Sziasztok,
megvolt az eslő ovis élményünk: pénteken volt a Szüreti mulatság az oviban.
Volt műsor, ugrálóvár, motorozás, agyagozás, kukacfűzés, töklámpás készítés, szőlőpréselés, arcfestés.
Eszterem tündöklött és sziporkázott, rettentően jól érezte magát, aminek külön örülök, mert így sokkal közelebb került az ovistársakhoz is és az ovónőkhoz is.
Csodás napsütés is volt, remekül éreztük magunkat. Készültek képek is, ha nem zavar benneteket, teszek fel, jó? Végre van gépünk
.
Találkoztam azzal a nőgyógyásszal is, aki éppen ügyeletes volt, amikor mentünk be szülni. A gyereke Eszter ovistársa
.
Ja, egyszerlátott ovónéninek akkora puszi csattant búcsúzáskor, hogy csak na
. (ma is, amikor jöttünk el)
Holnap megyünk fel Pestre, valószínű Állatkertezünk is egyet. Apának van még 6 nap szabija, felmegyünk a nekünk járó olcsó dolgozói sörért és összekötjük egy kis Állatkertezéssel.
Krisz,
körbelakás remek, a szomszédé is az, gyermekei imádnak körbekörbe rohangálni
. Meg Eszter is, amikor ott van
és én is szerettem anno! Sztem CSAK ezért vettétek meg. Ugye
?
Dorki,
mit is tanulsz?
Azt mondják, hogy amikor 2 gyerek lesz és az egyik ovis, akkor jön rá az ember, hoyg 1 gyerekkel tényleg mennyi mindent meg lehet csinálni.
Hát nem tudom... Biztos lenne mit tanulnunk
.
Bori,
mesélj, mi volt az oviban?
Brigi,
édes fiúk!!! Nagyon-nagyon kis drágák!
Az egyik barátnőm azt mondta, hogy amikor a kicsi másfél éves lesz (1,5 év van a 2lánya között), akkor kezdik élvezni egymás társaságát.
Szóval kitartás!!!
És utólag is Isten éltessen sokáig Benneteket!
panu,
sajnos nem titkolok semmit, megyek vissza dolgozni
.
Bár nem így terveztem, mert szerettünk volna egy tesót a Kiccsajnak a 3 éves szülinapjára, de nem jön össze...
Szóval hamarosan beállok én is a dolgozó (munkahelyen is) anyukák csapatába
.
Andi,
ovisBoga tündér, örülök, hogy sikerült mégis és felvették.
Mentem, ma 3/4 órai alvás után köszöni elég, kialudta magát
...
Azt hiszem, betekrünk a városba és csavargunk egy jót ebben a szép időben.