Sziasztok!
Zsanka
a Viki tortájában van tojás,amúgy 1 évesen már ehetnek tojást,bár a Viki nem kért a tortájából hanme csak nézte meg a gyertyát fújta el többször egymás után
A tetején a Micimackót úgy készítettem,hogy valamelyik netes oldalon azt hiszem képeslap volt és azt monitoron keseztül lerajzoltam neki/később falikép lett a rajzból/ és margarint elkevertem ételfestékkel,habrózsába töltöttem.
A torta tetejét bevontam vékonyan édes margarinos krémmal amibe csak porcukrot tettem,majd erre rajzoltam pálcikával a formát,majd kidíszítettem úgy,hogy először a sárga színű krémmel a habnyomó segítségével apró rózsákat nyomtam,majd a piros színűvel a maradélk részt kiszíneztem
Így egy kicsit érdekes volt leírni,sikerült követni?
Zsanka,Mázsa
nagyon boldog névnapot kívánunk mindkét Máténak!!!!!!!
Gangi
nagyon jók a képek,nekem a családi fotótok tetszik a legjobban és amin Lackó megpuszilja a kutyusát
Vasárnap akkor megyünk misére?Mostanában ritkán vagy msn-en
Lívia
szerintem is próbáld ki,hogy adsz Timi kezébe egy plusz kanalat elé egy kistányárt és amíg megeteted addig ő is gyakorolja ezeket az evős mozdulatokat.
Nálunk nem volt ilyen gond szerencsére,Viki kivette a kezemből a kanalat vagy villát és elkezdett egyedül enni,mára már elég szépen eszik így majdnem egyedül.
Fogcsikorgatás Vikinél is volt,de szerencsére pár hét alatt elfelejtette,ha rászóltam annál jobban csinálta,próbáld meg nem meghallani vagy elterelni a figyelmét,mondjuk adjál neki inni vagy enni amikor ezt csinálja.
Viki 27-én lesz másfél éves,de szerencsére simán tudom pelenkázni még mindig.Amikor nekiállunk akkor a popsitörlős doboz tetejét vagy a popsikrémes dobozt adom a kezében,mindkettőn baba van és neki szokott magyarázni,játékkal sem tudod kicsit lekötni a figyelmét,hogy ne meneküljön?
Vagy mondókát mondjál neki,énekeljél valami újat.
Edit
nagyon édesek a fiúk ahogy ténykednek a kertben,reméljük,hogy még pár hétig ilyen jó idő lesz,hadd élvezzük még egy kicsit ezt a jó időt
Egyik kép jobb mint a másik
dehogy baj,hogy ide töltöttél
A takaró mérete 110 cm széles,150 cm hosszú,így sokáig tudják majd használni a gyerekek.
Az ötletet eredetileg a
www.takoo.hu oldalról vettem,csak sokaltam az árát és így kezdődött ez a takaró varró hobbym
Cirmike
jó utat,vigyázzatok magatokra,képeket várunk
Ági
a takaróra a minta felvarrása nem olyan nehéz meló,elég hamar megvan,1 betű vagy forma felvarrása kézzel kb. 10 perc
Várjuk a falvédőről a képet!
Csanita
talán majd legközelebb összefutunk a Csóni tónál
Amíg ilyen jó idő van mondjuk jövő héten nem talizunk valamelyik délelött a tónál?
Most megyek nekiállok a következő takarónak,aztán a családdal megyünk motorozni/Vikinek vettünk egy babamotort azzal/,lehet,hogy a máltaira is benézünk,ritkán megyünk úgyis együtt le.
Sziasztok:ERika