Sziasztok,
Olyan jó olvasni, végre újra benépesül a topic!
És olyan nagy gyerekek már mind! Emlékszem még amikor a téma a forgás, szopi, stb volt...
Vanda
Csináld úgy, hogy Ctrl+C amiután megírod a szöveget és kijelölöd és akkor ha el is tűnik, újra be tudod tenni úgy, hogy Ctrl+V. Így kevésbé fog frusztrálni ha eltűnik, amit írtál
Édi lehet Máté a puszidobálással! Nagyfiú már!
Nicol
Hááát. én is úgy gondoltam, hogy nem fog kelleni mindenféle papír a kereszteléshez. Max. a mi keresztlevelünk, hogy mégiscsak katolikusak vagyunk
De a ciszterciek a Szt Imre templomban (ott volt az esküvőnk is
) egy csomó papírt kérnek.
Így nem ott lesz a keresztelő. Bár igazából még a leendő keresztszülőkkel sem tudtunk beszélni, mert ott is kisbaba van, 2 hónapos, és még nem mehetünk nézőbe. Telefonon meg mégsem kérdez olyat az ember, hogy "figyu, lennél Laura keresztapuja"?
Talizhatunk! Nem lakunk messze a Rubintól amúgy, csak kifele a városból. Egyébként én tőzsgyökeres XI.ker. lakos vagyok, ott laktunk a Szt Imre kh mögött egészen 18 éves koromig. Én is ott születtem a kh-ban és Laura is ott született. oda vagyok láncolva
Még nem ígérem, hogy az első pár alkalom után menne a tali, de pár hét, belejövünk, kialakul a menet és akkor benézünk, meglátogatunk szívesen Titeket!
Kíváncsi vagyok élőben is a nagylányodra!
Mi őszre tervezzük a keresztelőt, így a rucitok nem igazán lenne jó szerintem (lehet, hogy kicsit szellős lenne...), de ha átcsúszunk jövőre, akkor még lehet, hogy jelentkezem
Lányok
Voltatok bababörzén? Milyen volt?
Másik kérdés: most megyünk rucikat venni Laurára. Tudom, hogy viccesek a méretek, de abban talán van némi tapasztalatotok, hogy ha most 68-ast hord H&M méretben és 5 hónapos, akkor őszre/télire milyen méreteket vegyek neki? 68? 74? 80? 86?
Mennyit nőnek ilyenkor? Csak mert pl. én most szembesültem azzal a ténnyel is, hogy már nem hízik heti 150 g-okat és állítólag ez is teljesen normális, hogy ilyenkor már nem híznak annyit.
Mea
Köszi, aranyos vagy! Tápit akkor is kap a baba, ha anyatejes? Hogy van ez? Vagy amikor úgy gondolom, hogy már nem szoptatok, akkor át kell állítani tápira? vagy van helyette más?
(bocsi, ha hülyét kérdezek...)
Azt tudom, hogy nem kell aggódni amiatt, hogy mikor mit csinálnak a gyerekek, mert nagyon gyerekfüggő.
Szerintem se aggódj!
Babus :)
Merre vagy? Minden OK?
Mi jól vagyunk, a megszokott hétköznapi rutinunk az utolsó oltástól kicsit felborult, azóta ismét nehezen alszik el esténként, olyan 11 fele tud csak elaludni, pedig füri után már nagyon álmos, szopizik, majd egy idő múlva kipattannak a szemei és nem lehet lelőni
6.510 g és 66 cm volt pénteken. És Holnap után leszünk 5 hónaposak.
Még mindig csak szopizik, a barackot próbálgatjuk, sokszor fintorog, azt nem tudom, miért. Talán nem ízlik neki olyankor? Máskor meg követeli...
Forog hasról hátra, hátraól hasra, de csak rapszodikus jelleggel, nem ez a kedvenc időtöltése.
Próbálgat felülni, gyúr hasizomra rendesen.
És tegnap óta elkezdtett úgy igazán beszélgetni. Ez az a dadadadanananananadada korszak
Még biztosan emlékeztek rá Ti is
Nagyon édes!
Puszi mindenkinek!