Új privát üzeneted érkezett!

Viki,
nagyon szépen köszönöm! :)

Chesti,
neked is nagyon szépen köszönöm! :)
Nem tudom a talira, hogy el merek-e menni, ha igen, akkor is csak 1 órácskára, de nem biztos még... Nem szeretnék kockáztatni. Megkérdezem majd W. dokit, az a biztos! :)

Puszi nektek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,akkor ezerrel küldöm a babatapikat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aztán csak ügyesen!!!!!! :lol:
taptau

Taptau,
köszönöm előre is, nagyon aranyos vagy! :)

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága istenőrizz hogy te másnap furikázgass. Maradj csak szépen otthon, de mint főszervezőnek inkább azt javasolnám toljuk el 1 héttel hátha másoknak is jobb lenne az időpont. Akkor már te is jöhetsz-mehetsz. Mit szólsz/szóltok hozzá?
Szept 30?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
chesti

Chesti drága,

aranyos vagy! :) Ha nektek nem probléma, természetesen én támogatom, hogy szept. 30 legyen! :)

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Nehogy egy nappal a beültetés után kocsiba ülj!!!!!!!

Amúgy a szept 30 jónak tűnik nekem is.... :)

Tök szupik az erdedményeid,hú,de hamar itt van már az időpont,juj de izgi!!!!!Nagyon szorítok!!!!

Bibarkám!

Gyógyulgassál,aztán most mérd a hőd!Legalább nem lesznek elvonási tüneteid!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok!
Hulla fáradtan megérkeztem, de azért gyorsan végíg olvastam mi volt az elmúlt 2 napban...
Zsókuci, már megírtam priviben, de ide is leírom!!!!
Nagyon örülök neki, hogy ilyen gyorsan történnek a dolgok!!!!!!Hajrá, és növesztgesd azokat a tüszőket tovább, sok szép tüszőről akarok hallani.
Mennek a tüszőnövesztők++++++++++++++++++++(és ezt még ezermilliárddal szorozd meg!) :lol: :lol:
Nekem a 30-a nem jó, de megpróbálok valamit intézni ez ügyben...
A sejtelmes dolgomról még mindig nem mondhatok semmit, nem akarom elkiabálni a szerencsém...De ha összejön, lelkileg, és anyagilag is helyrebillenünk!

Holnap végre szabad a délelőttöm, éjszakára megyek, több időm lesz írni!

Esperanza, köszi a receptet, nagyon édes vagy!És a Kígyó patikában pont 1 doboz volt! Gyorsan elszaladt a párom érte!Úgyhogy megvan a folytatáshoz szükséges adag!Köszike!
Most dobok fel egy táblázatot, javítva:
Kép Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Végre megjött...3 nap késéssel, amit ugye sose szokott csinálni!!!
Holnaptól stimu!!!!!
Nagyon várom már, ma reggel már egy kicsit pityeregtem is a páromnak, de végre haladunk a cél felé :wink:

Zsókuci!
Nagyon ügyes vagy!
Mennek a tüszőnövesztők és a babatapik!Nagyon szorítok Neked!
lanett

Sziasztok!
Húúú, mindenki pihen? Én naivan azt hittem végre van egy szabad délelőttöm, mert csak éjszakára kell mennem, hááát, mit ne mondjak, még mindig nem értem a dolgaim végére!Hiába 1 hetet kellene bepótolnom. Na majd egyszer....

Lanett,
tök jó, hogy már Te is kezdel.....
Nagyon szorítok Nektek is!
Most rajtad, és Zsókucin a világ szeme...... :lol:
Táblázatba írom is be a stimu kezdést....

Tovább szép hétvégét kívánok mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm nektek a bíztató szavakat a hétfői hozzászólásom után, úgy tűnik igazatok lett! Pénteken voltam uh-n, és a hétfőn még csak 14mm-es tüszőcském jócskán megnőtt: 25mm-es lett! Alapvetően ennek örülnöm kellene, de mivel ez már túl nagy, és Zeke is azt mondta hogy a megrepedés szélén áll, van esély arra, hogy korábban szétpukkan, mint kellene... Ez csak azért gáz, mert hétvégén nem csinálnak inszemet... Ma este kell beadnom a tüszőrepit, és hétfőn inszem! :D Remélem lesz is értelme, és nem reped meg addig...

