beteg, és még fél évig (tehát összesen 1 évig) lesz valamekkora esélyem, arról nem is beszélve, hogy megnézik az átjárhatóságomat is, külön felhívom a figyelmüket a császárhegemre is, ugyan azt is nézzék már meg, mert tudom hogy nem felszívódó cérnával varrták anno a méhem!
Apukát sajnálom, de azért biztos ki fogja bírni, ha bebabásodsz, szülés után 6 hétig nuku szex, akkor milyen rossz lesz neki! :D
Vendég

Hát Eliza, elhiszem, hogy nehéz a nyugalom, én is sajtkukac vagyok babás ügyben. Nos, általában 27-29 naposak a ciklusaim, most szerintem vagy 27 vagy 28 napra jön majd meg, bár nagyon remélem, hogy nem jön a piri!

A szexet a pasik talán jobban igénylik, főleg, mert nekik nincsenek olyan hormonális kilengéseik, mint a nőknek. Én azért nem szoktam "éheztetni" a férjemet, így vagy úgy, de többnyire azért boldoggá teszem ezen a téren. :oops: :oops: :lol:

Azt, hogy fáj a cicid és mensisen fáj a pocód, sajnálom, de nálam ugyanez a szitu. Ez van, hogy aztán mitől, majd kiderül a ciklus végén, VAGY nagyjából 9 hónap múlva! :lol:
Vendég

Áfi, mondtam neki, hogy sexeljünk ma, de megvallom őszintén, még nem tudom mivan, nem akarok! Pedig tudom, hogy ha lenne is odabent valaki, nem ártanánk neki, de akkor is. Nem? :cry:

Hát ha lapart kell csinálni ahhoz, hogy babód legyen, akkor jobb ha mielőbb túl vagy rajta, mert annál előbb jön a baba! Egyébként hogy jött, hogy ezt neked megkell csinálni?
Amúgy én is úgy vagyok vele, ha most nem sikerült, tök szomorú leszek, de majd a Nyírőbe segítenek! :) Remélem legalább is! :lol:

Kép
elizabeth25

Athiz, az én párom sex ügyben, nem az a mániákus, egy hétig halál jól elvan annélkül is, úgyhogy ez most nem gáz neki! Összebújúnk, tv-zünk....és nagyon jól megvagyunk! :lol: Aztán max. bebukom, mert megjön és hiába volt az egész! :(

Athiz , én is remélem, hogy nem jön neked piri, szerintem a görbéd tök jó hozzá! :) Nekem előző hónapban 29 napra jött meg, előző fél évben meg 28-ra. Úgyhogy kiv. leszek! :? De lényegében akkor ugyanabban a cipőben járunk mind a ketten, ez megnyugtat, legalább nem vagyok egyedül! :D Cenika is így van, mint mi, úgyhogy mi vagyunk a három grácia! :P

Kép
elizabeth25

Az én párocskám is bőven kibírja az egy hetet, sőt, többet is, ha kell, de én nem szeretem kínozni, ha tudok, akkor szeretkezünk, ha nem megy miattam, akkor nem. De olyan is van, amikor Ő a hulla mondjuk, és akkor azért no sex. Tényleg az a lényeg, hogy összebújjunk, és szeressük egymást.

Remélem, hogy mindhárom grácia bebabásodik ebben a ciklusban! :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?