Hello Lányok!
Megnéztem a képeket. Nagyon jók!! Nem lehet betelni velük. Már kezdem sajnálni, hogy lustaságból nem csináltam egyetlen darab képet sem.
Anikó!
Nagyon hiányoztál!! Legközelebb nincs kibúvó, főleg, hogy ide leírtad, hogy 100% hogy ott leszel a következőn (kisfiaddal és a pocaklakó(i)ddal együtt
várunk)
Brill!
Küldtem smst, de még nem ment el. Mennek a hiper-megadrukkok. Fel fogod tenni ide a képet? Hú, már alig várom (már csak a sajátomat várom jobban, de az még olyan messze van
). Minitali valamikor?
Juca! Kati!
Jó talit nektek!
Cs.Heni!
Jobb háromszor, mint egyszer sem
Semmi tünet, az álmosságon kívül. Az viszont nagyon megy, már felébredés után egy órával is tudnék aludni. Anyukám aranyos, mindenre azt mondja, hogy neki ilyen tünete nem volt. Apum pedig mindig kijavítja, hogy "jaj, dehogy nem, hiszen te is folyton elaludtál", stb
Annyira jó, hogy el tudtál jönni, és végre téged is megismerhettünk. Anyukád is nagyon jó fej, fiatalos, és milyen lazán beilleszkedett a fiatalok társaságába.
Nagyon bízom benne, hogy a tüdzők kipukkadtak, és nem marad ciszta. Én a helyedben elmennék egy kontrollra, hogy megnézzék, hogy mi történt azokkal a 27 milisekkel. A kisebbek közül pedig valamelyik tutira bekapta a horgot (vagy a farkat?
). 27-t duplán várom, mert akkor lesz az UH-m, és neked is akkor derül ki, hogy mit ügyeskedtek a petéid. De én nagyon érzek valamit nálad
Nincs kedved priviben elküldeni a mobil számodat? Férjed nélkül milyen az élet?
Zsúka!
Aloecskámat ottfelejtettem a barátnőmnél
, de visszamentem érte. Nem bízom rá senkire!! Olyan jó volt dumcsizni! Folyt köv hamarosan
El kezdtem izgulni érted. Mennek a drukkok! De jó is lenne még több zebra a csordába. Minél többen vagyunk, annál erősebbek leszünk!!!
Évi77!
Hogy a te Dórikád milyen cuki kislány, és hogy mennyire a szívébe zárt engem (én is őt!!). Nagyon tetszik, hogy kifejezed, hogy mennyire imádod őt. De látszik is rajtad, ha nem mondod is. Édes kis család vagytok.
Annácska!
Át fogom gondolni a dolgot! Nagyon megfogott, hogy nem vágott egyből, és hogy volt gátvédelem. Anyum például egyikünkkel sem repedt, nem kellett varrni, és pár nap múlva már nem is fájt. Itt meg többnyire alapból vágnak (Németországban, USA-ban sem). A saját dokimhoz biztos nem megyek, mert nem akarok abban a korházban szülni, ahol ő dolgozik.
Petikének pedig úgy kell majd levakarnia magáról a csajokat. Nagyon helyes kissrác! Annamari is egy tünemény. Nagyon megkedveltem
Nárcisz!
Aztán jobban lett egy kicsit az epéd? Fogadd meg a doki tanácsát, és pihenj sokat. A férjed milyen jól feloldódott a végére! Olyan jó, hogy te is el tudtál jönni.
Pupy!
Teljesen ki vagy virulva. Méghogy minden ugyanolyan mint előtte volt (Laci szerint)!!! Hát nem!!! Laci is kisimult, te pedig ragyogsz! Ez a hajszín pedig nagyban hozzájárul ehhez. Jó boldognak látni! Hamarosan ez a boldogság meg fog duplázódni
Tuti!!
Köszönöm a Vichy cuccokat.
Mátra!
Hát igencsak meglepődtem a "nagyfiadtól". Kész férfi! Húúú, kitartást a "neveléshez". Az apjára hasonlít?? Nézegetem a képeket, és rájöttem, hogy ez a haj szín annyira jól áll neked. A sajátod is valami ilyesmi? Tök fotogén vagy. Beindult a nagyüzem a sulikban?
Juca!
Köszönjük Kofának a sok képet. Utólagos engedélyetekkel párat én is letöltöttem
Csipisz pedig nagyon jól bírta a társaságot. Már látom most rajta, hogy hatalmas egyéniség lesz belőle (már most az!). Két ilyen szülőtől mi mást is örökölhetne.
Jucmuc!
Csatlakozom Brillhez: én is komolyan gondolom, amit leírok. Nov. 20 körül pedig találkozni fogunk. Téged sem hagyunk ki a jóból. Hátha már ketten jöttök a talira
Jó hosszúra sikerült a levelem. De hát ismertek!
Puszi, és szép napot MINDENKINEK. Akinek most nem tudtam írni, annak dupla puszi