Zsókuci, Lanett, nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben menjen!!! :D
További nagyon szép hétvégét mindenkinek!!!

Mamm
mamm

Mamm,
nagyon jó!!!!Csak így tovább!Aztán vigyázz arra a szép tüszőcskére hétfőíg....
:lol:
Vendég

Sziasztok,

Lukrécia,
rendben, nem ülök másnap kocsiba, ígérem :D A szorítást pedig előre is köszi, édi vagy! :D

Kriszti,
jó ezt olvasni a táblában, köszi! :D És persze a tüszőnövesztőket is nagyon köszi :D

Lanett,
na végre :D Csak ügyesen a szurikkal. Te adod be magadnak? Vagy mész ügyeletre?

Mamm,
szuper! :D Millió drukk a hétfői inszemhez! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És persze Neked is köszi a drukkokat! :D

Lányok,
van 2 kérdésem, segítsetek légyszi!

1, Szerdán punkció - hány napig nem lehet előtte szexelni, merthogy ezt nem mondták, és ma már szexeltünk...

2, a progeszteron szurit hová kell majd adni? Bőr alá v. izomba?

Köszi előre is!
Pusssz!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
a progit izomba kell adni,nekem a férjem megtanulta igy ő adta popsiba.hát nem kellemes de a cél szentesiti az eszközt :D
arra hogy szex......hát én már elötte 4-5 nappal nem akcioztam mert ugy fájtak a petefészkeim a sok tüszötöl,meg féltettem is őket :oops:
nagyon drukkolok neked,nemsokára benn lesznek a babócák!

megy a drukk lanettnak és mammnak is!!!! :D :D

bibar

Bibar kedves,

köszi a válaszokat. Ha ma d.e. volt szex, akkor az még nem baj, ugye? Mert akkor pont 4 nap... banyek, kicsit haragszom W.dokira, mert megkérdeztem, hogy szexelni lehet, és azt mondta igen. De a punkció sztem kiment a fejéből... ááááá :(

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Hello Lányok!
Köszönöm a drukkokat!De tényleg!

Zsókuci!

Én ebből a szempontból szerencsésnek mondhatom magam, az anyukám orvosasszisztens, majd ő szuriz minden reggel és este. Kedves nagyi is megdolgozik a gyerekért egy picit :wink:
úgyis ő is már nagyon unokázna

Jaj de izgulok érted!Mindjárt a finisben vagy!

Mamm!
Szorítok hogy ne repedjen meg a kis drága!

Tényleg lányok!
Mi van akkor ha az optimális leszívás vagy beültetés időpontja pont hétvégére esik?
lanett

Zsókuci,
nekünk pénteken volt a leszívás, és azt mondta a doki, még hétfőn belefér egy rosszalkodás...
Gondolom akkor ha neked ma volt, akkor ideális lesz a szerda....

Én egyébként majd halálra unom magam, de ez van...És még csak 5 órája dolgozom!
Lassan telik az éjszaka...
Vendég

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok ám nem tűntem el, csak meló volt. Meg a jövőhéten is nyomom minden nap :(
Szóval lehet, hogy ritkábban jövök.
A 34.napon vagyok, de még nem jött meg. A hét elején és végén volt egy pici barnázás, de aztán semmi. Amilyen mákom van megint a munkahelyemen jön meg, király. De az lenne a legjobb, ha meg sem jönne. Álom, Álom, Édes Álom. 8)
Kriszti:
Gondolom Te most alszol, jó pihit neked! A receptet meg szívesen, máskor is!
Brigii:
Veled mizujs? Hogy vagy?
esperanza

Sziasztok!

Szeretnék egy csodálatos filmet a figyelmetekbe ajánlani, tavaly már vetítette a National Geographic. Újra műsorra tűzték az Élet az anyaméhben c. filmet, ma este 19.00-tól lesz a N.G-on.

Üdv: Lyutka
lyutka

Kép

Lanett,
Hát igen, így könnyű :) Ez azért nagy segítség. Én az elején annyit, de annyit bénáztam, hogy hihetetlen! De dokihoz nem akartam járni naponta semmiképpen. Most már egész jól megy :)
Drága vagy, hogy izgulsz értem - köszönöm szépen, rettentően jól esik! :D

Kriszti,
Huhh, kopp - ez a megkönnyebbülés, valamint a kő hangja, ami leesett a szívemről. Megijedtem eléggé, hogy nehogy ne legyen ennyi idő elég. Hát igen, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy aranyosak, meg profik a BMC-ben, de sajnos tényleg egy nagyüzem… :( Ha nem lennétek, és nem olvastam volna utána, akkor nem is tudom, hogy pár helyzetben hogy lennék képes helytállni. De tényleg…

Esperanza,
Hm…ez nagyon jól hangzik ám… :D:D:D:D Nem akarsz tesztelni valamikor? :D Szorítok ezerrel egy spontán babóért!!!!!! +++++++++++++++++++++

Lyutka,
Köszi, mindenképpen megnézem, szerintem tavaly csak egy kicsike részt láttam belőle (ha az ez volt…), és bántott, hogy nem láttam az egészet. Úgyis imádok minden, baba - témához kapcsolódó műsot nézni! :D

Én kezdek kicsit izgulni a szerda punkció miatt, azt sem tudom mit kell magammal vigyek - tudtok ebben segíteni? Bár még van arra esély, hogy ezt a hétfői vizsgálatkor megtudjam... :) De azért, hátha ti többet írok róla :D
Amúgy már elég sokszor fájdogálnak a petefészkeim, igazából már néha ülni sem és állni sem túl kényelmes sokáig. Fekve még viszonylag jó. Amúgy nekem estére fáj jobban, reggel még el vagyok, de délutántól már elkezd feszíteni eléggé… Nem baj, csak növögessenek :D

Más téma:

A TOPIK-tali ÚJ időpontja: 09.30. szombat - úgyhogy várom a jelentkezőket (remélem, még többen leszünk, mint jövő héten lettünk volna) :D
A táblázatot lenulláztam, úgyhogy aki akkor válaszolt, mindenképpen tegye meg most is :D Köszi!!!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Ja, még valami:

biztos emlékeztek, kb. 1 hónapja megrendeltem Bencsik Andrea: Várva várt babák c. könyvét, amit a másik könyvvel együtt nem tudtak kihozni, merthogy nincs készleten... és most jött a mail, hogy nem is lesz, törölték a megrendelésemet, merthogy nem tudják beszerezni :(:(:(:(
Nincs valami ötlet, hogy hol lehetne megvenni? Nagyon szeretném elolvasni....

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Az Alexandra is forgalmazza a Várva várt babákat. Én is ott vettem, csak már arra nem emlékszem hogy Győrben vagy Székésfehérváron.A legtöbb Plázában van Alexandra könyvesbolt.
lanett

Sziasztok!
Még csak most keltem fel, de most is ágyban vagyok. reggel 5 körül akartam felállni az ágyról, hogy induljak ellátni a betegeket, és úgy megszédültem, elsötétült minden,olyan rosszul lettem, hogy vissza kellett feküdnöm, és negyed óráíg még feküdtem, lábam felemelve. Még jó, hogy egyedül vagyunk éjszaka, és nem volt kinek szólni, hogy rosszul vagyok!
Bár, szerintem a fő oka a fáradtság, vasárnap óta ma reggelíg a kötelező 40 óra helyett 60 órát kellett dolgoznom. Szóval nem esett jól, ennyi műsszak!De sajnos ez van...MÉg most is fáj a fejem, és szédülök...Majd elmúlik, vagyis muszáj elmúlnia, hisz holnap reggel megint mennem kell dolgozni! :cry:

Zsókuci!
Ne izgulj, minden rendben lesz!!!! :)
Én vittem köntöst, de nem is kellett, mert a műtőbe betolják az ágyadat, és ott fekszel fel rá, majd a szobába tolnak!Esetleg ha nagyon mászkálni akarsz punkció előtt, akkor érdemes..De a szobában van a Wc, még azért sem kell kimenni a folyosóra!
Én vittem papucsot, pizsamát(bár hálóing jobb lett volna, )törölközőt, és tusfurdőt, mert utána le lehet zuhizni!(én kicsit véreztem is, úgyhogy zuhiztam!

Mamm, holnapra nagy drukk megy!!!!!!!Minden rendben lesz, ne izgulj!!!

Lanett, , Te pedig ma kezded a szurizást!
Sok sikert hozzá!!!Nagyon közel vagy már ahhoz, hogy babód legyen!!

Esperanza, , csináltál tesztet? Szerintem ha nem szokott ilyet csinálni a mensid, akkor érdmes!
Nagyon drukkolok!!!

Teszek föl egy újabb táblázatot, hisz Lanett, és Mamm, került előre:
Kép Kép
Vendég

Lanett,
köszönöm, bár a MOM-ban nem kaptam, ott is néztem... De nem adom fel :D

Kriszti,
köszönöm szépen az infókat!
Nem tudsz kivenni pár napot? Csak mert ez így nem lesz jó, ki fogsz készülni fizikailag és lelkileg is. :(

Nagyon nagy itt ma a csend...
Holnap megint a fél napomat a BMC-ben fogom tölteni, vérvétel, UH, stb... :? :D De nem baj, remélem, holnap is jó híreket kapok :D

Estefelé jelentkezem.

Csók mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Drága Kriszti:
De sajnos nálam elő szokott fordulni mindenféle érdekes dolog ami a mensivel kapcsolatos. Olyan pl. még soha nem volt, hogy 28 nap. Azt az én szervezetem nem ismeri.
Épp a minap nézegettem meg a régebbi mensis dolgaimat, a rekordom a 109 nap volt. A csúcs a 2002-es év volt, ugyanis abban az évben csak 6-szor volt meg összesen. 2004-re aránylag rendeződött 33-34 napra érkezett meg mensimanó. Azért még tavaly is produkáltam egy 60 naposat. Szóval elvagyok. Amikor az inszemeket csinálták akkor is volt hogy a 12. napon megcsinálták, de csak a 34. napon jött meg. Szóval én egy érdekes eset vagyok asszem. A 40. napig tesztet felesleges csinálnom asszem. Meg egyébként is érzem, hogy meg fog jönni (sajna) de hát ez van, ilyen az én formám. Már várom az októberi inszemet.
Jó éjt mindenkinek!
És jó hetet mindenkinek, asszem most nem nagyon fogok jelentkezni, mert hát én is megkezdem 58 órás heti non-stop melómat. Majd egyszer csak jövök, addig is kitartást mindenkinek!
Puszika
Esperanza
esperanza

Szép jó reggelt Lányok!
Segítsetek légyszike!
Ha a doki a ciklus 20. napjára rendelt vissza ,akkor bekell jelentkezni előtte telefonon a recepción?
Köszike!

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt mindenkinek!

Bonya,szerintem nem kell bejelentkezni,ha a doki egyébként is berendelt!

Esperansa,néha az ÁLMOK is valóra válnak!!!!!!

Kriszti,pihi pihi pihi!!!!!!!!!!

Lyutka,ez tényleg nagyon jó film,én legalább 5-ször láttam tavaly.

Zsókuci,topiktali ügyben nekem elméletileg bármi megfelel.
A könyvet nézted már a LIBRI-ben?!

Mamm,Zsókuci és Lanett /ahogy Kriszti is írta/ RAJTATOK A VILÁG SZEME!!!Megadrukkk ezerrel!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
taptau

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól van és nincs megfázva úgy mint a párom és én. Volt egy kis kirándulásunk szombaton Egerbe és bár a párom fázott egy kicsit, lusta volt visszamenni a kocsihoz a pulcsijáért. Én még csak nem is fáztam és most mégis szipogva írok Nektek már csak azért is,hogy Vigyázzatok Magatokra! Főleg a három szurizott lányra gondolok. :shock: Ilyenkor már nem szabad kockáztatni, mindent a babáért!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Taptau, Zsókuci, a Libri-ben sehol nem találtam meg a Bencsik A. könyvet. Ha minden igaz megjelent xy példányszámban és azóta nem nyomták újra; ezt az egyik Libri-ben mondták.

Kriszti, Esperansa, sajnálom, hogy ennyit kell dolgoznod de azért irigyellek is benneteket egy kicsit,hogy van munkahelyetek. Nekem július végén felmondtak és azóta már ha jól hallottam meg is szűnt a Cég. A bibi még annyi a dologban,hogy tartoznak többünnknek is elmaradt fizetésekkel, a Tb kiskönyvel,igazolásokkal.
Szóval nem egyszerű eset..... Október elején rögtön Bírósági meghallgatásra megyek ez ügyben, ugyanis keresetet nyújtottam be ellenük. Csak abban bízom, hogy nem napolják el miattuk ugyanis ha okt. közepén kezdődik a lombik nem szeretnék közben Bírósági tárgyalásra járni!
Na jó nem untatlak ezzel benneteket; egy picit bonyolult ügy és sajnos még nincs vége. Nekem pedig a lehető legrosszabbkor jött ez a felmondás. Mert ugye vagy a lombikot kezdem vagy megpróbálok új munkát találni. De már 33 éves múltam és azt hiszem Ti tudjátok a legjobban milye hosszadalmas ez az egész baba projekt. :? Azért kíváncsi lennék Ti mit tennétek a helyemben??
Zsókuci, a 30-i időpontban még nem vagyok biztos, de próbálom úgy intézni a hétvégi hazautazásunkat, hogy az ne szombat legyen :D
Pussz Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Mamm, Zsókuci, Lanett mennek a drukkok nektek, ügyesek lesztek, ne izguljatok :)

Lyutka én is láttam már az NG-n ezt a filmet, ahogy megfigyeltem havonta, vagy 2 havonta szokták leadni, de ha elcsípem mindig megigézve nézem :)

Bonya nem kell bejelentkezned.

Esperanza én is azt mondom csinálj tesztet, mert vannak még csodák :)

kismoni ez szomorú és tudom mit érzel :( Nekem augban szünt meg a munkahelyem, októberben meg már vizsgálatokra jártam BMC-ben. Nagy kérdés meló ilyenkor jöhet vagy nem. Én nem tudtam megtenni az új munkáltatóval, és hogy mondjam neki azt most ezért nem jövök most meg azért, mert ugye stimunál minden másnap ott kell állnod BMC-ben, beültetés után meg 1 hét. Szóval nehéz ügy :(
Én amúgy úgy terveztem majdnem végig dolgoztam volna, néha megkattanok itthon, meg anyagilag is jobb lett volna, dehát...
Fel a fejjel valahogy mindig lesz.
chesti

Chesti, Taptu Köszike a választ.
Szomorúan olvasom , míg én a komplikált eü. problémáim miatt kesergek addig nektek még a munkahalyen is komplikációk vannak. Nem is gondoltam bele, hogy milyen szernecsém van az állami céggel.
Ne keseredjetek el lányok, az a maszek aki elküld ne kívánj neki semmi rosszat gondolj arra neked most a pihenés a legfontosabb és biztos azért alakult így , mert neked ez a legjobb. Rosszat ne kívánj senkinek, mert az vissza száll rád.
Kitartás, Szorítok nektek minden rendben lesz.

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuci :lol:
Nekem/ünk/ is jó a 09.30.
Elviszem neked a Várva várt babák-at. Jó?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti, Bonya,
Köszönöm a bíztatást nagyon aranyosak vagytok! :D

Zsókuci,
Remélem szépen növögetnek a tüszőid és minden rendben van!! :D

Mamm,
Inszemináció? Minden rendben volt?
Megnézett először ultrahangon Zeke doki? Remélem, mert akkor már tudod, hogy időben történt-e az inszem és ráadásul sokkal kellemetlenebb ha ultrahang nélkül (síkosító nélkül) csinálják a beavatkozást.
Szorítok értetek nagyon!!!

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Jelentem, megjöttem az inszeminációról! Nagyon köszönöm MINDENKINEK, hogy szorítottatok nekem, és gondoltatok rám! :D :D :D
Kismoni, sajna Zeke nem nézett meg uh-val a beavatkozás előtt, igazából nem is értem, hogy miért... Kétségek között maradtam, továbbra sem tudom, hogy jókor repedt -e meg az a nagy tüsző, vagy hogy megrepedt -e egyáltalán... Az a helyzet, hogy a tüszőrepis szuri óta nem éreztem semmit, ami tüszőrepedést jelezhetett volna... Se fájdalom, se szúrkálás, se görcs, se semmi... Szóval nem tudom mi lesz ebből az egészből, de nem vagyok túlságosan optimista... Október 5-én kell visszamennem, de valószínűleg ennél korábban meg fog majd jönni...
Amúgy szomorúan hallom ezt a munkahely dolgot, nagyon nehéz helyzet lehet. Szerintem azt kell először nagyon komolyan átgondolnotok, hogy a párod fizetése elegendő lesz -e a lombikra, illetve, ha sikerül teherbe esni (és persze sikerülni fog), akkor a baba vagy babák ellátására. Én nagyon drukkolok, hogy el tudjátok kezdeni októberben!!!!

Puszi Mindenkinek, jó itt köztetek! :D

Ja, és a tali: sajnos 2 hetente járok suliba, és a 30-ai nap is pont sulis nap... :cry:

Mamm
mamm

Sziasztok,

Voltam ma BMC-ben, minden rendben, szépen növögetnek a tüszőcskék, persze megint elfelejtettem, hogy mennyi van és hogy mekkorák, de amire emlékszem, hogy a 7-8-ból van kb. 3, ami 18-as. Az jó?
Voltam EKG-n is, minden oké, úgyhogy szerdán punkció! :D:D:D Már persze elkezdtem izgulni.
Ma este 22:30-kor kell beadnom 1,5 ampulla Ovitrelle-t, meg még holnap 1 Orgalutránt, és vége :D Szerdán reggel 8-re kell mennünk férjecskémmel együtt. Húúú, váááárom már, hogy lakjanak a pocimba. Csajok, pénteken terhes leszek! 8 éve várok erre. Olyan hihetetlen!!! És persze nagyon remélem, hogy nem csak rövid ideig tartó terhesség lesz...

Esperanza drága,

én azért nagyon-nagyon drukkolok nektek és a csodátokhoz... Hátha bejön! :)

Taptau,
örülök, hogy jössz a talira! :):):) és persze nagyon köszönöm a drukkokat! Láttam a másik topikban a mintát - gyönyörű a kisfiad!!!! :D

Kismoni,
sajnálom, hogy beteg vagy, mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!
Nagyon jó lenne, ha tudnál jönni a talira!!!!

Chesti drága,
köszönöm a drukkokat! :) Már csak pár hét és karjaidban tarthatod Nikit, nemsokára mi is nagyon izgulhatunk értetek!!! :D:D

Viki,
szuper, hogy jó nektek a tali időpontja!!! :D:D:D
És nagyon drága vagy, hogy elhozod a könyvet, kiolvasom, és eljuttatom hozzád, látom Te is bp-i vagy, vagy a köv. talin visszaadom :D Vagy, ha neked már nem kell, szívesen meg is veszem! Ahogy neked jobb. Tündér vagy, köszönöm szépen!

Mamm,
tessék jelentkezni, mi volt! :)

Mindenkinek millió puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Hello Lányok és Mot papa!

Jaj lányok, olyan aranyosak vagytok! Köszönöm a bíztató szavakat mindenkinek!

Zsókuci!
Nagyon ügyes vagy!!! Szépek a tüszőcskéid!
Nagyon szorítok!
És ha szerdán lesz a punkció akkor pénteken kapod vissza őket?
És hová kellett menned EKG-ra?

Mamm!
Remélem ez az inszem sikeres lesz. Ez azért tényleg fura hogy nem csináltak UH-ot. :?

Kriszti!
Vigyázz magadra, és próbálj meg pihenni!

Esperanza!
Azért még ne add fel teljesen, tudod mindig ott van az a hátha... Hűha....58 óra?De nem egyhuzamban?

Csajok!
Mi olyan hülyék vagyonk! Elcsesztünk ám valamit... Apa beszedte a Tarividet az én ciklusom első napjától. Mondjuk a háziorvossal le tudom beszélni hogy ír még fel, egy kicsit meg is volt fázva úgyhogy ártani nem ártott neki, de szerintetek szedhet még? Már 5 napja szedi, tehát 10 szemet evett meg eddig....összesen 20 szem volt neki feírva, tehát még egy doboz kéne a punkcióig.

Ja és az természetes hogy dögálmos vagyok, lehet hogy a szuriktól?

Na lelövöm magam, és elzúzok aludni!
Sok puszi mindenkinek!!!!
lanett

Zsókuci
nagy most az izgalom ugye?már nincs sok hátra,én kifejezetten imádtam az altatást,olyan jó mikor izgulsz majd elalszol és már keltenek a jó hirrel :D :D az akkora megnyugvás hogy nem lehet leirni.nagyon drukkolok neked :D a 18-as egyébként jó
puszi

mamm
azért tessék pozitivabban hozzáálni,szeretnénk már öszi bébiesöt !!!!!!!!!

lanett
hát a szuriktól én is nagyon komás voltam.a tarividet szerintem meg kellene kérdezned Koncz dokitól,biztos ami biztos :D
na csak ügyesen!
jó éjt mindenkinek

bibar

Lanett drága,

köszönöm, igen szépen növögetnek a tüszőcskék! :D
Igen, elvileg pénteken kapom vissza a kicsiket :D Hú, de furcsa :D Férjecském is tisztára be van zsongva :D Az EKG a János kórház területén, kb. 2 épülettel arrébb van mint a BMC.
Én is álmosabb vagyok a szuriktól :D természetes.

puszi

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Senkinek nem szeretném elrontani a kedvét, hisz olyan jó olvasni, ahogy alakulnak a dolgaitok, de ígértem, hogy beszámolok majd pár sorban. Hihetetlen, amilyen hirtelen meg tud az ember körül fordulni a világ, és hihetetlen, hogy éppen velem történt meg, de nem tudok mást tenni, mint valahogyan feldolgozni az esményeket, majd felállni és továbblépni. Egyelőre pihenek, mást nem tudok tenni. Csak csendben mertem örülni 2 hete, hogy kiderült, spontán összehoztuk a babót. Majd 1 héttel rá, az 1. UH-n derült ki, hogy méhen kívüli terhességem van (azaz volt) :cry: nem szeretnélek terhelni benneteket a részletekkel, vagy azzal, hogy mit éreztem, most már megtörtént, nagyon nehezen fogtam fel, de túl vagyok rajta, testileg legalábbis. Közérzetem kiváló volt, el sem akartam hinni, hogy baj van. Befektettek a kórházba, nagyon sokan, nagyon alaposan megvizsgáltak, a múlt hét végén laparaszkópiával operáltak, eltávolították az egyik petevezetőt is :( Állítólag még szerencsésnek tudhatom magam, hogy ennyire időben, érintetlen állapotban sikerült "elcsípni", sok esetben ugyanis már hasüregi bevérzésekkel, sűrű, kegyetlen görcsökkel derül ki.
A testi sebeim nagyon gyorsan gyógyulnak. A műtét napján csak feküdtem és nagyon rosszul voltam, de másnapra önállóan WC-re, sőt tusolóba tudtam menni, 3. napon pedig a saját ágyamban térhettem nyugovóra. Kicsit félek a varratszedéstől, de tényleg csak 3 kis pont, szerintem nem lesz vészes.
A lelki sebek? Az már komolyabb kérdés. Jelenleg pihenni szeretnék, nagyon fáj.
Ha esetleg találkoztatok fórummal, ahol méhen kívüli esetek elszenvedői írnak, adjatok elérhetőséget kérlek, mert én nem találtam, és talán segítene.
Azért azt fontos tudnotok, hogy nagyon ritka, hogy az embrió rossz helyen tapad meg, nem szabad ettől tartanotok, hogy veletek is megtörténhet. Mindenkinek sok sikert és egészséges babát kívánok!
edua

edua :( irhatnék sok mindent, de szavakba nem lehet önteni...tudod hogy mit érzünk akik olvasták mi történt veletek. Nagyon sok erőt, és kitartást kívánok neked...
chesti

Zsókuci :)

Szorítok Nektek! Sikerülni fog!!!

Edua

Rátok is sokat gondolunk és sok-sok erőt küldünk Nektek!!

Kriszti :)

Nektek külön egymillió puszi!!!
mot

Sziasztok!
Nem hencegés képpen, és bosszantva a dolgozó embereket, de ma az egész napot ágyban töltöm....Próbálok erőt gyűjteni a holnapi napra, mert megint mennem kell dolgozni!:(

Zsókuci,
sajnos a melóhelyen nem ismerik azt a szót, hogy szabadság, és pihenő...Általában éjszaka után van egy alvó napunk, de ezzel senki nem foglalkozik. Mikor persze tegnap szóvátettük a főnővérnek, felállt, és hazament...Komolyan mondom!Micsoda problémamegoldó képesség!Igazi vezetői stílus!Tüszőrepesztő megvolt??

Remélem nem sokáíg kel elvilselni ezt a helyzetet, és billen valamerre az EÜ helyzete!

Mot, igazán köszönöm!!!! :lol:
Kis királynő jól van??? Vagyis a királynők!Elvégre a mama és a baba is királynői bánásmódban van nálatok, ahogy soraid olvasom! :wink:
Húúú, már nem is olyan sok idő, és karotokban tarthatjátok életetek legnagyobb ajándékát!
További boldog perceket, órákat kívánok a babavárás idejére!

Mamm,
örülök neki, hogy túlvagy rajta!
nemsokára pozitív eredménnyel jössz, és tehetem a szivecskét!!!

Edua,
igazán nagyon sajnálom! :cry: :cry:
Sajnos én nem tudok,ilyen oldalakat, ahol erről lehet beszélgetni, de megnézek egy pár oldalt, hátha tudok segíteni...
Vendég

Sziasztok,

gyors bekukk csak, mert dolgozom. Este írok még.

Reggel úgy ébredtem, hogy nagyon fáj a torkom... :(
Iszom a mézes teát, remélem emiatt nem lesz baj :( Aggódom.
Nyugtassatok meg, hogy ez nem befolyásol semmit.

Köszi, puszi.

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,
szerintem nem lesz baj, nyugi!!!!!!Ne idegeskedj!!!Szerintem, ha egy szúnyog megcsípne, akkor is aggódnál... :lol:
De ez így van rendjén... Lázad nincs?
És tényleg ne parázz, holnap túllleszel mindenen!!!
Puszi
Vendég

Szia Kriszti,

Köszönöm, valószínűleg igazad van, és túlaggódom a helyzetet. :? Nem, lázas nem vagyok (kb. 2 évente szoktam csak az lenni) – szerencsére. OK, igyekszem nem parázni, de elég nehéz megállni… :shock: :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, :lol:
pont én mondom, hogy ne parázz, én is ugyanazt tettem az utolsó napon, pár órában!
De most Te vagy abban a helyzetben, hogy nyugtassunk!
Vigyázz magadra, és ne dolgozz sokat így a nagy nap előtt!!!!
:lol:
Vendég

Edua,
Nagyon sajnálom,de gondolom a sajnálkozással már tele van a padlásod.
Én azt mondom neked ne keseredj el, tudom fel kell dolgozni, de arra vigyázz nehogy depis legyél, mert abból nehezen tudsz aztán kimászni. Gondolj arra, hogy valami miatt ennek így kellet történie. Most még azt kérdezed, hogy miért pont velem történik ilyen ,de hidd el később megleled a választ.
Arra gondolj, hogy te egészséges vagy és ha most sikerült a fogantatás spontán akkor, miért ne sikerülne megint.
Légy erős és sok-sok kitartást.
"Légy mindig boldog és megelégedett!"

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!
Most van egy pici időm, gondoltam benézek hozzátok.
Lanett:
Hétfőtől-szombatig 9-18-ig, vasárnap csak 9-13-ig nyomom.
Edua:
:( :( :(
Nem írok semmit, mert erre nem lehet mit. Veled vagyunk!
esperanza

Zsókuci :lol:
Sok tüszőt kívánok Neked holnapra!
Ne parázz!!!

Edua :lol:
Nem tudom mit érzel, de :cry:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Edua, nagyon sajnálom! :( :( Kértél, írjunk ha tudunk valakit, aki hasonló cipőben jár. Én valamelyik fórumon olvastam egy lányt, ha jól emlékszem a beceneve Farkasok, és talán a Beültetés előtti és utáni érzések topicba, vagy valamelyik meddőségi topicba (Dévai, Kaáli) írt, úgy május tájékán. Ha gondolod és segít neked, vedd fel vele a kapcsolatot.

Ha a fájdalmaidon túljutottál, mert persze annak is meg kell adni az időt, akkor próbálj előre nézni! Hiszen ha egyszer már spontán összejött, másodjára is össze fog jönni!!! Az egyik barátnőm is méhenkívüli terhes volt, nála durva volt, nem találták a beágyazódás helyét, szegény végül majdnem elvérzett... És most terhes, kb. 18 hetes!!!

Zsókuci, nagyon mennek a drukkok!!!

Lucia
lucia1

Sziasztok!

Edua, :(. Sok-sok erőt kívánok nektek!

Zsókuci, drukkolok holnapra. :)
share

Sziasztok!

Édua, :cry: Pihenj és ápolgasd a lelkedet,ez a nehezebbik része!

Zsókuci, nagyon szorítunk holnap!!!!!!!!!!!!!!!Ne izgulj! :lol:

Mamm, Neked csak ennyi:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjszakát!

:wink:
taptau

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?